Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Η επόμενη κίνηση Ισίδωρε είναι να βρεθείς στα κρατητήρια... ή να επιστρέψει ο τύπος με το αμάξι που τις άφησε και να σε πάει και εσένα βόλτα
προσφορα και ζητηση το λεω εγω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
προσφορα και ζητηση το λεω εγω
Λίγο προσοχή ρε σεις ..
00:00 με 01:00 τελειώνει συνήθως το σινεμά στο one .
Πολλά πιτσιρίκια και γκόμενες βγαίνουν από το εμπορικό απλά για να φύγουν προς κέντρο και τις περισσότερες φορές περπατάνε να βγουν στο δρόμο για μοναστηριού για ταξί η λεωφορείο..
Αν δεν βλέπετε να στέκεται ώρα στην Γιαννιτσών κάποια η μοναστηριού και δεν έχει και το βλέμμα , ή απλά περπατάει δεν σημαίνει ότι είναι της πιάτσας .μπορεί να βρείτε κανένα μπελά στα καλά καθούμενα .

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Λίγο προσοχή ρε σεις ..
Πολλά πιτσιρίκια και γκόμενες βγαίνουν από το εμπορικό απλά για να φύγουν προς κέντρο και τις περισσότερες φορές περπατάνε να βγουν στο δρόμο για μοναστηριού για ταξί η λεωφορείο..
Αν δεν βλέπετε να στέκεται ώρα στην Γιαννιτσών κάποια η μοναστηριού και δεν έχει και το βλέμμα , ή απλά περπατάει δεν σημαίνει ότι είναι της πιάτσας .μπορεί να βρείτε κανένα μπελά στα καλά καθούμενα .
ελα μωρε πλακα κανω..αλλα ποιος δεν γκαβλωνει στην σκεψη πως ενα ασχετο γκομενακι εφαγε φλασια και λεει να παρει ενα εικοσαρικο εστω για 1 πιπα !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
ελα μωρε πλακα κανω..αλλα ποιος δεν γκαβλωνει στην σκεψη πως ενα ασχετο γκομενακι εφαγε φλασια και λεει να παρει ενα εικοσαρικο εστω για 1 πιπα !
Δεν πειράζει,ήταν μια καλή ευκαιρία να αναφερθεί για να μην πηγαίνουν οι νεότεροι και την πέφτουν σε ότι φούστα κυκλοφορεί στην περιοχή .
Ένας που δεν είναι της πιάτσας εύκολα μπορεί να μπερδευτεί .

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Προ 4ετιας περίπου σε ένα στενό μέσα, σαυτο που στρίβει για γιαννιτσων από μοναστηριου στο φανάρι πριν το κόκκινο, ήταν 4 Ελληνιδες 20αρες,καναν πιατσα για καν 2 μερες. Από τις 4 η 2 πήγαιναν δειλά στο παράθυρο. Δεν φορτωθηκε καμια από μένα γτ ζητούσαν 40αρια 50αρια.αλλα ναι έκανα κινιση μόλις αντιλήφθηκα ότι σταμάτησαν κανα 2 αυτοκίνητα και πηγαιναν. Από τότε τέτοιο σκινικο ποτέ.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Προ 4ετιας περίπου σε ένα στενό μέσα, σαυτο που στρίβει για γιαννιτσων από μοναστηριου στο φανάρι πριν το κόκκινο, ήταν 4 Ελληνιδες 20αρες,καναν πιατσα για καν 2 μερες. Από τις 4 η 2 πήγαιναν δειλά στο παράθυρο. Δεν φορτωθηκε καμια από μένα γτ ζητούσαν 40αρια 50αρια.αλλα ναι έκανα κινιση μόλις αντιλήφθηκα ότι σταμάτησαν κανα 2 αυτοκίνητα και πηγαιναν. Από τότε τέτοιο σκινικο ποτέ.
ελα ρε παιχτη!!! Τοτε περιπου,4-5 χρονια πριν,καλοκαιρι,στην αλανα πριν το βενζιναδικο ηταν 3 γκομενακια.Απο Γιαννενα ελεγαν.Τις 2 τις φορτωσα,νομιζω η μια ηταν ξανθια καπως γεματουλα,μια κοκαλιαρα και μια νορμαλ.Δεν ξαναφανηκαν και επαιρναν 20ρικο

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Παρενθεση: η θεια Βικυ με το μικρο αμαξι τελικα βγαινει στο στενο της πειραιως;χτες περασα για την παρτη της αλλα τζιφος.Αν εχχει καποιος το τλφ της να μου το στειλει σε μηνυμα να κλεισω ραντεβου

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
ελα ρε παιχτη!!! Τοτε περιπου,4-5 χρονια πριν,καλοκαιρι,στην αλανα πριν το βενζιναδικο ηταν 3 γκομενακια.Απο Γιαννενα ελεγαν.Τις 2 τις φορτωσα,νομιζω η μια ηταν ξανθια καπως γεματουλα,μια κοκαλιαρα και μια νορμαλ.Δεν ξαναφανηκαν και επαιρναν 20ρικο
Μπορεί να λεμε τις ιδιες. Εμενα 20αρικο δεν ζήτησαν. Και δεν τις ξανα πετυχα. Ισως άλλαξαν σημείο κ δεν τος πειρα χαμπάρι. Αλλα λογικα 2 με 3 εκατσαν.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.331
Πόντοι
1.056
Λίγο προσοχή ρε σεις ..

εε καλά το πολυ-πολυ να βρίσει η άλλη....δεν νομίζω να μπλέξεις για μια ερώτηση που θα της κάνεις!

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
εε καλά το πολυ-πολυ να βρίσει η άλλη....δεν νομίζω να μπλέξεις για μια ερώτηση που θα της κάνεις!
Πινακίδα όμως φωτο, ρόμπα μπορεί να σε κανει. Και να πάρει αστυνομία. Εχει γινει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Ποτέ δεν ξέρεις την αντίδραση.
Μπορεί απλά να σε βρίσει .
Αν πάρει όμως αστυνομία γιατί σίγουρα θα φοβηθεί ή αν πέσεις ειδικά και σε καμία μικρή που έχει βγει από το σινεμά και δεν το καταλάβεις ..θα σταματήσει να είναι αστείο .
Κάθε μέρα σχεδόν ενημερώνουμε ,οι πουτανες πλέον είναι γνωστές και άμα βγαίνουν καινούριες το πολύ σε δύο μέρες τις έχουμε σκαναρει ,δεν χρειάζεται κασκαντεριλικια

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Ενας ευκολος κανονας ειναι οτι οποια βλεπετε εκει γυρω ομορφη, καλοστεκουμενη, λεπτη ελληνιδα ΔΕΝ ειναι πουτανα.
Οι αλλες οι βουλγαρομα οι τσουπωτες , οι μαυρες, οσες μοιαζουν με πρεζακια, ειναι

Εγγρ.
17 Μαρ 2023
Like
1.268
Πέσαν τα μπετά κάλε :2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποτέ δεν ξέρεις την αντίδραση.
Μπορεί απλά να σε βρίσει .
Αν πάρει όμως αστυνομία γιατί σίγουρα θα φοβηθεί ή αν πέσεις ειδικά και σε καμία μικρή που έχει βγει από το σινεμά και δεν το καταλάβεις ..θα σταματήσει να είναι αστείο .
Κάθε μέρα σχεδόν ενημερώνουμε ,οι πουτανες πλέον είναι γνωστές και άμα βγαίνουν καινούριες το πολύ σε δύο μέρες τις έχουμε σκαναρει ,δεν χρειάζεται κασκαντεριλικια
Δεν τις ξες και όλες , είπαμε …. Τις κρυφές να φοβάσαι :2funny::kiss-mark:

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
Λοιπόν πήρα την παρασκευή που μας πέρασε την θεία με το μπλέ αμάξι. Διάβαζα θετικά εδω μέσα οπότε λέω ας δοκιμάσουμε.
Νταξ δεν ειναι τπτ σπουδάίο.
20 ευρώ, πίπα με καποτα σχετικά καλή, όχι αξέχαστη σε καμία περίπτωση. Γαμήσι κράτησε περίπου 3 δεύτερα πιυ ανέβηκε αυτή απο πάνω μ και μου λέει αχ εχυσα κ κάτι τέτοια, δάχτυλα άφησε στο μουνί για λίγο το οποίο έχει πολύ τρίχα για τους μερακλήδες, βυζιά μεγάλα και άφησε και γλέίψιμο στις ρόγες.
Μέτρια φάση τύποι, με ξενέρωνε που μιλούσε ασταμάτητα και ούρλιαζε ελα καβλιάρη μου πουτσαρά μου κ τέτοια σε σημειο που απο τα γέλια σε κάποια φάση μου έπεσε!
Τέσπα δεν τα κλαίω τα 20,φάση ειχε. Δεν ξαναπάω σίγουρα όμως.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.889
Πόντοι
4.766
Πέσαν τα μπετά κάλε :2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν τις ξες και όλες , είπαμε …. Τις κρυφές να φοβάσαι :2funny::kiss-mark:
Άμα δούμε εσένα μωρό στην Γιαννιτσών τι να κάνουμε να σου μιλήσουμε?

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Λοιπόν πήρα την παρασκευή που μας πέρασε την θεία με το μπλέ αμάξι. Διάβαζα θετικά εδω μέσα οπότε λέω ας δοκιμάσουμε.
20 ευρώ, πίπα με καποτα σχετικά καλή, όχι αξέχαστη σε καμία περίπτωση. Γαμήσι κράτησε περίπου 3 δεύτερα πιυ ανέβηκε αυτή απο πάνω μ και μου λέει αχ εχυσα κ κάτι τέτοια, δάχτυλα άφησε στο μουνί για λίγο το οποίο έχει πολύ τρίχα για τους μερακλήδες, βυζιά μεγάλα και άφησε και γλέίψιμο στις ρόγες.
Μέτρια φάση τύποι, με ξενέρωνε που μιλούσε ασταμάτητα και ούρλιαζε ελα καβλιάρη μου πουτσαρά μου κ τέτοια σε σημειο που απο τα γέλια σε κάποια φάση μου έπεσε!
Cult τσόντα δεκαετίας 80.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.889
Πόντοι
4.766
Τουλάχιστον καλή είναι αυτή γτ δε την ξέρω την τυπισσα
Δυο κριτικές που έχει είναι διφορούμενες...Αν ανεβεί σε εμάς κάποιοι θα την δοκιμάσουν τώρα δύσκολα να πηγαίνουμε στην Αθήνα

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.497
Πόντοι
216
Λίγο προσοχή ρε σεις ..
ρε φίλε 1 τι βράδυ με κοντή φούστα τι άλλο θα σκεφτείς αν τις πετύχεις Γιαννιτσών με Μοναστηρίου?

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Μεσα στο αυτοκινητο εγινε η φαση δηλαδη. Εκει που αραζει η καπου αλλου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom