Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Όχι όπως τώρα ήταν απ άποψη φυλετική. Είχε απ ολα
Τα πιο πολλά τρανς ήταν στην πιάτσα που κακώς έκλεισε για μένα, εκεί στα δικαστήρια, 26ης, Προμηθέως, Καζαντζακη, Ταντάλου..
γυρνούσαμε από μπουζούκια ή Decadence ποδαράτο και πάντα εκεί τις πετυχαίναμε όλες τις τρανς, κάποιοι κορόιδευαν, γελούσαμε κάναμε χαβαλέ μας πετούσαν πετρες, μέσα στο κρύο κ τη βροχή, κάποιοι σουρωμενοι κάποιοι όχι, ήταν πάντα Παρασκευή, ανεμελιά..
Μετά σχεδόν πάντα πηγαίναμε τσάρκα εκεί στο βαρδάρη στα σπιτάκια..
Αχ….! Πολύ ωραιες εποχές που οι παλαιότεροι σίγουρα έχουν να πουν και αυτοί πολλά παραπάνω από πολύ πιο παλιές εποχές!
Ακόμα θυμάμαι όταν μας πήγαινε το ταξί ή κάποιος κηδεμόνας στα μπουζούκια, ένιωθα να αλλάζω σύνορα όταν στριβαμε δεξιά στη βουτυρα από Γιαννιτσων … και με το που εβγαινες παλαιού σταθμού, πριν καν φτάσεις στις τρανς ακόμα κ εκεί είχε κάποιες κοπέλες! Μ έχει μείνει!

Η πιάτσα παντα είχε απ ολα
Αλλά ναι, παλιά ίσως να είχε παραπάνω κοπέλες όποτε και παραπάνω Ελληνίδες!
δεν ασχοληθηκα ποτέ με τρανς ούτε πρόλαβα την πιάτσα στα δικαστήρια, αλλά πιστεύω ότι καλώς έφυγε από εκεί γτ είναι επικίνδυνο για τους αμαξάτους με τα συνεχή φρένα να γίνεται πιάτσα σε ταχείας κυκλοφορίας
εκτος αν όλοι πήγαιναν ποδαράτοι και εκεί
η γιαννιτσών τουλάχιστον είναι ασφαλής σε αυτό

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Στη Γιαννιτσών κινδυνεύεις από τον μαλακα με το BMW αν ήσουν απόψε... απορώ πως δεν τον έχουν μαζέψει ακόμα.
Εντάξει και στη Γιαννιτσών έχει συνέχεια αστυνομία και εξω από το city gate μέχρι αργά έχει κίνηση από πιτσιρικάδες που φεύγουν εκείνη την ώρα άρα έχει και μαζεμένα ταξί απ'έξω.
Αυτοί είναι οι γνωστοί καγκουρό γύφτοι ,που αράζουν στο τουντει συνήθως η έξω από το φόρ όλ .
Είναι μέχρι να πέσουν πάνω στον αστυνομικό που κάνει μπλόκο 2 φορές την εβδομάδα μαζί με την ΟΠΚΕ στο φανάρι του today θα τους πάρει μέχρι και τα ζαντολαστιχα ..σταματάει ότι καγκουρα και μαυριδερό περνάει την Γιαννιτσών και γράφει τα πάντα .
Να μου πεις τα αρχιδακια ξέρουν πότε βγαίνει και σιγά μην περάσουν από κει..αλλά δεν έχουν μπέσα και χωρίς πινακίδες μια χαρά γυρνάνε.
Προχθές που περνούσα δύο Πακιστανοί με μαύρο audi μου κάνανε προσπέραση με σβηστά φώτα 1 η ώρα το βράδυ.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Τα τελευταία 8 χρόνια άλλαξαν πολλα
Άνοιξε και διογκώθηκε το one Salonica με πολλά νέα μεγαλα brands εκ των οποίων τα φαγάδικα λειτουργούν έως τις 11 όποτε μέχρι τις 12 έχει κίνηση
Άνοιξαν 4 all
ΠΡΟΠΟ
Καφετέριες
Περισσότερη αστυνόμευση
Χτίστηκαν νέες οικοδόμες κατω και παρακάτω της Γιαννιτσων
Άνοιξαν τα McDonald’s δίπλα στα Media markt τα οποία είναι 24h drive thru…
Όσο να πεις έχει μια αναβάθμιση η περιοχη
Αλλά που κ που εγώ βλέπω πεσμένους γυφτους και πακια από δω κ από κει
Αλλά καμία σχέση με το παρελθόν
Πλέον τα φίδια να φοβόμαστε!!!
Ακριβώς έτσι είναι .
Παλιότερα ήταν πιο επικίνδυνα..
Τώρα είναι γεμάτο πακια και γύφτους αλλά πιστεύω είναι για αλλα νταλαβερια και όχι για να την πέφτουν σε περαστικούς .
Οι Πακιστανοί που βλέπετε σε γωνίες η να περπατάνε μόνοι τους στην Γιαννιτσών και στα γύρω στενά ,από ότι πρόσεξα κάνουν πιάτσα και μιλάνε με πουστηδες μπας και πάρουν κανένα μεροκάματο .
Οι υπόλοιποι,γύφτοι ,Βούλγαροι κτλ , ή είναι με τις πουτανες και συνήθως στέκονται κοντά στα πόστα ή κάνουν μπίζνες για αλλα πράγματα ..έχει βέβαια και τους χασομεριδες που κάθονται όλη μέρα εκεί στα καφέ .

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361
Ναι κι εγώ έψαξα τώρα που γύρισα σπίτι αλλά ως γνωστόν η δημοσιογραφία της Θεσσαλονίκης κοιμάται τέτοια ώρα
Άργησε αλλα βγήκε η είδηση !

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.889
Πόντοι
4.766
Αυτοί είναι οι γνωστοί καγκουρό γύφτοι ,που αράζουν στο τουντει συνήθως η έξω από το φόρ όλ .
Είναι μέχρι να πέσουν πάνω στον αστυνομικό που κάνει μπλόκο 2 φορές την εβδομάδα μαζί με την ΟΠΚΕ στο φανάρι του today θα τους πάρει μέχρι και τα ζαντολαστιχα ..σταματάει ότι καγκουρα και μαυριδερό περνάει την Γιαννιτσών και γράφει τα πάντα .
Να μου πεις τα αρχιδακια ξέρουν πότε βγαίνει και σιγά μην περάσουν από κει..αλλά δεν έχουν μπέσα και χωρίς πινακίδες μια χαρά γυρνάνε.
Προχθές που περνούσα δύο Πακιστανοί με μαύρο audi μου κάνανε προσπέραση με σβηστά φώτα 1 η ώρα το βράδυ.
Πρέπει να είσαι αδερφέ ο μόνος τουλάχιστον στην πόλη για Αθήνα δεν ξέρω....που έχεις δει Πακιστανούς με αυτοκίνητο... Τρία χρόνια εμένα στην Γιαννιτσών δεν είχα δει ποτέ ούτε θα δω.... Μάλλον Βουλγαρογυφτους θα είδες και επειδή είναι επίσης μαυριδεροι θα το μπερδευσες...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Πρέπει να είσαι αδερφέ ο μόνος τουλάχιστον στην πόλη για Αθήνα δεν ξέρω....που έχεις δει Πακιστανούς με αυτοκίνητο... Τρία χρόνια εμένα στην Γιαννιτσών δεν είχα δει ποτέ ούτε θα δω.... Μάλλον Βουλγαρογυφτους θα είδες και επειδή είναι επίσης μαυριδεροι θα το μπερδευσες...
Όχι φίλε ! Αλήθεια Πακιστανοί ήταν ! Φαίνονται και από το κόντρα ξύρισμα ..τα τζάμια δεν ήταν φιμε ήταν φυσική η μαυρίλα τους

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Όχι όπως τώρα ήταν απ άποψη φυλετική. Είχε απ ολα
Τα πιο πολλά τρανς ήταν στην πιάτσα που κακώς έκλεισε για μένα, εκεί στα δικαστήρια, 26ης, Προμηθέως, Καζαντζακη, Ταντάλου..
γυρνούσαμε από μπουζούκια ή Decadence ποδαράτο και πάντα εκεί τις πετυχαίναμε όλες τις τρανς, κάποιοι κορόιδευαν, γελούσαμε κάναμε χαβαλέ μας πετούσαν πετρες, μέσα στο κρύο κ τη βροχή, κάποιοι σουρωμενοι κάποιοι όχι, ήταν πάντα Παρασκευή, ανεμελιά..
Μετά σχεδόν πάντα πηγαίναμε τσάρκα εκεί στο βαρδάρη στα σπιτάκια..
Αχ….! Πολύ ωραιες εποχές που οι παλαιότεροι σίγουρα έχουν να πουν και αυτοί πολλά παραπάνω από πολύ πιο παλιές εποχές!
Ακόμα θυμάμαι όταν μας πήγαινε το ταξί ή κάποιος κηδεμόνας στα μπουζούκια, ένιωθα να αλλάζω σύνορα όταν στριβαμε δεξιά στη βουτυρα από Γιαννιτσων … σου μιλάω εποχεσ 2006-8, και με το που εβγαινες παλαιού σταθμού, πριν καν φτάσεις στις τρανς ακόμα κ εκεί είχε κάποιες κοπέλες! Μ έχει μείνει!

Η πιάτσα παντα είχε απ ολα
Αλλά ναι, παλιά ίσως να είχε παραπάνω κοπέλες όποτε και παραπάνω Ελληνίδες!
οντως ειχε πολυ πραμα και αν θυμασαι πολλες κοπελες ειχε απο την αρχη της γιαννιτσων..τωρα που με θυμησες το decadance χαχαχα τους υπνοβατες τους θυμασαι?previlege?Και ο βρωμερος βαρδαρης..εγω μιλαω 2001 με 2002..Με τραβελια δεν εχω ασχοληθει αλλα θυμαμαι την φιονα πριν την βιλκα..αξεχαστα χρονια..Πολυ γελιο βγαζαμε και με το παρκινγκ νυν δημαρχειο τωρα που μαζευοταν τα πουστρακια :grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Για πουστρακια δε ξέρω! Έχω ακούσει ότι προς τα εκεί και Ποσειδώνιο μαζευόταν οι πούστηδες αλλά μέχρι εκεί! Όντως είχε παντού στη Γιαννιτσων κ πέριξ! Πριν μερικά χρόνια είχε και πολλές επι της μοναστηριου σε σχέση με αυτές που είναι τωρα
Όντως η Φιονα ήταν πάντα εκεί στη γωνία μαζί με άλλες εποχης
Μη φανταστείς ότι κ γώ ασχολούμαι η ασχολιόμουν τόσο με τρανς, απλά τις αναφέρω και όταν 1-2 φορές το χρόνο γίνει κάτι το λέω κ αυτό!
Λέγανε οι παλιοί πως παλιά σε πήγαινε σε σπιταρόνα στην παραλιακή η φιονα

lester94

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
18
Πόντοι
0
Μεταφορά του ποστ στο σωστό νήμα.. αλλη μια ιστορια, προ διετιας εκανα βολτα σε Γιαννιτσων και περιξ, κατεληξα (μην ρωτατε γιατι) με ενα μαυρακι απο το φαναρι που ανεβαινει στην Εγνατια. της λεω μπες.. μου δειχνει πιο περα ενα σημειο που θα γινοταν η δουλεια.. βγαινω απο το αμαξι, λιγο αγαρμπες κινησεις λεω τελος παντων.. γυρναει σκυβει.. μπαινω, κανω κινηση να της πιασω το βυζι.. μουρμουραει κατι και μου κατεβαζει το χερι.. αυτο που επιασα μονο βυζι δεν ηταν.. ειχε ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ! της λεω ασε με να πιασω, δεν με πειραζει που ειναι μικρα.. θα σου δωσω κατι εξτρα.. εν τελη θες λιγο το χασμα γλωσσας; επικοινωνιας γενικα; δεν βγαλαμε ακρη, τελειωσα βιαστικα και αποτομα.. της εδωσα 4 ευρω που ειχα τσεπη και εξαφανιστηκε.. μετανιωσα.. καλυτερα θα το εκανα μονος σπιτι ομορφα και ωραια..

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Μεταφορά του ποστ στο σωστό νήμα.. αλλη μια ιστορια, προ διετιας εκανα βολτα σε Γιαννιτσων και περιξ, κατεληξα (μην ρωτατε γιατι) με ενα μαυρακι απο το φαναρι που ανεβαινει στην Εγνατια. της λεω μπες.. μου δειχνει πιο περα ενα σημειο που θα γινοταν η δουλεια.. βγαινω απο το αμαξι, λιγο αγαρμπες κινησεις λεω τελος παντων.. γυρναει σκυβει.. μπαινω, κανω κινηση να της πιασω το βυζι.. μουρμουραει κατι και μου κατεβαζει το χερι.. αυτο που επιασα μονο βυζι δεν ηταν.. ειχε ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ! της λεω ασε με να πιασω, δεν με πειραζει που ειναι μικρα.. θα σου δωσω κατι εξτρα.. εν τελη θες λιγο το χασμα γλωσσας; επικοινωνιας γενικα; δεν βγαλαμε ακρη, τελειωσα βιαστικα και αποτομα.. της εδωσα 4 ευρω που ειχα τσεπη και εξαφανιστηκε.. μετανιωσα.. καλυτερα θα το εκανα μονος σπιτι ομορφα και ωραια..
χαρτομαντηλα? χαχαχαχ!

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Για πουστρακια δε ξέρω! Έχω ακούσει ότι προς τα εκεί και Ποσειδώνιο μαζευόταν οι πούστηδες αλλά μέχρι εκεί! Όντως είχε παντού στη Γιαννιτσων κ πέριξ! Πριν μερικά χρόνια είχε και πολλές επι της μοναστηριου σε σχέση με αυτές που είναι τωρα
Όντως η Φιονα ήταν πάντα εκεί στη γωνία μαζί με άλλες εποχης
Μη φανταστείς ότι κ γώ ασχολούμαι η ασχολιόμουν τόσο με τρανς, απλά τις αναφέρω και όταν 1-2 φορές το χρόνο γίνει κάτι το λέω κ αυτό!
Λέγανε οι παλιοί πως παλιά σε πήγαινε σε σπιταρόνα στην παραλιακή η φιονα
Ουτε εγω ξερω που πιατσαρανε ουτε αυτο που μου ειπες μεχρι το ποσειδωνιο..Μονο το παρκινγκ που τους ειχα δει καναμε χαβαλε με κατι φιλους μιλαμε εποχη 1998 με 2000 αν θυμαμαι καλα..Η φιονα ηταν πού γνωστη τοτε φιλε την βλεπαμε οταν πηγαιναμε βιλκα αυτη απο τοτε εβγαινε 1998 την θυμαμαι καλα..Αυτο για το σπιτι απο σενα το ακουω και ενα αλλο μελος το ειχε πει..Παντως ωραια χρονια να προσθεσω οτι πριν το 2000 ειχα προλαβει τα μπουρδελα στην γιαννιτσων..Ενα ειχε πριν το φαναρι της κωλεττη στην γωνια απεναντι απο τον one salonica 2 ειχε εκει που αραζει η τυπισσα με το fiat stilo και αν θυμαμαι καλα απεναντι απο την ιουλια λαμαρινες..Ειχε στην μαζαρακη 3 μπουρδελα(εκει που αραζει το τραβελι απεναντι ηταν) που ανεβαινες πανω σε οροφο το ενα τα αλλα κατω δλδ σαν χαμαιτυπεια φαση παλιας κοπης δεκαετια 80 σαπιλα βρωμα εμπαινες μεσα πουτσιλα φουλ καποτες πεταμενες παντου κοκκινα φωτα μουσικη μποεμ :grin::grin::grin::cheesy::cheesy::buck2::buck2::buck2:καναπεδες καρεκλες του 1860 δυνατες φασες μπαιναμε μεσα 10 ατομα..

Τελευταία τροποποίηση:

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
4 ΕΥΡΩ ρε παιχτη;
αντι να παρεις ενα σαντουιτς δηλαδη γαμησες την μαυρη που μπορει να ηταν και μαυρουλης αφου δεν ειε καθολου βυζι :cheesy::cheesy:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
4 ΕΥΡΩ ρε παιχτη;
αντι να παρεις ενα σαντουιτς δηλαδη γαμησες την μαυρη που μπορει να ηταν και μαυρουλης αφου δεν ειε καθολου βυζι :cheesy::cheesy:
Μαλακίες να χαμε να λέγαμε ..
Ισίδωρε.
Σιγά μην ξεκίνησε παιχνίδι χωρίς να πληρώσει πρώτα παράβολο .
Αυτά τα κάνουν πολύ λίγες κοπέλες που ξέρω και αυτό πρέπει να σε ξέρουν σαν πελάτη για να σε εμπιστεύονται .
Καμία ,ειδικά μαύρη ,δεν θα γαμιοταν και θα έπαιρνε τα λεφτά μετά .ειδικά 4 ευρώ;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.073
Πόντοι
2.356
4 ευρώ μάλλον συν έδωσε
Για τα χαρτομάντιλα π χούφτωσε
Λογικά έδωσε το παράβολο στην αρχή

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Μαλακίες να χαμε να λέγαμε ..
Ισίδωρε.
Σιγά μην ξεκίνησε παιχνίδι χωρίς να πληρώσει πρώτα παράβολο .
Αυτά τα κάνουν πολύ λίγες κοπέλες που ξέρω και αυτό πρέπει να σε ξέρουν σαν πελάτη για να σε εμπιστεύονται .
Καμία ,ειδικά μαύρη ,δεν θα γαμιοταν και θα έπαιρνε τα λεφτά μετά .ειδικά 4 ευρώ;
Ακριβώς ειδικά Μαυρη αμα δεν πεσει το μαρουλι πρωτα δεν γαμάς.. Δεν εμπιστευονται.. Γενικώς εχει κάποιες αμα σε ξέρουν αλλά δυσκολα..

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Έτσι είναι

Σα να τις ακούω είναι κόπια όλες
«…gimme mani, mani (money)!!”
Με εκείνο το υφος που μασάνε συνήθως τσίχλα και εκνευρίζεσαι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.843
Πόντοι
3.796
Εγώ πάντως την προηγούμενη εβδομάδα την έκανα την αμαρτία μου και έριξα ένα την Τζένη την μαύρη ..τώρα που καλοκαίριασε με καύλωσε με το κοντό σορτσάκι που φορούσε έχει ωραία πόδια και δεν διαμαρτύρεται στήνεται τον τρώει χωρίς γκρίνιες ..τελείωνε και τέτοια ..
Εν το μεταξύ πριν ξεκινήσω να τον πετάξω έξω πέρασε το ντροουν που αναφέρθηκε ..
Μιλάμε αυτός είναι για πολύ ξύλο οποίος και να είναι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom