Μη νομίζετε ότι αυτές στην πιάτσα είναι όλες τους πιο επικίνδυνες ,"βρωμιάρες" από κάποιες στα μπουρδέλα.............παράδειγμα κάπου στο 2012-2014 περίπου αν θυμάμαι καλά δούλευε στο φρίξου 13 η όμορφη καστανόξανθη ρουμάνα Εμμανουέλα με καταπληκτίκη βαθιά πίπα ,όπου με 40 ευρώ έκανε και cim δηλαδή χύσιμο στο στόμα..........σχεδόν 1 στους 2 που έμπαιναν την έχυναν στο στόμα και είχε τεράστια πελατεία......στην πιάτσα δεν δέχονται χύσιμο στο στόμα όλες εκτιμώ και ούτε έχουν τόση πελατεία ,όσο για το παραμύθι ότι στην πιάτσα γαμάνε οι βρωμιάρηδες δεν ισχύει και στα μπουρδέλα πάνε βρωμιάρηδες οι ίδιοι είναι πελάτες πάνω κάτω είναι και στους 2 χώρους. Προφανώς δεν αναφέρομαι στα πρεζόνια και τις εντελώς άπλυτες της πιάτσας......Είναι κουραστικό αδερφέ το ξέρω και εγώ και δεν θέλω να μπαίνω σε συζήτηση .αλλά σκέφτεσαι καμιά φορά ότι καλό κάνεις γιατί βλέπεις ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν τους πολύ ενδιαφέρει ..
Εδώ παλιά είχε σκάσει ένας στο θέμα να μας πει πως πέρασε και έκανε περιγραφή για γλειφομούνι στη πιατσα οποτε όπως βλέπεις δεν ξέρουν ολοι λίγο η πολύ έως καθόλου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.893
- Πόντοι
- 4.766
Σωστά τα λες συν ότι στα στούντιο ειδικά την ημέρα πηγαίνουν και πολλοί ηλικιωμένοι συνταξιούχοι ενώ στην πιάτσα σπάνια να φορτώσει κανένας τέτοιος το πολύ να είναι καμιά 50 κάτι....και στα δύο πόστα έχει τα αρνητικά του το θέμα είναι να ξέρουμε να διαλέγουμε μην τρώμε τα μούτρα μαςΜη νομίζετε ότι αυτές στην πιάτσα είναι όλες τους πιο επικίνδυνες ,"βρωμιάρες" από κάποιες στα μπουρδέλα.............παράδειγμα κάπου στο 2012-2014 περίπου αν θυμάμαι καλά δούλευε στο φρίξου 13 η όμορφη καστανόξανθη ρουμάνα Εμμανουέλα με καταπληκτίκη βαθιά πίπα ,όπου με 40 ευρώ έκανε και cim δηλαδή χύσιμο στο στόμα..........σχεδόν 1 στους 2 που έμπαιναν την έχυναν στο στόμα και είχε τεράστια πελατεία......στην πιάτσα δεν δέχονται χύσιμο στο στόμα όλες εκτιμώ και ούτε έχουν τόση πελατεία ,όσο για το παραμύθι ότι στην πιάτσα γαμάνε οι βρωμιάρηδες δεν ισχύει και στα μπουρδέλα πάνε βρωμιάρηδες οι ίδιοι είναι πελάτες πάνω κάτω είναι και στους 2 χώρους. Προφανώς δεν αναφέρομαι στα πρεζόνια και τις εντελώς άπλυτες της πιάτσας......
Stadarh
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στην Θεσσαλονίκη και γενικά σε τέτοια θέματα . Θα ήθελα να μου δώσει κάποιος κάποιες πληροφορίες άμα μπορεί και θέλει.
1) Στην πιάτσα εδώ στην Γιαννιτσών πρέπει να έχεις δικό σου προφυλακτικό η έχει η εκδηδομενη ?
2) Που είναι περίπου η διχάλα των ΚΤΕΛ που διαβάζω στο φόρουμ?
3) Που κάνουν πιάτσα τα πρεζακια για να ξέρω να αποφύγω?
1) Στην πιάτσα εδώ στην Γιαννιτσών πρέπει να έχεις δικό σου προφυλακτικό η έχει η εκδηδομενη ?
1) Όχι ,το προφυλακτικό το έχει η πουτάνα όπως συμβαίνει και στα μπουρδέλα.Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στην Θεσσαλονίκη και γενικά σε τέτοια θέματα . Θα ήθελα να μου δώσει κάποιος κάποιες πληροφορίες άμα μπορεί και θέλει.
2) Στο τέρμα της Γιαννιτσών είναι η διχάλα όπου αριστερά πας για τα Κτελ ενώ δεξιά σε βγάζει στην Μοναστηρίου. Στο δε τέρμα πας με φορά όπου θα έχεις στο αριστερό σου χέρι το one salonica όταν παιρνάς μπροστά από το αυτό.
3) Δεν ξέρω για τα πρεζάκια τι ακριβώς παίζει μάλλον στην διχάλα είναι κάποια.....
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Εγω θυμάμαι μια άλλη Εμμανουέλα που δουλευε απεναντι στην γωνια από την καβαντζα του Φηβερ με τετοιο υπηρεσιαΜη νομίζετε ότι αυτές στην πιάτσα είναι όλες τους πιο επικίνδυνες ,"βρωμιάρες" από κάποιες στα μπουρδέλα.............παράδειγμα κάπου στο 2012-2014 περίπου αν θυμάμαι καλά δούλευε στο φρίξου 13 η όμορφη καστανόξανθη ρουμάνα Εμμανουέλα με καταπληκτίκη βαθιά πίπα ,όπου με 40 ευρώ έκανε και cim δηλαδή χύσιμο στο στόμα..........σχεδόν 1 στους 2 που έμπαιναν την έχυναν στο στόμα και είχε τεράστια πελατεία......στην πιάτσα δεν δέχονται χύσιμο στο στόμα όλες εκτιμώ και ούτε έχουν τόση πελατεία ,όσο για το παραμύθι ότι στην πιάτσα γαμάνε οι βρωμιάρηδες δεν ισχύει και στα μπουρδέλα πάνε βρωμιάρηδες οι ίδιοι είναι πελάτες πάνω κάτω είναι και στους 2 χώρους. Προφανώς δεν αναφέρομαι στα πρεζόνια και τις εντελώς άπλυτες της πιάτσας......
Τι είχε εκεί μπουρδέλο? Αν ναι ποια οδός είναι? Αν είναι η κατεχάκη παλιά δούλευε εκεί και μετά πήγε στην φρίξου 13 ,ίσως λέμε για την ίδια, την έλεγαν και έμμα στο topic με θέμα με τα μπουρδέλα της θεσσαλονικής. Έχει πολλές κριτικές στο φρίξου 13 και σε κάποια άλλα μπουρδέλα με αυτήν, άφησε εποχή ..........έφαγε πολύ χύσιμο στο στόμα αυτή η κοπέλα!Εγω θυμάμαι μια άλλη Εμμανουέλα που δουλευε απεναντι στην γωνια από την καβαντζα του Φηβερ με τετοιο υπηρεσια
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Το μπουρδελο δεν υπάρχει. Την ίδια λέμε λογικά, με το έντονο βάψιμο κ τις βλεφαρίδες τύπου cum ubrellas χαχαχαΤι είχε εκεί μπουρδέλο? Αν ναι ποια οδός είναι? Αν είναι η κατεχάκη παλιά δούλευε εκεί και μετά πήγε στην φρίξου 13 ,ίσως λέμε για την ίδια, την έλεγαν και έμμα στο topic με θέμα με τα μπουρδέλα της θεσσαλονικής. Έχει πολλές κριτικές στο φρίξου 13 και σε κάποια άλλα μπουρδέλα με αυτήν, άφησε εποχή ..........έφαγε πολύ χύσιμο στο στόμα αυτή η κοπέλα!
Φριξου δεν την πρόλαβα γτ ήμουν εκτός Ελλάδας αν λες για 2012 με 2014
Ηταν εδώ πρόπερσι;; καποις έγραψε κριτική το 21
Τελευταία τροποποίηση:
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Ποια ειναι η αγγελια Ντιου; Τι ονομα εχει;Πέρασμα πριν λίγο .
Η αλβανίδα παρέα με την Φιόνα ..ναι καλά διαβάσατε και ένα κρος ακόμα .
Στο τουντει μόνο μια μαύρη .
Στην χλόης απαρτία τα 3 βουλγαρακια.
Τα κροσακια απέναντι και απέναντι στεκόταν και η Βουλγάρα που είπα ότι ζητάει 30.
Η Σόνια με την γυφτοκρητικια πάλι πιο κάτω κάθονται στο πεζούλι ...τα νέα τα είδατε πιστεύω ! Η Σόνια έβαλε αγγελία εσκορτ 100 την ώρα ! Απέναντι από την διχάλα η αδερφή της Αννιλιας..
Αυτά για σήμερα .
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
τυχερε.. πλεον εδω κ χρονια καμια δεν δεχεται στην πιατσα να την χυσεις στη μαπαΔεν έχω ιδέα .........χρόνια έχω να την δώ.....πάντως καλό πουτανάκι ήταν τα έκανε όλα.......με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά......Δε θα ξεχάσω μια μέρα για πλάκα της λέω θέλω πίπα ακάπωτη και να σε χύσω στη μάπα πάνω σε εκείνα τα γυαλιά που φορούσε και μου λέει με 30 ευρώ, τελικά με 25 ευρώ την έχυσα κανονικά στη μάπα της, το θέαμα ήταν άκρως καυλωτικό μετά....
Αυτή την είδα και γω αλλά ήταν απέναντι από μια τύπισσα που έμοιαζε με τυπα πάρα με τύπισσα αλλά σαν καινούριος υπέθεσα ότι είναι λιτραβε. Τι παίζει τελικά ξέρει κανεις;22:45 απέναντι από το σελ στην γιαννιτσων με μπλε φόρεμα ξέρουμε ονομα; αξίζει καθόλου;
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.596
- Πόντοι
- 7.095
Αυτη λεει που ηταν στην κατεχακη 13...τωρα γιατι το κατεχακη εγινε φριξου σκεψου μονος σουΕγω θυμάμαι μια άλλη Εμμανουέλα που δουλευε απεναντι στην γωνια από την καβαντζα του Φηβερ με τετοιο υπηρεσια
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Το ακάποτο γαμησει είναι μαλακια στον εγκέφαλο. Το ακα τσιμπούκι έχει λιγότερα ρίσκα, κατάλαβες τι εννοώ. Με πρεζονι κανένα από τα δύο.
Τσιμπουκια ακα έχουμε δώσει το 95% που γράφουμε εδω μην κάνουμε σαν τις παρθενες
Τωρα με τις υπόλοιπες(όχι πρεζόνια) ξέρουμε ποιες το κάνουν με 10 η 20 ευρώ παραπάνω και ποια το κάνει στα 20 το ακα τσιμπούκι και σεξ μαζί. Μην λέω ονόματα......
Πες τα πες τα, έτυχε και ήμουν αυτόπτης μάρτυς με μια Κατερίνα ελλεινιδα πριν 2 χρόνια που έβγαινε στην διχάλα. Μπατσοαμαξο την πήρε μέσα σε στενό για κανένα 20λεπτο. Της έκαναν μάλλον "ανάκριση"εντωμεταξυ οι μπατσοι μια χαρα γαμανε τις γυφτοβουλγαρες της πιατσας
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Κ να θελω δεν μπορω γιατι θα το μαθει σε 5 λεπτα....
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Μπες στα εσκορτ ,τους έσωσα τελευταία στιγμή από την φόλα ..προχθές θα δεις που παραθέτωΠοια ειναι η αγγελια Ντιου; Τι ονομα εχει;
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.742
- Πόντοι
- 1.336
Προφανώς και αν όχι όλοι μας, οι περισσότεροι χυσαμε στο στόμα την κατσα..! Τι κωλαρα που είχε στις αρχές …τυχερε.. πλεον εδω κ χρονια καμια δεν δεχεται στην πιατσα να την χυσεις στη μαπα
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Παντως η ρουφιανα δυο μετρα...Μπες στα εσκορτ ,τους έσωσα τελευταία στιγμή από την φόλα ..προχθές θα δεις που παραθέτω
maver fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 772
- Πόντοι
- 81
2 μετρα κασωμα ναουμ..οικογενεια βρυκολακων..Παντως η ρουφιανα δυο μετρα...
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Χλοης η Βάσια ως mamasan όπως τις λέμε στην Ταυλανδη κ βουλγαρακι με σορτσάκι κ πίσω προφυλακτηρα καλό, διχάλα κλασσικά η πρεζου με το σγουρο αγορε μαλλί, και απεναντι της μια καστανο μαλλί κ φράντζα καλό προσωπάκι και μαύρο κοντό φορεματάκι. Νομιζω είναι αυτή που κάποιος είπε την λενε Μαρινα. Νομιζω ο dewarss. Κριμα πρεζακι όμως.
Τελευταία τροποποίηση:
Μια τύπισσα απέναντι από το σελ της γιαννιτσων με μπλε φόρεμα ποια ειναι;Χλοης η Βάσια ως mamasan όπως τις λέμε στην Ταυλανδη κ βουλγαρακι με σορτσάκι κ πίσω προφυλακτηρα καλό, διχάλα κλασσικά η πρεζου με το σγουρο αγορε μαλλί, και απεναντι της μια καστανο μαλλί κ φράντζα καλό προσωπάκι και μαύρο κοντό φορεματάκι. Νομιζω είναι αυτή που κάποιος είπε την λενε Μαρινα. Νομιζω ο dewarss. Κριμα πρεζακι όμως.