Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Εγω την βάφτισαν έτσι. Amy winehouse δενδροποταμουΝαι αυτή και εγώ τις πρώτες φορές που βαφτίστηκε δεν το έπιασα με την μία αλλά κατάλαβα ποια εννοει
Εγω την βάφτισαν έτσι. Amy winehouse δενδροποταμουΝαι αυτή και εγώ τις πρώτες φορές που βαφτίστηκε δεν το έπιασα με την μία αλλά κατάλαβα ποια εννοει
Χοντρη ειναι;Βαθύ λαρύγγι... ξέρεις τι πανσετες έχει κατεβάσει?
Ωραία βόλτα φίλε μου .Επιτέλους επισκευή αντλίας νερού και βόλτα στην πιάτσα μετά από καιρο!
Ώρα: 9-10μμ
Σια-αιλουροειδές στο πόστο της
Τζιν σορτς, λιτή μα καβλο φιλική αποψε. Με χαιρέτησε και μου χαμογέλασε. @Tiger Ver. Το λες και κέρατο να ξες χρεώθηκε
ΚΑΛΒΑ με φουλ ΚΑΒΛΩΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ροζ κολάν μέχρι πάνω από γόνατο που με έκανε να πάω απευθείας στο ΑΤΜ, μαλλί πιασμένο κότσο μόνο και μόνο για οφθαλμόλουτρο την πήρα αλλά στην καβάτζα ήρθε ρε φίλε ΑΚΡΙΒΩΣ απέναντι μου ένας χοντρός φαλάκρας με τη Σια και κάναν ότι κάναν μπροστά μου, συνθήκες οι οποίες εμένα με ξενερώνουν απίστευτα και μου πέφτει.
Επίσης πιο κει μαζί μας στην καβάτζα η Τρίτη της παρέας μελαχρινή βουργαρα ελενη με λεβεντόπαιδο να ξεπροβάλουν.
Πολύ καβλα παιδιά απόψε η Καλβα….
Πιο κει βασια βουλγαρα Τσατσα χλοης την οποία τη γουστάρω τέρμα για δικούς μ λόγους και σκέφτηκα να πάρω να το φχαριστηθω αλλά κέρδισε η ΑΛβ λόγω εμφάνισης
Δίπλα ακριβώς εκεί στη παιδική χαρά ένα καβλοβουλγαρακι μελαμψό, με μπλε φόρεμα. Καβλακι μ φάνηκε αλλά σήμερα ήθελα come back σιγουριάς
Σονια σε κατάσταση ημι πρεζέ
Μαμα της ντυμενη δροσερά ανανεωμένη
Γρια μπλε σεβρολε στενό Πειραιώς
Κλασικά φιατ κόκκινο στις επάλξεις βαστάει μποσκα
Πιο κει στο φιναλε, ντανιελα μόνη με καυτή εμφάνιση, μπούτια έξω και βλέμμα πολλά υποσχόμενο… δεν αργεί η ωρα που θα παρθεί. Έχει και ωραία τορνευτα βυζια
Απουσίες σε:
Συμπεθεριό (και οι 3)
Ντεση
Βασια ερπινγκ
ΓυφτοΧανιωτισσα
Ανιλια
Και προφανώς λόγω ώρας κροσολεσια και μαύρες
Μόνο ένα τρανς πανάσχημο εκεί στη γωνία απέναντι από φιβερ
Πολύ καβλα η Μανιολα παιδιά…. Ροζ κολάν μπουτια έξω… θέλω να ξέρω τι οφθαλμόλουτρο θα χούμε αν κ όταν φύγει
Πριν κάνα δυο χρόνια ένα πρωί τη φόρτωσα εγώ που χα τρελες καβλες για γκιλφοφαση, αλλά πριν πάμε καβάτζα κάτι πάνω της με κακοφάνηκε και ξενέρωσα ενεργοποιώντας στη στιαπου τη ψεύδη κλήση τηλεφώνου ντεμεκ κάτι έγινε και πρέπει να σ αφήσωΩραία βόλτα φίλε μου .
Έχει πέσει τελευταία η πιάτσα ελπίζω να ξανά ανέβει σιγά σιγά ..είχαμε ένα ψιλοανεβασμα για λίγο με τις Βουλγάρες και ξαφνικά πάλι τα ίδια .
Έτσι από περιέργεια...γιατί ούτε εγώ το έχω τολμήσει ακόμα ..την μάνα της Σόνιας την φόρτωσε κανένας από εδώ μέσα ;
Γιατί πάντα την αναφέρουμε αλλα ποτέ δεν μάθαμε αν κρύβει κανένα μυστικό
Εγώ πάντως δεν την έχω φορτώσει ποτέ γιατί φοβάμαι για φόλα
Εγώ τσιγγούνης ρε;Πριν κάνα δυο χρόνια ένα πρωί τη φόρτωσα εγώ που χα τρελες καβλες για γκιλφοφαση, αλλά πριν πάμε καβάτζα κάτι πάνω της με κακοφάνηκε και ξενέρωσα ενεργοποιώντας στη στιαπου τη ψεύδη κλήση τηλεφώνου ντεμεκ κάτι έγινε και πρέπει να σ αφήσω
Εσυ DEW καρδασι πάρε πρώτα την μπλε σεβρολε και άσε τα κασκαντερικα. Αλλιώς θα φωνάξω τον GetYourBarbara να σε βγάλει σφιχτό και τσιγκούνη
Μηπως ήταν η Σβετα με το μπλε φόρεμα; Και αυτή η Μανολια ποια είναι ρε συ;Επιτέλους επισκευή αντλίας νερού και βόλτα στην πιάτσα μετά από καιρο!
Τζιν σορτς, λιτή μα καβλο φιλική αποψε. Με χαιρέτησε και μου χαμογέλασε. @Tiger Ver. Το λες και κέρατο να ξες χρεώθηκε
ΚΑΛΒΑ με φουλ ΚΑΒΛΩΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ροζ κολάν μέχρι πάνω από γόνατο που με έκανε να πάω απευθείας στο ΑΤΜ, μαλλί πιασμένο κότσο μόνο και μόνο για οφθαλμόλουτρο την πήρα αλλά στην καβάτζα ήρθε ρε φίλε ΑΚΡΙΒΩΣ απέναντι μου ένας χοντρός φαλάκρας με τη Σια και κάναν ότι κάναν μπροστά μου, συνθήκες οι οποίες εμένα με ξενερώνουν απίστευτα και μου πέφτει.
Επίσης πιο κει μαζί μας στην καβάτζα η Τρίτη της παρέας μελαχρινή βουργαρα ελενη με λεβεντόπαιδο να ξεπροβάλουν.
Πιο κει βασια βουλγαρα Τσατσα χλοης την οποία τη γουστάρω τέρμα για δικούς μ λόγους και σκέφτηκα να πάρω να το φχαριστηθω αλλά κέρδισε η ΑΛβ λόγω εμφάνισης
Δίπλα ακριβώς εκεί στη παιδική χαρά ένα καβλοβουλγαρακι μελαμψό, με μπλε φόρεμα. Καβλακι μ φάνηκε αλλά σήμερα ήθελα come back σιγουριάς
Πιο κει στο φιναλε, ντανιελα μόνη με καυτή εμφάνιση, μπούτια έξω και βλέμμα πολλά υποσχόμενο… δεν αργεί η ωρα που θα παρθεί. Έχει και ωραία τορνευτα βυζια
Απουσίες σε:
Συμπεθεριό (και οι 3)
Ντεση
Βασια ερπινγκ
ΓυφτοΧανιωτισσα
Ανιλια
Πολύ καβλα η Μανιολα παιδιά…. Ροζ κολάν μπουτια έξω… θέλω να ξέρω τι οφθαλμόλουτρο θα χούμε αν κ όταν φύγει
Με το μπλε φόρεμα η Σβετα ήταν .πάντως φίλε έχει γίνει απωθητική για μένα .7
Μηπως ήταν η Σβετα με το μπλε φόρεμα; Και αυτή η Μανολια ποια είναι ρε συ;
Η σβετα δεν είναι η ακαποτη πρασινομάτα που κάνει πιατσες τα απογεύματα και τα μεσημέρια;7
Κ αυτη ούτε πράκτορας της CIA με τόσα ονόματα, Μανολια+ Τζένη+ Μαρία +ΑνναΗ σβετα δεν είναι η ακαποτη πρασινομάτα που κάνει πιατσες τα απογεύματα και τα μεσημέρια;
Σαν την ιουλια μου φάνηκε απλά σε άλλο ποστο
Μανιολα είναι το πραγματικό όνομα της Αλβανίδας
Δυο σπίτια της έχουμε πάρει στα Τιρανα… γαμησεταΚ αυτη ούτε πράκτορας της CIA με τόσα ονόματα, Μανολια+ Τζένη+ Μαρία +Αννα
Πρεπει να ερθω να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα!!!!Επιτέλους επισκευή αντλίας νερού και βόλτα στην πιάτσα μετά από καιρο!
Απουσίες σε:
Συμπεθεριό (και οι 3)
Ντεση
Βασια ερπινγκ
ΓυφτοΧανιωτισσα
Ανιλια
Μπράβο αλφι με πρόλαβες απλά να πω με το μπλε φόρεμα ήταν η Ιούλια πρήζεται τελευταία δε την κάνουν τα τζιν στην χλόης βγάζει στενοχώρια πλέον έφυγαν τα βουλγαρακια μόνη της η βασιαΕπίσης απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Μαρία αλβανίδα στο πόστο της πολύ απαστράπτουσα απόψε με παγιετες
Απέναντι και λίγο παραπάνω εκτός τη Σία ήταν και η κοντή βυζαρου...
Η Μαρία με το κόκκινο Φίατ όπως αναφέρθηκε και παραπάνω λίγο πριν το παλιό Σολ...στο ίδιο σημείο δηλαδή στη γωνία με Μαζαράκη πλέον μόνιμες οι δύο μαύρες...
Πιο πάνω στη Γιαννιτσών απέναντι από το ερείπιο η μαμά Σόνιας και λίγο παραπάνω η Σόνια η οποία χόρευε μόνη της και καθρεπτιζότανε στη τζαμαρία ενός μαγαζιού ... δεν πάει καλά αυτό, πλάκα πλάκα η μαμά της ήταν ωραία απόψε
Στη διχάλα η Amy του Δενδροποτάμου πάλι... την φόρτωναν πάλι απόψε ρε
Και λίγα μέτρα παραπέρα άλλη μία τελειωμένη που μετακινούνταν συνεχώς.
Και στη Χλόης η μελαχρινή χοντρή που είναι μόνιμα εκεί τις τελευταίες μέρες, μήπως είναι η αδερφή της Ανιλια αυτή Dewars ??
Δε τη θυμάμαι...
Και αρκετές μαύρες κλασσικά στις γωνίες Γιαννιτσών-κωλετη και Κωλέττη-Μοναστηριου .
Έχει κάνα δυο εμφανίσιμες καινούριες μάλλον μαυρουλες.
Στη σελ και μέχρι γωνία με Βουτυρά οι γυφτοκρος Εμυ και Ζωή...
Στον οπαπ οι παλιές τρανς Νανά στη Μαζαράκη και λίγο παρακάτω Αναστασία...στην Καβάλας η Ευρυδίκη μες το αμάξι της και στη γωνία κάτω της Κωλέτη η Λία μετά από καιρό.
Επίσης στη Γιαννιτσών απέναντι από τη Χλόης η παλιά τρανς Κέλλυ με τα δύο νεαρά κρος και τέλος απέναντι από τον παλιό σταθμό στα φανάρια η Μαίρη μια ώριμη τραβεστί με πόδια ποδοσφαιριστή και καλή κορμοστασιά που τώρα τελευταία έχει εμφανιστεί.
Πολύ καλή κίνηση και απόψε άλλωστε είναι και η εποχή τέτοια που διαχρονικά έχει πάντα κίνηση και μεγαλύτερη προσφορά στη Γιαννιτσών.Βεβαια δεν είναι όπως παλιά αλλά που γινόταν πανηγύρι μόλις έπιαναν οι ζέστες αλλά τουλάχιστον δε βαριέσαι την βόλτα
Με το μπλε ήταν η Ιουλία το Βουλγαρακι...Ένα πράσινο φοράει συνέχεια η δικιά μας και τα μπούτια καύλα έξω7
Και το πουτανησιο πονηρό βλεμαΜε το μπλε ήταν η Ιουλία το Βουλγαρακι...Ένα πράσινο φοράει συνέχεια η δικιά μας και τα μπούτια καύλα έξω
Ναι αυτή είναι η Σβετα .Η σβετα δεν είναι η ακαποτη πρασινομάτα που κάνει πιατσες τα απογεύματα και τα μεσημέρια;
Σαν την ιουλια μου φάνηκε απλά σε άλλο ποστο
Μανιολα είναι το πραγματικό όνομα της Αλβανίδας
Πριν κάτι μέρες φορούσε και η Σβετα μπλε ..εκτός άμα τα εναλλάσσουν και αυτές σαν τα βουλγαρακια που ήταν στην χλόηςΜε το μπλε ήταν η Ιουλία το Βουλγαρακι...Ένα πράσινο φοράει συνέχεια η δικιά μας και τα μπούτια καύλα έξω
Θα το έλεγα και εγώ γτ ποτέ μα ποτέ δεν έχει πει κάτι τέτοιο. Ξέρω για κωλο έξτρα η ακάποτη πιπαΔε ξέρω κατά πόσο ισχύει το άνευ με την σβετα γιατί Εγώ μία φορά π πήρα την σβετα δε την ρώτησα για ακαπ φυσικά ίσα ίσα π είχε το νου της να μη βγει το προφ κ επειδή την άργησα λίγο με είπε να αλλάξουμε προφ να μη σπάσει