Πρώτη μετεκλογική τσάρκα γύρω στις 22 00.Αλβανιδα με σόρτς ροζ στο πόστο της απέναντι από shell.H Σία πιο κάτω έπαιζε με το κινητό της......Η Ιούλια απούσα από τις λαμαρίνες, στης χλόης μια ξανθιά γύφτισα χοντρούλα κάπως και η στεφανία το μελαμψό κοντοπούτανο γυφτο-βουλγαράκι με την κωλάρα, Δυστυχώς το άλλο γυφτο-βουλγαράκι η τζένα πως την λέτε με τα φουσκωμένα χείλη ,μαύρα μαλλιά και κωλάρα ήταν απούσα να δω πότε θα την πετύχω για test drive! Aπένατι από αυτές ήταν μία άλλη γύφτισα με κάπως ξανθιές ανταύγιες μου φάνηκε πως είχε , την έχω δει και με τις άλλες δύο να κάνει παρέα απλά στεκόταν απέναντι τους σήμερα ,σχετικά όμορφη όνομα δεν ξέρω πήγα να ρωτήσω , φορτώσω αλλά διαρκώς φορτωνόταν και δεν έκατσε η φάση με αυτήν......Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει τι παίζει με αυτήν ....Πιο κάτω ήταν η σόνια , η μάνα της και η γυφτο-κρητικιά σύμφωνα με τις περιγραφές συναδέλφων. Το καδίσιο απούσα και εκεί λίγο πιο κάτω από το ερείπιο στην γωνία ήταν μια μελαχρινή και μια ξανθιά ονόματα δεν ξέρω. Στην μοναστηρίου στα μηχανάκια οι συμπεθέρες ,οι δύο μαυρομάλλες έλενα-νταίζη αν λέω σωστά τα ονόματα τους.....νομίζω ότι αυτές οι δύο είναι από τις πιο όμορφες της πιάτσας .