You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Ναι φίλε αυτό λέω ,πολύ χάλι και στη μάπα και από σώμα τίποτα .ούτε καν να σταματησω να ρωτήσω δεν ήθελα .Αυτή η Σβετα στο ερείπιο από τις 12 ήταν σήμερα εκεί ! Πραγματικά πολύ γυφτε η κατάσταση της , καμμία σχέση με πέρσι. Έσπασε και στο πρόσωπο ίσως από ουσίες δε ξέρω .
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.373
- Πόντοι
- 34.538
Απορώ πως πάτε με γύφτισσες
Έχει πάρει κανείς γύφτισσα; - Page 167 - bourdela.com forum
Έχετε πάει ποτέ με γυφτάκι???Οποιος έχει ας μεταφέρει εμπειρία και επίσης αν γνωρίζει κανείς μαγαζί που να μπορούμε να βρούμε ή πιάτσα που να ψωνίζονται....
www.bourdela.com
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Χαλάρωσε ρε φίλε εσύ ...μόνο γαλαζοαιματες γαμας ;Απορώ πως πάτε με γύφτισσες
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.497
- Πόντοι
- 216
Εννοείται, είναι πονηρές και ύπουλες. Ούτε δραχμή....Χαλάρωσε ρε φίλε εσύ ...μόνο γαλαζοαιματες γαμας ;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Σε πληροφορω ότι ακόμα και στα μπουρδέλα και παντού το 90%των κοριτσιών βαλκανικών χωρών και μπορεί και κάποιες μουφα λάτιν γυφτισσες είναι και ας νόμιζες ότι πήγες με κορίτσι από το κέντρο του ΒουκουρεστίουΕννοείται, είναι πονηρές και ύπουλες. Ούτε δραχμή....
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.497
- Πόντοι
- 216
Συμφωνώ και είμαι σίγουρος ότι την έχω πατήσει αλλά νομίζω οι περισσότερες φαίνονται. Γενικά δεν επιλέγω αυτές τις Σοκο-Λάτιν πως τις λέτε γιατί δεν μου γεμίζουν το μάτι. Μια φορά την πάτησα με την Άννα Μαρία που ήρθε από Αθήνα και ήταν τελικά γύφτα αλλά το κατάλαβα αργάΣε πληροφορω ότι ακόμα και στα μπουρδέλα και παντού το 90%των κοριτσιών βαλκανικών χωρών και μπορεί και κάποιες μουφα λάτιν γυφτισσες είναι και ας νόμιζες ότι πήγες με κορίτσι από το κέντρο του Βουκουρεστίου
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.742
- Πόντοι
- 1.336
Απέναντι από το σελ εκεί στο απροοπτο από κάτω Ε;Συμφωνώ και είμαι σίγουρος ότι την έχω πατήσει αλλά νομίζω οι περισσότερες φαίνονται. Γενικά δεν επιλέγω αυτές τις Σοκο-Λάτιν πως τις λέτε γιατί δεν μου γεμίζουν το μάτι. Μια φορά την πάτησα με την Άννα Μαρία που ήρθε από Αθήνα και ήταν τελικά γύφτα αλλά το κατάλαβα αργά
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.497
- Πόντοι
- 216
Δεν σε πιάνω, Αυτή είναι call girl που δουλεύει κατα καιρούς σε στουντιο της ΑθήναςΑπέναντι από το σελ εκεί στο απροοπτο από κάτω Ε;
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.742
- Πόντοι
- 1.336
ΠάσοΔεν σε πιάνω, Αυτή είναι call girl που δουλεύει κατα καιρούς σε στουντιο της Αθήνας
Οι της πιάτσας καταλάβανε
Εμφανίστηκε η Βέσκα;; Χρόνια είχα να ακούσω γι αυτήν. Δυνατό μουνί και καλό γαμήσι από παντού.Περασματακι γρήγορο από Γιαννιτσών πριν λίγο ..
Σχεδόν τίποτα αφού ακόμα πιστεύω ότι είναι νωρίς .
Στη χλόης η χοντρή Βουλγάρα.
Απέναντι από το ερείπιο η κρητικια και η Σόνια παρέα .
Στο ερείπιο η πολυπόθητη Βεσκα ..την μερα φίλε όπως την βλέπω δεν μου κάνει κλικ με τίποτα να την φορτώσω ..δεν ξέρω πως την θυμάστε όσοι την ξέρετε από παλιά ,αλλά πλέον πολύ αδύνατη,ακωλη ,αβυζη ..και τελείως γυφτε .
Στη διχάλα μαζεύτηκαν κλασικά οι πρεζουδες ..αυτή με το σγουρό κοντό μαλλί όλο ναζι πάνω στη διχαλα με ροζ κολάν ..προσοχή στους νέους αφού δεν πολύ φαίνεται ότι είναι πρεζου αφού είναι η πιο περιποιημένη από αυτές οπότε προσέχετε τι φορτωνετε ..
Επίσης η άλλη η κοκκαλιαρα η καστανοξανθη που τον χειμώνα φορούσε κάτι φούτερ κουκούλες ξανά εμφανίστηκε και περπατούσε εδώ και εκεί ..
Και μια ακόμη που πρώτη φορά την είδα ,μάλλον ..,ξανθιά με γυαλιά ηλίου και φόρεμα με λουλούδια ..γύρω στα 35 την είδα από μακρυά και λέω ωραίο μουνι φαίνεται αυτό αλλά μόλις πλησίασα κατάλαβα από το περπάτημα ότι δεν είναι στα καλά της και απέναντι στεκόταν και ένας φαλακρός περίεργος ανάμεσα στα τζανκια ..
Αυτά για την πρεζοενημερωση που είχε καιρό να γίνει και δεν την θεωρώ άσκοπη ..αφού έτσι και οι νέοι θα μάθουν να ξεχωρίζουν ποια ,πως και τι .
Αλήθεια Dew? Χάλασε; Κρίμα…
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Και πριν μια εβδομάδα βγήκε κάτι βράδυα .σήμερα πάντως ήταν μπροστά στο ερείπιο από νωρίς .Εμφανίστηκε η Βέσκα;; Χρόνια είχα να ακούσω γι αυτήν. Δυνατό μουνί και καλό γαμήσι από παντού.
Αλήθεια Dew? Χάλασε; Κρίμα…
Χάλια είναι ,γούστα είναι αυτά βέβαια..
Βεσκα ,Σβετα μην παραπληροφορω ,αυτή που λένε ότι τα κάνει όλα τέλος πάντων και ακούστηκε και για ακαποτα
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Αυτή ναι ..μόνο τα μάτια είναι ανοιχτά και ξανθιά κατά τα άλλα μαυρίλαΆλλη είναι η Βεσκα καμια σχεση η μία με την αλλη. Η Βεσκα έκανε πιατσα απεναντι απι το σελλ πριν 5 χρόνια. Σβετα αν θυμάμαι καλά την λενε την ξανθια ανοιχτοματα
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.742
- Πόντοι
- 1.336
Late night 1:00-2:00 πέρασμα
Παιδιά γυφτοκρητικ-ΣονιαΠρεζε ακόμα εκεί!!!
Κάτι Μαυρούλας κλασικά, μερακλής φόρτωσε Φιονα και χωθηκαν σε πάρκινγκ πριν το ΟΝΕ.
Είδα και μια καβλαρα από το πουθενά και την πλησίασα αλλά η κοπέλα απλά πήγαινε σπίτι της. Χοντρορεζιλι εγινα αλλά εχει συμβεί με όλους
Γυφτοκρητικια δήλωσε πως ήταν εκεί πάνω από 12-13 ώρες. Η Σονια χαμουρευοταν με ένα χαζοπρεζακα
Παιδιά γυφτοκρητικ-ΣονιαΠρεζε ακόμα εκεί!!!
Κάτι Μαυρούλας κλασικά, μερακλής φόρτωσε Φιονα και χωθηκαν σε πάρκινγκ πριν το ΟΝΕ.
Είδα και μια καβλαρα από το πουθενά και την πλησίασα αλλά η κοπέλα απλά πήγαινε σπίτι της. Χοντρορεζιλι εγινα αλλά εχει συμβεί με όλους
Γυφτοκρητικια δήλωσε πως ήταν εκεί πάνω από 12-13 ώρες. Η Σονια χαμουρευοταν με ένα χαζοπρεζακα
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Πέρασα και εγώ στις 2:00 και μετά ,με πρόλαβε ο alfie ..
Ακριβώς η ίδια κατάσταση .
Αρκετές μαύρες ,στο τουντει έχει μια καινούρια μάλλον που φοράει ένα κοντό σορτσάκι με τα κωλομερια έξω αλλά φαίνεται πολύ μικρή ,δεν μπορώ να ξεχωρίσω ηλικία στις μαύρες .
Σόνια και Κρητικια όντως ακόμα εκεί κατά τις δύο μισή επιτέλους νυσταξαν ..με τα 30 που ζητάει η γυφτοκρητικια φυσικό είναι να κάθεται τόσες ώρες ,δεν την παίρνει κανένας.
Μαζί με την τρανς εκεί στις λαμαρίνες καθόταν μια Βουλγάρα όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά συμπαθητική ,την ρώτησα τιμή και λέει 30 σεξ και 50 σπίτι .δεν ξέρω ποιοι τις βάζουν να λένε τέτοια τρελα πράγματα ..
Επίσης στο βενζινάδικο απέναντι από την διχάλα κατά λάθος έπεσα σε μια που την είδα πρώτη φορά ,κοντό τζιν σορτσάκι ,πιτσιρίκα αλλά όχι από τις γνωστές πρεζουδες που στέκονται εκεί .
Σταματάω και την χαιρετάω ,μου συστήθηκε ως Μαρίνα ωραίο κορμί αλλά η φάτσα με χάλασε αφού φαίνεται ότι είναι ψιλοτζανκι ..10 πίπα λέει και 20 για σεξ .είπα θα κάνω μια βόλτα και θα περάσω .
Θα είμαι λέει στη διχάλα ,πέρασα 10 φορές αλλά εξαφανίστηκε .μετά ρώτησα την άλλη την πρεζου με την κοτσίδα αν την ξέρει και μου λέει δεν ξέρει καμία τέτοια ..μου έλεγε για κάτι άλλες Μαρινες ,μια ξανθιά η και οι δύο ξανθιές δεν πολυ κατάλαβα ..αυτή που είδα εγώ ήταν καστανή και μαλλί μέχρι τους ώμους.
Αρκετές μαύρες ,στο τουντει έχει μια καινούρια μάλλον που φοράει ένα κοντό σορτσάκι με τα κωλομερια έξω αλλά φαίνεται πολύ μικρή ,δεν μπορώ να ξεχωρίσω ηλικία στις μαύρες .
Σόνια και Κρητικια όντως ακόμα εκεί κατά τις δύο μισή επιτέλους νυσταξαν ..με τα 30 που ζητάει η γυφτοκρητικια φυσικό είναι να κάθεται τόσες ώρες ,δεν την παίρνει κανένας.
Μαζί με την τρανς εκεί στις λαμαρίνες καθόταν μια Βουλγάρα όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά συμπαθητική ,την ρώτησα τιμή και λέει 30 σεξ και 50 σπίτι .δεν ξέρω ποιοι τις βάζουν να λένε τέτοια τρελα πράγματα ..
Επίσης στο βενζινάδικο απέναντι από την διχάλα κατά λάθος έπεσα σε μια που την είδα πρώτη φορά ,κοντό τζιν σορτσάκι ,πιτσιρίκα αλλά όχι από τις γνωστές πρεζουδες που στέκονται εκεί .
Σταματάω και την χαιρετάω ,μου συστήθηκε ως Μαρίνα ωραίο κορμί αλλά η φάτσα με χάλασε αφού φαίνεται ότι είναι ψιλοτζανκι ..10 πίπα λέει και 20 για σεξ .είπα θα κάνω μια βόλτα και θα περάσω .
Θα είμαι λέει στη διχάλα ,πέρασα 10 φορές αλλά εξαφανίστηκε .μετά ρώτησα την άλλη την πρεζου με την κοτσίδα αν την ξέρει και μου λέει δεν ξέρει καμία τέτοια ..μου έλεγε για κάτι άλλες Μαρινες ,μια ξανθιά η και οι δύο ξανθιές δεν πολυ κατάλαβα ..αυτή που είδα εγώ ήταν καστανή και μαλλί μέχρι τους ώμους.
agoriversthess22
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2023
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Μάγκες μου ντεζη λέτε μια 40αρα; δώστε λίγο info για ντεζη
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.894
- Πόντοι
- 4.766
Θα ήταν μάλλον εκείνη η νεαρή που λέγαμε πριν κάνα δύο χρόνια με τον Illuzion που ενώ έχει ωραία εμφάνιση είναι λίγο πρεζου..... Πριν καμμιά δέκα μέρες μου ζητούσε φωτιά για το τσιγάρο της και μετά έπιασε συζήτηση με έναν καράφλα... κομμάτια ήταν...... Επίσης για Σβετα που λέτε έχετε δίκιο για πολύ καιρό ήταν το στανταρακι μου την είχα πάρει πάνω από δέκα φορές... αλλά πριν ένα μήνα που την είδα ένα μεσημέρι και μιλήσαμε είδα το πρόσωπο της αγνώριστη έγινε... αδυνάτισε και πολύ με χάλασε δεν μου πολυπάει να την ξαναπάρω.....Πέρασα και εγώ στις 2:00 και μετά ,με πρόλαβε ο alfie ..
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Μέχρι 30 ηλικία ήταν crucifix,εμφάνιση και αναλογίες περίπου σαν την Έλενα συμπεθέρα.για αυτό μου έκανε εντύπωση και την ανέφερα .Θα ήταν μάλλον εκείνη η νεαρή που λέγαμε πριν κάνα δύο χρόνια με τον Illuzion που ενώ έχει ωραία εμφάνιση είναι λίγο πρεζου..... Πριν καμμιά δέκα μέρες μου ζητούσε φωτιά για το τσιγάρο της και μετά έπιασε συζήτηση με έναν καράφλα... κομμάτια ήταν...... Επίσης για Σβετα που λέτε έχετε δίκιο για πολύ καιρό ήταν το στανταρακι μου την είχα πάρει πάνω από δέκα φορές... αλλά πριν ένα μήνα που την είδα ένα μεσημέρι και μιλήσαμε είδα το πρόσωπο της αγνώριστη έγινε... αδυνάτισε και πολύ με χάλασε δεν μου πολυπάει να την ξαναπάρω.....
Αν λέμε την ίδια εγώ πρώτη φορά την είδα πιάτσα .