Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Αν πάνε όλοι σωστά με καποτα ότι και να υπάρχει ,δεν κινδυνεύει κανένας .
Για αυτό ακόμα και στα μπουρδέλα δεν παίρνω ούτε ακαποτο τσιμπούκι ,κάποτε που και που το έκανα ..τελευταία χρόνια τόσο που τα έχουν ξεφτιλισει όλα μόνο καποτα και μακρυά από φιλιά ,γλυψιματα η οτιδήποτε.
Τέλος πάντων για να μην σπαμαρουμε .
Απλά προληψη για όλα ,δεν χρειάζεται να φοβάται κανένας αμα ακολουθεί τα τυπικά .
Τώρα ο κάθε βρωμιάρης άμα πάει να βγάλει τα αρρωστημένα αποθημενα του ,πρόβλημα του μετά .
Ακαποτες πιπες παλιά έδωσα πολλές και μόνο μια φορά κόλλησα σταφυλλοκο .Με προφυλσκτικο δεν κόλλησα τίποτα.....είμαι υπέρ των προφυλάξεων όσο μεγαλώνω και εννοείτε ακαποτα δεν γαμας όχι πουτανα ούτε γκόμενά αν δεν κάνει εξετάσεις η αν ξέρεις ότι δεν γαμιεται από δω και κει.Αλλα άλλη αίσθηση η πιπα χωρίς σκούφο.......πάνω στις καβλες δεν σκέφτεσαι λογικά και ρισκάρεις έστω και λίγο την υγεία σου....

Vt.3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2023
Like
0
Πόντοι
0
22:45 απέναντι από το σελ στην γιαννιτσων με μπλε φόρεμα ξέρουμε ονομα; αξίζει καθόλου;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Ακαποτες πιπες παλιά έδωσα πολλές και μόνο μια φορά κόλλησα σταφυλλοκο .Με προφυλσκτικο δεν κόλλησα τίποτα.....είμαι υπέρ των προφυλάξεων όσο μεγαλώνω και εννοείτε ακαποτα δεν γαμας όχι πουτανα ούτε γκόμενά αν δεν κάνει εξετάσεις η αν ξέρεις ότι δεν γαμιεται από δω και κει.Αλλα άλλη αίσθηση η πιπα χωρίς σκούφο.......πάνω στις καβλες δεν σκέφτεσαι λογικά και ρισκάρεις έστω και λίγο την υγεία σου....
Α μόνο μια φορά άμα κόλλησες δεν πειράζει...
Ρε συ και μόνο που ξερεις το λούκι ούτε έπρεπε να ρωτάς .

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
γρηγορο περασμα εψαχνα μια μαυρουλα που αναφερθηκε ποιο πισω δεν την ειδα πουθενα 2 σβουρες εκανα στο τελος με σταματησε η τροχαια δεν με κανανε τιποτα ο ενας ειπε απλα μην γαμας εδω περα η περισοτερες εχουν αρρωστιες που θα της κουβαλας μια ζωη!μου εδωσε ταυτοτητα και διπλωμα πισω και αποχωρησα!!
αυτα για σημερα!!!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
γρηγορο περασμα εψαχνα μια μαυρουλα που αναφερθηκε ποιο πισω δεν την ειδα πουθενα 2 σβουρες εκανα στο τελος με σταματησε η τροχαια δεν με κανανε τιποτα ο ενας ειπε απλα μην γαμας εδω περα η περισοτερες εχουν αρρωστιες που θα της κουβαλας μια ζωη!μου εδωσε ταυτοτητα και διπλωμα πισω και αποχωρησα!!
αυτα για σημερα!!!
Νωρίς είναι για την μαυρουλα μετά τις 12 εμφανιζονται

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Α μόνο μια φορά άμα κόλλησες δεν πειράζει...
Ρε συ και μόνο που ξερεις το λούκι ούτε έπρεπε να ρωτάς .
ταλαιπωρηθηκα αρκετα για κάτι σχετικά απλό αφού με μια αντιβιωση έγινα καλλα.Κολλησα σε μπουρδελλο στον βαρδαρη από μια που έκανε cim .Η μαλακια που έκανα ήταν ότι μετά την πιπα δεν έπλυνα το εργαλείο ούτε και κατουρησα πολύ διότι ήταν καλοκαίρι κ ήμουν αφυδατωμενος.ολες τις άλλες φορές μετά από ακαποτη πάντα έπλενα το εργαλείο και πολύ κατουρημα ,φρόντιζα να έχω πιει νερό πιο πριν,αύτα τα 2 βοηθάνε στο να μην πάρεις παράσημο.Βεβαια ο κι δινος υπάρχει αλλά πραγματικά δεν ειναι τόσο επικυνδινο αν κρίνω από μένα μόνο μια φορά κόλλησα σε πάρα πολλές ακαποτες πιπες.

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Ότι είπε ο dewars μάγκες παντα καποτα.. Αλλά ρε φιλαρακια έχει κουράσει πολυ το θέμα ειλικρινά νομίζω όλοι ξέρετε τους κίνδυνους.. Από μπουρδελα ας το αλλάξουμε σε ιατρικό φορουμ:grin::grin:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Ότι είπε ο dewars μάγκες παντα καποτα.. Αλλά ρε φιλαρακια έχει κουράσει πολυ το θέμα ειλικρινά νομίζω όλοι ξέρετε τους κίνδυνους.. Από μπουρδελα ας το αλλάξουμε σε ιατρικό φορουμ:grin::grin:
Είναι κουραστικό αδερφέ το ξέρω και εγώ και δεν θέλω να μπαίνω σε συζήτηση .αλλά σκέφτεσαι καμιά φορά ότι καλό κάνεις γιατί βλέπεις ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν τους πολύ ενδιαφέρει ..
Εδώ παλιά είχε σκάσει ένας στο θέμα να μας πει πως πέρασε και έκανε περιγραφή για γλειφομούνι στη πιατσα :cheesy::cheesy:οποτε όπως βλέπεις δεν ξέρουν ολοι λίγο η πολύ έως καθόλου

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
αυτα για σημερα!!!
εντωμεταξυ οι μπατσοι μια χαρα γαμανε τις γυφτοβουλγαρες της πιατσας

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.893
Πόντοι
4.766
Είναι κουραστικό αδερφέ το ξέρω και εγώ και δεν θέλω να μπαίνω σε συζήτηση .αλλά σκέφτεσαι καμιά φορά ότι καλό κάνεις γιατί βλέπεις ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν τους πολύ ενδιαφέρει ..
Εδώ παλιά είχε σκάσει ένας στο θέμα να μας πει πως πέρασε και έκανε περιγραφή για γλειφομούνι στη πιατσα :cheesy::cheesy:οποτε όπως βλέπεις δεν ξέρουν ολοι λίγο η πολύ έως καθόλου
Και γλυψιμο σε ποια... στην Σύλβια την αλβανίδα που σε αυτήν σιχαίνεσαι να της δώσεις έστω και πίπα...το θυμάμαι αυτό που το είχε γράψει ένας τύπος

