You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Πριν 10 λεπτά πέρασα από Γιαννιτσών.
Στη διχάλα η Νταίζη μιλφ .
Ακριβώς απέναντι η καδισια Μαρία μόνη της .
Στην χλόης οι δύο οι πιτσιρικες οι Βουλγάρες μαζί με άλλες 2 η μια χοντρή .
Στο τουντει η μάνα της Σόνιας ..και μετά η αλβανίδα με τζιν σορτσάκι και τα κωλομερια έξω .
Για αυτόν τον καιρό που έχει αυτή την ώρα αρκετές στην πιάτσα , μοναστηριού δεν πέρασα
Στο τουντει η μάνα της Σόνιας ..και μετά η αλβανίδα με τζιν σορτσάκι και τα κωλομερια έξω .
Για αυτόν τον καιρό που έχει αυτή την ώρα αρκετές στην πιάτσα , μοναστηριού δεν πέρασα
Ναι αυτές είδα και γω κατά τις 22 30 που πέρασα, όσο για την Μοναστηρίου είδα μια μελαχρινή ομορφούλα και νέα σχετικά να κάθεται μόνη της στα σκαλοπάτια δίπλα από μια μάντρα με αυτοκίνητα, την βλέπω συχνά εκεί αλλά όνομα δεν ξέρω. Επίσης επί της Γιαννιστών στην γωνία ακριβώς πριν στρίψεις για να πας στην καβάτζα απένατι από fever ήταν μια ψηλή μελαχρινή με Ξανθιές ανταύγιες, κάπνιζε όρθια μπροστά στο μαγαζί με τους καθρέπτες ,όνομα επίσης δεν ξέρω. Όποιος ξέρει ας μας πει πως τις λένε αυτές τις δύο και αν αξίζουν κατά την γνώμη του να τις πάρεις, τις πετυχαίνω συχνά σε αυτά τα πόστα.Πριν 10 λεπτά πέρασα από Γιαννιτσών.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Στη μοναστηριού να κάθεται σε σκαλιά μάλλον είδες την Βάσια ...Ναι αυτές είδα και γω κατά τις 22 30 που πέρασα, όσο για την Μοναστηρίου είδα μια μελαχρινή ομορφούλα και νέα σχετικά να κάθεται μόνη της στα σκαλοπάτια δίπλα από μια μάντρα με αυτοκίνητα, την βλέπω συχνά εκεί αλλά όνομα δεν ξέρω. Επίσης επί της Γιαννιστών στην γωνία ακριβώς πριν στρίψεις για να πας στην καβάτζα απένατι από fever ήταν μια ψηλή μελαχρινή με Ξανθιές ανταύγιες, κάπνιζε όρθια μπροστά στο μαγαζί με τους καθρέπτες ,όνομα επίσης δεν ξέρω. Όποιος ξέρει ας μας πει πως τις λένε αυτές τις δύο και αν αξίζουν κατά την γνώμη του να τις πάρεις, τις πετυχαίνω συχνά σε αυτά τα πόστα.
Εκτός άμα ήταν από απέναντι ,γιατί μελαχρινή που λες είναι η άλλη Νταίζη που βγαίνει με την Έλενα .
Με ξανθές ανταύγειες δεν είδα καμία εκεί που λες αλλά ίσως ήταν η Έλενα -Σια αλβανίδα (tiger)
Μόνη της ήταν, λογικά την Βάσια είδα, ομορφούλα μου φάνηκε από μακριά πάντως. Όσο για Γιαννιτσών ήταν στην στροφή για καβάτζα fever, μπροστά ακριβώς από το μαγαζί με τους καθρέπτες την είδα και εκεί είναι το πόστο της . Μπλου τζιν μπλέ φορούσε, μελαχρινή όπου στις άκρες τα μαλλιά της κάπως ξάνθεναν.Ψηλή ομορφούλα με κανονικά κιλά και νέα σχετικά.Στη μοναστηριού να κάθεται σε σκαλιά μάλλον είδες την Βάσια ...
Εκτός άμα ήταν από απέναντι ,γιατί μελαχρινή που λες είναι η άλλη Νταίζη που βγαίνει με την Έλενα .
Με ξανθές ανταύγειες δεν είδα καμία εκεί που λες αλλά ίσως ήταν η Έλενα -Σια αλβανίδα (tiger)
Τον τελευταίο μήνα έτυχε και πέρασα αρκετές φορές από την πιάτσα και αφού είδα σχεδόν όλα τα πουτανάκια μου γεννήθηκε η απορία......Ποια πουτανάκια φορτώνονται περισσότερο? Δηλαδή ποιες δεν "κλείνουν μπούτι" . Εκτιμώ μία από αυτές θα είναι η Μαρία η Αλβανίδα λόγου της καλής της εμφάνισης και του καλού ντυσίματος που κάνει, εσείς τι λέτε? περιμένω να ακούσω απόψεις.
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Προτείνω να πάρετε νταιζυ και την άλλη τη ξεκωλη τη κολλητή της που κυκλοφορούν με σορτσάκια και όλα εξω. Αν και μου είπε στην αρχή 30 για πιπα-γαμισι, τελικά τον ρούφηξε ολόκληρο +πισοκολητο στα όρθια για 20. Παραλίγο να τον ρουφήξει και χωρίς καποτα, λίγο να επέμενα, θα είχε γίνει η δουλειά. Πάει και ρεξ με ενα 70αρι για μισή ώρα αλλά με παζάρια, σίγουρα πάει παρακάτω. Κατά τα άλλα γιαννιτσων-μοναστηριου παρακμή. Σήμερα πάλι πάω μάλλον για την κολλητή της που φαίνεται το ίδιο γαμιολακι. Την έχει γαμισει κανείς να μας πει;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Και οι δύο στο ίδιο στυλ γαμιουνται απλά η Έλενα έχει πιο πεταχτή κωλαρα και περισσότερο σοσιαλ,η Νταίζη καλή και αυτή μια φορά την πήρα απλά είναι σκιννι φάση ,πολύ αδύνατη αλλά καλό .Προτείνω να πάρετε νταιζυ και την άλλη τη ξεκωλη τη κολλητή της που κυκλοφορούν με σορτσάκια και όλα εξω. Αν και μου είπε στην αρχή 30 για πιπα-γαμισι, τελικά τον ρούφηξε ολόκληρο +πισοκολητο στα όρθια για 20. Παραλίγο να τον ρουφήξει και χωρίς καποτα, λίγο να επέμενα, θα είχε γίνει η δουλειά. Πάει και ρεξ με ενα 70αρι για μισή ώρα αλλά με παζάρια, σίγουρα πάει παρακάτω. Κατά τα άλλα γιαννιτσων-μοναστηριου παρακμή. Σήμερα πάλι πάω μάλλον για την κολλητή της που φαίνεται το ίδιο γαμιολακι. Την έχει γαμισει κανείς να μας πει;
Και εγώ έτσι ψαρωνα στην αρχή ζητούσαν 30ρια αλλά άμα κάνεις όμορφα παζάρι πέφτουν στα 20 .
Την Νταίζη για αυτό δεν την επερνα καιρό ,οπότε σταματούσα δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί της γιατί έμπαινε η Έλενα πάντα στη μέση και έκανε τον μάνατζερ,30 μόνο λέει αλλιώς δεν έρχεται,ενώ η ίδια γαμιεται και με 20 .
Την πέτυχα μια μέρα μόνη ,η Έλενα γαμιοταν στην καβατζα και μια χαρά ήρθε με 20.
Ακαποτο δεν ρουφάνε από όσο ξέρω αυτές οι δύο ,ούτε η Σύλβια .αλλά δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Η Ελενα 60 μου χε πει μισαωρο κ 120 ωρα στο Ρεξ. Σιγουρα με τροπο κ καλη θεληση παει κ παρακατω. Αλλα το θεμα ειναι αν αξιζει αυτη η οποιαδηποτε αλλη απ την πιατσα για ξενοδοχειο. Κ εννοω απο αποψη υπηρεσιων. Θα δωσουν κατι παραπανω η στυλ πιατσας κ εκει;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Το βράδυ την ανέφερα λίγο πιο πάνω. Μαρία αλβανίδα είπαμε .λέει 30 και έρχεται με 20 .Μια τουμπανιάρα περίπου Χαλκίδος ποιά είναι? Κοντό τζιν παντελονάκι και ωραία χείλι .... 30 μου είπε
Διαβάζεται και λίγο πίσω κάθε μέρα ενημερώνουμε
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.742
- Πόντοι
- 1.336
Ρουφάνε μια χαρά. Η Σύλβια με 30 το κάνειΚαι οι δύο στο ίδιο στυλ γαμιουνται απλά η Έλενα έχει πιο πεταχτή κωλαρα και περισσότερο σοσιαλ,η Νταίζη καλή και αυτή μια φορά την πήρα απλά είναι σκιννι φάση ,πολύ αδύνατη αλλά καλό .
Και εγώ έτσι ψαρωνα στην αρχή ζητούσαν 30ρια αλλά άμα κάνεις όμορφα παζάρι πέφτουν στα 20 .
Την Νταίζη για αυτό δεν την επερνα καιρό ,οπότε σταματούσα δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί της γιατί έμπαινε η Έλενα πάντα στη μέση και έκανε τον μάνατζερ,30 μόνο λέει αλλιώς δεν έρχεται,ενώ η ίδια γαμιεται και με 20 .
Την πέτυχα μια μέρα μόνη ,η Έλενα γαμιοταν στην καβατζα και μια χαρά ήρθε με 20.
Ακαποτο δεν ρουφάνε από όσο ξέρω αυτές οι δύο ,ούτε η Σύλβια .αλλά δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.497
- Πόντοι
- 216
Ε
Το βράδυ την ανέφερα λίγο πιο πάνω. Μαρία αλβανίδα είπαμε .λέει 30 και έρχεται με 20 .
Καλή περίπτωση?Το βράδυ την ανέφερα λίγο πιο πάνω. Μαρία αλβανίδα είπαμε .λέει 30 και έρχεται με 20 .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Κλασικά πράγματα φίλε ,πίπα μέχρι να σου σηκωθεί γαμισι με στημένη την κωλαρα της έξω από το αμάξι ..για τα 20 μια χαρά είναι ,μην περιμένεις καμιά τσόντα η πιάτσα έτσι είναι ..αλλά τουλάχιστον θα χαρείς την κωλαρα τηςΕ
Καλή περίπτωση?
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.497
- Πόντοι
- 216
Είναι καύλα όντως και τσιμπουκόχειλα. Κάνει και κωλαράκι?Κλασικά πράγματα φίλε ,πίπα μέχρι να σου σηκωθεί γαμισι με στημένη την κωλαρα της έξω από το αμάξι ..για τα 20 μια χαρά είναι ,μην περιμένεις καμιά τσόντα η πιάτσα έτσι είναι ..αλλά τουλάχιστον θα χαρείς την κωλαρα της
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Όχι κωλο δεν δίνειΕίναι καύλα όντως και τσιμπουκόχειλα. Κάνει και κωλαράκι?
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
βόλτιτσα σήμερα αρκετά καλα η πιάτσα μπορώ να πω και ελπίζω να συνεχισει έτσι .
Μετά το σελ η Μαρία αλβανίδα με κολλητό κοντο φόρεμα σήμερα που τεντωνε στην κωλαρα της ,μαζί της και η Σία ( tiger) με άσπρο φόρεμα κολλητό και αυτή τέντα πάνω της ..και οι δύο φουλ βαμμένες έτοιμες για μπουζούκια ...μπράβο τα κορίτσια.
Στις λαμαρίνες η Ιουλία που δεν φαινόταν γιατί βάλανε εκεί δύο κάδους και ακόμα και πάνω στο πεζοδρόμιο είναι πιο κοντή ,εγώ την κατάλαβα από το μπουφάν γιατί φαινόταν μόνο η κουκούλα της από εκεί πίσω .
Απέναντι η γεμάτη με τις βυζάρες και το κόκκινο αμάξι .
Στην χλόης έγινε στέκι κανονικά,όλα τα βουλγαρακια πάλι εκεί και να φορτώνονται συνέχεια.αυτο πάντως με τα φουσκωμένα χείλη το μικρό που πήρα την προηγούμενη φορά συνεχίζει να είναι καύλα ..
Στο ερείπιο η μάνα της Σόνιας και πιο πριν ήταν και η κριτικια( ντεμεκ) .
Απέναντι από την διχάλα η Αννιλια με την αδερφή της ,Βάσια νομίζω ..;όλο ξεχνάω και στους κάδους η καδισια Μαρία ,ότι και να κάνει δεν μπορεί πάλι εκεί γυρνάει .
Στη διχάλα 2 πρεζουδες φουλ καλυμμένες με κουκούλες λες και έχουμε Δεκέμβριο .
Πιο πάνω στην αντιπροσωπεία στο φανάρι η Νταίζη μιλφ η οποία και τιμήθηκε σήμερα ,γιατί έκανα αμάν να την ξανά πετύχω .πολύ καλή και καθαρή η κοπέλα και χωρίς βιασύνες στα 20 ευρώ .
Ωραίο σώμα και πολύ ορεξατη ..επιβεβαιώνω οποιον έχει γράψει ότι πέρασε καλά μαζί της .
Μιλφακι είναι μην ρωτάτε πολλά τι και πως πιπινι δεν θα δείτε πάντως ..το λέω για όσους ενθουσιάζονται γρήγορα και είναι πολλοί .
Στη μοναστηριού ήταν μόνο η Βάσια στα σκαλιά ,όπως είπε και ο φίλος εχθές ,πάλι εμφανίστηκε ..δίπλα και ο τύπος που στέκεται μαζί της .
Περιποιημένη και αυτή με φόρεμα όπως πρόλαβα να δω ,αφού παλιότερα την είχα συνηθίσει να βγαίνει με τσινακια .
Αυτά προς το παρόν αν έχει κάτι κάποιος να συμπληρώσει περιμενουμε ..είδα είχε αρκετή κίνηση και από συναγωνιστές
Μετά το σελ η Μαρία αλβανίδα με κολλητό κοντο φόρεμα σήμερα που τεντωνε στην κωλαρα της ,μαζί της και η Σία ( tiger) με άσπρο φόρεμα κολλητό και αυτή τέντα πάνω της ..και οι δύο φουλ βαμμένες έτοιμες για μπουζούκια ...μπράβο τα κορίτσια.
Στις λαμαρίνες η Ιουλία που δεν φαινόταν γιατί βάλανε εκεί δύο κάδους και ακόμα και πάνω στο πεζοδρόμιο είναι πιο κοντή ,εγώ την κατάλαβα από το μπουφάν γιατί φαινόταν μόνο η κουκούλα της από εκεί πίσω .
Στην χλόης έγινε στέκι κανονικά,όλα τα βουλγαρακια πάλι εκεί και να φορτώνονται συνέχεια.αυτο πάντως με τα φουσκωμένα χείλη το μικρό που πήρα την προηγούμενη φορά συνεχίζει να είναι καύλα ..
Απέναντι από την διχάλα η Αννιλια με την αδερφή της ,Βάσια νομίζω ..;όλο ξεχνάω και στους κάδους η καδισια Μαρία ,ότι και να κάνει δεν μπορεί πάλι εκεί γυρνάει .
Πιο πάνω στην αντιπροσωπεία στο φανάρι η Νταίζη μιλφ η οποία και τιμήθηκε σήμερα ,γιατί έκανα αμάν να την ξανά πετύχω .πολύ καλή και καθαρή η κοπέλα και χωρίς βιασύνες στα 20 ευρώ .
Ωραίο σώμα και πολύ ορεξατη ..επιβεβαιώνω οποιον έχει γράψει ότι πέρασε καλά μαζί της .
Μιλφακι είναι μην ρωτάτε πολλά τι και πως πιπινι δεν θα δείτε πάντως ..το λέω για όσους ενθουσιάζονται γρήγορα και είναι πολλοί .
Στη μοναστηριού ήταν μόνο η Βάσια στα σκαλιά ,όπως είπε και ο φίλος εχθές ,πάλι εμφανίστηκε ..δίπλα και ο τύπος που στέκεται μαζί της .
Περιποιημένη και αυτή με φόρεμα όπως πρόλαβα να δω ,αφού παλιότερα την είχα συνηθίσει να βγαίνει με τσινακια .
Αυτά προς το παρόν αν έχει κάτι κάποιος να συμπληρώσει περιμενουμε ..είδα είχε αρκετή κίνηση και από συναγωνιστές
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
Γεια σου φιλος-που τις βλεπεις ολες αυτες ; Μπορεις να μου γραψεις ακριβως ; Δεξια μετα το ΣΕΛ ναι εχω δει 1 καλη περιπτωση οντως μελαχρινη αλλα οι αλλες δεν αξιζουν στο δρομο πανω στην Γιαννιτσων πολύ μαπα. Ειναι σε στενα ;βόλτιτσα σήμερα αρκετά καλα η πιάτσα μπορώ να πω και ελπίζω να συνεχισει έτσι .