Γρήγορη βόλτα σήμερα να δω μήπως έχουμε καμία καλή εξέλιξη..
Απέναντι από την διχάλα η Ντανιέλα μόνη της με μαύρο φόρεμα λίγο κοντό ..νταρντανιτσα είναι αλλά τον τελευταίο καιρό μου έχει κάτσει ιδέα να την φορτώσω βγάζει κάτι καυλιαρικο από μακρυά .
Απέναντι από το ερείπιο η μάνα της Σόνιας με τζιν φούστα να κάθεται στα σκαλοπάτια.
Λίγο μετά η Σβετα με το πράσινο φόρεμα που δεν λέει να το αλλάξει με τίποτα ..πολύ αδυνατισμένη και το περπάτημα της περίεργο αν και πιο πολύ το κάνει για να τραβήξει βλέμματα,αλλά άρχισε να μοιάζει με διχάλα .
Από την χλόης μόλις φεύγαν οι χοντρές προς το one ,μαζί τους η ξανθιά Βουλγάρα ,που όντως μοιάζει με την Αννιλια αλλά δεν είναι .νέο αίμα αλλά αδιάφορο πιστεύω .
Απέναντι πάλι η γυφτοβουλγάρα με το σγουρό μαλλί που ήταν με την Βάσια στην χλόης .
Στις λαμαρίνες η Ιουλία με μπλε φόρεμα ,η κοιλιά της φαίνεται πολύ έντονα φουσκωμένη και παραπέμπει πιο πολύ σε εγκυμοσύνη,δεν είμαι σίγουρος έχω πολύ καιρό να σταματήσω να της μιλήσω .
Σία tiger σε σπορ μαύρο ντύσιμο με σορτσάκι, εμφανίσιμη γκόμενα αλλά προσωπικά κάτι με κάνει να την αποφεύγω.