Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Πέρασμα σήμερα κατά τις 22.30. Από την αρχή της Γιαννιτσών προς δυτικά. Άλβα με ψηλά καταπράσινα παπουτσια και κοντό φόρεμα. Καλή αλλά μου φάνηκε σπασμένη.
Μέχρι το one τίποτα, μετά μια χοντρή με βυζάρες (όχι αυτή με το κόκκινο stilo). Μάνα Σόνιας και στη διχάλα τζάνκι με κοντό μαλλί. Γύρος μέχρι grand hotel και ω του θαύματος, η Νταιζάρα μιλφ απέναντι από το aegean. Βλέπω κυρία με παιδάκι 5 ετών και πάω λίγο πιο κάτω. Συναγωνιστής με σκούρο κόκκινο αυτοκίνητο φορτώνει την Νταίζη. Δεν μπορώ να φανταστώ παιδιά κάποιον να μην παίρνει αυτό το μουνί με 20. Πέρασε καλά ο φίλος.
Προς χλόης, νωρίτερα ανέβαινε μια χοντρή-τέρας. Τώρα βλέπω το έταιρο βουλγαρογυφτάκι. Αν και δεν τρελαίνομαι λέω να σταματήαω, ο μπροστινός το φορτώνει. Πάει κι αυτή.
Στην επόμενη γύρα, σε απόγνωση, λέω να ρωτήσω την (μάλλον) γυφτοκρητικιά. Την φορτώνει ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ συναγωνιστής ακριβώς μπροστά μου.
Συμπεθέρες απούσες σε μια απέλπιδα τελευταία προσπάθεια.
Και σπίτι αγάμητος.

Μου έκανε εντύπωση ότι υπήρχαν πολλοί άντρες που μου φάνηκε ότι κάνανε πιάτσα. Ένας πακι στη μοναστηρίου μου έκανε και νόημα να σταματήσω. Καμία σχέση.
Ωραίος φίλε .
Σπασμένη την είδα την πιάτσα σήμερα όπως τα λες .
Εγώ δεν βγήκα σήμερα .
Όσο για τους άντρες που λες ναι , τελευταία έχει αρκετούς ..αφού γεμίσαμε πουστηδες όλη την ώρα τους φορτώνουν.
Εδώ μέχρι και ο κροσακος απέναντι από την χλόης τους πηδάει .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Πέρασμα σήμερα κατά τις 22.30. Από την αρχή της Γιαννιτσών προς δυτικά. Άλβα με ψηλά καταπράσινα παπουτσια και κοντό φόρεμα. Καλή αλλά μου φάνηκε σπασμένη.
Μέχρι το one τίποτα, μετά μια χοντρή με βυζάρες (όχι αυτή με το κόκκινο stilo). Μάνα Σόνιας και στη διχάλα τζάνκι με κοντό μαλλί. Γύρος μέχρι grand hotel και ω του θαύματος, η Νταιζάρα μιλφ απέναντι από το aegean. Βλέπω κυρία με παιδάκι 5 ετών και πάω λίγο πιο κάτω. Συναγωνιστής με σκούρο κόκκινο αυτοκίνητο φορτώνει την Νταίζη. Δεν μπορώ να φανταστώ παιδιά κάποιον να μην παίρνει αυτό το μουνί με 20. Πέρασε καλά ο φίλος.
Προς χλόης, νωρίτερα ανέβαινε μια χοντρή-τέρας. Τώρα βλέπω το έταιρο βουλγαρογυφτάκι. Αν και δεν τρελαίνομαι λέω να σταματήαω, ο μπροστινός το φορτώνει. Πάει κι αυτή.
Στην επόμενη γύρα, σε απόγνωση, λέω να ρωτήσω την (μάλλον) γυφτοκρητικιά. Την φορτώνει ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ συναγωνιστής ακριβώς μπροστά μου.
Συμπεθέρες απούσες σε μια απέλπιδα τελευταία προσπάθεια.
Και σπίτι αγάμητος.

Μου έκανε εντύπωση ότι υπήρχαν πολλοί άντρες που μου φάνηκε ότι κάνανε πιάτσα. Ένας πακι στη μοναστηρίου μου έκανε και νόημα να σταματήσω. Καμία σχέση.
Ρε σύ Άδω, λες και είσαι ρουκι να πούμε… για μια που σου γυαλίζει το ματι, κανεις και πέντε και έξι γύρους και ανάβεις και το τσιγάρο σου και περιμένεις να ξαναπεράσει! Τι πάει να πει έφυγα αγαμητος; Αν θες, πράττεις!
Μάλλον ήθελες να μπαρεις το ματι σου απ ότι φαίνεται!
Και όσον αφορά την κοινωνική σου ευαισθησία με το παιδάκι, σε συγχαίρω μεν, αλλά ρε μπρο αν έβλεπες μια γνωστή/ο οπουδήποτε, δε θα χαιρετούσες; Δε θα σταματούσεΣ; Γιατί για την Νταιζη μιλάμε που είναι καθωσπρεπει στο ντύσιμο της και όχι ξεκωλο! Δε θα καρφωνόσουν!
Αδικαιολόγητος λοιπόν ρε μουνι! Τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου!

Αυτή η μελαχρινή χοντρή που πέτυχες και κάνει πιάτσα εκεί στο σολ δίπλα στο φιατ στιλο, εκπληκτική πιπα. Τουλάχιστον παλιά.

Και όσον αφορά τους άντρες πάντα είχε λίγους είτε εκτός είτε σε αμάξια.
Τις προαλες μάλιστα ήταν ένας με κοντή μπλούζα και διχτυωτά στο πόστο της tiger και κουνιόταν σε ρυθμούς «να σας κάνω το λατινικό»

Έπος!

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Να ενημερώσω πλέον οι αδερφές κάνουν πιατσα μαζί πλεον στην χλοης. Επιστροφή Σοφίας και με αρκετά κιλά παραπάνω δυστηχος.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Όσο αναφορά το μαύρακι που λετε, εγω δεν την εκοψα για καινούργια, μάλλον η περούκα σας μπέρδεψε. Σάββατο βράδυ ήταν εκεί στην γωνια με ένα ανυπαρκτο σορτσακι

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Όσο αναφορά το μαύρακι που λετε, εγω δεν την εκοψα για καινούργια, μάλλον η περούκα σας μπέρδεψε. Σάββατο βράδυ ήταν εκεί στην γωνια με ένα ανυπαρκτο σορτσακι
Πω…. Και γώ μεσοβδόμαδα τν πήρα με αυτό ακριβώς το μαύρο ανύπαρκτο σορτσάκι… λεσι

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Βόλτα Σάββατο κ Κυριακή με σκοπό να χώσω μετά από πάρα πολύ καιρό. Αν και περνάω συχνά λόγο μετακινήσεων. Τπτα διαφορετικό εκτός από την Σοφία πού εμφανίστηκε. Επισης Χρύσα σε όλ μπλακ εμφάνιση με λίγο φουσκωμένη κοιλιτσα... Με βλέμμα στραβομενω όταν πέρασα γτ την έδωσα άκυρο την αλλη φορα πριν κανα 2μηνο λόγο της παρουσίας της. Και 2 βουλγαρες στην πυροσβεστική. Μια χοντρή κ μια νορμαλ αλλά μπάζα εντελώς κ τα 2.Λειπαν οι συμπεθερες.

Vt.3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Βόλτα Σάββατο κ Κυριακή με σκοπό να χώσω μετά από πάρα πολύ καιρό. Αν και περνάω συχνά λόγο μετακινήσεων. Τπτα διαφορετικό εκτός από την Σοφία πού εμφανίστηκε. Επισης Χρύσα σε όλ μπλακ εμφάνιση με λίγο φουσκωμένη κοιλιτσα... Με βλέμμα στραβομενω όταν πέρασα γτ την έδωσα άκυρο την αλλη φορα πριν κανα 2μηνο λόγο της παρουσίας της. Και 2 βουλγαρες στην πυροσβεστική. Μια χοντρή κ μια νορμαλ αλλά μπάζα εντελώς κ τα 2.Λειπαν οι συμπεθερες.
Η Χρύσα που λες ήταν μετά την στροφή της μοναστηριου για γιαννιτσων;

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Ρε σύ Άδω, λες και είσαι ρουκι να πούμε… για μια που σου γυαλίζει το ματι, κανεις και πέντε και έξι γύρους και ανάβεις και το τσιγάρο σου και περιμένεις να ξαναπεράσει! Τι πάει να πει έφυγα αγαμητος; Αν θες, πράττεις!
Μάλλον ήθελες να μπαρεις το ματι σου απ ότι φαίνεται!
Και όσον αφορά την κοινωνική σου ευαισθησία με το παιδάκι, σε συγχαίρω μεν, αλλά ρε μπρο αν έβλεπες μια γνωστή/ο οπουδήποτε, δε θα χαιρετούσες; Δε θα σταματούσεΣ; Γιατί για την Νταιζη μιλάμε που είναι καθωσπρεπει στο ντύσιμο της και όχι ξεκωλο! Δε θα καρφωνόσουν!
Αδικαιολόγητος λοιπόν ρε μουνι! Τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου!

Αυτή η μελαχρινή χοντρή που πέτυχες και κάνει πιάτσα εκεί στο σολ δίπλα στο φιατ στιλο, εκπληκτική πιπα. Τουλάχιστον παλιά.

Και όσον αφορά τους άντρες πάντα είχε λίγους είτε εκτός είτε σε αμάξια.
Τις προαλες μάλιστα ήταν ένας με κοντή μπλούζα και διχτυωτά στο πόστο της tiger και κουνιόταν σε ρυθμούς «να σας κάνω το λατινικό»

Έπος!
Ρε Άλφι, με περιμένανε σπιτι, για μια ξεπέτα πήγα, έτρεχε το ρολόι. Αλλιώς θα έπαιρνα ολονύχτιο.

Όσο για το μωρό, δίκιο έχεις, το σκέφτηκα ότι (σχετικά) στ αρχίδια μου και σταμάτησα 10 μέτρα μετά το μουνί και μου το έφαγε ο μάγκας. Αλλά ναι ρε φίλε, σοβαρή στην εμφάνιση η Ντέζη αλλά δεν περιμένεις απέναντι από το Aegean αν δεν είσαι πουτάνα στις 11 το βράδυ!

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Να ενημερώσω πλέον οι αδερφές κάνουν πιατσα μαζί πλεον στην χλοης. Επιστροφή Σοφίας και με αρκετά κιλά παραπάνω δυστηχος.
γυρισε το κομοδινο η σοφια..ωραιο μουνακι οταν ειχε ερθει αλλα δεν ηξερε να γαμηθει σαν την αδερφη της την στεφανια..απορω ρε πστ μου δεν ειχα ξαναγαμηθει προτου βγουνε στην δουλεια..Η σοφια βελτιωθηκε μετα??γιατι η αλλη η στεφανια ειναι χαλια..Την στεφανια την πηρα στην αρχη δεν ηξερε τιποτα μου εδωσε την καποτα στο χερι την βαζω παει να κανει πιπα την λεω εφυγες τιποτα ακυρη εντελως..τα ιδια μου ειχε κανει και η σοφια ακριβως και την εδιωξα..Μου βγαζουν ρε παιδι μου ενα πραμα οτι δεν το αγαπανε το πουλι δλδ λες και σε μισουν ενα πραμα ξερω δεν σε γουσταρουν για τα φραγκα γινεται η φαση αλλα πολυ ξενερα..Και εχουν ωραια κωλαρακια και οι δυο..

Τελευταία τροποποίηση:

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81

Drilled Her

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα.
Έχουμε το όνομα της κοπέλας που ειναι πάντα πάνω στην Γιαννιτσών ( βραδινές ώρες την πετυχαίνω συνέχεια ), φοράει πάντα εκθαμβωτικά φορεματάκια και έχει κορμάρα ;
Πάντα ειναι κοντά στην Shell ( τις περισσότερες φορές την πετυχαίνω από τη απέναντι μεριά αλλά την έχω πετύχει κάποιες φορές και λίγο πριν την υποχρεωτική στροφη δεξιά μετά την Shell ).

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Από 8-9μιση είδα χρυσα πρεζα, βασια με την συμμορία της, η μια πάχυνε πολύ, μια ξέμπαρκη θείτσα μελαχρινή δεξιά της πυροσβεστικής & το αρνητικό highlight, αριστερά της διχαλας πριν τη στροφή για μάντρα γιαννιρη, σταμάτησα σε μια Σάρα όπως συστήθηκε.
Εικοσι χρόνων, ψηλή, καστανομαλλα σαν αγοροκόριτσο. Φορούσε μίνι κόκκινο. Όλα καλά πάνω που συστηνόμαστε και μ λέει ότι λόγω γυναικολογικών μόνο πιπα με 10€ σήμερα, αρχίζει και σκάει μια μπόχα ρε μάγκες, μια ιδρωτίλα μαζί με ξινίλα μασχάλης άλλο πράμα…

«Σε ευχαριστώ πολύ, θα τα πούμε άλλη φορά»

Τι να λεγα…

Αλβα, Τίγρη, Συμπε πουθενά

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Από 8-9μιση είδα χρυσα πρεζα, βασια με την συμμορία της, η μια πάχυνε πολύ, μια ξέμπαρκη θείτσα μελαχρινή δεξιά της πυροσβεστικής & το αρνητικό highlight, αριστερά της διχαλας πριν τη στροφή για μάντρα γιαννιρη, σταμάτησα σε μια Σάρα όπως συστήθηκε.
Εικοσι χρόνων, ψηλή, καστανομαλλα σαν αγοροκόριτσο. Φορούσε μίνι κόκκινο. Όλα καλά πάνω που συστηνόμαστε και μ λέει ότι λόγω γυναικολογικών μόνο πιπα με 10€ σήμερα, αρχίζει και σκάει μια μπόχα ρε μάγκες, μια ιδρωτίλα μαζί με ξινίλα μασχάλης άλλο πράμα…

«Σε ευχαριστώ πολύ, θα τα πούμε άλλη φορά»

Τι να λεγα…

Αλβα, Τίγρη, Συμπε πουθενά
Σάββατο βράδυ την πέτυχα κ γω. Ήταν στην γωνία της μάντρας γιαννιρη επί μοναστηριου. Στην αρχή είπα λες να είναι καινούργια αλλά κολυσα να σταματήσω γτ σε παρόμοια φάση μια με εκανε νούμερα φωνάζοντας αστυνομία κ βοήθεια κ έβγαζε φωτο το αμαξι μου. Κάποια φάση σε μερικά δευτερόλεπτα είδα ένα τύπο που σταμάτησε κ σταμάτησε κ αυτη, περπατούσε μοναστηριου στην διχαλα των φαναριών. Ο τύπος γύρω στα 30 κατέβηκε από το αμάξι πουκαμισακιας κ την επιασε πάρλα λες κ εκανε ερωτική εξομολόγηση μόνο στα γόνατα δεν έπεσε. Την φόρτωσε αλλά δεν κατάλαβα τι παίχτηκε. Όντως αυτό το υψως κοντό κάστανο μαλλί λίγο σκουρόχρωμα μου φάνηκε στο προσωπο φορούσε τζιν κ ενα μπλε αθλητικό μπουφάν. Ωραιο γεμάτο κορμι όχι χοντρη.
Αυτο με το μόνο πιπα κανα πρεζονι θα είναι γτ βαράνε μπουτι κ κοντά σε μουνι. Και το γυναικολόγικο θα είναι τπτα πολυ σοβαρο. Μην κολλήσει κ τπτα κάποιος.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Πάντως ένα έχω καταλάβει κ από εμπειρία κ απο πράγματα που φτάνουν στα αυτιά μου, κάτι 60 αέρηδες κυρίως κ κατι γεωργιανοι που τις γαμανε κ δίνουν ακαποτα από θαύμα ζούνε η απλώς δεν το ξέρουν ακόμα. Το αφροδίσια κ το HIV πάει κ έρχεται εκεί στην διχαλα.
Δε το παίζω ούτε ειδικός ούτε μικροφοβικος, για να προλάβω τα τρολλ κ τα έξυπνα πουλια που θα πούνε κ την μαλακια το σπορ αυτό αυτά έχει. Γτ πολυ απλα στην χώρα κ στις πόλεις της κολάσεως ( Ταυλανδη *Πατόνγκ κ *Πατάγια) Δεν φοβήθηκα ποτέ όσα χρονια εμένα η που πηγαίνω 2 φορες τον χρόνο. Οι λόγοι αρκετοί αλλά φτάνει η αναφορά μου γτ λογικά σπαμαρω κ θα με κυνηγάνε τα λαγωνικά του θρεντ.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Πάντως ένα έχω καταλάβει κ από εμπειρία κ απο πράγματα που φτάνουν στα αυτιά μου, κάτι 60 αέρηδες κυρίως κ κατι γεωργιανοι που τις γαμανε κ δίνουν ακαποτα από θαύμα ζούνε η απλώς δεν το ξέρουν ακόμα. Το αφροδίσια κ το HIV πάει κ έρχεται εκεί στην διχαλα.
Να ταν μόνο στην διχάλα ..γενικά έχει ξεφύγει το ακα σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στην πιάτσα .οπότε προσοχή παντού γιατί έχουν μπερδευτεί τα μπούτια μας που λέμε .
Το κοινό είναι αναποφάσιστο,την μία μέρα τον δίνει την άλλη τον παίρνει και πάνε παντού οπότε προσέχετε τι κάνετε .
Και το λέω γιατί δεν είναι μόνο η πιάτσα επικίνδυνη όπως την παρουσιάζουν σε άλλα φόρουμ .οι ίδιοι και οι ίδιοι γυρνάνε σε όλα ένα χωριό ήμαστε άλλωστε

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Να ταν μόνο στην διχάλα ..γενικά έχει ξεφύγει το ακα σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στην πιάτσα .οπότε προσοχή παντού γιατί έχουν μπερδευτεί τα μπούτια μας που λέμε .
Το κοινό είναι αναποφάσιστο,την μία μέρα τον δίνει την άλλη τον παίρνει και πάνε παντού οπότε προσέχετε τι κάνετε .
Και το λέω γιατί δεν είναι μόνο η πιάτσα επικίνδυνη όπως την παρουσιάζουν σε άλλα φόρουμ .οι ίδιοι και οι ίδιοι γυρνάνε σε όλα ένα χωριό ήμαστε άλλωστε
Το ακάποτο γαμησει είναι μαλακια στον εγκέφαλο. Το ακα τσιμπούκι έχει λιγότερα ρίσκα, κατάλαβες τι εννοώ. Με πρεζονι κανένα από τα δύο.

Τσιμπουκια ακα έχουμε δώσει το 95% που γράφουμε εδω μην κάνουμε σαν τις παρθενες
Τωρα με τις υπόλοιπες(όχι πρεζόνια) ξέρουμε ποιες το κάνουν με 10 η 20 ευρώ παραπάνω και ποια το κάνει στα 20 το ακα τσιμπούκι και σεξ μαζί. Μην λέω ονόματα......

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Στην πιάτσα αυτό το διάστημα ποιες κάνουν πιπα χωρίς προφυλακτικο και ποιες αφήνουν να τις χύσεις στο στόμα cim? Οι δε τιμές που κυμενονται για αυτές τις υπηρεσίες...... ? Πριν χρόνια η Μαρία η κατσαρίδα μια μαυρομαλλα με πιρσινκ το έκανε, οπως και η νταιζη η συμπεθερα με 20 ευρώ αν θυμαμαι καλά.Η αλβανιδα παλιά που την ρώτησα είπε όχι. .....τώρα τελευταία δεν ρώτησα καμία, οποιος ξέρει ας ενημερώσει,αν κσι γενικά φοβάμαι τις ακαποτες πιπες, ......ίσως ξαναδοκιμάσω!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Το ακάποτο γαμησει είναι μαλακια στον εγκέφαλο. Το ακα τσιμπούκι έχει λιγότερα ρίσκα, κατάλαβες τι εννοώ. Με πρεζονι κανένα από τα δύο.

Τσιμπουκια ακα έχουμε δώσει το 95% που γράφουμε εδω μην κάνουμε σαν τις παρθενες
Τωρα με τις υπόλοιπες(όχι πρεζόνια) ξέρουμε ποιες το κάνουν με 10 η 20 ευρώ παραπάνω και ποια το κάνει στα 20 το ακα τσιμπούκι και σεξ μαζί. Μην λέω ονόματα......
Αν πάνε όλοι σωστά με καποτα ότι και να υπάρχει ,δεν κινδυνεύει κανένας .
Για αυτό ακόμα και στα μπουρδέλα δεν παίρνω ούτε ακαποτο τσιμπούκι ,κάποτε που και που το έκανα ..τελευταία χρόνια τόσο που τα έχουν ξεφτιλισει όλα μόνο καποτα και μακρυά από φιλιά ,γλυψιματα η οτιδήποτε.
Τέλος πάντων για να μην σπαμαρουμε .
Απλά προληψη για όλα ,δεν χρειάζεται να φοβάται κανένας αμα ακολουθεί τα τυπικά .
Τώρα ο κάθε βρωμιάρης άμα πάει να βγάλει τα αρρωστημένα αποθημενα του ,πρόβλημα του μετά .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Στην πιάτσα αυτό το διάστημα ποιες κάνουν πιπα χωρίς προφυλακτικο και ποιες αφήνουν να τις χύσεις στο στόμα cim? Οι δε τιμές που κυμενονται για αυτές τις υπηρεσίες...... ? Πριν χρόνια η Μαρία η κατσαρίδα μια μαυρομαλλα με πιρσινκ το έκανε, οπως και η νταιζη η συμπεθερα με 20 ευρώ αν θυμαμαι καλά.Η αλβανιδα παλιά που την ρώτησα είπε όχι. .....τώρα τελευταία δεν ρώτησα καμία, οποιος ξέρει ας ενημερώσει,αν κσι γενικά φοβάμαι τις ακαποτες πιπες, ......ίσως ξαναδοκιμάσω!
Πολύ σωστά είπες για αυτές που θυμασαι.
Για τώρα άσκοπη η ερώτηση σου αφού σου είπα από πάνω την γνώμη μου και καλό είναι να τα αποφεύγεις παντού και εσύ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom