Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Δεν τις κακομαθαινει κανένας φίλε.
Είναι κάποιες συγκεκριμένες που περνιούνται για μουναρες και δεν ρίχνουν τιμή .
Τώρα άμα έπεσε λίγο πείνα φυσικό και επόμενο να ρίξει.
Εδώ η Ιουλία στις λαμαρίνες ένα χρόνο ζητούσε 30 χωρίς παζάρια και άμα σταματούσες καμιά φορά πριν καν την χαιρετήσεις έλεγε όχι όχι και σε έκανε νόημα να φύγεις.
Τώρα μια χαρά βγάζει κάτι 10ωρα στην πιάτσα και γαμιεται και με 20
Την Ιουλία την πήρα πριν ένα μήνα περίπου με 20 ευρώ, χωρίς παζάρια από όσο θυμάμαι. Πιο πριν όταν πρωτοεμφανίστηκε δεν έτυχε ποτέ να την ρωτήσω άσε που απείχα από τις τσάρκες για ένα διάστημα. Και η Αλβανίδα πρώτη φορά που την φόρτωσα κάπου στο 2018 με ζήτησε 30 ευρώ με παζάρια έπεσε στα 20 τότε ήταν στα φόρτε της καινούργια στην πιάτσα και όμορφη αλλά έριξε την τιμή και αυτή.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Μέχρι κ ο tiger άρχισε να το σκέφτεται

Πλάκα πλάκα Μιστερ minkowski μόνο τα τραβελια δε πήδηξες στην πιάτσα κ εδώ όλο ερωτήσεις ήσουνα για την μία κ την άλλη
Κάτσε μην βιάζεσαι ...
Θα γράψει σε λίγο ,για την ιστορία...και θα ψαχνομαστε :cheesy::cheesy::cheesy:
Με την βιτσα πρέπει να τους τσιγγλας για να μιλάνε ,σαν τα πρόβατα .

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
218
Πόντοι
20
Ναι μεγάλε, αυτήν λέμε.
Σε όσο χάλια μέρα και να την πετύχεις αυτή δεν ρίχνει την ταρίφα:dunno: Και όσον αφορά την Μάγια, κώλο δεν έδινε στάνταρ! (Κρίμα αλλά τι να κάνουμε!)
1η φορα την ρωταω ποσο ; Λεει 30.
Λεω οκ εχω 20 αν θελεις πηγαινουμε. Και ηρθε.
Την δευτερη φορα ζητησε 30.
Λεω προχθες πηγαμε με 20.
Παλι ειπε οκ και μπηκε.
Με μια λεξη ηρθε.
Τωρα στους αλλους πως λεει οχι δε το καταλαβαινω. Μαλλον καταλαβαινει οτι δεν προκειται να την παρουν ισως.
Δε ξερω.
Και με την αλβα το ιδιο εγινε.
Ενημερωτικα το λεω.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
1η φορα την ρωταω ποσο ; Λεει 30.
Λεω οκ εχω 20 αν θελεις πηγαινουμε. Και ηρθε.
Την δευτερη φορα ζητησε 30.
Λεω προχθες πηγαμε με 20.
Παλι ειπε οκ και μπηκε.
Με μια λεξη ηρθε.
Τωρα στους αλλους πως λεει οχι δε το καταλαβαινω. Μαλλον καταλαβαινει οτι δεν προκειται να την παρουν ισως.
Δε ξερω.
Και με την αλβα το ιδιο εγινε.
Ενημερωτικα το λεω.
Είναι ανάλογα τις μέρες φίλε μου .άμα έχει ουρά δεν θα έρθει με 20 .
Πάνε κανονικά και οι δύο με 20ρικο αλλά ρίχνουν το ψαροτικο και ότι πιάσει .
Η συγκεκριμένη όμως άμα έχει πολύ δουλειά μπορεί να σου ρίξει και άκυρο

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.596
Πόντοι
7.095
Εγω παντως στη δικη μου δουλεια, χρονια τωρα προσπαθω να παω τις τιμες σε αυτες που ειχα το 2008, αλλα ολο δεν το καταφερνω.
Νιωθω σαν τις πιατσοβιες που τις κανετε παζαρια ρε μουνια.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Βόλτα σήμερα από πιάτσα με σκοπό να δοκιμάσω το γυφτο-βουλαγαράκι της χλόης με την κωλάρα ,τα μαύρα μαλλιά και τα φουσκωμένα χείλη που έχουν ειπωθεί αρκετά γι αυτήν σε προηγούμενες σελίδες..........δυστυχώς όσες γύρες και να έκαναν δεν την πέτυχα,εδώ και μέρες δεν την πετυχαίνω.........μήπως την κοπάνισε? ξέρει κανένας..... ? Υποθέτω θα έχει περίοδο......τέσπα ...Στης χλόης μαζεμένα καμιά 4 γυφτοβουλγαράκια, ένα από αυτά το κοντοπούτανο η μελαμψή καστανομάλλα στεφανία με σορτσάκι απίστευτη κωλάρα την φορτωσα προ ημερών οπότε όσο και να με καύλωσε δεν ήθελα να την ξαναπάρω. Κλασσικά η αλβανίδα στο πόστο της με ένα εντυπωσιακό στρας μίνι φόρεμα ...πιο κάτω η σία και αυτή με ένα φόρεμα μίνι ,νομίζω λεύκο και οι μπουτάρες έξω και οι δύο η μιά πιο μουνάρα από την άλλη ..... ...έτοιμος ήμουν να την φοτώσω αλλά είπα άστο διότι την έχω δοκιμάσει πρόσφατα.......πιο κάτω στις λαμαρίνες πέτυχα νωρίς την ιουλία με ένα λευκό φόρεμα ....ωραίο καυλάκι αν και κομοδίνο......πιο κάτω κοντά στο ερείπιο έκοβε βόλτες η σόνια η ψιλλή και αδύνατη.........είδα γενικά και άλλες κοπέλες αλλά δεν ξέρω ονόματα...στην μοναστηρίου είδα κανά 3 κοπέλες ........αυτά και για την ΙΣΤΟΡΙΑ την σβέτα όσα πρωινά - μεσημέρια πέρασα ακόμα δυστυχώς δεν την πέτυχα ...........Οπότε κράτησα το χρήμα και τις καύλες για αύριο μήπως και πετύχω το γυφτο-βουλγαράκι με τα φουσκωμένα χείλη.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Βόλτα σήμερα από πιάτσα με σκοπό να δοκιμάσω το γυφτο-βουλαγαράκι της χλόης με την κωλάρα ,τα μαύρα μαλλιά και τα φουσκωμένα χείλη που έχουν ειπωθεί αρκετά γι αυτήν σε προηγούμενες σελίδες..........δυστυχώς όσες γύρες και να έκαναν δεν την πέτυχα,εδώ και μέρες δεν την πετυχαίνω.........μήπως την κοπάνισε? ξέρει κανένας..... ? Υποθέτω θα έχει περίοδο......τέσπα ...Στης χλόης μαζεμένα καμιά 4 γυφτοβουλγαράκια, ένα από αυτά το κοντοπούτανο η μελαμψή καστανομάλλα στεφανία με σορτσάκι απίστευτη κωλάρα την φορτωσα προ ημερών οπότε όσο και να με καύλωσε δεν ήθελα να την ξαναπάρω. Κλασσικά η αλβανίδα στο πόστο της με ένα εντυπωσιακό στρας μίνι φόρεμα ...πιο κάτω η σία και αυτή με ένα φόρεμα μίνι ,νομίζω λεύκο και οι μπουτάρες έξω και οι δύο η μιά πιο μουνάρα από την άλλη ..... ...έτοιμος ήμουν να την φοτώσω αλλά είπα άστο διότι την έχω δοκιμάσει πρόσφατα.......πιο κάτω στις λαμαρίνες πέτυχα νωρίς την ιουλία με ένα λευκό φόρεμα ....ωραίο καυλάκι αν και κομοδίνο......πιο κάτω κοντά στο ερείπιο έκοβε βόλτες η σόνια η ψιλλή και αδύνατη.........είδα γενικά και άλλες κοπέλες αλλά δεν ξέρω ονόματα...στην μοναστηρίου είδα κανά 3 κοπέλες ........αυτά και για την ΙΣΤΟΡΙΑ την σβέτα όσα πρωινά - μεσημέρια πέρασα ακόμα δυστυχώς δεν την πέτυχα ...........Οπότε κράτησα το χρήμα και τις καύλες για αύριο μήπως και πετύχω το γυφτο-βουλγαράκι με τα φουσκωμένα χείλη.
Ωραίος ,η μαυρομαλλα με τα φουσκωμενα χείλη προχθές κανονικά εκεί ήταν .
Η θα ήταν συνέχεια φορτωμένη γιατί δεν προλαβαίνει ούτε τσιγάρο να κάνει η μπορεί να έτυχε να μην βγήκες ώρα που ήταν .
Την Στεφανία πρώτες μέρες που εμφανίστηκε την είχα δώσει ένα ξενερωτο τσιμπούκι αλλά το σκέφτομαι πολύ και εγώ να την ρίξω ένα γαμησι ..έχει κάποιες μέρες που περνάω και φοράει κάτι κολλητά το κωλαρακι της είναι φωτιά .
Η Σβετα γράψαμε πριν λίγες μέρες το γύρισε σε βράδυ .την είδα και εγώ απέναντι από την διχάλα να σκάει με ταξί κατά τις 23:00

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Ωραίος ,η μαυρομαλλα με τα φουσκωμενα χείλη προχθές κανονικά εκεί ήταν .
Η θα ήταν συνέχεια φορτωμένη γιατί δεν προλαβαίνει ούτε τσιγάρο να κάνει η μπορεί να έτυχε να μην βγήκες ώρα που ήταν .
Την Στεφανία πρώτες μέρες που εμφανίστηκε την είχα δώσει ένα ξενερωτο τσιμπούκι αλλά το σκέφτομαι πολύ και εγώ να την ρίξω ένα γαμησι ..έχει κάποιες μέρες που περνάω και φοράει κάτι κολλητά το κωλαρακι της είναι φωτιά .
Η Σβετα γράψαμε πριν λίγες μέρες το γύρισε σε βράδυ .την είδα και εγώ απέναντι από την διχάλα να σκάει με ταξί κατά τις 23:00
Σήμερα πιστεύω κατά 90% δεν ήταν το γυφτο - Βουλγαράκι με φουσκωμένα χείλη διότι έκανα πάρα πολλές γύρες......προχτές δεν πήγα πιάτσα......η Στεφανία είναι πολύ όμορφη και καύλα ΑΛΛΑ ψυχρή και απόμακρη και ξεπέτα όπως σχεδόν όλες φυσικά, αν ήταν κάπως πιο θερμή θα την φόρτωνα συχνά έχει κωλάρα και το μουνί της είναι αρκετά σφικτό. Θέλω να δοκιμάσω και αυτή με τα φουσκωμένα χείλη για να τις συγκρίνω ποια αξίζει πιο πολύ το 20άρικο......Γενικά τα γυφτάκια πιστεύω είναι η φαντασίωση πολλών πιαστόβιων και όχι μόνο.........Όντως η άλλη η μαυρομάλλα με τα φουσκωμένα χείλη γενικά δεν κλείνει μπούτι ,πιστεύω φορτώνεται περισσότερο από όλες στην πιάτσα αυτό το διάστημα με βάση αυτά που βλέπω εγώ στις βόλτες μου, διόρθωσε με αν κάνω λάθος σε αυτό.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Σήμερα πιστεύω κατά 90% δεν ήταν το γυφτο - Βουλγαράκι με φουσκωμένα χείλη διότι έκανα πάρα πολλές γύρες......προχτές δεν πήγα πιάτσα......η Στεφανία είναι πολύ όμορφη και καύλα ΑΛΛΑ ψυχρή και απόμακρη και ξεπέτα όπως σχεδόν όλες φυσικά, αν ήταν κάπως πιο θερμή θα την φόρτωνα συχνά έχει κωλάρα και το μουνί της είναι αρκετά σφικτό. Θέλω να δοκιμάσω και αυτή με τα φουσκωμένα χείλη για να τις συγκρίνω ποια αξίζει πιο πολύ το 20άρικο......Γενικά τα γυφτάκια πιστεύω είναι η φαντασίωση πολλών πιαστόβιων και όχι μόνο.........Όντως η άλλη η μαυρομάλλα με τα φουσκωμένα χείλη γενικά δεν κλείνει μπούτι ,πιστεύω φορτώνεται περισσότερο από όλες στην πιάτσα αυτό το διάστημα με βάση αυτά που βλέπω εγώ στις βόλτες μου, διόρθωσε με αν κάνω λάθος σε αυτό.
