Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Moonwalker19

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
88
Πόντοι
0
Παιδιά και εγω πλησίασα αυτην την μικρη μαυρουλα. Τζενη συστήθηκε, αν δεν εκανε πιατσα θα ελεγα οτι είναι αθλητρια crossfit ή βολλευμπολιστρια. Απίστευτα ομορφα γυμνασμενα μπούτια και μια κωλαρα όνειρο. Θα την δοκιμασω τις επόμενες μερες μιας και το προσωπο της ηταν όμορφο και τα 15 ευρω ειναι τιμή για πιάτσα. Θα επανέρθω με ενημέρωση.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
853
Πόντοι
371
Εγώ την ανέφερα ,πρέπει να είναι καινούριο τεμάχιο εκ Νιγηρίας..αλλά με αυτές που κάθεται στο φανάρι θα την κάνουν σαν τα μούτρα τους
Είναι καλό κομμάτι εσένα άκουσα και πήγα να την δοκιμάσεις αξίζει και φυσικά να την πεις σιγά σιγά και 15

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Είναι καλό κομμάτι εσένα άκουσα και πήγα να την δοκιμάσεις αξίζει και φυσικά να την πεις σιγά σιγά και 15
Κάποια στιγμή σίγουρα τώρα που φαίνεται ακόμα καινούρια ..γιατί μετά ..

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
853
Πόντοι
371
Κάποια στιγμή σίγουρα τώρα που φαίνεται ακόμα καινούρια ..γιατί μετά ..
Ίσως εάν την πάρουμε σαν καινούργια όταν γίνει παλιά να κάνεις πάλι τα ίδια γούστα γιατί σε ξερει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Ίσως εάν την πάρουμε σαν καινούργια όταν γίνει παλιά να κάνεις πάλι τα ίδια γούστα γιατί σε ξερει
Το θέμα είναι πως την διαχειρίζεται το σύνολο.
Αυτή την στιγμή οι μαύρες είναι πεσμένες στην πιάτσα ,τις γαμανε μόνο κάτι περαστικοί με τα πόδια και κάτι σουρωμενοι ..αν πέσουν πάλι όλοι σαν τα λημαρια σε 1 εβδομάδα θα πει 20 και σε 10 μέρες 30 ακατεβατα..
Και θα αρχίσει και την ξεπετα .

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Τις τελευταίες μέρες όσες φορές πέρασα από πιάτσα δεν είδα το γυφτο βουλγαρακι που στεκόταν στην χλοης με τα φουσκωμένα χείλη, όμορφο προσωπο,μαυρομαλα, αδύνατη και κωλαρα.Νομιζω ότι ειπώθηκε πως την λένε τζενα Μήπως Σταμάτησε? την είδε κανένας? διότι εκκρεμεί ένα test drive.Χτες πάνω κάτω είδα τις ίδιες με κύρια διαφορά ότι είδα 2 μάλλον καινούργιες μαύρες....μια μαυρη ξανθιά με μεγάλα βυζια την ρώτησα ..20 πιπα ,σεξ .....το άλλο το γυφτοβουγαρακι της χλοης η μελαμψη στεφάνια κοντοπουτανο με κωλάρα την είδα να καθεται ως αργά 01 00, αυτή συνήθως έφευγε τέτοιες ώρες. Η αλβανιδα και η σία κατά τις 01 00 είχαν εξαφανιστεί....τελικά κατέθεσα με ένα 30 στα μπουρδέλα ,μιας και άκουσα ότι κυκλοφορούν κσι φίδια στην Γιαννιτσών, χαχαχαχα.Τελος μου γεννήθηκε το ερώτημα, ποιο πουτανακι της πιάτσας φορτώνεται περισσότερο αυτό το διάστημα, ακούω τις εκτιμήσεις σας......

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Τις τελευταίες μέρες όσες φορές πέρασα από πιάτσα δεν είδα το γυφτο βουλγαρακι που στεκόταν στην χλοης με τα φουσκωμένα χείλη, όμορφο προσωπο,μαυρομαλα, αδύνατη και κωλαρα.Νομιζω ότι ειπώθηκε πως την λένε τζενα Μήπως Σταμάτησε? την είδε κανένας? διότι εκκρεμεί ένα test drive.Χτες πάνω κάτω είδα τις ίδιες με κύρια διαφορά ότι είδα 2 μάλλον καινούργιες μαύρες....μια μαυρη ξανθιά με μεγάλα βυζια την ρώτησα ..20 πιπα ,σεξ .....το άλλο το γυφτοβουγαρακι της χλοης η μελαμψη στεφάνια κοντοπουτανο με κωλάρα την είδα να καθεται ως αργά 01 00, αυτή συνήθως έφευγε τέτοιες ώρες. Η αλβανιδα και η σία κατά τις 01 00 είχαν εξαφανιστεί....τελικά κατέθεσα με ένα 30 στα μπουρδέλα ,μιας και άκουσα ότι κυκλοφορούν κσι φίδια στην Γιαννιτσών, χαχαχαχα.Τελος μου γεννήθηκε το ερώτημα, ποιο πουτανακι της πιάτσας φορτώνεται περισσότερο αυτό το διάστημα, ακούω τις εκτιμήσεις σας......
Μπορεί απλά να λείπει λίγες μέρες ,ας ελπίσουμε ότι θα φανεί σύντομα .
Η ξανθιά μαύρη δεν είναι καινούρια απλά αλλάζουν περούκες καμιά φορά στην πιάτσα .
Πάρε Έλενα συμπεθερα που είναι διαχρονική αν θες κάτι στάνταρ ..αλλιώς ότι σου κάτσει στο μάτι .

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Η ξανθιά μαύρη δεν είναι καινούρια απλά αλλάζουν περούκες καμιά φορά στην πιάτσα .
Πάρε Έλενα συμπεθερα που είναι διαχρονική αν θες κάτι στάνταρ ..αλλιώς ότι σου κάτσει στο μάτι .

ναι αυτό υπέθεσα ότι αφού μάζεψε χρήμα διότι δεν έκλεινε μπούτι είπε να πάει για επενδύσεις στα μέρη της .......χτες το σκέχτηκα για την Έλενα . ....κωλαρα αλλά πέτυχα μόνο την νταιζη στα μηχανάκια....μάλλον θα έλλειπε σε φορτωτικες όταν περνούσα από κει η θα χε καμιά περίοδο.....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
ναι αυτό υπέθεσα ότι αφού μάζεψε χρήμα διότι δεν έκλεινε μπούτι είπε να πάει για επενδύσεις στα μέρη της .......χτες το σκέχτηκα για την Έλενα . ....κωλαρα αλλά πέτυχα μόνο την νταιζη στα μηχανάκια....μάλλον θα έλλειπε σε φορτωτικες όταν περνούσα από κει η θα χε καμιά περίοδο.....
Μαζί βγαίνουν αυτές ,κάπου εκεί δίπλα θα γαμιοταν

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Μαζί βγαίνουν αυτές ,κάπου εκεί δίπλα θα γαμιοταν
αυτές από ότι κατάλαβα πρέπει να γαμιουνται και στα όρθια εκεί πίσω στο στενό... ..ισχύει? Επισης χτες μια μαυρη γαμιοταν με ένα τύπο κατά εκεί στο στενό στα μηχανάκια της μοναστηριού, τους είδα την ώρα που πήγαιναν .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
αυτές από ότι κατάλαβα πρέπει να γαμιουνται και στα όρθια εκεί πίσω στο στενό... ..ισχύει? Επισης χτες μια μαυρη γαμιοταν με ένα τύπο κατά εκεί στο στενό στα μηχανάκια της μοναστηριού, τους είδα την ώρα που πήγαιναν .
Εκεί γαμιουνται όλες στα όρθια φίλε.
Και η Νταίζη και η Έλενα και η Σύλβια ..
Οι μαύρες επίσης φέρνουν τους πελάτες εκεί .

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Εκεί γαμιουνται όλες στα όρθια φίλε.
Και η Νταίζη και η Έλενα και η Σύλβια ..
Οι μαύρες επίσης φέρνουν τους πελάτες εκεί .
πολύ χύμα είναι εκεί , είσαι εντελώς εκτεθιμενος ......σε βλέμματα αν περάσει κάποιος.....δοκίμασες ποτε εκεί ? Γενικά οι πιατσοβιες δεν κολωνουν έτσι χύμα να πηδιουνται στο δρόμο με τον πρώτο " τυχοντα"? δεν ξέρω καμιά φορά έχω και κάτι τέτοια αναπαντητα ερωτήματα .

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
πολύ χύμα είναι εκεί , είσαι εντελώς εκτεθιμενος ......σε βλέμματα αν περάσει κάποιος.....δοκίμασες ποτε εκεί ? Γενικά οι πιατσοβιες δεν κολωνουν έτσι χύμα να πηδιουνται στο δρόμο με τον πρώτο " τυχοντα"? δεν ξέρω καμιά φορά έχω και κάτι τέτοια αναπαντητα ερωτήματα .
Δεν φαίνεσαι παρκάρεις στην άκρη και γαμας

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Να ενημερωσω για το καβλακι με τα τσιμπουκοχειλα την μαυρομαλλα στην χλοης ειναι βουλγαρια..την επιασα κουβεντα την ημερα που εφευγε και μου ειπε τελευταια μερα σημερα φευγω home βουλγαρια...θα εχει κανα 10 ημερο αν δεν κανω λαθος..Το μαυρακι το καινουργο τι ωρα βγαινει??12 και μετα??

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Να ενημερωσω για το καβλακι με τα τσιμπουκοχειλα την μαυρομαλλα στην χλοης ειναι βουλγαρια..την επιασα κουβεντα την ημερα που εφευγε και μου ειπε τελευταια μερα σημερα φευγω home βουλγαρια...θα εχει κανα 10 ημερο αν δεν κανω λαθος..Το μαυρακι το καινουργο τι ωρα βγαινει??12 και μετα??
το χάσαμε το κορμί οποιος πρόλαβε, πρόλαβε,σου είπε μήπως ξανά έρθει.....το μαυρακι χτες το είδα στις 01 00 λογικά εκεί γύρω θα βγαίνει.

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
το χάσαμε το κορμί οποιος πρόλαβε, πρόλαβε,σου είπε μήπως ξανά έρθει.....το μαυρακι χτες το είδα στις 01 00 λογικά εκεί γύρω θα βγαίνει.
Δεν μου είπε.. Δεν ρώτησα και εγώ ο μαλαξ.... Αν θα ξανά έρθει απο Βουλγαρία..

Vt.3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2023
Like
0
Πόντοι
0
23:05 Κυριακης Αμέσως μετά την στροφή της μοναστηριού για γιαννιτσων στα δεξιά του δρόμου εθεάθη μαυρομαλλα λευκή με μαύρα ρούχα. Φάνηκε με τιμιο πρόσωπο. Τι γνωρίζουμε;αξιζει;έκανα γύρα όταν γύρισα πίσω εξαφανίστηκε

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Πέρασμα σήμερα κατά τις 22.30. Από την αρχή της Γιαννιτσών προς δυτικά. Άλβα με ψηλά καταπράσινα παπουτσια και κοντό φόρεμα. Καλή αλλά μου φάνηκε σπασμένη.
Μέχρι το one τίποτα, μετά μια χοντρή με βυζάρες (όχι αυτή με το κόκκινο stilo). Μάνα Σόνιας και στη διχάλα τζάνκι με κοντό μαλλί. Γύρος μέχρι grand hotel και ω του θαύματος, η Νταιζάρα μιλφ απέναντι από το aegean. Βλέπω κυρία με παιδάκι 5 ετών και πάω λίγο πιο κάτω. Συναγωνιστής με σκούρο κόκκινο αυτοκίνητο φορτώνει την Νταίζη. Δεν μπορώ να φανταστώ παιδιά κάποιον να μην παίρνει αυτό το μουνί με 20. Πέρασε καλά ο φίλος.
Προς χλόης, νωρίτερα ανέβαινε μια χοντρή-τέρας. Τώρα βλέπω το έταιρο βουλγαρογυφτάκι. Αν και δεν τρελαίνομαι λέω να σταματήαω, ο μπροστινός το φορτώνει. Πάει κι αυτή.
Στην επόμενη γύρα, σε απόγνωση, λέω να ρωτήσω την (μάλλον) γυφτοκρητικιά. Την φορτώνει ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ συναγωνιστής ακριβώς μπροστά μου.
Συμπεθέρες απούσες σε μια απέλπιδα τελευταία προσπάθεια.
Και σπίτι αγάμητος.

Μου έκανε εντύπωση ότι υπήρχαν πολλοί άντρες που μου φάνηκε ότι κάνανε πιάτσα. Ένας πακι στη μοναστηρίου μου έκανε και νόημα να σταματήσω. Καμία σχέση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom