Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Την πηρα δυο φορες. Χειμωνας...Εξω κ μεσα στο αυτοκινητο οπου ξαπλωνει στο καθισμα ανοιγει τα ποδια κ τα βαζει στο ταμπλο. Νορμαλ φαση. Κανεις κ χαβαλε μαζι της. Να πω ομως οτι μεσα στο αυτοκινητο την δευτερη φορα σαν να μου ηρθε κ μια μικρη μυρωδια.
Η μυρωδιά πάει πακέτο με την συγκεκριμένη.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Ναι φιλος. Κ γι αυτο δεν.....ξανα.
Και εγώ το είχα αναφέρει αλλά κάποιοι είπαν ότι δεν κατάλαβαν τίποτα ,όταν την πήραν .
Επίσης ένας κατευθείαν με είπε να τρέξω να το κοιτάξω :cheesy:λες και την καποτα την φοράμε στο κεφάλι αντί για τον πουτσο ..
Τέλος πάντων,τώρα που είναι και καλοκαίρι γενικά να αποφεύγετε τα κορίτσια που είναι πολλές ώρες έξω ή με τα ίδια ρούχα μέρες .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Και εγώ το είχα αναφέρει αλλά κάποιοι είπαν ότι δεν κατάλαβαν τίποτα ,όταν την πήραν .
Επίσης ένας κατευθείαν με είπε να τρέξω να το κοιτάξω :cheesy:λες και την καποτα την φοράμε στο κεφάλι αντί για τον πουτσο ..
Τέλος πάντων,τώρα που είναι και καλοκαίρι γενικά να αποφεύγετε τα κορίτσια που είναι πολλές ώρες έξω ή με τα ίδια ρούχα μέρες .
Όταν εγώ ελεγα πως παίρνω 8/10 Αλβα και Σια, έτρωγα bullying!
Για γαμησι ρε μαλακες μόνο Αλβα και Σια το καλοκαίρι ειδικά που είναι και καθαρές και σχεδόν γυμνές ή Έλενα από συμπεθερες για πιάσιμο κωλου και παχιά! Αλλά να εύχεστε να είναι ξυρισμένη

Κάτι άσχετο για την Ντεσυ εξόριστη που λέγατε προχτές. Εθεάθη με οικογένεια στους Αμπελοκήπους. Παντρεμένη με έναν Τούρκοβουλγαρογυφτο είναι κ έχουν τρία παιδιά. Τα οποία ταΐζουμε εμείς. Άντε πίσω στο σαντασκι λεσια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Για γαμησι ρε μαλακες μόνο Αλβα και Σια το καλοκαίρι ειδικά που είναι και καθαρές και σχεδόν γυμνές ή Έλενα από συμπεθερες για πιάσιμο κωλου και παχιά! Αλλά να εύχεστε να είναι ξυρισμένη

Κάτι άσχετο για την Ντεσυ εξόριστη που λέγατε προχτές. Εθεάθη με οικογένεια στους Αμπελοκήπους. Παντρεμένη με έναν Τούρκοβουλγαρογυφτο είναι κ έχουν τρία παιδιά. Τα οποία ταΐζουμε εμείς. Άντε πίσω στο σαντασκι λεσια
Ρε φίλε ωραία η Αλβα αλλά όταν ξεκινάει να χασμουριεται από την πίπα που να καυλώσεις μετά να γαμησεις ..και το κάνει συνέχεια ,είναι τεμπελοπουτανα .
Η Σία δεν ξέρω άμα είναι πιο στρωμένη και έχει συμμετοχή.
Πάντως η Ντεσυ η σκιννυ που λες τελευταία φορά που την πήρα μια χαρά ήταν και είχε και καλή διάθεση να σε καυλώσει

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.891
Πόντοι
4.766

Φίλε καλύτερα να ταιζουμε τα παιδιά της Νταίζης παρά κάτι βουλγαρογυφτους χοντρούς ασβερκους που έχουν σχεδόν όλες στην πιάτσα....Για Αλβανίδα συμφωνώ είναι η μόνη που σου ανοίγει την όρεξη για κάρφωμα όταν πηγαίνεις στην περιοχή...

Τελευταία τροποποίηση:

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
η Ρία που λέτε παραπάνω στην χαλκίδος είναι μια μελαχρινη υπερβολικα αδυνατη που μιλάει λιγο σαν υπνωτισμένη?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Φίλε καλύτερα να ταιζουμε τα παιδιά της Νταίζης παρά κάτι βουλγαρογυφτους χοντρούς ασβερκους που έχουν σχεδόν όλες στην πιάτσα....Για Αλβανίδα συμφωνώ είναι η μόνη που σου ανοίγει την όρεξη για κάρφωμα όταν πηγαίνεις στην περιοχή...
Και αυτή η Ντεσυ κάτι τέτοιο έχει για άντρα ..δεν λέει την Νταίζη μιλφ που είναι μετά την διχάλα .
Για την συμπεθέρα μιλάει .

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.891
Πόντοι
4.766
Και αυτή η Ντεσυ κάτι τέτοιο έχει για άντρα ..δεν λέει την Νταίζη μιλφ που είναι μετά την διχάλα .
Για την συμπεθέρα μιλάει .
Και το εξόριστη τι σημαίνει επειδή δεν έχει χαρτιά να είναι νόμιμη? Εγώ κατάλαβα εξόριστη επειδή βγαίνει μόνη της στο filoxenia και δεν έχει άλλες :tooth:

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.891
Πόντοι
4.766
Δικιά μου παρεξηγησις.... έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν την έχω πάρει μου βγάζει μια σιχαμαρα ειδικά το καλοκαίρι που φαίνεται εκείνο το κατάλευκο δέρμα με το τατουάζ πάνω στο μπούτι δεν φτιαχνεσαι με τίποτα

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Δικιά μου παρεξηγησις.... έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν την έχω πάρει μου βγάζει μια σιχαμαρα ειδικά το καλοκαίρι που φαίνεται εκείνο το κατάλευκο δέρμα με το τατουάζ πάνω στο μπούτι δεν φτιαχνεσαι με τίποτα
Έτσι φιλε
Συμφωνώ απόλυτα
Χάλια δε μ βγάζει καμία καβλα
Ξερακιανη και κάποτε π την πήρα πριν χρόνια μύριζε ουστ

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746

Ρε τρελακια τους αντρες κ τα παιδια απ τις υπολοιπες ποιος τα ταιζει; Η οι αλλες εχουν αντρες-γκομενους που δουλευουν.....σκληρα;;;;;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.073
Πόντοι
2.356

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Τρανς ειναι οι κυριες!!!
Που να ξέρω ...;με τέτοια ονόματα σαν πορνοστάρ ακούγονται !
Εγώ του έδωσα τις δικές μας εκδοχές .
Τώρα άμα θέλει τρανς στο ανάλογο νήμα θα ενημερωθεί,σιγά μην βρει και την Ντανα Ιντερνασιονάλ στη πιάτσα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom