DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Ωραίος φίλε .Πέρασμα σήμερα κατά τις 22.30. Από την αρχή της Γιαννιτσών προς δυτικά. Άλβα με ψηλά καταπράσινα παπουτσια και κοντό φόρεμα. Καλή αλλά μου φάνηκε σπασμένη.
Μέχρι το one τίποτα, μετά μια χοντρή με βυζάρες (όχι αυτή με το κόκκινο stilo). Μάνα Σόνιας και στη διχάλα τζάνκι με κοντό μαλλί. Γύρος μέχρι grand hotel και ω του θαύματος, η Νταιζάρα μιλφ απέναντι από το aegean. Βλέπω κυρία με παιδάκι 5 ετών και πάω λίγο πιο κάτω. Συναγωνιστής με σκούρο κόκκινο αυτοκίνητο φορτώνει την Νταίζη. Δεν μπορώ να φανταστώ παιδιά κάποιον να μην παίρνει αυτό το μουνί με 20. Πέρασε καλά ο φίλος.
Προς χλόης, νωρίτερα ανέβαινε μια χοντρή-τέρας. Τώρα βλέπω το έταιρο βουλγαρογυφτάκι. Αν και δεν τρελαίνομαι λέω να σταματήαω, ο μπροστινός το φορτώνει. Πάει κι αυτή.
Στην επόμενη γύρα, σε απόγνωση, λέω να ρωτήσω την (μάλλον) γυφτοκρητικιά. Την φορτώνει ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ συναγωνιστής ακριβώς μπροστά μου.
Συμπεθέρες απούσες σε μια απέλπιδα τελευταία προσπάθεια.
Και σπίτι αγάμητος.
Μου έκανε εντύπωση ότι υπήρχαν πολλοί άντρες που μου φάνηκε ότι κάνανε πιάτσα. Ένας πακι στη μοναστηρίου μου έκανε και νόημα να σταματήσω. Καμία σχέση.
Σπασμένη την είδα την πιάτσα σήμερα όπως τα λες .
Εγώ δεν βγήκα σήμερα .
Όσο για τους άντρες που λες ναι , τελευταία έχει αρκετούς ..αφού γεμίσαμε πουστηδες όλη την ώρα τους φορτώνουν.
Εδώ μέχρι και ο κροσακος απέναντι από την χλόης τους πηδάει .