Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.536
- Πόντοι
- 456
το θεμα ηταν το χυσιμο στα μουτρα,απο εκει ξεκινησαμεΓιατί ρε Ισίδωρε γράφεις στις πιάτσες για τα στούντιο .
Δεν το είδες ;
το θεμα ηταν το χυσιμο στα μουτρα,απο εκει ξεκινησαμεΓιατί ρε Ισίδωρε γράφεις στις πιάτσες για τα στούντιο .
Δεν το είδες ;
Εγω θα ελεγα για tour de france με το κολαν ποδαλατη. Πιο χάλια τάση μόδας για τις γυναίκες, σαν να πηγαίνουν πρωί για λαϊκηΠολύ ξεκωλιαρα σήμερα η αλβανίδα με μαύρο μίνι τύπου πόρτα σε μαγαζί η καριολα .
Όσοι περνούσαν έκοβαν να μπανισουν
Ωραία βόλτα φίλε .Περασμα μήπως κ δώσουμε σε καμία. Αλβανιδα οπως αναφέρθηκε, Σία στην γωνια κλασσικά, μπορώ να πω είναι για ξεκολιασμα. Ποτέ έβαλε σιλικόνη η άτιμη χαμπάρι δεν πήρα. Καλο καβλετο αλλά τα 30 κ τα παζάρια με ξινηλα.. Δεν!
2 χοντρες βουλγαρες μετά του 4αλλ,η Μάγια με φάτσα μπουλντόγκ κ η νταρντανα ξανθιά με μαλι κομμωτηρίου.
Φιατ κ αδελφή παρέα, Ιουλία λαμαρίνες με κοιλιά σαν την δικιά μου σε κοβιντ εποχή.
Βασια pimp με το μικρό και απεναντι η Άννα (ξανθιες αντάβιες ψιλή με πιασίματα)
Το γκρεμλιν να βολταρει συνέχεια.
Μαμά Σόνιας μόνη σαν το λεμόνι. Ντάνιελα στη σκοπιά μαζί με την Μαρία την ξανθια βουλγαρα που δεν έχει βγάλει ούτε της σουέτ κοκκινες μπότες ούτε την στολή αγκαριας εδώ κ μήνες.
Διχάλα δου γυφτάκι μικρά πρεζόνια. Μοναστηριου πριν τον Γιαννιρη η Ντεση.
Συλβια κανονικά. Συμπεθερες αργά έφτασαν κατά της 11.15. Καβλακι κ τα 2 με τα σορτσάκια. Έλενα με κατά κόκκινο κραγιόν να τονίζει τα τσιμπουκοχειλα της. Βρομιαρα όμως η πιτσιρικά.
Βασια στα σκαλοπάτια.
Πιπα στην Ντεση(συμπεθέρα) φρέσκο μπανιαρισμενη κ με άρωμα, μυρωδατη γενικώς (με την καλή έννοια) όπου μου είπε οτι την ξαναπιασε η αστυνομία κ είναι για απέλαση για πολλοστή φορά κ για μόνιμα αν την ξανά μπουζουριασουν αλλά λόγο άρρωστου παιδιού την έβαλαν κ ωράριο κυκλοφοριας και την αφησαν. Ωω θεε μου τι ιστορίες έχω ακουση. Γιαυτο βγαίνει λίγο και στα πεταχτά
Αυτά εν ολίγοις
Οχι. Είναι παράνομη μέσα στην χώρα εδώ κ πολλα χρονια. Δεν έχει ούτε άδεια παραμονής.Ωραία βόλτα φίλε .
Αυτά περί αστυνομίας μαλακίες και ιστορίες για αγριους είναι ..
Η πορνεία έχει γίνει πταίσμα και μόνο πρόστιμο επί τόπου τις κόβουνε .ούτε καν μέσα δεν τις πάνε .
Εκτός άμα την μπουζουριαζουν για τίποτα αλλά περίεργα κόλπα ποινικά
Βουλγάρα είναι .Ευρωπαία πολίτης ,δεν χρειάζεται άδεια παραμονής .Οχι. Είναι παράνομη μέσα στην χώρα εδώ κ πολλα χρονια. Δεν έχει ούτε άδεια παραμονής.
Βέβαια τις καλύτερες επιλογές.Σημερινή πρώτη βόλτα στην πιάτσα (με πόδια ) δίνουν μαζί με έναν φίλο εγώ πείρα μια φάση λατίνα περίπου δεν θυμάμαι το όνομα αλλά μιλάμε για ακραία φόλα αυτή ήταν με μια άλλη βιζαρου μεγάλη πρέπει να ήταν η άλλη . Ο φίλος δεν έβρισκε κάτι και πήγε στην διχάλα με μια γύφτισσα κατά 99% όπως την είδα αλλά δεν μου έκανε για πρεζακι και πήγε ακαποτο ίσα ίσα για λίγο και μετά τσιμπούκι όπως μου είπε ο φίλος μου στην καβατζα της περνούσαν γενικά αμάξια και σταμάτησε να την γαμαει γιατί του έλεγε ότι φοβάται. Εσείς που έχετε μεγαλύτερη εμπειρία αν θέλετε πείτε άμα κάναμε καλές επιλογές
Ετσι είναι δεν έχει αδεία κ θα την απελάσουν είπαν κ το κακό είναι ότι έχει η 2 η 3 παιδιά νομίζωΟχι. Είναι παράνομη μέσα στην χώρα εδώ κ πολλα χρονια. Δεν έχει ούτε άδεια παραμονής.
Δεν τρολλαρο αλλά δεν ξέραμε τι γίνετε και πως πάει η βάση εδώ στην Θεσσαλονίκη και πήγαμε απ'οτι κατάλαβα σε ότι χειρότερο υπάρχειΒέβαια τις καλύτερες επιλογές.
Πρώτη θέση στο αφροδίσιο κλείσατε για αύριο .
Τι είναι το ακαποτο ίσα ίσα ρε τυπε ;για εξήγησε το ..
Άμα το χώσεις 2-3 φορές δεν μετράει πρέπει να χύσεις κιόλας ;
Σε τέτοια μυνήματα ελπίζω απλά να τρολαρεις
Παγκοσμίως σε πιάτσα και γενικά σε αγοραίο δεν γαμας ακαποτα .όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη.Δεν τρολλαρο αλλά δεν ξέραμε τι γίνετε και πως πάει η βάση εδώ στην Θεσσαλονίκη και πήγαμε απ'οτι κατάλαβα σε ότι χειρότερο υπάρχει
Κοίτα μαλακια το ξέρω σίγουρα αλλά όπως την ηδα δεν φάνηκε πρεζου αλλά τέλος πάντων παίζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικά με υγεία κτλπ? Ακαποτο ο φίλος μου πρώτη φορά πάει δεν νομίζω να του βγει κάνα κοσουριΠαγκοσμίως σε πιάτσα και γενικά σε αγοραίο δεν γαμας ακαποτα .όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη.
Στη διχάλα όλες είναι πρεζόνια και αφού τον πήρε και ακαποτο άρα είναι σίγουρο ότι μιλάμε για πρεζου .
Βασικά πράγματα είναι αυτά ,δεν υπάρχει δικαιολογία
Από ότι βλέπω σε παλιότερες αναζητήσεις σου ..τα ήθελε ο κωλος σας αφού πρώτα έψαχνες μόνο γυφτακια και τελευταίο ποσταρισμα ρώτησες που βρίσκεται η διχάλα που στέκοντε οι πρεζουδες οπότε ήξερες που πήγαινες .Κοίτα μαλακια το ξέρω σίγουρα αλλά όπως την ηδα δεν φάνηκε πρεζου αλλά τέλος πάντων παίζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικά με υγεία κτλπ? Ακαποτο ο φίλος μου πρώτη φορά πάει δεν νομίζω να του βγει κάνα κοσουρι
Από ότι βλέπω σε παλιότερες αναζητήσεις σου ..τα ήθελε ο κωλος σας αφού πρώτα έψαχνες μόνο γυφτακια και τελευταίο ποσταρισμα ρώτησες που βρίσκεται η διχάλα που στέκοντε οι πρεζουδες οπότε ήξερες που πήγαινες .
Τώρα ο φίλος εχωσε...εσύ εχωσες ..καλή τύχη
Μαλλον ένα από τα δύο γυφτάκια γαμησε ο τυπος στην διχαλα. Δεν υπήρχαν αλλά. Ειδικα το ένα καθώς μιλούσε με το άλλο φάνηκαν κ τα δόντια που έλειπαν. Και πρέπει να τον κατάλαβα τον τύπο τον ποδαράτο τον πειρα πρέφα όταν την έπαιρνε. Κριμα και νεαρός.Από ότι βλέπω σε παλιότερες αναζητήσεις σου ..τα ήθελε ο κωλος σας αφού πρώτα έψαχνες μόνο γυφτακια και τελευταίο ποσταρισμα ρώτησες που βρίσκεται η διχάλα που στέκοντε οι πρεζουδες οπότε ήξερες που πήγαινες .
Τώρα ο φίλος εχωσε...εσύ εχωσες ..καλή τύχη
Κοίτα μαλακια το ξέρω σίγουρα αλλά όπως την ηδα δεν φάνηκε πρεζου αλλά τέλος πάντων παίζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικά με υγεία κτλπ? Ακαποτο ο φίλος μου πρώτη φορά πάει δεν νομίζω να του βγει κάνα κοσουρι
Μπορει να σταμάτησε με τα φουσκωμένα χείλη...Τις τελευταίες μέρες όσες φορές πέρασα από πιάτσα δεν είδα το γυφτο βουλγαρακι που στεκόταν στην χλοης με τα φουσκωμένα χείλη, όμορφο προσωπο,μαυρομαλα, αδύνατη και κωλαρα.Νομιζω ότι ειπώθηκε πως την λένε τζενα Μήπως Σταμάτησε? την είδε κανένας? διότι εκκρεμεί ένα test drive.Χτες πάνω κάτω είδα τις ίδιες με κύρια διαφορά ότι είδα 2 μάλλον καινούργιες μαύρες....μια μαυρη ξανθιά με μεγάλα βυζια την ρώτησα ..20 πιπα ,σεξ .....το άλλο το γυφτοβουγαρακι της χλοης η μελαμψη στεφάνια κοντοπουτανο με κωλάρα την είδα να καθεται ως αργά 01 00, αυτή συνήθως έφευγε τέτοιες ώρες. Η αλβανιδα και η σία κατά τις 01 00 είχαν εξαφανιστεί....τελικά κατέθεσα με ένα 30 στα μπουρδέλα ,μιας και άκουσα ότι κυκλοφορούν κσι φίδια στην Γιαννιτσών, χαχαχαχα.Τελος μου γεννήθηκε το ερώτημα, ποιο πουτανακι της πιάτσας φορτώνεται περισσότερο αυτό το διάστημα, ακούω τις εκτιμήσεις σας......
Φιλε Dewars μονο μια είσοδο μια είσοδο της Βουλγαριας στο Ευρώ μας σώνει....Ωραίος φίλε .
Σπασμένη την είδα την πιάτσα σήμερα όπως τα λες .
Εγώ δεν βγήκα σήμερα .
Όσο για τους άντρες που λες ναι , τελευταία έχει αρκετούς ..αφού γεμίσαμε πουστηδες όλη την ώρα τους φορτώνουν.
Εδώ μέχρι και ο κροσακος απέναντι από την χλόης τους πηδάει .