Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Λοιπόν πήρα την παρασκευή που μας πέρασε την θεία με το μπλέ αμάξι. Διάβαζα θετικά εδω μέσα οπότε λέω ας δοκιμάσουμε.
Νταξ δεν ειναι τπτ σπουδάίο.
20 ευρώ, πίπα με καποτα σχετικά καλή, όχι αξέχαστη σε καμία περίπτωση. Γαμήσι κράτησε περίπου 3 δεύτερα πιυ ανέβηκε αυτή απο πάνω μ και μου λέει αχ εχυσα κ κάτι τέτοια, δάχτυλα άφησε στο μουνί για λίγο το οποίο έχει πολύ τρίχα για τους μερακλήδες, βυζιά μεγάλα και άφησε και γλέίψιμο στις ρόγες.
Μέτρια φάση τύποι, με ξενέρωνε που μιλούσε ασταμάτητα και ούρλιαζε ελα καβλιάρη μου πουτσαρά μου κ τέτοια σε σημειο που απο τα γέλια σε κάποια φάση μου έπεσε!
Τέσπα δεν τα κλαίω τα 20,φάση ειχε. Δεν ξαναπάω σίγουρα όμως.
Έτσι κάνει παντα
Πουτσαρα μου Ελα χυσε και τέτοια που θες να της πεις σκάσε πια!!!
Πάντως εντύπωση με κάνει που τόσους μήνες ο @DEWARSS δεν την πέτυχε ποτε….

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.331
Πόντοι
1.056
Ποτέ δεν ξέρεις την αντίδραση.
Μπορεί απλά να σε βρίσει .
Αν πάρει όμως αστυνομία γιατί σίγουρα θα φοβηθεί ή αν πέσεις ειδικά και σε καμία μικρή που έχει βγει από το σινεμά και δεν το καταλάβεις ..θα σταματήσει να είναι αστείο .
Κάθε μέρα σχεδόν ενημερώνουμε ,οι πουτανες πλέον είναι γνωστές και άμα βγαίνουν καινούριες το πολύ σε δύο μέρες τις έχουμε σκαναρει ,δεν χρειάζεται κασκαντεριλικια

Θα πάρει την αστυνομία και τι θα πει ? "ένας τύπος με αμάξι με ρώτησε αν θέλω να πάμε βόλτα" ?

Αυτό ούτε παράνομο ειναι, ούτε ειναι σεξουαλική παρενόχληση...

Άλλο αν είσαι χυδαίος και ενοχλητικός, και άλλο άπλα να κάνεις μια ερώτηση!!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Έτσι κάνει παντα
Πουτσαρα μου Ελα χυσε και τέτοια που θες να της πεις σκάσε πια!!!
Πάντως εντύπωση με κάνει που τόσους μήνες ο @DEWARSS δεν την πέτυχε ποτε….
Όσο και να σου κάνει εντύπωση δεν μπορούμε να ειδωθουμε..χαχαχα..
Με τρομάζει πάντως η εμπειρία πιο πάνω ..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Θα πάρει την αστυνομία και τι θα πει ? "ένας τύπος με αμάξι με ρώτησε αν θέλω να πάμε βόλτα" ?

Αυτό ούτε παράνομο ειναι, ούτε ειναι σεξουαλική παρενόχληση...

Άλλο αν είσαι χυδαίος και ενοχλητικός, και άλλο άπλα να κάνεις μια ερώτηση!!
Ότι και να πει φίλε ....αυτήν θα πιστέψουν να είσαι σίγουρος .
Οπότε καλό είναι να μην την πέφτεις για βίζιτα σε ότι κινείται εκεί γύρω ..βλέπουμε πρώτα ,φαίνεται αν είναι της δουλειάς

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Cult τσόντα δεκαετίας 80.
Λοιπόν πήρα την παρασκευή που μας πέρασε την θεία με το μπλέ αμάξι. Διάβαζα θετικά εδω μέσα οπότε λέω ας δοκιμάσουμε.
Νταξ δεν ειναι τπτ σπουδάίο.
20 ευρώ, πίπα με καποτα σχετικά καλή, όχι αξέχαστη σε καμία περίπτωση. Γαμήσι κράτησε περίπου 3 δεύτερα πιυ ανέβηκε αυτή απο πάνω μ και μου λέει αχ εχυσα κ κάτι τέτοια, δάχτυλα άφησε στο μουνί για λίγο το οποίο έχει πολύ τρίχα για τους μερακλήδες, βυζιά μεγάλα και άφησε και γλέίψιμο στις ρόγες.
Μέτρια φάση τύποι, με ξενέρωνε που μιλούσε ασταμάτητα και ούρλιαζε ελα καβλιάρη μου πουτσαρά μου κ τέτοια σε σημειο που απο τα γέλια σε κάποια φάση μου έπεσε!
Τέσπα δεν τα κλαίω τα 20,φάση ειχε. Δεν ξαναπάω σίγουρα όμως.
Οχι ρε πουστη μου,τι ωρα ηταν;δεν μπορω να την πετυχω

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.073
Πόντοι
2.356
2 γύρες ήταν αρκετές για να μη μ ξεφύγει καμία 2 μπατσικα έκαναν ελέγχο το ένα τα αυτοκίνητα κ το άλλο τις έδιωχνε
Η ξεπετα από την μία η Αλβανίδα η ξανθιά ξεπετά απέναντίπριν το 4al κ μετά το χάος στην χλόης η βασια με μία άλλη χοντρή ξανθιά κ η Ντάνιελα πιο πέρα δεξιά διχάλα τίποτε μοναστηριού τίποτε χάλια μαύρα με λίγα λόγια

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
2 γύπες ήταν αρκετές για να μη μ ξεφύγει καμία 2 μπατσικα έκαναν ελέγχο το ένα τα αυτοκίνητα κ το άλλο τις έδιωχνε
Η ξεπετα από την μία η Αλβανίδα η ξανθιά ξεπετά απέναντίπριν το 4al κ μετά το χάος στην χλόης η βασια με μία άλλη χοντρή ξανθιά κ η Ντάνιελα πιο πέρα δεξιά διχάλα τίποτε μοναστηριού τίποτε χάλια μαύρα με λίγα λόγια
η βασια και η ντανιελα παιζει να εχουν την περισσοτερη δουλειά στη πιάτσα μετά την άλβα

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.889
Πόντοι
4.766
Ελειπαν κ οι συμπεθέρες όμως
Δεν έλειπαν πριν 20 λεπτά ήταν εκεί..και μετά εξαφανίστηκαν... μήπως φοβούνται την αστυνομία? Γιατί κοιτούσαν γύρω γύρω συνέχεια.... Επίσης στο εγκαταλελειμμένο μπροστά πιο νωρίς μαλωνανε οι Βουλγάρες από την μία η χοντρή η Βάσια με την Ντόρα με τα μεγάλα βυζιά... εναντίον την Ζβεζας δεν κατάλαβα τι λέγανε γιατί μιλούσαν βουλγάρικα... αλλά λογικά θα νευρίασαν γιατί συνέχεια παίρνανε αυτήν λόγω σωματότυπου όπως είναι λογικό και αυτές σχεδόν κανέναν.... Έχει σήμερα καλή κίνηση και η Νταίζη η μιλφ απέναντι από το βενζινάδικο με ένα κοντό φόρεμα αρκετά σέξυ η άτιμη....

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Δεν έλειπαν πριν 20 λεπτά ήταν εκεί..και μετά εξαφανίστηκαν... μήπως φοβούνται την αστυνομία? Γιατί κοιτούσαν γύρω γύρω συνέχεια.... Επίσης στο εγκαταλελειμμένο μπροστά πιο νωρίς μαλωνανε οι Βουλγάρες από την μία η χοντρή η Βάσια με την Ντόρα με τα μεγάλα βυζιά... εναντίον την Ζβεζας δεν κατάλαβα τι λέγανε γιατί μιλούσαν βουλγάρικα... αλλά λογικά θα νευρίασαν γιατί συνέχεια παίρνανε αυτήν λόγω σωματότυπου όπως είναι λογικό και αυτές σχεδόν κανέναν.... Έχει σήμερα καλή κίνηση και η Νταίζη η μιλφ απέναντι από το βενζινάδικο με ένα κοντό φόρεμα αρκετά σέξυ η άτιμη....
Θέλω να τη δω με αυτό το σεξι φόρεμα που λέτε εδώ και μέρες ρε γαμωτο
Μέρα που βρηκα να πάθω αντλία νερού!!!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Σημερινή βόλτα από DEWARSS...πρέπει να το γυρίσω σε πέρδικα ..
Ψιλό χαλι η πιατσα και λίγα πραγματα.
Τραβελια και πουστηδες πολλά .
Στο γνωστό μέρος απέναντι από το 4all , Σία tiger με τα βυζιά φάτσα φόρα με άσπρο εξωβυζο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι .
Μαζί η κοντι Βουλγάρα και η Μαρία αλβανίδα με πράσινο κοντό μινι φόρεμα .
Οι μαύρες κανονικά στα πόστα .
Η Μαρία με το κόκκινο αμάξι και κόκκινο φόρεμα και στην χλόης η Βάσια με μια Βουλγάρα που μοιάζει λίγο πρεζου ..από νωρίς και η Ιουλία εκεί μετά εφυγε .
Στο ερηπειο αυτή η αδύνατη Σβετα πως σκατα την λένε βουλγαρογυφτισα .
2 πρεζουδες στη διχάλα και απέναντι η Ντανιέλα με την αδερφή της την Αννιλια .
Μοναστηριού δεν είδα τίποτα.
Σήμερα είχε διπλή κατάθεση .
Φορτώθηκε η Νταίζη η μιλφ χωρίς να κοιτάξω καν τι φοράει και πως .πλέον μόλις την βλέπω απλά ανοίγω πόρτα με το φρενάρισμα ..στον αγώνα τα γνωστά ,η γκόμενα δεν πιάνεται στην πιάτσα .χαλαρά πράγματα χωρίς βιασύνες . Πίπα μέχρι να πω εγώ στοπ και γαμησι μια χαρά πάντα αφού έχει ωραιο κορμί.
Δεύτερη κατάθεση στην Μαρία αλβανίδα ,το μετανιωσα βέβαια γιατί μετά από Νταίζη δεν πας σε τέτοιες φολες ..αλλά την πήρα μόνο για την κωλαρα της γιατί έχει σφίξει τρομερά δεν χορταινα να την χουφτωνω..τέλος πάντων δεν συνιστάται ..για γαμησι όσα χρόνια και αν περάσουν δεν κάνει .
Επίσης έχει παραγινει το κακο με τους πουστηδες γαμουσα στην καβατζα και είχαν παρκάρει γύρω μια ντουζίνα για μάτι .
Φύγανε τα βουλγαρακια πάντως και ερήμωσε η χλόης,έχουν παρει το πόστο τελείως χαμηλότερο λεβελ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Η Νταίζη φορούσε απόψε ασπρόμαυρο φόρεμα τύπου λεοπαρ κάπως?? Αυτή είναι?
Την είδα στη γωνία Μοναστηρίου Γιαννιτσών στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και μετά κινήθηκε στη Μοναστηρίου πιο δυτικά όπου ξαναβγήκα μπροστά της όπου πάλι κοντοσταθηκε και με κοιτούσε αλλά μου φάνηκε πολύ περιποιημένη για Γιαννιτσών...

Καλή κίνηση μέχρι αργά απόψε δηλαδή 1 παρά ακόμα ήταν η αλβανίδα απέναντι από το πόστο της και μιλούσε με τις άλλες αλλά πολύ σαμπρέλα κοιλιά έκανε μου φαίνεται....

Απέναντι τους στη γωνία του 4αλλ η μελαχρινή η όμορφη που τη φορτώνουν συνέχεια... Χρύσα??
Που κρατάει και μπύρα πολλές φορές

Λίγο παραπάνω στο πεζούλι η Βουλγάρα μιλφ η χοντρούλα που παλιά είχε και τριχωτό μουνί...
Καινούριες μαύρες εκ των οποίων έχει ένα με πολύ κοντό σορτσάκι που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.
Πριν το Σολ η θεία με το κόκκινο Φίατ που επιτέλους την είδαμε χωρίς το μπεζ μπουφάν :grin:

Τώρα στη Χλόης στη γωνία απέναντι όμως...να το ξεκαθαρίσουμε με κάποιον που ξέρει.
Ήταν η γνωστή τρανς Κέλλυ η ξανθιά μαζί με το άχαρο κροσακι με τη στραβή περούκα συν ένα ακόμα γκομενάκι με φούστα και ίσιο μαλλί που είναι σχεδόν κάθε βράδυ εκεί και δε μπορεί να είναι κρος...ποια είναι αυτή,την ξέρει κάποιος? Χαριτωμένο με αθώα φάτσα.
Πολλές φορές στήνεται και πιο πάνω στη Γιαννιτσών στη γωνία της Ανιλια

Στη διχάλα η Amy Winehouse του Δενδροποτάμου που λέει ο iluzion συν αλλά δύο τελειωμένα πρεζόνια που με το ζόρι στέκονταν όρθια... απορώ ποιος τα φορτώνει αυτά αν και την Amy είδα να την ξεφορτωνει κάποιος αργότερα με παλιό αυτοκίνητο ίσως δεκαετίας '80 :cheesy:

Καλή κίνηση είχε για Δευτέρα κιόλας, αυτές τις είδα συγχρόνως όλες μαζί μεταξύ 00,30-1.00 που συνήθως δεν έχει τόσες γυναίκες εκείνη την ώρα

Επίσης λίγο πιο αργά εμφανίστηκε ένας τύπος μεταξύ Κωλέττη μέχρι Χλόης,με ριγέ παλιομοδίτικο μπλουζάκι, τσαντάκι χειρός σαν καθηγητής και μοίραζε χειραψίες με τις μαύρες,τις αγκάλιαζε και φιλικά τάχα... έκανε δημόσιες σχέσεις στη Γιαννιτσών ο άνθρωπος :2funny:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Την είδα στη γωνία Μοναστηρίου Γιαννιτσών στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και μετά κινήθηκε στη Μοναστηρίου πιο δυτικά όπου ξαναβγήκα μπροστά της όπου πάλι κοντοσταθηκε και με κοιτούσε αλλά μου φάνηκε πολύ περιποιημένη για Γιαννιτσών...

Καλή κίνηση μέχρι αργά απόψε δηλαδή 1 παρά ακόμα ήταν η αλβανίδα απέναντι από το πόστο της και μιλούσε με τις άλλες αλλά πολύ σαμπρέλα κοιλιά έκανε μου φαίνεται....

Απέναντι τους στη γωνία του 4αλλ η μελαχρινή η όμορφη που τη φορτώνουν συνέχεια... Χρύσα??

Λίγο παραπάνω στο πεζούλι η Βουλγάρα μιλφ η χοντρούλα που παλιά είχε και τριχωτό μουνί...
Καινούριες μαύρες εκ των οποίων έχει ένα με πολύ κοντό σορτσάκι που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.
Πριν το Σολ η θεία με το κόκκινο Φίατ που επιτέλους την είδαμε χωρίς το μπεζ μπουφάν :grin:

Τώρα στη Χλόης στη γωνία απέναντι όμως...να το ξεκαθαρίσουμε με κάποιον που ξέρει.
Ήταν η γνωστή τρανς Κέλλυ η ξανθιά μαζί με το άχαρο κροσακι με τη στραβή περούκα συν ένα ακόμα γκομενάκι με φούστα και ίσιο μαλλί που είναι σχεδόν κάθε βράδυ εκεί και δε μπορεί να είναι κρος...ποια είναι αυτή,την ξέρει κάποιος? Χαριτωμένο με αθώα φάτσα.

Στη διχάλα η Amy Winehouse του Δενδροποτάμου που λέει ο iluzion συν αλλά δύο τελειωμένα πρεζόνια που με το ζόρι στέκονταν όρθια... απορώ ποιος τα φορτώνει αυτά αν και την Amy είδα να την ξεφορτωνει κάποιος αργότερα με παλιό αυτοκίνητο ίσως δεκαετίας '80 :cheesy:

Καλή κίνηση είχε για Δευτέρα κιόλας, αυτές τις είδα συγχρόνως όλες μαζί μεταξύ 00,30-1.00 που συνήθως δεν έχει τόσες γυναίκες εκείνη την ώρα

Επίσης λίγο πιο αργά εμφανίστηκε ένας τύπος μεταξύ Κωλέττη μέχρι Χλόης,με ριγέ παλιομοδίτικο μπλουζάκι, τσαντάκι χειρός σαν καθηγητής και μοίραζε χειραψίες με τις μαύρες,τις αγκάλιαζε και φιλικά τάχα... έκανε δημόσιες σχέσεις στη Γιαννιτσών ο άνθρωπος :2funny:

Αλ φίλε η Νταίζη είναι αυτή που είδες ...άμα την δεις και γυμνή ..γιατί τα βγάζει όλα θα πάθεις πλάκα είναι πολύ δυνατό μουνι για μιλφ και καθαρή για πιάτσα ..

Στα άλλα κάπου μπερδεύεις η μόνη ωραία μελαχρινή μετά το σελ στο 4 all είναι η αλβανίδα .
Η Χρύσα δεν ήταν σήμερα στην πιάτσα .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Ρε πουτανακια απόψε όλοι οι λεβέντες και τα πρωτοπαλίκαρα κάνατε σουλάτσο και γώ έλειπα!!! Ποσο ζηλεύω ρε μπουστη!!!
Η μιλφ βουλγαρα τριχομουνα που λες ΑΛ, την λένε Έλενα (έτσι δηλώνει) και πάντα το σκέφτεσαι να την πάρεις μέχρι να γελάσει… :tooth::tooth::tooth:

Η μπυρα ναι Χρυσα στάνταρ, όπως και στάνταρ κάτι παίρνει δεν εξηγείται!
Επίσης έχει ένα μήνα που η Αλβα έχει γυρίσει το προγραμμα σε εαρινό-καλοκαιρινό όπως παλιά. Την έχω πετύχει και μέχρις τις 2μιση

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Ρε πουτανακια απόψε όλοι οι λεβέντες και τα πρωτοπαλίκαρα κάνατε σουλάτσο και γώ έλειπα!!! Ποσο ζηλεύω ρε μπουστη!!!
Η μιλφ βουλγαρα τριχομουνα που λες ΑΛ, την λένε Έλενα (έτσι δηλώνει) και πάντα το σκέφτεσαι να την πάρεις μέχρι να γελάσει… :tooth::tooth::tooth:

Η μπυρα ναι Χρυσα στάνταρ, όπως και στάνταρ κάτι παίρνει δεν εξηγείται!
Επίσης έχει ένα μήνα που η Αλβα έχει γυρίσει το προγραμμα σε εαρινό-καλοκαιρινό όπως παλιά. Την έχω πετύχει και μέχρις τις 2μιση
Να έρθω να σε πάρω ρε μαλακα να ανοίξει λίγο το μάτι σου; Χαχααχ...αφού δεν έχεις αμάξι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796

Το γκομενάκι αν κατάλαβα ποια λες ..ειναι μια Βουλγάρα κατευθυνόμενη από τις τρανς εκεί που ζητάει 30 και 50 σπίτι με την μία

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αλ φίλε η Νταίζη είναι αυτή που είδες ...άμα την δεις και γυμνή ..γιατί τα βγάζει όλα θα πάθεις πλάκα είναι πολύ δυνατό μουνι για μιλφ και καθαρή για πιάτσα ..

Στα άλλα κάπου μπερδεύεις η μόνη ωραία μελαχρινή μετά το σελ στο 4 all είναι η αλβανίδα .
Η Χρύσα δεν ήταν σήμερα στην πιάτσα .
Αυτά τα ρούχα φορούσε που λέω η Νταίζη?σαν βούλες ασπρόμαυρες στο πάνω μέρος?.
Αυτή είναι?
Ε πολύ περιποιημένη δε την κάνεις για πιάτσα...
Την αλβανίδα την είδα ρε με το φωσφοριζε, αρχικά απέναντι από το 4all μιλούσε με τις άλλες δύο και μετά στο πόστο της

Η άλλη που λέω ήταν στη γωνία μετά το 4αλλ ... ξεφορτώθηκε και μέσα σε τρία λεπτά τη φόρτωσε άλλος.Ωραιο περιποιημένο μελαχρινό με τα μαλλιά πιασμένα κότσο ψηλά.
Πολλές φορές κρατάει ένα κουτάκι μπύρα, αυτή δεν είναι?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ναι με μαύρα ρούχα συνέχεια που παλιά στηνόταν κάτω από το απρόοπτο.
Τριχωτό μουνί αλλά και μποχα έχω να θυμάμαι :badair:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom