You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.742
- Πόντοι
- 1.336
Σύλβια αλβανιδα δηλώνει ΡουμάναΚαλησπέρα στην ομάδα είμαι καινούριο μελος.στη μοναστηριού με κατεύθυνση προς κέντρο πριν τ φανάρι για να στρίψεις Κωλέττη έχει μια ξανθιά λεπτή.ποια είναι αυτή?είναι καλή αξίζει?
Καλή πιπα μέτριο γαμησι
Καλή σχετικά με το χρόνο για δεδομένα πιατσας
Κατά καιρούς μύριζε
Πέρασμα μετά από βραδινή έξοδο από την πιάτσα γύρω στις 03 00 κλασσικά απέναντι από το one salonica οι μαύρες..........στο τέλος της Γιαννιτσών η καδίσια να κάθεται μόνη και έρημη απέναντι από τους κάδους στο πεζούλι ενός χαμόσπιτου. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν στο ύψος της χλόης ήταν μια μελαμψή ίσως και μαύρη θα την έλεγες με βαμμένα πορτοκαλό-κόκκινα μαλλιά καρέ , γύρω στο 1.60 , είχε λίγα παραπανήσια κιλά, φορούσε μπότες και φούστα και είχε πανέμορφο πρόσωπο, (πολύ ωραία βαμμένη) ίσως ότι πιο ωραίο έχω δει στην πιάτσα σε πρόσωπο. Δεν είχα σκοπό να φορτώσω αλλά με κάβλωσε οπότε πάω να την πάρω και ήδη την φόρτωσε ένας ποδαράτος την πήγε στο ερείπιο της χλόης .....κάνω μια γύρα περιμένω.... πάω να την φορτώσω και πάλι δεν πρόλαβα την πήρε ένας με αμάξι.......μη τα πολυλογώ η γκόμενα μέσα σε 45 λεπτά φορτώθηκε 4 φορές ,δυστυχώς δεν την πέτυχα ελεύθερη και έφυγα...Την ξέρεις κανείς αυτήν ,εγώ πρώτη φορά την είδα....αξίζει? Τέσπα ,επί της ευκαιρίας έχω να δηλώσω ότι όσα μεσημέρια πέρασα από πιάτσα ποτέ μου δεν πέτυχα την Σβέτα που κάθεται κοντά στο ερείπιο επί της Γιαννιτσών...Την πέτυχε κανένας τώρα τελευταία ή είναι εξαφανισμένη?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.081
- Πόντοι
- 2.356
Γρήγορο πέρασμά κατά τις 10 λίγα πράματα κατεύθυνσή προς ΚΤΕΛ
Άλβα έλειπε Αναστασία στους καθρέπτες έπαιζε με το κινητό ως συνήθως
Κωλέττη στην διάβαση περίμενε η ξανθιά π στέκεται μοναστηριού στην eurob ξέχασα όνομά μάλλον πήγε να πάρει εφόδια από το περίπτερό
νέκρα μέχρι την χλόης οπού γινόταν πανηγύρι 4/5 αυτοκίνητα σταματημένα είχαν πάρει νούμερο κ περίμεναν
καδισιο κ αδερφές απέναντί απούσες επιστροφή από μοναστηριού οι συμπεθέρες στη θέση τους αριστερά πριν την Κωλέττη
Κωλέττη στην διάβαση περίμενε η ξανθιά π στέκεται μοναστηριού στην eurob ξέχασα όνομά μάλλον πήγε να πάρει εφόδια από το περίπτερό
νέκρα μέχρι την χλόης οπού γινόταν πανηγύρι 4/5 αυτοκίνητα σταματημένα είχαν πάρει νούμερο κ περίμεναν
καδισιο κ αδερφές απέναντί απούσες επιστροφή από μοναστηριού οι συμπεθέρες στη θέση τους αριστερά πριν την Κωλέττη
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Συλβια λες...Γρήγορο πέρασμά κατά τις 10 λίγα πράματα κατεύθυνσή προς ΚΤΕΛ
Καλημέρα ομάδα, θα ήθελα οποιος είχε την όρεξη να εξηγήσει σε έναν καινούριο πως πάει η φάση με την πιάτσα. Ποιες μέρες και ώρες είναι τίμιες να πήγαινες;τι θα πρέπει να αποφεύγεις;και πως θα γίνει να μην πέσουμε πάνω σε λιτραβε καταλαθος; και ότι άλλο θεωρείτε σημαντικό να υποθει πείτε το ελεύθερα
labros_joker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Χθεσινη βόλτα κατά τις 00:30.
Αρκετή ησυχία, λίγες κοπέλες. Κυρίως μαύρες είχε.
Στην Μοναστηρίου, σε πεζούλι καταστήματος καθιστές, δεν ξέρω αν είναι οι συμπεθερες που λέτε, χωρίς καν να σηκωθεί καμιά, και με μαγκια μου λέει η νεότερη 40 παρτουζα, 30 η μία. Τις είπα 20, μόνο πίπα απάντησε και την έκανα.
Στο γυρισμό πέτυχα ένα καλό κορμί με τζιν σορτσάκι στην Γιαννιτσών, μετά τις λαμαρίνες αριστερά, γυφτοβουλγαρα μου έκανε, αλλά είχα σπαστει που δεν είχε τίποτα στην πιάτσα και δεν σταμάτησα καν.
Στην Μοναστηρίου, σε πεζούλι καταστήματος καθιστές, δεν ξέρω αν είναι οι συμπεθερες που λέτε, χωρίς καν να σηκωθεί καμιά, και με μαγκια μου λέει η νεότερη 40 παρτουζα, 30 η μία. Τις είπα 20, μόνο πίπα απάντησε και την έκανα.
Στο γυρισμό πέτυχα ένα καλό κορμί με τζιν σορτσάκι στην Γιαννιτσών, μετά τις λαμαρίνες αριστερά, γυφτοβουλγαρα μου έκανε, αλλά είχα σπαστει που δεν είχε τίποτα στην πιάτσα και δεν σταμάτησα καν.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Οι συμπεθερες ήταν ..Χθεσινη βόλτα κατά τις 00:30.
Πάντα έτσι λένε αλλά γίνεται άνετα παζάρι .
Σάββατο πάντως και από τόσο νωρίς σπασμένα πράγματα ..άρα κονομισαν από νωρίς
Moonwalker19
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2022
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Live τώρα απο πιάτσα πολύ λιγα πράγματα.Αλβα μολις έφυγε, η μαυρη (Στελλα) απέναντι απο το one, 2η μαύρη (Τζεσικα) να τραβάει μαλάκια σε τύπο στη καβατζα των συμπεθερων. Χλοης το ενα απο τα 2 γυφτακια με κοντο τζιν σορτσακι. Μολις εθεάθη και η ξανθιά στη eurobank (Σύλβια). Ενα πετιτ γυφτακια στη διχάλα για ΚΤΕΛ φάνηκε για τζανκι δεν πλησιασα. Και μονο μια συμπεθέρα ονόματι Έλενα με τη κωλαρα της..!!
Είμαι υπο σκεψιν ποια να φορτωσω...
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Τελικά φορτωσες καμία δεν μας είπες ;Live τώρα απο πιάτσα πολύ λιγα πράγματα.Αλβα μολις έφυγε, η μαυρη (Στελλα) απέναντι απο το one, 2η μαύρη (Τζεσικα) να τραβάει μαλάκια σε τύπο στη καβατζα των συμπεθερων. Χλοης το ενα απο τα 2 γυφτακια με κοντο τζιν σορτσακι. Μολις εθεάθη και η ξανθιά στη eurobank (Σύλβια). Ενα πετιτ γυφτακια στη διχάλα για ΚΤΕΛ φάνηκε για τζανκι δεν πλησιασα. Και μονο μια συμπεθέρα ονόματι Έλενα με τη κωλαρα της..!!
Γενικά γαμαει κανένας αυτό τον καιρό ;γιατί δεν βλέπω νέα πολλά από πιάτσα ..
Φίλε μου γαμάνε στην πιάτσα, απλά οι περισσότεροι που γαμάνε δεν γράφουν εδώ. Για την ιστορία βόλταρα σήμερα το βραδάκι και πχ τα βουλαγαρο - γυφτάκια της χλόης δεν έκλεισαν μπούτι.....τα είδα να φορτώνονται αρκετές φορές σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα => οπότε πηδάει ο κόσμος στην πιάτσα και μάλιστα και ποδαράτοι στο Αχούρ παλλάς πιο κάτω στης χλόης!Τελικά φορτωσες καμία δεν μας είπες ;
Γενικά γαμαει κανένας αυτό τον καιρό ;γιατί δεν βλέπω νέα πολλά από πιάτσα ..
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Ξεμουνιαστε την γυφτυσσα με το σορτσάκι, την τζανικα στη χλοης. Κάνει καλό γαμισι στα όρθια για 20 ευρώ και τον ρουφάει ολόκληρο μέσα στο στόμα της. Όταν επανέλθω και είναι ακόμη εκεί, θα την πάρω σε κανένα ξενοδοχείο.Φίλε μου γαμάνε στην πιάτσα, απλά οι περισσότεροι που γαμάνε δεν γράφουν εδώ. Για την ιστορία βόλταρα σήμερα το βραδάκι και πχ τα βουλαγαρο - γυφτάκια της χλόης δεν έκλεισαν μπούτι.....τα είδα να φορτώνονται αρκετές φορές σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα => οπότε πηδάει ο κόσμος στην πιάτσα και μάλιστα και ποδαράτοι στο Αχούρ παλλάς πιο κάτω στης χλόης!
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Τζανικα εννοεις την Τζινα; Που μιλαει κ Αγγλικα;Ξεμουνιαστε την γυφτυσσα με το σορτσάκι, την τζανικα στη χλοης. Κάνει καλό γαμισι στα όρθια για 20 ευρώ και τον ρουφάει ολόκληρο μέσα στο στόμα της. Όταν επανέλθω και είναι ακόμη εκεί, θα την πάρω σε κανένα ξενοδοχείο.
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Ναι που μιλάει μονο αγγλικάΤζανικα εννοεις την Τζινα; Που μιλαει κ Αγγλικα;
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Ναι κ πριν λιγες μερες που ηρθα κ την πηρα καλη περιπτωση. Ωραια αισθηση κ καθολου μυρωδιες... Αν θυμαμαι σου ειπε 100 για ξενοδοχειο; Λιγακι τσιμπημενη τιμη κατα την γνωμη μου.Ναι που μιλάει μονο αγγλικά
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Κάνε της παζάρια, με κανένα 50αρικο την βλέπω να έρχεται για καμιά ώρα. Κρίμα που λείπω, για όλο τα βράδυ θα την έπαιρνα.Ναι κ πριν λιγες μερες που ηρθα κ την πηρα καλη περιπτωση. Ωραια αισθηση κ καθολου μυρωδιες... Αν θυμαμαι σου ειπε 100 για ξενοδοχειο; Λιγακι τσιμπημενη τιμη κατα την γνωμη μου.
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.497
- Πόντοι
- 216
Έχει το c2?Ναι που μιλάει μονο αγγλικά
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Η θα ερθει η σου λεει εδω σταματανε συνεχεια. Οποτε οποιος θελει 100 για χοτελ.Κάνε της παζάρια, με κανένα 50αρικο την βλέπω να έρχεται για καμιά ώρα. Κρίμα που λείπω, για όλο τα βράδυ θα την έπαιρνα.
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Πετάει κάτι αγγλικά, πρέπει να ψιλό ξέρει, καμία γερμανια θα ήταν σε τίποτα ομαδικάΈχει το c2?