Με την μαυρομαλλα θα περάσεις καλά .
Κάνει δυνατό τσιμπούκι και στο γαμησι βγάζει βογγητα λίγο τσόντα .ψεύτικα βέβαια αλλά προσπαθεί η κοπέλα

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Με την μαυρομαλλα θα περάσεις καλά .
Κάνει δυνατό τσιμπούκι και στο γαμησι βγάζει βογγητα λίγο τσόντα .ψεύτικα βέβαια αλλά προσπαθεί η κοπέλα
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, όταν την φορτώσω θα πω τις εντυπώσεις μου εδώ στο νήμα ,μακάρι να επιβαιωβαιωθείς .Γενικά έχω ξενερώσει από τις υπηρησίες της πιάτσας διότι κάνω το λάθος και τις συγκρίνω με αυτές στα μπουρδέλα ακόμα και με τα 30 ευρώ ...εκεί οι περισσότερες κοπέλες είναι πιο "επαγγελματίες" από τις πιατσόβιες και συνήθως δεν κλαις τα ευρώ σου.......στην πιάτσα μπορεί και να μην χύσεις αν δεν είσαι καυλωμένος έτσι όπως γίνεται η όλη φάση πολλές φορές.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, όταν την φορτώσω θα πω τις εντυπώσεις μου εδώ στο νήμα ,μακάρι να επιβαιωβαιωθείς .Γενικά έχω ξενερώσει από τις υπηρησίες της πιάτσας διότι κάνω το λάθος και τις συγκρίνω με αυτές στα μπουρδέλα ακόμα και με τα 30 ευρώ ...εκεί οι περισσότερες κοπέλες είναι πιο "επαγγελματίες" από τις πιατσόβιες και συνήθως δεν κλαις τα ευρώ σου.......στην πιάτσα μπορεί και να μην χύσεις αν δεν είσαι καυλωμένος έτσι όπως γίνεται η όλη φάση πολλές φορές.
Σου είπα και άλλη φορά η πιάτσα έτσι είναι .
Δοκίμασε 2-3 και αυτή που θα σου κάτσει πιο καλά κρατά την στανταρακι ,με τον καιρό που θα σε μάθει θα σου κάνει και πιο άνετο γαμησι .
Τώρα αν ζητάς πολλά και ανέσεις εννοείται θα πας στούντιο .

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Σου είπα και άλλη φορά η πιάτσα έτσι είναι .
Δοκίμασε 2-3 και αυτή που θα σου κάτσει πιο καλά κρατά την στανταρακι ,με τον καιρό που θα σε μάθει θα σου κάνει και πιο άνετο γαμησι .
Τώρα αν ζητάς πολλά και ανέσεις εννοείται θα πας στούντιο .
Δίκιο έχεις.........συμφωνώ γι αυτό.... είπα να τις δοκιμάσω σχεδόν όλες για να δω ποια αξίζει στα γούστα μου πιο πολύ μήπως και την κάνω " στανταράκι " πχ κάπου στο 2018 είχα για στανταράκι στα μπουρδέλα την Καρίνα την ουκρανή που δούλευε στο νικηφόρου ουρανού το προτελευταίο και έκανε απίστευτη πίπα με cim με 40 ευρώ........φίλε μου καθόταν στο δωμάτιο μέχρι και 25 λεπτά με το πρόγραμμα ακόμα και των 30 ευρώ απίστευτα γαμήσια ...αλλά είχα πάει πάρα πολλές φορές! Αυτή δουλεύει και τώρα σε άλλο οίκο.....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Δίκιο έχεις.........συμφωνώ γι αυτό.... είπα να τις δοκιμάσω σχεδόν όλες για να δω ποια αξίζει στα γούστα μου πιο πολύ μήπως και την κάνω " στανταράκι " πχ κάπου στο 2018 είχα για στανταράκι στα μπουρδέλα την Καρίνα την ουκρανή που δούλευε στο νικηφόρου ουρανού το προτελευταίο και έκανε απίστευτη πίπα με cim με 40 ευρώ........φίλε μου καθόταν στο δωμάτιο μέχρι και 25 λεπτά με το πρόγραμμα ακόμα και των 30 ευρώ απίστευτα γαμήσια ...αλλά είχα πάει πάρα πολλές φορές! Αυτή δουλεύει και τώρα σε άλλο οίκο.....
Η πιάτσα σε αυτά είναι πιο δυσκολη ..οι Βουλγάρες μπορεί να κρατάνε το δυνατό κομμάτι αυτή την στιγμή αλλά λίγες είναι αυτές που κάνουν καλό γαμησι .
Όπως η αννιλια που όταν εμφανίστηκε ήταν πολύ καλή και τώρα ακούγονται τα χειρότερα.
Το μικρό το μαυρομαλλικο ακόμα πάει καλά .
Η καδισια ξενερωτη ξεκίνησε και ετσι θα μείνει .
Επίσης η Ιουλία ενώ έκανε την δύσκολη τις δύο φορές που την πήρα τσιμπουκωνε με ζήλο αλλά ενώ είναι πετιτ δεν έχει τόσο ωραίο κωλαρακι γιατί αμα έχει φως και προσέξεις έχει ραγαδες πλάγια μάλλον από την εγκυμοσύνη..εγώ για το σωματότυπο της ξενέρωσα .
Επίσης κάνε μια βόλτα από συμπεθερες .

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Η πιάτσα σε αυτά είναι πιο δυσκολη ..οι Βουλγάρες μπορεί να κρατάνε το δυνατό κομμάτι αυτή την στιγμή αλλά λίγες είναι αυτές που κάνουν καλό γαμησι .
Όπως η αννιλια που όταν εμφανίστηκε ήταν πολύ καλή και τώρα ακούγονται τα χειρότερα.
Το μικρό το μαυρομαλλικο ακόμα πάει καλά .
Η καδισια ξενερωτη ξεκίνησε και ετσι θα μείνει .
Επίσης η Ιουλία ενώ έκανε την δύσκολη τις δύο φορές που την πήρα τσιμπουκωνε με ζήλο αλλά ενώ είναι πετιτ δεν έχει τόσο ωραίο κωλαρακι γιατί αμα έχει φως και προσέξεις έχει ραγαδες πλάγια μάλλον από την εγκυμοσύνη..εγώ για το σωματότυπο της ξενέρωσα .
Επίσης κάνε μια βόλτα από συμπεθερες .
Συμπεθέρες ποιές λέτε ? Στην μοναστηρίου αυτές που βλέπω? π.χ. είναι μια μαυρομάλλα μελαχρινή στην μοναστηρίου όπου κάθεται από την απέναντι μεριά, δηλαδή προς τα κτελ έξω από ένα μαγαζί με μηχανάκια κάτι τέτοιο και φαίνεται ομορφούλα, νέα κάτω από 30 πρέπει, έχει νομίζω και τατού στο πόδι αν πρόσεξα καλά ,σε αυτήν πάνε και μαζεύονται άλλες δύο καμιά φορά ...ονόματα δεν ξέρω και δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα...αυτή η μελαχρθινή νομίζω είναι η νταίζη μου θυμίζει μία νταίζη καμιά 4 χρόνια πριν που στεκόταν απέναντι από το one salonica στην γωνία στο φανάρι και πηδιόταν εκεί πίσω από τον μαντρότοιχο στα όρθια και λίγο πιο μέσα είχε κάτι σαν "κρυψώνα" ,τώρα έχει χρόνια που περιφράχτηκε το μέρος-αλάνα ...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Συμπεθέρες ποιές λέτε ? Στην μοναστηρίου αυτές που βλέπω? π.χ. είναι μια μαυρομάλλα μελαχρινή στην μοναστηρίου όπου κάθεται από την απέναντι μεριά, δηλαδή προς τα κτελ έξω από ένα μαγαζί με μηχανάκια κάτι τέτοιο και φαίνεται ομορφούλα, νέα κάτω από 30 πρέπει, έχει νομίζω και τατού στο πόδι αν πρόσεξα καλά ,σε αυτήν πάνε και μαζεύονται άλλες δύο καμιά φορά ...ονόματα δεν ξέρω και δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα...αυτή η μελαχρθινή νομίζω είναι η νταίζη μου θυμίζει μία νταίζη καμιά 4 χρόνια πριν που στεκόταν απέναντι από το one salonica στην γωνία στο φανάρι και πηδιόταν εκεί πίσω από τον μαντρότοιχο στα όρθια και λίγο πιο μέσα είχε κάτι σαν "κρυψώνα" ,τώρα έχει χρόνια που περιφράχτηκε το μέρος ...
Ναι αυτή είναι και η άλλη είναι η Έλενα .
Η ξανθιά απέναντι τους η μιλφοσκινι είναι η Σύλβια .
Δοκίμασε καλύτερα την Έλενα .θα την καταλάβεις από την κωλαρα της αλλά και την Ντεσυ που πήρα μια φορά δεν με χάλασε ..
Η άλλη η Σύλβια απέναντι γαμιεται καλά αλλά δεν τραβάει πλέον πολύ σπασμένη

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Ναι αυτή είναι και η άλλη είναι η Έλενα .
Η ξανθιά απέναντι τους η μιλφοσκινι είναι η Σύλβια .
Δοκίμασε καλύτερα την Έλενα .θα την καταλάβεις από την κωλαρα της αλλά και την Ντεσυ που πήρα μια φορά δεν με χάλασε ..
Η άλλη η Σύλβια απέναντι γαμιεται καλά αλλά δεν τραβάει πλέον πολύ σπασμένη
Αν είναι αυτή η νταίζη που έκανε πιάτσα πριν 4-5 χρόνια απένατι από το one ....θυμάμαι τότε ήταν πολύ μούναρος όταν πρωτοεμφανίστηκε....τότε έκανε και ακάπωτη πίπα με χύσιμο στο στόμα και γαμήσι με 20 ευρώ έτσι μου είχε πει όταν την ρώτησα ένα βραδάκι, αλλά κόλλωσα δίοτι δεν είχα αμάξι εκείνο το διάστημα και όταν μου έδειξε το μέρος πίσω από τον μαντρότοιχο είπα εδώ θα μας βλέπουν άστο καλύτερα και έτσι την έχω αποθυμένο...πρέπει να δοκιμαστεί αν είναι όντως η ίδια! Αυτή η νταίζη μου φάνηκε σαν βουλγαράκι όταν μιλήσαμε ....τι είναι?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Βουλγάρα είναι .
Φτάνουν οι πληροφορίες για σήμερα αδερφέ ,πήρες πολλές και θα μπερδευτεις.
Πάνε ρίξε κάνα δυο πούτσους σε οποίες θες τώρα που κατατοπιστηκες λιγάκι και εμείς εδώ ήμαστε πάλι και για άλλα .
Περιμένουμε εντυπώσεις .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom