You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αυτή πάντα υπήρχε και υπάρχει απλά βγαίνει συγκεκριμένες ώρες και μέρεςμαγκες πριν 1 μηνα περιπου γραφτηκε οτι επανεμφανιστηκε 1 μιλφ που αραει στο στενο στην πειραιως και οδηγαει μπλε αυτοκινητακι (Βικυ).
Αληθευει τελικα ή οχι;2-3 φορες που περασα δεν ειδα τιποτα
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Βόλτα σήμερα κατά τις 22:00+
Πολύ χάλια η πιάτσα .
Πολύ λίγα πράγματα ,σελ τίποτα .πριν το τουντει μια μαύρη και η ψιλή τραβεστί .
Η βυζαρου με το κόκκινο αμάξι στη θέση της .
Η Ιουλία πάνω κάτω λαμαρίνες και απέναντι ,σινιε πενιε σήμερα με φόρεμα με στρας και τακούνι για να ανέβει η δουλειά ,είπα να την ρίξω ένα αλλά ήταν κάπως μουτρομενη και σκεφτηκα μην έχουμε πάλι τα ίδια ..και φάμε κανένα άκυρο .
Στην χλόης τα δύο βουλγαρακια και σήμερα πήγαινε πάνω κάτω και η Βάσια σαν τσατσά ..πρώτα μιλούσε με την Ιουλία και μετά πήγε έκατσε με αυτές .
Απέναντι από το ερείπιο η Σόνια με την κρητικια ...πρέπει να έχει πέσει πολύ η δουλειά τελευταία με τα βουλγαρακια πιο δίπλα ,όλη μέρα εκεί στέκονται ,ειδικά η κρητικια κλείνει 24ωρα και το περίεργο είναι ότι δεν τις παίρνει κανείς.
Από κει και πέρα πάλι δεν βρήκα τίποτα,μετά την διχάλα πέτυχα την Νταίζη μιλφ στην αντιπροσωπεία,όπου έγινε καί η κατάθεση .δεν χρειάζεται περιγραφές ,σταθερή αξία στα 20 ευρώ χωρίς βιασύνες .
Μοναστηριού σήμερα νεκρα δεν είχε τίποτα .
Εκτός αν πέσει αργά η δουλειά
Πολύ χάλια η πιάτσα .
Η Ιουλία πάνω κάτω λαμαρίνες και απέναντι ,σινιε πενιε σήμερα με φόρεμα με στρας και τακούνι για να ανέβει η δουλειά ,είπα να την ρίξω ένα αλλά ήταν κάπως μουτρομενη και σκεφτηκα μην έχουμε πάλι τα ίδια ..και φάμε κανένα άκυρο .
Στην χλόης τα δύο βουλγαρακια και σήμερα πήγαινε πάνω κάτω και η Βάσια σαν τσατσά ..πρώτα μιλούσε με την Ιουλία και μετά πήγε έκατσε με αυτές .
Απέναντι από το ερείπιο η Σόνια με την κρητικια ...πρέπει να έχει πέσει πολύ η δουλειά τελευταία με τα βουλγαρακια πιο δίπλα ,όλη μέρα εκεί στέκονται ,ειδικά η κρητικια κλείνει 24ωρα και το περίεργο είναι ότι δεν τις παίρνει κανείς.
Από κει και πέρα πάλι δεν βρήκα τίποτα,μετά την διχάλα πέτυχα την Νταίζη μιλφ στην αντιπροσωπεία,όπου έγινε καί η κατάθεση .δεν χρειάζεται περιγραφές ,σταθερή αξία στα 20 ευρώ χωρίς βιασύνες .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Αληθεύει εγώ δεν μπορώ να συγχρονιστω να την πετύχω ..μια φορά την πέτυχα κάπως νωρίς αλλά από μακρυά γιατί είχε πολύ κίνησημαγκες πριν 1 μηνα περιπου γραφτηκε οτι επανεμφανιστηκε 1 μιλφ που αραει στο στενο στην πειραιως και οδηγαει μπλε αυτοκινητακι (Βικυ).
Αληθευει τελικα ή οχι;2-3 φορες που περασα δεν ειδα τιποτα
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.742
- Πόντοι
- 1.336
Σονια και γυφτοκρητικ από το απόγευμα (5-6) είναι εκεί όντωςΒόλτα σήμερα κατά τις 22:00+
Πολύ χάλια η πιάτσα .
Σονια λες μια αδύνατη, ψηλή κοπελα καπου στο 1,75 μ ,με πράσινα μάτια και καστανοξανθα μαλλιά? Αν λες αυτήν τότε την πετυχαίνω συχνά κατά κει,μια φορά που την ρώτησα μου είπε 30 ευρώ πιπα σεξ και εννοείται δεν πήγα διότι είναι πολλά για πιάτσα .τι φάση παίζει με αυτή την Σονια αξίζει να την πάρεις?Βόλτα σήμερα κατά τις 22:00+
Πολύ χάλια η πιάτσα .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Τόσα ζηταει αλλά πάει και με 20 ,ειδικά τώρα με τις αναδουλειες άνετα .Σονια λες μια αδύνατη, ψηλή κοπελα καπου στο 1,75 μ ,με πράσινα μάτια και καστανοξανθα μαλλιά? Αν λες αυτήν τότε την πετυχαίνω συχνά κατά κει,μια φορά που την ρώτησα μου είπε 30 ευρώ πιπα σεξ και εννοείται δεν πήγα διότι είναι πολλά για πιάτσα .τι φάση παίζει με αυτή την Σονια αξίζει να την πάρεις?
Πάνε να μας πεις .
Πολλές ερωτήσεις είσαι τυπε μια για την μία ,μία για την άλλη .
Δεν μπορώ να δίνω επανάληψη κάθε φορά ,πιο πίσω έχουμε γράψει μάλιστα την πήρα και πριν ένα μήνα σχεδόν σχετικά πρόσφατα .
Ευχαριστώ, ναι με 20 ίσως την δοκιμάσω κάποια στιγμή και θα σσς πω την γνώμη μου.Τόσα ζηταει αλλά πάει και με 20 ,ειδικά τώρα με τις αναδουλειες άνετα .
Πάνε να μας πεις .
Πολλές ερωτήσεις είσαι τυπε μια για την μία ,μία για την άλλη .
Δεν μπορώ να δίνω επανάληψη κάθε φορά ,πιο πίσω έχουμε γράψει μάλιστα την πήρα και πριν ένα μήνα σχεδόν σχετικά πρόσφατα .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Όλο έτσι λες αλλά εκτός την αλβανίδα που την πήρες πριν χρόνια ,δεν φορτώνεις τίποτα μόνο γεμίζεις ερωτήσεις μετά από κάθε βόλτα δικιά μας η δικιά σου .Ευχαριστώ, ναι με 20 ίσως την δοκιμάσω κάποια στιγμή και θα σσς πω την γνώμη μου.
Άμα είσαι ματακιας απλά πες το δεν είναι κακό .
Σου την λέω ,γιατί το κάνεις συνέχεια .
ισχύει αυτό που λες ...γενικά .έχω πάρει λίγες από την πιάτσα ,προτιμώ να πηγαίνω στα στούντιο με την άνεση του κρεβατιού.Απο την άλλη μεριά δεν γράφω κάθε φορά ποια φόρτωσα και πως πέρασα.......αλίμονο αν έγραφα το κεω διοτι βαριεμαι να γραφω και αναφέρομαι κυρίως σε παρόμοια topic όσο αναφορά τους οίκους ανοχής.Για την ιστορία στην πιάτσα πρόσφατα φόρτωσα μια σία με 20 ευρώ όμορφη κοπέλα ,αδυνατη,με ωραίο σωματάκι. Δυστυχως ηταν και αυτή βιαστική .......ήθελε εξ αρχης να με ξεπεταξει ,πήγαμε στην αλάνα απέναντι από fever.Η πιπα της μέτρια ,η αίσθηση του Μουνιου της αρκετά καλή θα έλεγα.Μολις τελειώσαμε λέω να κάνω μια γύρα πριν πάω σπίτι και την βλέπω την σία να την φορτώνει ποδαράτος ένας κυριολεκτικά βρωμιάρης αν κρίνω από τα ρούχα του και ηλικιωμένος καμιά 65 ετων σίγουρα, εκεί λίγο ξενέρωσα .όμορφα νεα κορίτσια πάνε και πηδιουνται κυριολεκτικά με τον οποιονδήποτε.........Όλο έτσι λες αλλά εκτός την αλβανίδα που την πήρες πριν χρόνια ,δεν φορτώνεις τίποτα μόνο γεμίζεις ερωτήσεις μετά από κάθε βόλτα δικιά μας η δικιά σου .
Άμα είσαι ματακιας απλά πες το δεν είναι κακό .
Σου την λέω ,γιατί το κάνεις συνέχεια .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Είδες ;με το τσιγκελι στα βγάζουμε .ισχύει αυτό που λες ...γενικά .έχω πάρει λίγες από την πιάτσα ,προτιμώ να πηγαίνω στα στούντιο με την άνεση του κρεβατιού.Απο την άλλη μεριά δεν γράφω κάθε φορά ποια φόρτωσα και πως πέρασα.......αλίμονο αν έγραφα το κεω διοτι βαριεμαι να γραφω και αναφέρομαι κυρίως σε παρόμοια topic όσο αναφορά τους οίκους ανοχής.Για την ιστορία στην πιάτσα πρόσφατα φόρτωσα μια σία με 20 ευρώ όμορφη κοπέλα ,αδυνατη,με ωραίο σωματάκι. Δυστυχως ηταν και αυτή βιαστική .......ήθελε εξ αρχης να με ξεπεταξει ,πήγαμε στην αλάνα απέναντι από fever.Η πιπα της μέτρια ,η αίσθηση του Μουνιου της αρκετά καλή θα έλεγα.Μολις τελειώσαμε λέω να κάνω μια γύρα πριν πάω σπίτι και την βλέπω την σία να την φορτώνει ποδαράτος ένας κυριολεκτικά βρωμιάρης αν κρίνω από τα ρούχα του και ηλικιωμένος καμιά 65 ετων σίγουρα, εκεί λίγο ξενέρωσα .όμορφα νεα κορίτσια πάνε και πηδιουνται κυριολεκτικά με τον οποιονδήποτε.........
Καλά μην τρελαίνεσαι και στα μπουρδέλα οι ίδιοι βρωμιάρηδες πάνε .μην νομίζεις ότι γαμανε μόνο τα ομορφοπαιδα.
Τα έχουμε πει ,η πιάτσα αυτή είναι .δεν είναι θέμα ξεπετας αλλά δεν μπορεί να σου προσφέρει και τίποτα άλλο ..μια πίπα και μόλις σου σηκωθεί γαμας στα όρθια να χύσεις .
Δεν καταλαβαίνω τον όρο ξεπετα ...για αυτό τις δίνεις 20 γιατί είναι σαν το street food.
Και ναι φίλε πρέπει να γράφεις για να λύνονται απορίες ..άμα δεν γράφω και εγώ και όλοι οι άλλοι ,τι θα κάνουμε ;θα μπαίνουμε όλοι και απλά θα αναρωτιόμαστε;
επίσης φίλε για την ιστορια προ ημερών φόρτωσα στο νenus 2 μια ταιλανδεζα ,η μόνη ταιλανδεζα που είδα σε όλα τα στούντιο, μαγια την λέγαν, συνεννόηση μονο στα αγγλικα. Μελαχρινή , 28 ετών ειπε, αδύνατη ύψος 1,60. 30 ευρώ έδωσα με προφυλακτικο επισης με 40 εκανε ακαποτη πιπα κ με 50 cim ,με 80 κωλο .Η γκόμενά εκανε φοβερή πιπα και γαμιοταν υπέροχα ανέβηκε από πάνω και κουνιόταν καταπληκτικά. άξιζε και με το παραπάνω τα 30. Προ ημερων έμαθα ότι δεν είχε χαρτιά και κάτι τέτοια ,από ένα αλλο τοπικ ,και έκλεισε το Venus.Είδες ;με το τσιγκελι στα βγάζουμε .
Καλά μην τρελαίνεσαι και στα μπουρδέλα οι ίδιοι βρωμιάρηδες πάνε .μην νομίζεις ότι γαμανε μόνο τα ομορφοπαιδα.
Τα έχουμε πει ,η πιάτσα αυτή είναι .δεν είναι θέμα ξεπετας αλλά δεν μπορεί να σου προσφέρει και τίποτα άλλο ..μια πίπα και μόλις σου σηκωθεί γαμας στα όρθια να χύσεις .
Δεν καταλαβαίνω τον όρο ξεπετα ...για αυτό τις δίνεις 20 γιατί είναι σαν το street food.
Και ναι φίλε πρέπει να γράφεις για να λύνονται απορίες ..άμα δεν γράφω και εγώ και όλοι οι άλλοι ,τι θα κάνουμε ;θα μπαίνουμε όλοι και απλά θα αναρωτιόμαστε;
Τελευταία τροποποίηση:
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Ξέρω ,είναι οφ τοπικ εδώ ,αλλά την πήρα και εγώ πριν κανένα μήνα .ωραίο γαμιση έκανε και την ειχα πάρει και όταν πρωτοεμφανίστηκε .επίσης φίλε για την ιστορια προ ημερών φόρτωσα στο νenus 2 μια ταιλανδεζα ,η μόνη ταιλανδεζα που είδα σε όλα τα στούντιο, μαγια την λέγαν, συνεννόηση μονο στα αγγλικα. Μελαχρινή , 28 ετών ειπε, αδύνατη ύψος 1,60. 30 ευρώ έδωσα με προφυλακτικο επισης με 40 εκανε ακαποτη πιπα κ με 50 cim ,με 80 κωλο .Η γκόμενά εκανε φοβερή πιπα και γαμιοταν υπέροχα ανέβηκε από πάνω και κουνιόταν καταπληκτικά. άξιζε και με το παραπάνω τα 30. Προ ημερων έμαθα ότι δεν είχε χαρτιά και κάτι τέτοια ,από ένα αλλο τοπικ ,και έκλεισε το Venus.
Το αστείο είναι και κλείνουμε εδώ την συζήτηση μην χαλάμε το νήμα είναι ότι όλα τα έμαθες αλλά μάλλον δεν διάβασες ότι ήταν 41 χρόνων! Δεν ξέρω αν όντως ήταν αυτή που πιάσανε η Μάγια,αλλά με τις ασιατισσες δεν βγάζεις άκρη από την ηλικία
το διάβασα για το 41 ετών, αλλά αυτή μου είπε είναι 28 ετών βέβαια εδειχνε πιο μεγάλη από 28,όπως κ να έχει εκανε καλό γαμησι και έβγαζε και ωραία βογγητα όταν την πηδαγα.Ναι σταματάμε εδώ διότι αυτά εινσι για άλλο τοπικ.Ξέρω ,είναι οφ τοπικ εδώ ,αλλά την πήρα και εγώ πριν κανένα μήνα .ωραίο γαμιση έκανε και την ειχα πάρει και όταν πρωτοεμφανίστηκε .
Το αστείο είναι και κλείνουμε εδώ την συζήτηση μην χαλάμε το νήμα είναι ότι όλα τα έμαθες αλλά μάλλον δεν διάβασες ότι ήταν 41 χρόνων! Δεν ξέρω αν όντως ήταν αυτή που πιάσανε η Μάγια,αλλά με τις ασιατισσες δεν βγάζεις άκρη από την ηλικία
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Για το 80ρι στο στούντιο δεν ξέρω ,αφού δεν παίρνω πρόγραμμα κωλο ,δεν είμαι λάτρης του είδους και το θεωρώ και κοροϊδία κάποιος να δώσει ενα πόσο σαν αυτό απλά για να χώσει κωλο .Το 80άρι για λωκό δεν ισχύει πάντως, παραπληροφόρηση και επίσης, αμφιβάλλω πολύ αν πήρες την Σία με 20
Για την Σία όντως περιεργο εκτός άμα την πέτυχε σε πολύ χάλια μέρα αλλά ποτέ δεν ξέρεις
Σια λεμε την ελεν ταιγκερ ; Που στεκεται στα τζαμια απεναντι απο το 4 αλλ;Το 80άρι για λωκό δεν ισχύει πάντως, παραπληροφόρηση και επίσης, αμφιβάλλω πολύ αν πήρες την Σία με 20
Για την Μάγια η τσατσά μου είπε 80 κώλο ,δεν την πήρα κώλο οπότε δεν ξέρω αν ισχύει στην πράξη , εγώ την πήρα το απλό 30 με καπότα πίπα, όσο αφορά την μάγια όπου πέρασα τέλεια. Για τη Σία την πήρα με 20 ,αρχικά ζήτησε περισσότερα αλλά παζάρεψα επειδή μου άρεσε εμφανισιακά και δέχτηκε .....ίσως γιατί είχε αναδουλειές ? (ήταν καθημερινή και νέκρα) ίσως γιατί είμαι σχετικά νέος και βλέπομαι ,τι να πώ. Εσείς δηλαδή πόσα την δίνεται για να την γαμήσετε 30 ευρώ? 30 φίλοι μου δίνεις στα μπουρδέλα και γαμάς σε κρεβάτι άνετα και όχι στην φύση ή στο αμάξι άβολα, μια χαρά είναι τα 20 που την πήρα μη σας πω και πολλά αλλά τις κακομαθαίνεται κάποιοι και ζητάνε πάνω από 20. Επίσης 30 ζητά και η αλβανίδα σε κάτι κορόιδα αλλά μια χαρά φορτώνεται και με 20 με λίγα παζάρια. Τέλος 30 μου ζήτησε και η Σόνια πριν λίγες μέρες ,αλλά δεν παζάρεψα καν σε αυτήν διότι δεν μου αρέσει και πολύ, αν παζαρέψω πιστεύω θα την φορτώσω και αυτή με 20.Ναι μεγάλε, αυτήν λέμε.
Σε όσο χάλια μέρα και να την πετύχεις αυτή δεν ρίχνει την ταρίφα Και όσον αφορά την Μάγια, κώλο δεν έδινε στάνταρ! (Κρίμα αλλά τι να κάνουμε!)
Τελευταία τροποποίηση:
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Δεν τις κακομαθαινει κανένας φίλε.Για την Μάγια η τσατσά μου είπε 80 κώλο ,δεν την πήρα κώλο οπότε δεν ξέρω αν ισχύει στην πράξη , εγώ την πήρα το απλό 30 με καπότα πίπα, όσο αφορά την μάγια όπου πέρασα τέλεια. Για τη Σία την πήρα με 20 ,αρχικά ζήτησε περισσότερα αλλά παζάρεψα επειδή μου άρεσε εμφανισιακά και δέχτηκε .....ίσως γιατί είχε αναδουλειές ? (ήταν καθημερινή και νέκρα) ίσως γιατί είμαι σχετικά νέος και βλέπομαι ,τι να πώ. Εσείς δηλαδή πόσα την δίνεται για να την γαμήσετε 30 ευρώ? 30 φίλοι μου δίνεις στα μπουρδέλα και γαμάς σε κρεβάτι άνετα και όχι στην φύση ή στο αμάξι άβολα, μια χαρά είναι τα 20 που την πήρα μη σας πω και πολλά αλλά τις κακομαθαίνεται κάποιοι και ζητάνε πάνω από 20.
Είναι κάποιες συγκεκριμένες που περνιούνται για μουναρες και δεν ρίχνουν τιμή .
Τώρα άμα έπεσε λίγο πείνα φυσικό και επόμενο να ρίξει.
Εδώ η Ιουλία στις λαμαρίνες ένα χρόνο ζητούσε 30 χωρίς παζάρια και άμα σταματούσες καμιά φορά πριν καν την χαιρετήσεις έλεγε όχι όχι και σε έκανε νόημα να φύγεις.
Τώρα μια χαρά βγάζει κάτι 10ωρα στην πιάτσα και γαμιεται και με 20