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Συμφωνώ μαζί σου.. Όπως και με τους άλλους.. Κανένα θέμα.. Απλά καποτα και βλέπεις τι παιζει πως είναι.. Πρεζάκια και τετοια μακριά.. Καλά γωνιοκρανα έχει πολλα που κάνουν μλκιες:grin::grin::grin:.Απλα όλο τα ίδια και τα ίδια τι να πω αυτά.. Πάντως η πιατσα ψόφια που είμαι κάτω τώρα τίποτα νεκρά.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Βασικά ο μπάτσος ας κάνει την δουλειά του. Σε πούλησε ειρωνεία και καλα συμβουλή. Που σίγουρα ο συνάδελφος του στο τέλος της βάρδιας γυρνάει κ ψάχνει ίσως κ αυτός. Εχει κάτι Δίας που τρυγηρνανε με τα ιχ τους....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Πέρασμα πριν λίγο .
Η αλβανίδα παρέα με την Φιόνα ..ναι καλά διαβάσατε :cheesy:και ένα κρος ακόμα .
Στο τουντει μόνο μια μαύρη .
Στην χλόης απαρτία τα 3 βουλγαρακια.
Τα κροσακια απέναντι και απέναντι στεκόταν και η Βουλγάρα που είπα ότι ζητάει 30.
Η Σόνια με την γυφτοκρητικια πάλι πιο κάτω κάθονται στο πεζούλι ...τα νέα τα είδατε πιστεύω ! Η Σόνια έβαλε αγγελία εσκορτ 100 την ώρα ! Απέναντι από την διχάλα η αδερφή της Αννιλιας..
Αυτά για σήμερα .

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.893
Πόντοι
4.766
Πέρασμα πριν λίγο .
Τα κροσακια απέναντι και απέναντι στεκόταν και η Βουλγάρα που είπα ότι ζητάει 30.
Η Σόνια με την γυφτοκρητικια πάλι πιο κάτω κάθονται στο πεζούλι ...τα νέα τα είδατε πιστεύω ! Η Σόνια έβαλε αγγελία εσκορτ 100 την ώρα ! Απέναντι από την διχάλα η αδερφή της Αννιλιας..
Αυτά για σήμερα .
Δεν ενέδωσες πουθενά??

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Πέρασμα πριν λίγο .
Αυτά για σήμερα .
Το μουνι της να πλύνει που θέλει κ εσκορτ. Το οχι ελεύθερα έχει πολύ γέλιο. Εντωμεταξυ από τότε που χώρισε τον άλλον τον χλεμπουρα την κατεβάζει ο τυπος ( καινούργιος νταβα γκομενος) με την άσπρη bmw κ την αράζει με φίλους στο στενό της Πειραιώς. Φοράει κ μια αλυσίδα στο λαιμό, μάλλον από κάνα σκύλο θα την εκλεψε. Πόσο ελεηνος. Την έπεισε μάλλον για αγγελία μπας κ παρει πίσω πινακίδες που του έχουν πάρει. Σκουπιδια

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Α
Στην πιάτσα αυτό το διάστημα ποιες κάνουν πιπα χωρίς προφυλακτικο και ποιες αφήνουν να τις χύσεις στο στόμα cim? Οι δε τιμές που κυμενονται για αυτές τις υπηρεσίες...... ? Πριν χρόνια η Μαρία η κατσαρίδα μια μαυρομαλλα με πιρσινκ το έκανε, οπως και η νταιζη η συμπεθερα με 20 ευρώ αν θυμαμαι καλά.Η αλβανιδα παλιά που την ρώτησα είπε όχι. .....τώρα τελευταία δεν ρώτησα καμία, οποιος ξέρει ας ενημερώσει,αν κσι γενικά φοβάμαι τις ακαποτες πιπες, ......ίσως ξαναδοκιμάσω!
Αυτη η ψωλα η κατσαριδα που βοσκει;

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Α

Αυτη η ψωλα η κατσαριδα που βοσκει;
Δεν έχω ιδέα .........χρόνια έχω να την δώ.....πάντως καλό πουτανάκι ήταν τα έκανε όλα.......με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά......Δε θα ξεχάσω μια μέρα για πλάκα της λέω θέλω πίπα ακάπωτη και να σε χύσω στη μάπα πάνω σε εκείνα τα γυαλιά που φορούσε και μου λέει με 30 ευρώ, τελικά με 25 ευρώ την έχυσα κανονικά στη μάπα της, το θέαμα ήταν άκρως καυλωτικό μετά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom