maver fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 772
- Πόντοι
- 81
Ναι συμφωνω σαν σαμπρελα απο honda glx ειναι 2,50/17 ircΔεν είναι σχήμα μπάλας ρε φίλε...σαμπρέλα κανονική !
Ναι συμφωνω σαν σαμπρελα απο honda glx ειναι 2,50/17 ircΔεν είναι σχήμα μπάλας ρε φίλε...σαμπρέλα κανονική !
για ποια φαναρια ακριβως λες; για τα φαναρια στην μοναστηριου, πανω σε ενα ψιλικατζιδικο? ή για τα επομενα μπροστα ακριβως απο το γκραντ χοτελ?Αυτόν τον μαλακα με το ασημί BMW που κάνει σβούρες μες τη Γιαννιτσών τον έχετε πετύχει ποτέ?
Απόψε πάλι έκανε τις μαλακίες του,πως δεν καρφώνεται σε άλλα αυτοκίνητα απορώ
2ον τι συνέβη στα φανάρια της Μενεμένης κατά τις 00.00 και είχε τόση πολλή αστυνομία μαζεμένη??
Είδα έναν πεσμένο στο δρόμο αλλά δε μπορεί να μαζεύτηκε τόση αστυνομία για ένα απλό τροχαίο
Όχι ρε στη Δενδροποτάμου εκεί στη μεγάλη διασταύρωση που είναι το Noma.για ποια φαναρια ακριβως λες; για τα φαναρια στην μοναστηριου, πανω σε ενα ψιλικατζιδικο? ή για τα επομενα μπροστα ακριβως απο το γκραντ χοτελ?
ψαχνοντας λιγο στο διαδικτυο κ στα σοσιαλ δεν βρηκα κατι, αν ηταν καποιος αγριος ξυλοδαρμος μεταξυ συμμοριων ή δολοφονια σιγουρα θα εβγαινε καποια ειδησηΌχι ρε στη Δενδροποτάμου εκεί στη μεγάλη διασταύρωση που είναι το Noma.
Εκείνα δε λέμε φανάρια Μενεμένη?
Μιλάμε για πολύ αστυνομία,μη σου πω 20 περιπολικά στο σημείο... κάτι χοντρό έγινε
Ναι κι εγώ έψαξα τώρα που γύρισα σπίτι αλλά ως γνωστόν η δημοσιογραφία της Θεσσαλονίκης κοιμάται τέτοια ώραΌχι ρε στη Δενδροποτάμου εκεί στη μεγάλη διασταύρωση που είναι το Noma.
Εκείνα δε λέμε φανάρια Μενεμένη?
Μιλάμε για πολύ αστυνομία,μη σου πω 20 περιπολικά στο σημείο... κάτι χοντρό έγινε
τοσα χρονια ποδαρατος στην πιάτσα απορώ πως δεν έπαθα κατι ως τώρα. έχω διαβάσει τα απίστευτα απο εγκληματικοτητα για εκεινα τα μερη. αν και διευκρίνησες οτι ειδες τα περιπολικά σε τελείως άλλο σημειοΝαι κι εγώ έψαξα τώρα που γύρισα σπίτι αλλά ως γνωστόν η δημοσιογραφία της Θεσσαλονίκης κοιμάται τέτοια ώρα
Στη Γιαννιτσών κινδυνεύεις από τον μαλακα με το BMW αν ήσουν απόψε... απορώ πως δεν τον έχουν μαζέψει ακόμα.τοσα χρονια ποδαρατος στην πιάτσα απορώ πως δεν έπαθα κατι ως τώρα. έχω διαβάσει τα απίστευτα απο εγκληματικοτητα για εκεινα τα μερη. αν και διευκρίνησες οτι ειδες τα περιπολικά σε τελείως άλλο σημειο
δεν ημουν σημερα, αλλα γενικα εχει μια περιεργη ησυχια μετα τις 12.Στη Γιαννιτσών κινδυνεύεις από τον μαλακα με το BMW αν ήσουν απόψε... απορώ πως δεν τον έχουν μαζέψει ακόμα.
Εντάξει και στη Γιαννιτσών έχει συνέχεια αστυνομία και εξω από το city gate μέχρι αργά έχει κίνηση από πιτσιρικάδες που φεύγουν εκείνη την ώρα άρα έχει και μαζεμένα ταξί απ'έξω.
Την άλλη φορά πετάχτηκαν οι γκόμενες τελευταία στιγμή στο πεζοδρόμιο,του έφυγε του μαλακά και κόντεψε να καρφωθεί στο περίπτερο απέναντι από το απρόοπτο.περίεργα πράματα συμβαίνουν…
Και αυτό που λες ΑΛ σχετικά με τον γκαζιαρη καγκουρα το έχω δει και με άλλους
Πριν μήνες πήρα καβλωμενος της Μαρία τη ψηλή βουλγαρα ξανθιά (πριν γκαστρωθεί) και ένας τετοιος παραλίγο να πέσει πάνω μου με τα χειρόφρενα και τις μαλακιες,
Γαμω τους κάγκουρες φοβάσαι μη σε τρακάρουν να πούμε ενώ σκέφτεσαι ποια να δώσεις πιπα σήμερα… γαμημενοι ταταροι Βούλγαροι
Τα τελευταία 8 χρόνια άλλαξαν πολλαδεν ημουν σημερα, αλλα γενικα εχει μια περιεργη ησυχια μετα τις 12.
δεν λεω απαραιτητα οτι ειναι επικινδυνα, αλλα παλιοτερα (πριν 7-8 χρονια και βαλε) γινονταν αρκετα σκηνικα με μαχαιρωματα μπατσαριες κλπ
ναι οντως για αυτο και μου ειναι πιο ευκολο το ποδαρατο δεν νιωθω οτι η περιοχη ειναι επικινδυνη ακομα και αν δεν μενει ψυχη και οι μισες οικοδομες ειναι αδειεςΤα τελευταία 8 χρόνια άλλαξαν πολλα
Άνοιξε και διογκώθηκε το one Salonica με πολλά νέα μεγαλα brands εκ των οποίων τα φαγάδικα λειτουργούν έως τις 11 όποτε μέχρι τις 12 έχει κίνηση
Άνοιξαν 4 all
ΠΡΟΠΟ
Καφετέριες
Περισσότερη αστυνόμευση
Χτίστηκαν νέες οικοδόμες κατω και παρακάτω της Γιαννιτσων
Άνοιξαν τα McDonald’s δίπλα στα Media markt τα οποία είναι 24h drive thru…
Όσο να πεις έχει μια αναβάθμιση η περιοχη
Αλλά που κ που εγώ βλέπω πεσμένους γυφτους και πακια από δω κ από κει
Αλλά καμία σχέση με το παρελθόν
Πλέον τα φίδια να φοβόμαστε!!!
Νέο φυντάνι;Είχε μια νταρντανουλα συμπαθητική στη Χλόης απόψε με μαύρα ρούχα και την φόρτωναν συνέχεια
Το 2010-2012 έβγαινα κ γώ ποδαράτος. Άλλη πιάτσα τοτεναι οντως για αυτο και μου ειναι πιο ευκολο το ποδαρατο δεν νιωθω οτι η περιοχη ειναι επικινδυνη ακομα και αν δεν μενει ψυχη και οι μισες οικοδομες ειναι αδειες
φανταζομαι λογω οικονομικής κρισης θα ηταν αρκετα γεματη η γιαννιτσων και με περισσοτερες ελληνιδεςΤο 2010-2012 έβγαινα κ γώ ποδαράτος. Άλλη πιάτσα τοτε
Περπατούσες κάτω από την γέφυρα στην Αγίων πάντων και ετρεμες αλλά γέμιζες αδρεναλίνη και μες στη δίψα για να καβλωσεις κ να ανακαλύψεις το νέο… αλλη πιάτσα λέω, διαφορετική….
Με θυμάμαι πιτσιρικά να μιλάω στις τανες και τα τρανς και να φοβάμαι μη με κάνουν κάτι, αλλά εκεί, να θελω να μάθω, να φορτώσω, να καβλωσω…
Είναι να το χεις μέσα σου
Και το ποσο το χεις, παίζει τεράστιο ρόλο!
Εγώ σε κείνο το σημείο δεν την έχω ξαναδεί, άλλες ήταν μόνιμα εκεί... είχα και κάνα δυο βδομάδες να κατέβω τώραΝέο φυντάνι;
Όχι όπως τώρα ήταν απ άποψη φυλετική. Είχε απ ολαφανταζομαι λογω οικονομικής κρισης θα ηταν αρκετα γεματη η γιαννιτσων και με περισσοτερες ελληνιδες