Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.073
Πόντοι
2.356
Τις τελευταίες μέρες όσες φορές πέρασα από πιάτσα δεν είδα το γυφτο βουλγαρακι που στεκόταν στην χλοης με τα φουσκωμένα χείλη, όμορφο προσωπο,μαυρομαλα, αδύνατη και κωλαρα.Νομιζω ότι ειπώθηκε πως την λένε τζενα Μήπως Σταμάτησε? την είδε κανένας? διότι εκκρεμεί ένα test drive.Χτες πάνω κάτω είδα τις ίδιες με κύρια διαφορά ότι είδα 2 μάλλον καινούργιες μαύρες....μια μαυρη ξανθιά με μεγάλα βυζια την ρώτησα ..20 πιπα ,σεξ .....το άλλο το γυφτοβουγαρακι της χλοης η μελαμψη στεφάνια κοντοπουτανο με κωλάρα την είδα να καθεται ως αργά 01 00, αυτή συνήθως έφευγε τέτοιες ώρες. Η αλβανιδα και η σία κατά τις 01 00 είχαν εξαφανιστεί....τελικά κατέθεσα με ένα 30 στα μπουρδέλα ,μιας και άκουσα ότι κυκλοφορούν κσι φίδια στην Γιαννιτσών, χαχαχαχα.Τελος μου γεννήθηκε το ερώτημα, ποιο πουτανακι της πιάτσας φορτώνεται περισσότερο αυτό το διάστημα, ακούω τις εκτιμήσεις σας......
Προφανώς έληξε η σύμβαση της με την βάσια κ στην θέση της ήρθε η σοφία οπότε έχουμε 2 αδελφούλες τώρα κ λίγο πιο πέρα η μανά κ κόρη καλά πάμε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Να εμφανιστεί ο θεούλης που επιχειρησε να φορτώσει με ποδήλατο
Δεν είναι καθόλου περίεργο ,έχω δει και άλλες φορές .
Γενικά σκάνε με τα πόδια ,ποδήλατο ,μηχανάκι και με καρότσι ανακύκλωσης ..το παρκάρουν και έξω από τα ερείπια η της καβατζες για να γαμησουν .
Για να προλάβω και τους εξυπνακηδες περί βρωμιάς ,τους ίδιους τους βλέπεις και στα στούντιο .
Είναι οι τύποι ,σαν να έπαθες λάστιχο στην Γιαννιτσών και την ώρα που αλλάζεις την ρεζέρβα να λες δεν πάω να ρίξω και ένα πουτσο αφού σταμάτησα ..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.073
Πόντοι
2.356
Για να προλάβω και τους εξυπνακηδες περί βρωμιάς ,τους ίδιους τους βλέπεις και στα στούντιο .
Είναι οι τύποι ,σαν να έπαθες λάστιχο στην Γιαννιτσών και την ώρα που αλλάζεις την ρεζέρβα να λες δεν πάω να ρίξω και ένα πουτσο αφού σταμάτησα ..
:2funny::2funny::2funny:

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Πέρασμα σήμερα το μεσημέρι κατά τις 14.00 με 14:30. Τα κινέζικα βεβαίως ανοιχτά, και στην στάση αριστερά πριν το ερείπιο και το παλιό βενζινάδικο μία κατάμαυρη γύφτισσα ντυμένη σαν κλαρινονύφη με άσπρο φόρεμα και ένα τέρας πρεζογυφτάκι μάλλον. Τίποτα άλλο, ούτε Σβέτα, ούτε Σόνια ούτε μάνα.

Bobiras12

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Προφανώς έληξε η σύμβαση της με την βάσια κ στην θέση της ήρθε η σοφία οπότε έχουμε 2 αδελφούλες τώρα κ λίγο πιο πέρα η μανά κ κόρη καλά πάμε
Sinehizi i sofia na ine edo giati den tin vlepo otan pernao

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Sinehizi i sofia na ine edo giati den tin vlepo otan pernao
Εγω την ειδα οταν στο ειπα σε μνμ 2 μερες μαζεμενες...Τεταρτη πεμπτη δεν την ξαναειδα..χτες και σημερα δεν κατεβηκα βαρεθηκα πολυ νεκρα προτιμησα να φαω καμια πιτσα και κανα club sandwich :grin::grin::grin::grin::grin:..τσαμπα βενζινες..Τι την ψαχνεις δεν κανει γαμησι της προκοπης..Πανε σε κανα στουδιο..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.073
Πόντοι
2.356

Bobiras12

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Εγω την ειδα οταν στο ειπα σε μνμ 2 μερες μαζεμενες...Τεταρτη πεμπτη δεν την ξαναειδα..χτες και σημερα δεν κατεβηκα βαρεθηκα πολυ νεκρα προτιμησα να φαω καμια πιτσα και κανα club sandwich :grin::grin::grin::grin::grin:..τσαμπα βενζινες..Τι την ψαχνεις δεν κανει γαμησι της προκοπης..Πανε σε κανα στουδιο..
Ki
Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις την σοφία είναι η δεύτερη φορά π ρωτάς γιατί κ εγώ π πέρασα κ άλλοι π έγραψαν εκεί την είδαν
Πιθανοτατα ήρθε ξανά δυο μέρες κι εφυγε

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Περασμα για καμια ωρα κατα της 10. Ντεση με πολύ ωραίο ντυσιμο κ κοντό μινι να τονίζει την αφρατη κολαρα της. Δεν έκλεισε μπουτι. Ουρά τα αμάξια, και στα τόσα χρόνια που την ξέρω και πρωτοφανές. Φαίνεται το θρεντ έκανε δουλειά για τους ματακηδες. Την Ντεση την ξέρουμε όλοι στην πιατσα ειδικά τα παλιότερα μελοι και αναφέρθηκε στο παρελθόν. Τωρα αυτό που υποθηκε ότι δεν γράφτηκε ποτέ νομίζω είναι λάθος. Απλα πολύ δεν κάναν βόλτα μέχρι εκεί. Κ γιαυτο δεν είχε αναφερθεί τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρονια.
Επισης κάποτε καποιοι βασιλιάδες του νήματος κάναν κ μοκο.... Και ηταν παντογνωστες.

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Περασμα για καμια ωρα κατα της 10. Ντεση με πολύ ωραίο ντυσιμο κ κοντό μινι να τονίζει την αφρατη κολαρα της. Δεν έκλεισε μπουτι. Ουρά τα αμάξια, και στα τόσα χρόνια που την ξέρω και πρωτοφανές. Φαίνεται το θρεντ έκανε δουλειά για τους ματακηδες. Την Ντεση την ξέρουμε όλοι στην πιατσα ειδικά τα παλιότερα μελοι και αναφέρθηκε στο παρελθόν. Τωρα αυτό που υποθηκε ότι δεν γράφτηκε ποτέ νομίζω είναι λάθος. Απλα πολύ δεν κάναν βόλτα μέχρι εκεί. Κ γιαυτο δεν είχε αναφερθεί τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρονια.
Επισης κάποτε καποιοι βασιλιάδες του νήματος κάναν κ μοκο.... Και ηταν παντογνωστες.
οντως δεν εκλεισε μπουτι βγηκα και εγω μια γυρα συνεχεια στο φορτωμα ηταν..Αλλα ξερεις τι εχω παρατηρησει δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου η κανω λαθος δεν παει σε ολους αποφευγει κανει την παλαβη πολλες φορες και καλα δεν σε ειδε η δεν ακουει..Ειναι λιγο οτι να ναι και αναλογα τα κεφια της σε μιλαει..Γενικως η πιατσα ειναι για κλαματα τον τελευταιο καιρο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
οντως δεν εκλεισε μπουτι βγηκα και εγω μια γυρα συνεχεια στο φορτωμα ηταν..Αλλα ξερεις τι εχω παρατηρησει δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου η κανω λαθος δεν παει σε ολους αποφευγει κανει την παλαβη πολλες φορες και καλα δεν σε ειδε η δεν ακουει..Ειναι λιγο οτι να ναι και αναλογα τα κεφια της σε μιλαει..
Απλά φοβάται ,άμα δεν σε ξέρει είναι επιφυλακτική .
Προσπαθεί να μην παίρνει περίεργους .
Και εγώ την πρώτη φορά που την είχα πάρει με πέρασε μια ψιλοανακρηση ..

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Απλά φοβάται ,άμα δεν σε ξέρει είναι επιφυλακτική .
Προσπαθεί να μην παίρνει περίεργους .
Και εγώ την πρώτη φορά που την είχα πάρει με πέρασε μια ψιλοανακρηση ..
Ναι ειναι αυτο που λες το σκεφτηκα και εγω.Εγω την μιλησα κανα 2 φορες αλλα δεν με πολυαρεσε ο τροπος της και εφυγα..Τελος παντων ο καθενας εχει τον τροπο του δεν το ειπα σαν κατι κακο..Παντως ειναι ωραιο γκομενακι για την ηλικια της που την κοβω 45 αρα..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Ναι ειναι αυτο που λες το σκεφτηκα και εγω.Εγω την μιλησα κανα 2 φορες αλλα δεν με πολυαρεσε ο τροπος της και εφυγα..Τελος παντων ο καθενας εχει τον τροπο του δεν το ειπα σαν κατι κακο..Παντως ειναι ωραιο γκομενακι για την ηλικια της που την κοβω 45 αρα..
Είναι καχύποπτη και καλά κάνει ..σκαναρει λίγο φάτσα πριν φορτωθεί για να μην πέσει σε κανένα περίεργο .
Επίσης έχει δική της πελατεία οπότε ξεμπαρκους παίρνει μόνο στις αναδουλειες ,για αυτό δεν βγαίνει πολύ ώρα .

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Είναι καχύποπτη και καλά κάνει ..σκαναρει λίγο φάτσα πριν φορτωθεί για να μην πέσει σε κανένα περίεργο .
Επίσης έχει δική της πελατεία οπότε ξεμπαρκους παίρνει μόνο στις αναδουλειες ,για αυτό δεν βγαίνει πολύ ώρα .
Σωστο αυτο που λες το καταλαβα και εγω απο τον τροπο που κινειται..οτι εχει δικο της πελατολογιο..Τελος παντων αυτα..

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Είναι πραγματικά πολύ όμορφη, εξαιρετική στις υπηρεσίες της. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ο "καπνός" που φουμάρει. (Κάνει ένα περίεργο ήχο, σαν να σπάνε φουσκάλες από νάυλον περιτυλίγματος)
Το έχετε παρατηρήσει και εσείς?
Για την Ντεση μιλάς; Πάντως δεν πίνει αν εννοείς αυτό. Τα τσιγάρα της σίγουρα λαθραία

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Μια νεαρη κοκκινομαλα Ελενα στην μοναστηριου πηρα κ τσιμπούκωσα προχτες με 20, όχι πολύ βαθιά πίπα κ ένιωσα λίγο δόντι. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που τα έδωσα αν κρίνω ότι άλλες τσιμπουκώνουν με 15 (κάποιες ακόμα και με 10 παλιοτερα)

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Καλησπέρα παιδιά,
Δεν πολύ κυκλοφορώ στην πιάτσα, την περασμένη βδομάδα πέτυχα κατά τις 2 το βράδυ μια μικρουλα στην Γιαννιτσων με τα μαλλιά σαν πλεξούδες ράστα, έτσι γλυκουλικο προσωπάκι και ψιλοκοντουλα, ξέρετε πληροφορίες; Τι αποψη έχετε;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Πέρασα πριν λίγο λόγο δουλειάς από πιάτσα ακόμα τίποτα ..απέναντι από το ερείπιο ήταν η Σόνια με μαύρο γυαλί και πιο κάτω η Ιουλία ..σοβαρά τώρα ,τι μπάκα είναι αυτή που έκανε ξαφνικά ;λες και παχυνε σε μια νύχτα :cheesy:

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Πέρασα πριν λίγο λόγο δουλειάς από πιάτσα ακόμα τίποτα ..απέναντι από το ερείπιο ήταν η Σόνια με μαύρο γυαλί και πιο κάτω η Ιουλία ..σοβαρά τώρα ,τι μπάκα είναι αυτή που έκανε ξαφνικά ;λες και παχυνε σε μια νύχτα :cheesy:
Αέρας είναι η καμια μολτεν μπάλα καταπιε:grin::grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom