maver fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 772
- Πόντοι
- 81
τελεις
Τελευταία τροποποίηση:
τελεις
Το άλλο που σε φωνάζουν σαν τους σκυλους το μουτς μουτς πως λεγεται η μλκια αυτηΠρέπει να κάνουμε ένα βίντεο μια μέρα ! εκει στο φανάρι που έρχονται απειλητικα κατα πάνω σου !
Ε..ουγκ ...φσσστ ...πάμε;
Παντου το πεταει εγώ το έχω δει όταν πηγα για κατούρημα πισω από την πυροσβεστικη και Γιαννιτσών..ρε μαγκες που στο καλο, πανω απο ποιες καβατζες το πεταει το ντροουν αυτος ο βλακας; δεν εχω δει ποτε μεχρι τωρα κατι, θα φοβομαστε και τις καβαντζες τωρα
ε τον μαλακα.. παιζει να μας εχει καταγραψει ολουςΠαντου το πεταει εγώ το έχω δει όταν πηγα για κατούρημα πισω από την πυροσβεστικη και Γιαννιτσών..
Καθόλου απίθανο τι να πω...ε τον μαλακα.. παιζει να μας εχει καταγραψει ολους
Εκεί πετάει στην καβατζα με τις συμπεθερες..υποψιάζομαι ότι παίζει να μένει δίπλα στη μεγάλη οικοδομήΠαντου το πεταει εγώ το έχω δει όταν πηγα για κατούρημα πισω από την πυροσβεστικη και Γιαννιτσών..
Συμφωνώ το σκέφτηκα και εγώ.Εκεί πετάει στην καβατζα με τις συμπεθερες..υποψιάζομαι ότι παίζει να μένει δίπλα στη μεγάλη οικοδομή
Ο γαμας φίλε ντροουν δύσκολα να πετάξει ..κάποιος αγαπητος πανβλακας και σίγουρα πιτσιρικάς την κάνει την μαλακια ..ελπίζω να καταλάβει ότι δεν είναι τόσο αθώο αυτό που κάνει ,πριν βρει τον μπελά του .Εγω λεω πως το ντροουν το πεταει ο γαμαθ
μπορει να πηγαινει για να πηδηξει καμια βασιαΟ γαμας φίλε ντροουν δύσκολα να πετάξει ..κάποιος αγαπητος πανβλακας και σίγουρα πιτσιρικάς την κάνει την μαλακια ..ελπίζω να καταλάβει ότι δεν είναι τόσο αθώο αυτό που κάνει ,πριν βρει τον μπελά του .
Κάποια στιγμή η ξύλο θα φάει η ακόμα και χειρότερα μπορεί να μπλέξει .
Ο γαμαθ πάντως τον έχω τύχει να περνάμε με τα αυτοκίνητα και να μας τραβάει με το κινητό ..ελπίζω ο βλάκας να μην έκανε λάιβ..
Επίσης βλέπω πολλούς που σταματάνε και τον μιλάνε και για κάποιες στιγμές εξαφανίζεται μέσα στην χλόης ..δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιατσοβιος που πάει μαζί του;!
Όχι φίλε ..δεν πηδάει πουτανες ακίνδυνος είναι .μπορει να πηγαινει για να πηδηξει καμια βασια
Ο γαμας φίλε ντροουν δύσκολα να πετάξει ..κάποιος αγαπητος πανβλακας και σίγουρα πιτσιρικάς την κάνει την μαλακια ..ελπίζω να καταλάβει ότι δεν είναι τόσο αθώο αυτό που κάνει ,πριν βρει τον μπελά του .
Κάποια στιγμή η ξύλο θα φάει η ακόμα και χειρότερα μπορεί να μπλέξει .
Ο γαμαθ πάντως τον έχω τύχει να περνάμε με τα αυτοκίνητα και να μας τραβάει με το κινητό ..ελπίζω ο βλάκας να μην έκανε λάιβ..
Επίσης βλέπω πολλούς που σταματάνε και τον μιλάνε και για κάποιες στιγμές εξαφανίζεται μέσα στην χλόης ..δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιατσοβιος που πάει μαζί του;!
χαχαχα μουνι ειχε παντως.. τα 4 εξτρα απο το 20αρικο γτ της ειπα για το κατι παραπανω..4 ΕΥΡΩ ρε παιχτη;
αντι να παρεις ενα σαντουιτς δηλαδη γαμησες την μαυρη που μπορει να ηταν και μαυρουλης αφου δεν ειε καθολου βυζι
ακριβως, το 20αρικο εφυγε πριν καλα βγουμε απο το αμαξι.. συγγωμη αν δεν το εθεσα σωστα και παρανοηθηκα.. τα 4 ηταν εξτρα εκεινη τη στιγμη που της ειπα ασε με να χουφτωσω.. αμα γαμουσαμε με 4 ευρω. ολη η θεσσαλονικη εκει θα ηταν..4 ευρώ μάλλον συν έδωσε
Για τα χαρτομάντιλα π χούφτωσε
Λογικά έδωσε το παράβολο στην αρχή
δεν ειστε δηλαδη; χμμ... μηπως θελετε να γινετε;Προχτές πέτυχα στην Γιαννιτσών δυο μουνιά μαζί με κοντή φούστα που μάλλον βγαίναν από ένα αμάξι και μέχρι να γυρίσω πηγαίνοντας από Μοναστηρίου, νάσου τες εκεί επάνω στην μναστηρίου. Σταματάω και ανοίγω παράθυρο, λέω κορίτσια πάμε? Και με ρωτάνε: Έχει πλάκα να μας πέρασες για πουτάνες τώρα..... Τος γαμάς κυρ αστυνόμε για δεν τις γαμάς τώρα....
Η επόμενη κίνηση Ισίδωρε είναι να βρεθείς στα κρατητήρια... ή να επιστρέψει ο τύπος με το αμάξι που τις άφησε και να σε πάει και εσένα βόλταδεν ειστε δηλαδη; χμμ... μηπως θελετε να γινετε;