Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

christosthess

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
μαγκες πριν 1 μηνα περιπου γραφτηκε οτι επανεμφανιστηκε 1 μιλφ που αραει στο στενο στην πειραιως και οδηγαει μπλε αυτοκινητακι (Βικυ).
Αληθευει τελικα ή οχι;2-3 φορες που περασα δεν ειδα τιποτα
Ναι αληθεύει, την βλέπω εκεί όποτε περνάω

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Πρώτη μετεκλογική τσάρκα γύρω στις 22 00.Αλβανιδα με σόρτς ροζ στο πόστο της απέναντι από shell.H Σία πιο κάτω έπαιζε με το κινητό της......Η Ιούλια απούσα από τις λαμαρίνες, στης χλόης μια ξανθιά γύφτισα χοντρούλα κάπως και η στεφανία το μελαμψό κοντοπούτανο γυφτο-βουλγαράκι με την κωλάρα, Δυστυχώς το άλλο γυφτο-βουλγαράκι η τζένα πως την λέτε με τα φουσκωμένα χείλη ,μαύρα μαλλιά και κωλάρα ήταν απούσα να δω πότε θα την πετύχω για test drive! Aπένατι από αυτές ήταν μία άλλη γύφτισα με κάπως ξανθιές ανταύγιες μου φάνηκε πως είχε , την έχω δει και με τις άλλες δύο να κάνει παρέα απλά στεκόταν απέναντι τους σήμερα ,σχετικά όμορφη όνομα δεν ξέρω πήγα να ρωτήσω , φορτώσω αλλά διαρκώς φορτωνόταν και δεν έκατσε η φάση με αυτήν......Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει τι παίζει με αυτήν ....Πιο κάτω ήταν η σόνια , η μάνα της και η γυφτο-κρητικιά σύμφωνα με τις περιγραφές συναδέλφων. Το καδίσιο απούσα και εκεί λίγο πιο κάτω από το ερείπιο στην γωνία ήταν μια μελαχρινή και μια ξανθιά ονόματα δεν ξέρω. Στην μοναστηρίου στα μηχανάκια οι συμπεθέρες ,οι δύο μαυρομάλλες έλενα-νταίζη αν λέω σωστά τα ονόματα τους.....νομίζω ότι αυτές οι δύο είναι από τις πιο όμορφες της πιάτσας .

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.992
Πόντοι
4.766
Πρώτη μετεκλογική τσάρκα γύρω στις 22 00.Αλβανιδα με σόρτς ροζ στο πόστο της απέναντι από shell.H Σία πιο κάτω έπαιζε με το κινητό της......Η Ιούλια απούσα από τις λαμαρίνες, στης χλόης μια ξανθιά γύφτισα χοντρούλα κάπως και η στεφανία το μελαμψό κοντοπούτανο γυφτο-βουλγαράκι με την κωλάρα, Δυστυχώς το άλλο γυφτο-βουλγαράκι η τζένα πως την λέτε με τα φουσκωμένα χείλη ,μαύρα μαλλιά και κωλάρα ήταν απούσα να δω πότε θα την πετύχω για test drive! Aπένατι από αυτές ήταν μία άλλη γύφτισα με κάπως ξανθιές ανταύγιες μου φάνηκε πως είχε , την έχω δει και με τις άλλες δύο να κάνει παρέα απλά στεκόταν απέναντι τους σήμερα ,σχετικά όμορφη όνομα δεν ξέρω πήγα να ρωτήσω , φορτώσω αλλά διαρκώς φορτωνόταν και δεν έκατσε η φάση με αυτήν......Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει τι παίζει με αυτήν ....Πιο κάτω ήταν η σόνια , η μάνα της και η γυφτο-κρητικιά σύμφωνα με τις περιγραφές συναδέλφων. Το καδίσιο απούσα και εκεί λίγο πιο κάτω από το ερείπιο στην γωνία ήταν μια μελαχρινή και μια ξανθιά ονόματα δεν ξέρω. Στην μοναστηρίου στα μηχανάκια οι συμπεθέρες ,οι δύο μαυρομάλλες έλενα-νταίζη αν λέω σωστά τα ονόματα τους.....νομίζω ότι αυτές οι δύο είναι από τις πιο όμορφες της πιάτσας .
Πολύ καλή περιγραφή..στην αρχή δεν είδα το όνομα και νόμιζα τα γράφει ο Dewars.. ακριβώς ίδια γραφή.... Μάλλον έχεις δει πως γράφει και σου άρεσε.. ή είσαι κλώνος του :cheesy:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.197
Πόντοι
3.796
Πολύ καλή περιγραφή..στην αρχή δεν είδα το όνομα και νόμιζα τα γράφει ο Dewars.. ακριβώς ίδια γραφή.... Μάλλον έχεις δει πως γράφει και σου άρεσε.. ή είσαι κλώνος του :cheesy:
Μαθητής είναι ο minkowski,τον εκπαιδεύουμε για ιππότη της ασφάλτου.
:cheesy::cheesy:
Φαίνεται ότι έχει το σημάδι του πιατσοβιου.

Πρέπει να τις χωρίζει και σε παραγράφους για να μην κουράζει στο μάτι .δεν πειράζει την επόμενη φορά .

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Μαθητής είναι ο minkowski,τον εκπαιδεύουμε για ιππότη της ασφάλτου.
:cheesy::cheesy:
Φαίνεται ότι έχει το σημάδι του πιατσοβιου.

Πρέπει να τις χωρίζει και σε παραγράφους για να μην κουράζει στο μάτι .δεν πειράζει την επόμενη φορά .
αγαπητέ στις πιατσες είμαι και θα παραμείνω μαθητής, στις τσάρκες και στις καταθεσεις σε μπουρδελα,στούντιο πάω για διδακτορικό, δεδομένου τα χρόνια της νιότης μου ήμουν στην Αθήνα με ότι αυτό συνεπάγεται,άλλωστε δεν μου αρέσει η φάση να πηδαω στο αυτοκίνητο ή στην φύση η και σε αχουρια στα ορθια, συγκριτικά με τα μπουρδελα.τωρα θα μου πεις και γιατί δεν γράφεις κριτικές για τα μπουρδελα.........πολλοί είναι οι λόγοι......παλιά δεν υπήρχε το σαΐτ αυτό....μετά δεν ασχολούμουν με το ίντερνετ,τα τελευταία χρόνια που το ανακάλυψα το σαΐτ που κ που γράφω κάνα σχόλιο ή θα ρωτήσω κάτι.

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Πληροφορίες για κάποια Λίζα μελαχρινή μακριά μαλλιά μάλλον γύφτισσα αλλά καλοστεκουμενη χτες ήταν μ ένα καυτό σορτσάκι;;; Ξέρει κανείς τίποτα;;

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Πληροφορίες για κάποια Λίζα μελαχρινή μακριά μαλλιά μάλλον γύφτισσα αλλά καλοστεκουμενη χτες ήταν μ ένα καυτό σορτσάκι;;; Ξέρει κανείς τίποτα;;
που ακριβώς την είδες?

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
μετα το today πηγαινωντας προς κτελ στα δεξια στο υψος απο το δρομακι που κατεβαζει κατω στην καβαντσα που ειναι το συνεργειο

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
μετα το today πηγαινωντας προς κτελ στα δεξια στο υψος απο το δρομακι που κατεβαζει κατω στην καβαντσα που ειναι το συνεργειο
Τις προάλλες που έκανα ανάρτηση για αυτήν εδώ έλεγα, όλο φορτωνοταν και δεν πρόλαβα να την ρωτήσω τιμές,ονομα η και να την φορτώσω,και εμένα μου άρεσε αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω να βοηθήσω, ίσως κάποιος συναγωνιστής να γνωρίζει.Γυφτισσα είναι μάλλον μιλούσε και με τα γυφτο βουλχαρακια απέναντι στης χλοης που είναι.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.197
Πόντοι
3.796
Τις προάλλες που έκανα ανάρτηση για αυτήν εδώ έλεγα, όλο φορτωνοταν και δεν πρόλαβα να την ρωτήσω τιμές,ονομα η και να την φορτώσω,και εμένα μου άρεσε αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω να βοηθήσω, ίσως κάποιος συναγωνιστής να γνωρίζει.Γυφτισσα είναι μάλλον μιλούσε και με τα γυφτο βουλχαρακια απέναντι στης χλοης που είναι.
Τώρα κατάλαβα μάλλον ποια λέτε ...έχει λίγα πιασίματα λίγο ψιλή; Βουλγάρα

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Τώρα κατάλαβα μάλλον ποια λέτε ...έχει λίγα πιασίματα λίγο ψιλή; Βουλγάρα
Ψηλή είναι σε σχέση με τα άλλα τα γυφτο βουλγαρακια της χλοης,εμένα μου φάνηκε ότι έχει και λίγες ξανθιές ανταύγειες .Έχει και πιασίματα δεν είναι skinny αλλά δεν την λες χοντρή με τίποτα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.197
Πόντοι
3.796
Ψηλή είναι σε σχέση με τα άλλα τα γυφτο βουλγαρακια της χλοης,εμένα μου φάνηκε ότι έχει και λίγες ξανθιές ανταύγειες .Έχει και πιασίματα δεν είναι skinny αλλά δεν την λες χοντρή με τίποτα.
Αυτή είναι που έγραψα ότι μίλησα στην τελευταία βόλτα ρε σεις .
30 πίπα γαμησι και 50 σπίτι λέει ..καθόταν παρέα με την τρανς στις λαμαρίνες και έπαιζε με το κινητό της

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Αυτή είναι που έγραψα ότι μίλησα στην τελευταία βόλτα ρε σεις .
30 πίπα γαμησι και 50 σπίτι λέει ..καθόταν παρέα με την τρανς στις λαμαρίνες και έπαιζε με το κινητό της
Όνομα ξέρεις.....? 30 είναι πολλά φίλε εκτιμώ ! Όταν περάσω από κει και την πετύχω με κανά 20 άρικο αν θέλει ίσως την δοκιμάσω !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.197
Πόντοι
3.796
Όνομα ξέρεις.....? 30 είναι πολλά φίλε εκτιμώ ! Όταν περάσω από κει και την πετύχω με κανά 20 άρικο αν θέλει ίσως την δοκιμάσω !
Όχι ..με την μαλακια που πέταξε ούτε καν ρώτησα ..πάτησα γκάζι .άσε που βαριοταν να σηκωθεί από το κράσπεδο και μου μιλούσε καθιστή ..οπότε φαντάσου τι τεμπελογαμησι θα κάνει

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.134
Πόντοι
1.056
Η συγκεκριμένη είναι παλιά στην πιατσα τουλάχιστον 8 με 10 χρόνια που πρώτο έμφανιστηκε. Κάνει σεζόν κ αυτη (φεύγει-γυρνάει ανά διαστήματα) Άννα την λένε δεν ξέρω αν το άλλαξε, κ πάλι, μιλάει καλά ελληνικά. Μετρια σε όλα, δεν πιστεύω να εκανε καμια εξέλιξη στο καλύτερο. Ακόμα ζητάει 30;;;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.197
Πόντοι
3.796
Η συγκεκριμένη είναι παλιά στην πιατσα τουλάχιστον 8 με 10 χρόνια που πρώτο έμφανιστηκε. Κάνει σεζόν κ αυτη (φεύγει-γυρνάει ανά διαστήματα) Άννα την λένε δεν ξέρω αν το άλλαξε, κ πάλι, μιλάει καλά ελληνικά. Μετρια σε όλα, δεν πιστεύω να εκανε καμια εξέλιξη στο καλύτερο. Ακόμα ζητάει 30;;;
Ναι έτσι μου είπε ..και μάλλον έχει και χώρο κάπου κοντά για να λέει 50 σπίτι

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.134
Πόντοι
1.056
Όντως τώρα? Την είχα για λεπτή και τελευταία βλέπω μπάκα και υπέθεσα κάποιος τα πέταξε μέσα πριν κανά 6μηνο :2funny::2funny:
Εγω νομιζω μπάκα είχε πάντα γτ ηταν χοντρούλα πολύ παλιότερα κ βασικα κ εγγυος

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.992
Πόντοι
4.766
Στην αρχή ο τύπος ρώτησε για μια χοντρή που βγαίνει μετά από εκείνην με το κόκκινο αυτοκίνητο πριν φτάσεις στα κινεζικά... Παλιότερα είχες αναφέρει ότι είναι και αδερφές..σωματοτυπικα πάντως μοιάζουν

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.197
Πόντοι
3.796
Εγω νομιζω μπάκα είχε πάντα γτ ηταν χοντρούλα πολύ παλιότερα κ βασικα κ εγγυος
Αν δεις στο φως τα κωλομερια της είναι όλο ραγαδες ..για πετιτ έχει χάλια σώμα .
Όπως τα λες ,φαίνεται ότι ήταν χοντρούλα και αδυνάτισε η ξεχείλωσε από γκαστρωμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom