Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αυτόν τον μαλακα με το ασημί BMW που κάνει σβούρες μες τη Γιαννιτσών τον έχετε πετύχει ποτέ?
Απόψε πάλι έκανε τις μαλακίες του,πως δεν καρφώνεται σε άλλα αυτοκίνητα απορώ

2ον τι συνέβη στα φανάρια της Μενεμένης κατά τις 00.00 και είχε τόση πολλή αστυνομία μαζεμένη??
Είδα έναν πεσμένο στο δρόμο αλλά δε μπορεί να μαζεύτηκε τόση αστυνομία για ένα απλό τροχαίο

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Αυτόν τον μαλακα με το ασημί BMW που κάνει σβούρες μες τη Γιαννιτσών τον έχετε πετύχει ποτέ?
Απόψε πάλι έκανε τις μαλακίες του,πως δεν καρφώνεται σε άλλα αυτοκίνητα απορώ

2ον τι συνέβη στα φανάρια της Μενεμένης κατά τις 00.00 και είχε τόση πολλή αστυνομία μαζεμένη??
Είδα έναν πεσμένο στο δρόμο αλλά δε μπορεί να μαζεύτηκε τόση αστυνομία για ένα απλό τροχαίο
για ποια φαναρια ακριβως λες; για τα φαναρια στην μοναστηριου, πανω σε ενα ψιλικατζιδικο? ή για τα επομενα μπροστα ακριβως απο το γκραντ χοτελ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
για ποια φαναρια ακριβως λες; για τα φαναρια στην μοναστηριου, πανω σε ενα ψιλικατζιδικο? ή για τα επομενα μπροστα ακριβως απο το γκραντ χοτελ?
Όχι ρε στη Δενδροποτάμου εκεί στη μεγάλη διασταύρωση που είναι το Noma.
Εκείνα δε λέμε φανάρια Μενεμένη?
Μιλάμε για πολύ αστυνομία,μη σου πω 20 περιπολικά στο σημείο... κάτι χοντρό έγινε

darkestt

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια. αποψη για Εμι ή καπως ετσι, trans που σημερα ηταν κοντα στη shell ; λιγο πριν την κτηνιατρικη σχολη.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Μιλάμε για πολύ αστυνομία,μη σου πω 20 περιπολικά στο σημείο... κάτι χοντρό έγινε
ψαχνοντας λιγο στο διαδικτυο κ στα σοσιαλ δεν βρηκα κατι, αν ηταν καποιος αγριος ξυλοδαρμος μεταξυ συμμοριων ή δολοφονια σιγουρα θα εβγαινε καποια ειδηση

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ναι κι εγώ έψαξα τώρα που γύρισα σπίτι αλλά ως γνωστόν η δημοσιογραφία της Θεσσαλονίκης κοιμάται τέτοια ώρα

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Ναι κι εγώ έψαξα τώρα που γύρισα σπίτι αλλά ως γνωστόν η δημοσιογραφία της Θεσσαλονίκης κοιμάται τέτοια ώρα
τοσα χρονια ποδαρατος στην πιάτσα απορώ πως δεν έπαθα κατι ως τώρα. έχω διαβάσει τα απίστευτα απο εγκληματικοτητα για εκεινα τα μερη. αν και διευκρίνησες οτι ειδες τα περιπολικά σε τελείως άλλο σημειο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
τοσα χρονια ποδαρατος στην πιάτσα απορώ πως δεν έπαθα κατι ως τώρα. έχω διαβάσει τα απίστευτα απο εγκληματικοτητα για εκεινα τα μερη. αν και διευκρίνησες οτι ειδες τα περιπολικά σε τελείως άλλο σημειο
Στη Γιαννιτσών κινδυνεύεις από τον μαλακα με το BMW αν ήσουν απόψε... απορώ πως δεν τον έχουν μαζέψει ακόμα.
Εντάξει και στη Γιαννιτσών έχει συνέχεια αστυνομία και εξω από το city gate μέχρι αργά έχει κίνηση από πιτσιρικάδες που φεύγουν εκείνη την ώρα άρα έχει και μαζεμένα ταξί απ'έξω.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Και γώ έψαξα με λέξεις κλειδιά και φίλτρα για νέα της τελευταίας ώρας αλλά τπτ!
Το μέρος που αναφέρει ο Πατσίνο είναι σε εντελώς άλλο μέρος από πιάτσα, λογικά στο γυρνα θα το πήρε από μοναστηριου και δεξιά στο ύψος των ΚΤΕΛ πριν το Μέγαρο και θα είδε αυτό που είδε. Πολύ περίεργα πράματα συμβαίνουν…
Και αυτό που λες ΑΛ σχετικά με τον γκαζιαρη καγκουρα το έχω δει και με άλλους
Πριν μήνες πήρα καβλωμενος της Μαρία τη ψηλή βουλγαρα ξανθιά (πριν γκαστρωθεί) και ένας τετοιος παραλίγο να πέσει πάνω μου με τα χειρόφρενα και τις μαλακιες, η βουλγαρα δηλωσε πως ήταν φιλος της και το κανε επίτηδες αλλά εγώ ξενέρωσα και ψιλοφοβηθηκα, την παράτησα και έφυγα πριν αρχίσω καν

Γαμω τους κάγκουρες φοβάσαι μη σε τρακάρουν να πούμε ενώ σκέφτεσαι ποια να δώσεις πιπα σήμερα… γαμημενοι ταταροι Βούλγαροι

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Στη Γιαννιτσών κινδυνεύεις από τον μαλακα με το BMW αν ήσουν απόψε... απορώ πως δεν τον έχουν μαζέψει ακόμα.
Εντάξει και στη Γιαννιτσών έχει συνέχεια αστυνομία και εξω από το city gate μέχρι αργά έχει κίνηση από πιτσιρικάδες που φεύγουν εκείνη την ώρα άρα έχει και μαζεμένα ταξί απ'έξω.
δεν ημουν σημερα, αλλα γενικα εχει μια περιεργη ησυχια μετα τις 12.
δεν λεω απαραιτητα οτι ειναι επικινδυνα, αλλα παλιοτερα (πριν 7-8 χρονια και βαλε) γινονταν αρκετα σκηνικα με μαχαιρωματα μπατσαριες κλπ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
περίεργα πράματα συμβαίνουν…
Και αυτό που λες ΑΛ σχετικά με τον γκαζιαρη καγκουρα το έχω δει και με άλλους
Πριν μήνες πήρα καβλωμενος της Μαρία τη ψηλή βουλγαρα ξανθιά (πριν γκαστρωθεί) και ένας τετοιος παραλίγο να πέσει πάνω μου με τα χειρόφρενα και τις μαλακιες,

Γαμω τους κάγκουρες φοβάσαι μη σε τρακάρουν να πούμε ενώ σκέφτεσαι ποια να δώσεις πιπα σήμερα… γαμημενοι ταταροι Βούλγαροι
Την άλλη φορά πετάχτηκαν οι γκόμενες τελευταία στιγμή στο πεζοδρόμιο,του έφυγε του μαλακά και κόντεψε να καρφωθεί στο περίπτερο απέναντι από το απρόοπτο.
Και απόψε στο ίδιο σημείο την έκανε τη μαλακία

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
δεν ημουν σημερα, αλλα γενικα εχει μια περιεργη ησυχια μετα τις 12.
δεν λεω απαραιτητα οτι ειναι επικινδυνα, αλλα παλιοτερα (πριν 7-8 χρονια και βαλε) γινονταν αρκετα σκηνικα με μαχαιρωματα μπατσαριες κλπ
Τα τελευταία 8 χρόνια άλλαξαν πολλα
Άνοιξε και διογκώθηκε το one Salonica με πολλά νέα μεγαλα brands εκ των οποίων τα φαγάδικα λειτουργούν έως τις 11 όποτε μέχρι τις 12 έχει κίνηση
Άνοιξαν 4 all
ΠΡΟΠΟ
Καφετέριες
Περισσότερη αστυνόμευση
Χτίστηκαν νέες οικοδόμες κατω και παρακάτω της Γιαννιτσων
Άνοιξαν τα McDonald’s δίπλα στα Media markt τα οποία είναι 24h drive thru…
Όσο να πεις έχει μια αναβάθμιση η περιοχη
Αλλά που κ που εγώ βλέπω πεσμένους γυφτους και πακια από δω κ από κει
Αλλά καμία σχέση με το παρελθόν
Πλέον τα φίδια να φοβόμαστε!!!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Τα τελευταία 8 χρόνια άλλαξαν πολλα
Άνοιξε και διογκώθηκε το one Salonica με πολλά νέα μεγαλα brands εκ των οποίων τα φαγάδικα λειτουργούν έως τις 11 όποτε μέχρι τις 12 έχει κίνηση
Άνοιξαν 4 all
ΠΡΟΠΟ
Καφετέριες
Περισσότερη αστυνόμευση
Χτίστηκαν νέες οικοδόμες κατω και παρακάτω της Γιαννιτσων
Άνοιξαν τα McDonald’s δίπλα στα Media markt τα οποία είναι 24h drive thru…
Όσο να πεις έχει μια αναβάθμιση η περιοχη
Αλλά που κ που εγώ βλέπω πεσμένους γυφτους και πακια από δω κ από κει
Αλλά καμία σχέση με το παρελθόν
Πλέον τα φίδια να φοβόμαστε!!!
ναι οντως για αυτο και μου ειναι πιο ευκολο το ποδαρατο δεν νιωθω οτι η περιοχη ειναι επικινδυνη ακομα και αν δεν μενει ψυχη και οι μισες οικοδομες ειναι αδειες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Είχε μια νταρντανουλα συμπαθητική στη Χλόης απόψε με μαύρα ρούχα και την φόρτωναν συνέχεια

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
ναι οντως για αυτο και μου ειναι πιο ευκολο το ποδαρατο δεν νιωθω οτι η περιοχη ειναι επικινδυνη ακομα και αν δεν μενει ψυχη και οι μισες οικοδομες ειναι αδειες
Το 2010-2012 έβγαινα κ γώ ποδαράτος. Άλλη πιάτσα τοτε
Περπατούσες κάτω από την γέφυρα στην Αγίων πάντων και ετρεμες αλλά γέμιζες αδρεναλίνη και μες στη δίψα για να καβλωσεις κ να ανακαλύψεις το νέο… αλλη πιάτσα λέω, διαφορετική….
Με θυμάμαι πιτσιρικά να μιλάω στις τανες και τα τρανς και να φοβάμαι μη με κάνουν κάτι, αλλά εκεί, να θελω να μάθω, να φορτώσω, να καβλωσω…

Είναι να το χεις μέσα σου
Και το ποσο το χεις, παίζει τεράστιο ρόλο!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Το 2010-2012 έβγαινα κ γώ ποδαράτος. Άλλη πιάτσα τοτε
Περπατούσες κάτω από την γέφυρα στην Αγίων πάντων και ετρεμες αλλά γέμιζες αδρεναλίνη και μες στη δίψα για να καβλωσεις κ να ανακαλύψεις το νέο… αλλη πιάτσα λέω, διαφορετική….
Με θυμάμαι πιτσιρικά να μιλάω στις τανες και τα τρανς και να φοβάμαι μη με κάνουν κάτι, αλλά εκεί, να θελω να μάθω, να φορτώσω, να καβλωσω…

Είναι να το χεις μέσα σου
Και το ποσο το χεις, παίζει τεράστιο ρόλο!
φανταζομαι λογω οικονομικής κρισης θα ηταν αρκετα γεματη η γιαννιτσων και με περισσοτερες ελληνιδες

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
φανταζομαι λογω οικονομικής κρισης θα ηταν αρκετα γεματη η γιαννιτσων και με περισσοτερες ελληνιδες
Όχι όπως τώρα ήταν απ άποψη φυλετική. Είχε απ ολα
Τα πιο πολλά τρανς ήταν στην πιάτσα που κακώς έκλεισε για μένα, εκεί στα δικαστήρια, 26ης, Προμηθέως, Καζαντζακη, Ταντάλου..
γυρνούσαμε από μπουζούκια ή Decadence ποδαράτο και πάντα εκεί τις πετυχαίναμε όλες τις τρανς, κάποιοι κορόιδευαν, γελούσαμε κάναμε χαβαλέ μας πετούσαν πετρες, μέσα στο κρύο κ τη βροχή, κάποιοι σουρωμενοι κάποιοι όχι, ήταν πάντα Παρασκευή, ανεμελιά..
Μετά σχεδόν πάντα πηγαίναμε τσάρκα εκεί στο βαρδάρη στα σπιτάκια..
Αχ….! Πολύ ωραιες εποχές που οι παλαιότεροι σίγουρα έχουν να πουν και αυτοί πολλά παραπάνω από πολύ πιο παλιές εποχές!
Ακόμα θυμάμαι όταν μας πήγαινε το ταξί ή κάποιος κηδεμόνας στα μπουζούκια, ένιωθα να αλλάζω σύνορα όταν στριβαμε δεξιά στη βουτυρα από Γιαννιτσων … σου μιλάω εποχεσ 2006-8, και με το που εβγαινες παλαιού σταθμού, πριν καν φτάσεις στις τρανς ακόμα κ εκεί είχε κάποιες κοπέλες! Μ έχει μείνει!

Η πιάτσα παντα είχε απ ολα
Αλλά ναι, παλιά ίσως να είχε παραπάνω κοπέλες όποτε και παραπάνω Ελληνίδες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom