Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Πρέπει να κάνουμε ένα βίντεο μια μέρα ! :cheesy::cheesy:εκει στο φανάρι που έρχονται απειλητικα κατα πάνω σου !

Ε..ουγκ ...φσσστ ...πάμε;
Το άλλο που σε φωνάζουν σαν τους σκυλους το μουτς μουτς πως λεγεται η μλκια αυτη:cheesy::cheesy::cheesy:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
ρε μαγκες που στο καλο, πανω απο ποιες καβατζες το πεταει το ντροουν αυτος ο βλακας; δεν εχω δει ποτε μεχρι τωρα κατι, θα φοβομαστε και τις καβαντζες τωρα

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
ρε μαγκες που στο καλο, πανω απο ποιες καβατζες το πεταει το ντροουν αυτος ο βλακας; δεν εχω δει ποτε μεχρι τωρα κατι, θα φοβομαστε και τις καβαντζες τωρα
Παντου το πεταει εγώ το έχω δει όταν πηγα για κατούρημα πισω από την πυροσβεστικη και Γιαννιτσών..

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Παντου το πεταει εγώ το έχω δει όταν πηγα για κατούρημα πισω από την πυροσβεστικη και Γιαννιτσών..
ε τον μαλακα.. παιζει να μας εχει καταγραψει ολους

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Εκεί πετάει στην καβατζα με τις συμπεθερες..υποψιάζομαι ότι παίζει να μένει δίπλα στη μεγάλη οικοδομή

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Εγω λεω πως το ντροουν το πεταει ο γαμαθ

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
μαυρο στις μαυρες,πριν χρονια μια καριολα μου εκλεψε την ζωνη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Εγω λεω πως το ντροουν το πεταει ο γαμαθ
Ο γαμας φίλε ντροουν δύσκολα να πετάξει ..κάποιος αγαπητος πανβλακας και σίγουρα πιτσιρικάς την κάνει την μαλακια ..ελπίζω να καταλάβει ότι δεν είναι τόσο αθώο αυτό που κάνει ,πριν βρει τον μπελά του .
Κάποια στιγμή η ξύλο θα φάει η ακόμα και χειρότερα μπορεί να μπλέξει .

Ο γαμαθ πάντως τον έχω τύχει να περνάμε με τα αυτοκίνητα και να μας τραβάει με το κινητό ..ελπίζω ο βλάκας να μην έκανε λάιβ..
Επίσης βλέπω πολλούς που σταματάνε και τον μιλάνε και για κάποιες στιγμές εξαφανίζεται μέσα στην χλόης ..δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιατσοβιος που πάει μαζί του;!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Ο γαμας φίλε ντροουν δύσκολα να πετάξει ..κάποιος αγαπητος πανβλακας και σίγουρα πιτσιρικάς την κάνει την μαλακια ..ελπίζω να καταλάβει ότι δεν είναι τόσο αθώο αυτό που κάνει ,πριν βρει τον μπελά του .

Ο γαμαθ πάντως τον έχω τύχει να περνάμε με τα αυτοκίνητα και να μας τραβάει με το κινητό ..ελπίζω ο βλάκας να μην έκανε λάιβ..
Επίσης βλέπω πολλούς που σταματάνε και τον μιλάνε και για κάποιες στιγμές εξαφανίζεται μέσα στην χλόης ..δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιατσοβιος που πάει μαζί του;!
μπορει να πηγαινει για να πηδηξει καμια βασια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
μπορει να πηγαινει για να πηδηξει καμια βασια
Όχι φίλε ..δεν πηδάει πουτανες ακίνδυνος είναι .
Μπορεί να σκάσει στην καβατζα για να πάρει μάτι να τον παίξει αλλα σπάνια γίνεται αυτό ,φοβάται πολύ .δεν κάνει μαλακίες .
Παρακαλάει μπας και τον πάρει κανένας μερακλής να κάνουν παιχνίδι .

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456

lester94

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
18
Πόντοι
0
4 ΕΥΡΩ ρε παιχτη;
αντι να παρεις ενα σαντουιτς δηλαδη γαμησες την μαυρη που μπορει να ηταν και μαυρουλης αφου δεν ειε καθολου βυζι :cheesy::cheesy:
χαχαχα μουνι ειχε παντως.. τα 4 εξτρα απο το 20αρικο γτ της ειπα για το κατι παραπανω..

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.497
Πόντοι
216
Προχτές πέτυχα στην Γιαννιτσών δυο μουνιά μαζί με κοντή φούστα που μάλλον βγαίναν από ένα αμάξι και μέχρι να γυρίσω πηγαίνοντας από Μοναστηρίου, νάσου τες εκεί επάνω στην μναστηρίου. Σταματάω και ανοίγω παράθυρο, λέω κορίτσια πάμε? Και με ρωτάνε: Έχει πλάκα να μας πέρασες για πουτάνες τώρα..... Τος γαμάς κυρ αστυνόμε για δεν τις γαμάς τώρα....

lester94

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
18
Πόντοι
0
4 ευρώ μάλλον συν έδωσε
Για τα χαρτομάντιλα π χούφτωσε
Λογικά έδωσε το παράβολο στην αρχή
ακριβως, το 20αρικο εφυγε πριν καλα βγουμε απο το αμαξι.. συγγωμη αν δεν το εθεσα σωστα και παρανοηθηκα.. τα 4 ηταν εξτρα εκεινη τη στιγμη που της ειπα ασε με να χουφτωσω.. αμα γαμουσαμε με 4 ευρω. ολη η θεσσαλονικη εκει θα ηταν..

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Προχτές πέτυχα στην Γιαννιτσών δυο μουνιά μαζί με κοντή φούστα που μάλλον βγαίναν από ένα αμάξι και μέχρι να γυρίσω πηγαίνοντας από Μοναστηρίου, νάσου τες εκεί επάνω στην μναστηρίου. Σταματάω και ανοίγω παράθυρο, λέω κορίτσια πάμε? Και με ρωτάνε: Έχει πλάκα να μας πέρασες για πουτάνες τώρα..... Τος γαμάς κυρ αστυνόμε για δεν τις γαμάς τώρα....
δεν ειστε δηλαδη; χμμ... μηπως θελετε να γινετε;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
δεν ειστε δηλαδη; χμμ... μηπως θελετε να γινετε;
Η επόμενη κίνηση Ισίδωρε είναι να βρεθείς στα κρατητήρια... ή να επιστρέψει ο τύπος με το αμάξι που τις άφησε και να σε πάει και εσένα βόλτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom