Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.891
Πόντοι
4.766
Μάγκες για να σου ζητήσει η Ζβεζα χωρίς προφυλακτικό πρέπει να σε ξέρει από πριν, να έχεις κάνει μαζί της κάνα δύο φορές και μετά να σε έχει μάθει και να στο προτείνει...Την πρώτη ή δεύτερη φορά σε κανέναν δεν τον λέει πρέπει να τον κάνει πελάτη αρχικά... αυτά για να κλείνει αυτό το θέμα το έχουμε αναλώσει πολλές και έχουν ακουστεί διάφορες απόψεις...

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Το άνευ στη Σβέτα ισχύει κανονικά. Μου το πρότεινε από την πρώτη φορά (δεν δέχτηκα).
Τος προάλλες που την ξαναπήρα, με το που μπήκαμε στο ερείπιο με ρώτησε αν θέλω έξτρα. Ζήτησα κώλο. Είμαι σίγουρος ότι ρωτούσε και για ακα.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456

Γελάνε και οι πέτρες στο φεγγάρι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796

Γελάνε και οι πέτρες στο φεγγάρι
Ο μάνατζερ έχει προσδοκίες μπήκε γερά στην αγορά

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πέρασμα το μεσημεράκι από την περιοχή...
Σβετα ακριβώς δίπλα στο ερείπιο με λαχανί σορτς! :pipa1:
Μαράκι γυφτάκι πιο κάτω μιλούσε με ντιλιβερα!
Στην χλοης η Ιουλία κ η άλλη μελαμψη Αννι.:grin:

Και τέλος διχάλα 3 πρεζόνια...
Μία ξανθιά μήπως είναι η Εύη στους τοίχους??
Η άλλη με το αγορε μαλλί που σε κοιτάει επίμονα!
Και αυτή που κάθεται στο μάρμαρο σαν κλαμμενο μουνι με μαύρα ρούχα κ το μαλλί κοτσιδα!
Αυτά τα ολίγα...:sunglasses:

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Κυριακη 20,30 με 22,30 εψαχνα την θεια Βικυ με το μπλε αμαξακι,τιποτα.Τι σκατα ρε παιδια,τι ωρα βγαινει;;;;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.891
Πόντοι
4.766
Έκτακτη ενημέρωση για τους παλιούς της πιάτσας.... Σήμερα στην γωνία της Χαλκίδος είναι η Ρία που έβγαινε από παλιά και ακόμα μαζί της και ο γέρος.. Κατά τα άλλα Αλβανίδα πάλι σχεδόν γυμνή όλα τα μπούτια έξω ότι πρέπει για μάτι είναι....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Γρήγορη βόλτα σήμερα να δω μήπως έχουμε καμία καλή εξέλιξη..
Απέναντι από την διχάλα η Ντανιέλα μόνη της με μαύρο φόρεμα λίγο κοντό ..νταρντανιτσα είναι αλλά τον τελευταίο καιρό μου έχει κάτσει ιδέα να την φορτώσω βγάζει κάτι καυλιαρικο από μακρυά .
Απέναντι από το ερείπιο η μάνα της Σόνιας με τζιν φούστα να κάθεται στα σκαλοπάτια.
Λίγο μετά η Σβετα με το πράσινο φόρεμα που δεν λέει να το αλλάξει με τίποτα ..πολύ αδυνατισμένη και το περπάτημα της περίεργο αν και πιο πολύ το κάνει για να τραβήξει βλέμματα,αλλά άρχισε να μοιάζει με διχάλα .
Από την χλόης μόλις φεύγαν οι χοντρές προς το one ,μαζί τους η ξανθιά Βουλγάρα ,που όντως μοιάζει με την Αννιλια αλλά δεν είναι .νέο αίμα αλλά αδιάφορο πιστεύω .
Απέναντι πάλι η γυφτοβουλγάρα με το σγουρό μαλλί που ήταν με την Βάσια στην χλόης .
Στις λαμαρίνες η Ιουλία με μπλε φόρεμα ,η κοιλιά της φαίνεται πολύ έντονα φουσκωμένη και παραπέμπει πιο πολύ σε εγκυμοσύνη,δεν είμαι σίγουρος έχω πολύ καιρό να σταματήσω να της μιλήσω .
Σία tiger σε σπορ μαύρο ντύσιμο με σορτσάκι, εμφανίσιμη γκόμενα αλλά προσωπικά κάτι με κάνει να την αποφεύγω.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Έκτακτη ενημέρωση για τους παλιούς της πιάτσας.... Σήμερα στην γωνία της Χαλκίδος είναι η Ρία που έβγαινε από παλιά και ακόμα μαζί της και ο γέρος.. Κατά τα άλλα Αλβανίδα πάλι σχεδόν γυμνή όλα τα μπούτια έξω ότι πρέπει για μάτι είναι....
Η Ρία ;πως δεν την πρόσεξα ..για δώσε περιγραφή ;μήπως δεν το κατάλαβα στο πέρασμα;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.891
Πόντοι
4.766
Η Ρία ;πως δεν την πρόσεξα ..για δώσε περιγραφή ;μήπως δεν το κατάλαβα στο πέρασμα;
Ένα τζίν φοράει και καστανό μακρύ μαλλί και πιο δίπλα κάθεται και ο γέρος

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Ένα τζίν φοράει και καστανό μακρύ μαλλί και πιο δίπλα κάθεται και ο γέρος
Όταν πέρασα δεν πρέπει να την πρόσεξα η θα ήταν πουθενά φορτωμένη

Είχε ένα ωραίο μουνι στο σημείο (όχι πουτανα ) κόκκινο μαλλί και τατουάζ στον ώμο με φορεματακι και χαζευα αυτό,οπότε ότι και να στεκόταν εκεί εκείνη την στιγμή το έκρυβε

Trelos_ak

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Ο μάνατζερ έχει προσδοκίες μπήκε γερά στην αγορά
Αξίζει η Σόνια ? Στις φωτογραφίες με τις απίστευτες ποδαρες της φαίνεται δυνατή. Πόσο πάει το μαλλί με την συγκεκριμένη?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Αξίζει η Σόνια ? Στις φωτογραφίες με τις απίστευτες ποδαρες της φαίνεται δυνατή. Πόσο πάει το μαλλί με την συγκεκριμένη?
Δεν ξέρω που βλέπεις τις απίστευτες ποδαρες ..προχθές πάλι στην πιάτσα ήταν .αν περάσεις θα την δεις και από κοντά και ίσως την πάρεις εκεί με κανένα 20ρικο ..
Με την αγγελία δεν ξέρω τι παίζει ,αλλά αποδεικνύεται ότι υπάρχει κόσμος που θα πάρει και μέσω αγγελίας .οπότε παίρνεις τηλ και ενημερώνεσαι

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Την πηρα δυο φορες. Χειμωνας...Εξω κ μεσα στο αυτοκινητο οπου ξαπλωνει στο καθισμα ανοιγει τα ποδια κ τα βαζει στο ταμπλο. Νορμαλ φαση. Κανεις κ χαβαλε μαζι της. Να πω ομως οτι μεσα στο αυτοκινητο την δευτερη φορα σαν να μου ηρθε κ μια μικρη μυρωδια.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.073
Πόντοι
2.356
Την πηρα δυο φορες. Χειμωνας...Εξω κ μεσα στο αυτοκινητο οπου ξαπλωνει στο καθισμα ανοιγει τα ποδια κ τα βαζει στο ταμπλο. Νορμαλ φαση. Κανεις κ χαβαλε μαζι της. Να πω ομως οτι μεσα στο αυτοκινητο την δευτερη φορα σαν να μου ηρθε κ μια μικρη μυρωδια.
Κ στα όρθια π πατούσες για να την φτάσεις

Trelos_ak

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Δεν ξέρω που βλέπεις τις απίστευτες ποδαρες ..προχθές πάλι στην πιάτσα ήταν .αν περάσεις θα την δεις και από κοντά και ίσως την πάρεις εκεί με κανένα 20ρικο ..
Με την αγγελία δεν ξέρω τι παίζει ,αλλά αποδεικνύεται ότι υπάρχει κόσμος που θα πάρει και μέσω αγγελίας .οπότε παίρνεις τηλ και ενημερώνεσαι
Οκ για τα πόδια, ίσως ξεγελούν οι φωτογραφίες. Αλλά αυτή την αίσθηση έχω.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746

Stories

Νέο!