Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Αυτά τα ρούχα φορούσε που λέω η Νταίζη?σαν βούλες ασπρόμαυρες στο πάνω μέρος?.
Αυτή είναι?
Ε πολύ περιποιημένη δε την κάνεις για πιάτσα...
Την αλβανίδα την είδα ρε με το φωσφοριζε, αρχικά απέναντι από το 4all μιλούσε με τις άλλες δύο και μετά στο πόστο της

Η άλλη που λέω ήταν στη γωνία μετά το 4αλλ ... ξεφορτώθηκε και μέσα σε τρία λεπτά τη φόρτωσε άλλος.Ωραιο περιποιημένο μελαχρινό με τα μαλλιά πιασμένα κότσο ψηλά.
Πολλές φορές κρατάει ένα κουτάκι μπύρα, αυτή δεν είναι?
Η Νταίζη ναι αυτή είναι όπως την είδες σήμερα την γαμουσα ..άμα θες να περάσεις καλά πάρε και θα με θυμηθείς..
Δεν παίζει να είναι η Χρύσα ..δεν πιάνει ποτέ το μαλλί.
Τώρα καταλαβα ποια λες ,την είδα και εγώ σήμερα και δεν την ξέρω ..αλλα μου φάνηκε λίγο περίεργη .εννοώ σε στυλ πρεζου ..καλή φαινόταν από μακρυά αλλά κάτι είχε στη μούρη ..την φόρτωσε ένας τύπος μπροστά μου και μετά κοντά στη διχάλα είχε αλαρμ και το συζητούσαν ...
Η Χρύσα δεν ήταν σήμερα στην πιάτσα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.889
Πόντοι
4.766
Αλ φίλε η Νταίζη είναι αυτή που είδες ...άμα την δεις και γυμνή ..γιατί τα βγάζει όλα θα πάθεις πλάκα είναι πολύ δυνατό μουνι για μιλφ και καθαρή για πιάτσα ..

Στα άλλα κάπου μπερδεύεις η μόνη ωραία μελαχρινή μετά το σελ στο 4 all είναι η αλβανίδα .
Η Χρύσα δεν ήταν σήμερα στην πιάτσα .
Ήταν από νωρίς με πιασμένο μαλλί η Χρύσα εκεί στην Χαλκίδος..... Τώρα για μίνι φόρεμα που λέει που βλέπει με τον κρος θα είναι ο εταίρος κρος ο φίλος του που φοράει όλο φορέματα.. και κάθε φορά που περνάω από εκεί φωνάζουν και με βρίζουν γιατί ξέρουν ότι τους κοροϊδεύω .. συνεχεία μαζί είναι...το ότι τους παίρνουν κιόλας είναι άλλο θέμα :vomit:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Η Χρύσα δεν ήταν σήμερα στην πιάτσα
Άμα η Χρύσα είναι αυτή με τις μπύρες, αυτή ήταν... στήνεται πάντα από το 4all μέχρι τον Καραμπάση αλλά τη φορτώνουν συνέχεια,δε προλαβαίνεις να τη δεις για ώρα στημένη.
Από αυτά που βλέπω είναι ίσως η πιο φορτωμένη γκόμενα της πιάτσας και όπως λέει ο Alfie έχει λίγο φεύγατο βλέμμα... μπορεί να την πίνει και λίγο
Είναι και κάποιου αγαπημένη εδώ μέσα,ας μας λύσει την απορία...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Άμα η Χρύσα είναι αυτή με τις μπύρες, αυτή ήταν... στήνεται πάντα από το 4all μέχρι τον Καραμπάση αλλά τη φορτώνουν συνέχεια,δε προλαβαίνεις να τη δεις για ώρα στημένη.
Από αυτά που βλέπω είναι ίσως η πιο φορτωμένη γκόμενα της πιάτσας και όπως λέει ο Alfie έχει λίγο φεύγατο βλέμμα... μπορεί να την πίνει και λίγο
Είναι και κάποιου αγαπημένη εδώ μέσα,ας μας λύσει την απορία...
Ναι αυτή είναι όπως τα λες ..και τα επιβεβαιώνει και ο crusifix
Αγαπημένη την λένε για μενα.
Καυλωνα πολύ μαζί της πριν γίνει τέτοιο χάλι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ήταν από νωρίς με πιασμένο μαλλί η Χρύσα εκεί στην Χαλκίδος.....
Ναι αυτή είναι φορούσε ένα κολάν σαν χρώματα παραλλαγής κάπως και από πάνω άσπρη μπλούζα...

Τώρα το άλλο εμένα δε μου φαίνεται για κρος,παραείναι θηλυκό αλλά πρέπει να σταματήσω να το μιλήσω μια φορά να μας λυθεί η απορία

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.889
Πόντοι
4.766
Ναι αυτή είναι όπως τα λες ..και τα επιβεβαιώνει και ο crusifix
Αγαπημένη την λένε για μενα.
Καυλωνα πολύ μαζί της πριν γίνει τέτοιο χάλι
Και τώρα μια χαρά μου φάνηκε...αξιογαμητη ίσως όχι καύλα σαν την Αλβανίδα πχ.. αλλά άνετα την παίρνει κάποιος

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.889
Πόντοι
4.766
Ναι αυτή είναι φορούσε ένα κολάν σαν χρώματα παραλλαγής κάπως και από πάνω άσπρη μπλούζα...

Τώρα το άλλο εμένα δε μου φαίνεται για κρος,παραείναι θηλυκό αλλά πρέπει να σταματήσω να το μιλήσω μια φορά να μας λυθεί η απορία
Αλ δύο κρος είναι μόνο τους ξέρω πόσο καιρό σίγουρα στο λέω...Αν ακούσεις και πως βρίζουν σαν νταλικιεριδες...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Και τώρα μια χαρά μου φάνηκε...αξιογαμητη ίσως όχι καύλα σαν την Αλβανίδα πχ.. αλλά άνετα την παίρνει κάποιος
Άμα λες για την Χρύσα και εγώ να την πετύχω τώρα εννοείται την φορτώνω. Άμα δεν έκανε μαλακίες το καλύτερο μουνι στη πιάτσα είναι

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.073
Πόντοι
2.356
Εγώ πήγα 10/10.30 κ ήταν η περίπολος εκεί γιαυτό εξαφανίστηκαν σχεδόν όλες μετά εμφανίστηκαν κ απ ότι ακούω έγινε πανηγύρι κ λέω δεύτερα σήμερα γιαυτό κ δεν έχει έπεσα στην περίπτωσή
Το κακό είναι πως μας έφυγαν τα Βουλγαρακια στην χλόης μάζεψαν το χρήμα κ την έκαναν
Οπότε περνούσα μποτίλιαρισμα είχε

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
0
Πριν μερικές μέρες έκανα βόλτα και φόρτωσα μία μάυρη. Στη Γιαννιτσών λίγο μετά το 4all προς δυτικά. Όνομα δε ρώτησα. Κακώς που τη πήρα αλλά φορούσε ένα σορτσάκι που με γκαύλωσε. Μου ζήτησε 30. Της είπα όχι. Έκανα κανά δύο βόλτες. Δεν βρήκα κάτι και ξαναγύρισα. Της είπα 20 και δέχτηκε. Το κάναμε έξω από το αμάξι. Πίπα καλούτσικη. Τη πήρα στα όρθια από πίσω. Σουτιέν δεν έβγαλε φυσικά και μου κρατούσε τη πούτσα για να μην φύγει το προφυλακτικό είπε.... Τέλος πάντων. Εν γνώση μου πέταξα 20 ευρώ και το μόνο που ευχαριστήθηκα ήταν η κολάρα και τα μπούτια της ! Μπατσάκι στο κόλο δεν δέχθηκε.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Πριν μερικές μέρες έκανα βόλτα και φόρτωσα μία μάυρη. Στη Γιαννιτσών λίγο μετά το 4all προς δυτικά. Όνομα δε ρώτησα. Κακώς που τη πήρα αλλά φορούσε ένα σορτσάκι που με γκαύλωσε. Μου ζήτησε 30. Της είπα όχι. Έκανα κανά δύο βόλτες. Δεν βρήκα κάτι και ξαναγύρισα. Της είπα 20 και δέχτηκε. Το κάναμε έξω από το αμάξι. Πίπα καλούτσικη. Τη πήρα στα όρθια από πίσω. Σουτιέν δεν έβγαλε φυσικά και μου κρατούσε τη πούτσα για να μην φύγει το προφυλακτικό είπε.... Τέλος πάντων. Εν γνώση μου πέταξα 20 ευρώ και το μόνο που ευχαριστήθηκα ήταν η κολάρα και τα μπούτια της ! Μπατσάκι στο κόλο δεν δέχθηκε.
Μετριο αναστημα προς κοντο; Μιλουσε σχετικα καλα Ελληνικα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτη που λεει ο φιλος πανω κ εχει ακουστει για το σορτσακι....υπαρχει περιπτωση να ειναι η Σονια;

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
0
Μετριο αναστημα προς κοντο; Μιλουσε σχετικα καλα Ελληνικα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτη που λεει ο φιλος πανω κ εχει ακουστει για το σορτσακι....υπαρχει περιπτωση να ειναι η Σονια;
Προς το ψηλό. Ελληνικά καλά.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.889
Πόντοι
4.766
Τοτε δεν ειναι η Σονια
Ακριβώς η Σόνια είναι... μόνο που είπε ότι κρατάει με το χέρι τον πουτσ# αμέσως το κατάλαβα.... Έτσι κάνει συνέχεια... αλλά εγώ της το τραβάω και την πατάω κάτι δυνατά καρφώματα έτσι για να έχει να θυμάται... είναι μεγάλη φόλα αλλά δεν υπάρχει τέτοια ώρα κάποια άλλη μόνο οι υπόλοιπες μαύρες που είναι όλες χοντρές και ούτε τις αγγίζω

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Ακριβώς η Σόνια είναι... μόνο που είπε ότι κρατάει με το χέρι τον πουτσ# αμέσως το κατάλαβα.... Έτσι κάνει συνέχεια... αλλά εγώ της το τραβάω και την πατάω κάτι δυνατά καρφώματα έτσι για να έχει να θυμάται... είναι μεγάλη φόλα αλλά δεν υπάρχει τέτοια ώρα κάποια άλλη μόνο οι υπόλοιπες μαύρες που είναι όλες χοντρές και ούτε τις αγγίζω
Δυο φορες την πηρα πριν φυγει. Ειχαμε γινει....φιλοι....κ καθοταν χωρις να λεει τιποτα.

DushaneG13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2023
Like
6
Πόντοι
0
Χαίρετε, χθες επίσκεψη στο Μαράκι με το κόκκινο αμάξι για το λυσσαλέο λαρύγγι της. Ερώτηση: Μια ισπανόφωνη τρανς, αν θυμάμαι καλά μου συστήθηκε Μόνικα, πριν κανα δυο χρόνια ( απέναντι από την είσοδο των ΚΤΕΛ στην Μοναστηριού) γνωρίζει κανεις που χάθηκε; Ένα μισάωρο με 10 ευρώ και πίπα μεχρι τον πνεύμονα, μετά βγαλσιμο καποτα και κατάθεση στα μούτρα. Απο τότε έφαγα σκάλωμα και έψαξα κάτι αγγελίες αλλά δεν την βρήκα πουθενά

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Χαίρετε, χθες επίσκεψη στο Μαράκι με το κόκκινο αμάξι για το λυσσαλέο λαρύγγι της. Ερώτηση: Μια ισπανόφωνη τρανς, αν θυμάμαι καλά μου συστήθηκε Μόνικα, πριν κανα δυο χρόνια ( απέναντι από την είσοδο των ΚΤΕΛ στην Μοναστηριού) γνωρίζει κανεις που χάθηκε; Ένα μισάωρο με 10 ευρώ και πίπα μεχρι τον πνεύμονα, μετά βγαλσιμο καποτα και κατάθεση στα μούτρα. Απο τότε έφαγα σκάλωμα και έψαξα κάτι αγγελίες αλλά δεν την βρήκα πουθενά
Ισπανόφωνη ..δύσκολα φίλε μου !
Βουλγαροφωνη μπορεί να ήταν προς την διχάλα ...!
Μην σε κοροϊδεύω,δεν ξέρω σίγουρα κάποιος που ξέρει από τρανς θα σου απαντήσει.

Αν θες πες μας τι παίχτηκε με Μαρία κόκκινη ;
Δεν έχει ακουστεί καιρό φόρτωμα με την συγκεκριμένη και θα βοηθήσει πολύ μια εμπειρία από κάποιον ,για να έχουμε μια γενική εικόνα

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Η Νταίζη φορούσε απόψε ασπρόμαυρο φόρεμα τύπου λεοπαρ κάπως?? Αυτή είναι?
Την είδα στη γωνία Μοναστηρίου Γιαννιτσών στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και μετά κινήθηκε στη Μοναστηρίου πιο δυτικά όπου ξαναβγήκα μπροστά της όπου πάλι κοντοσταθηκε και με κοιτούσε αλλά μου φάνηκε πολύ περιποιημένη για Γιαννιτσών...

Καλή κίνηση μέχρι αργά απόψε δηλαδή 1 παρά ακόμα ήταν η αλβανίδα απέναντι από το πόστο της και μιλούσε με τις άλλες αλλά πολύ σαμπρέλα κοιλιά έκανε μου φαίνεται....

Απέναντι τους στη γωνία του 4αλλ η μελαχρινή η όμορφη που τη φορτώνουν συνέχεια... Χρύσα??
Που κρατάει και μπύρα πολλές φορές

Λίγο παραπάνω στο πεζούλι η Βουλγάρα μιλφ η χοντρούλα που παλιά είχε και τριχωτό μουνί...
Καινούριες μαύρες εκ των οποίων έχει ένα με πολύ κοντό σορτσάκι που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.
Πριν το Σολ η θεία με το κόκκινο Φίατ που επιτέλους την είδαμε χωρίς το μπεζ μπουφάν :grin:

Τώρα στη Χλόης στη γωνία απέναντι όμως...να το ξεκαθαρίσουμε με κάποιον που ξέρει.
Ήταν η γνωστή τρανς Κέλλυ η ξανθιά μαζί με το άχαρο κροσακι με τη στραβή περούκα συν ένα ακόμα γκομενάκι με φούστα και ίσιο μαλλί που είναι σχεδόν κάθε βράδυ εκεί και δε μπορεί να είναι κρος...ποια είναι αυτή,την ξέρει κάποιος? Χαριτωμένο με αθώα φάτσα.
Πολλές φορές στήνεται και πιο πάνω στη Γιαννιτσών στη γωνία της Ανιλια

Στη διχάλα η Amy Winehouse του Δενδροποτάμου που λέει ο iluzion συν αλλά δύο τελειωμένα πρεζόνια που με το ζόρι στέκονταν όρθια... απορώ ποιος τα φορτώνει αυτά αν και την Amy είδα να την ξεφορτωνει κάποιος αργότερα με παλιό αυτοκίνητο ίσως δεκαετίας '80 :cheesy:

Καλή κίνηση είχε για Δευτέρα κιόλας, αυτές τις είδα συγχρόνως όλες μαζί μεταξύ 00,30-1.00 που συνήθως δεν έχει τόσες γυναίκες εκείνη την ώρα

Επίσης λίγο πιο αργά εμφανίστηκε ένας τύπος μεταξύ Κωλέττη μέχρι Χλόης,με ριγέ παλιομοδίτικο μπλουζάκι, τσαντάκι χειρός σαν καθηγητής και μοίραζε χειραψίες με τις μαύρες,τις αγκάλιαζε και φιλικά τάχα... έκανε δημόσιες σχέσεις στη Γιαννιτσών ο άνθρωπος :2funny:

θεια με κοκκινο φιατ;;;

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Πριν καμιά ώρα :

Η Νταίζη μιλφ εθεάθη εκεί παραδίπλα από τη διχάλα απέναντι από το βενζινάδικο με ένα φορεματακι ήταν .
Λίγο πιο πίσω η Βυζαρου Βουλγάρα που φορτώνονταν συνεχώς .
Στη Πειραιώς στο στενό η θεία με το μπλε αμάξι .
Εκεί στο ερείπιο ερημιά.
Πιο πέρα αυτή η Μαρία με το κόκκινο αμάξι ,
μετά το one απέναντι από το 4all η tiger με τα καινούρια βυζιά.
Μοναστηρίου στη eurobank η ξανθιά ξωτικορουμανα και απέναντι οι δύο συμπεθερες με σορτσάκια.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
η Χρυσα ρε παιδια που λετε ειναι μια καπως νηφαλια ή υπαρχει και 2η;

Stories