Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Στην αρχή ο τύπος ρώτησε για μια χοντρή που βγαίνει μετά από εκείνην με το κόκκινο αυτοκίνητο πριν φτάσεις στα κινεζικά... Παλιότερα είχες αναφέρει ότι είναι και αδερφές..σωματοτυπικα πάντως μοιάζουν
Για άλλη μιλάει τώρα.... Αυτο για την τύπισσα που βγαίνει μετά την τύπισσα με το φιατ δλδη στην πίσω είσοδο στο κόκκινο ισχύει αυτό που έγραψα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν δεις στο φως τα κωλομερια της είναι όλο ραγαδες ..για πετιτ έχει χάλια σώμα .
Όπως τα λες ,φαίνεται ότι ήταν χοντρούλα και αδυνάτισε η ξεχείλωσε από γκαστρωμα
Εχω δει φβ γιαυτο

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Στην αρχή ο τύπος ρώτησε για μια χοντρή που βγαίνει μετά από εκείνην με το κόκκινο αυτοκίνητο πριν φτάσεις στα κινεζικά... Παλιότερα είχες αναφέρει ότι είναι και αδερφές..σωματοτυπικα πάντως μοιάζουν
Βασικα νομίζω μας έχει μπερδέψει εντελώς κ αυτός. Οι πληροφορίες μου ισχύουν κ για τις 2.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Βασικα νομίζω μας έχει μπερδέψει εντελώς κ αυτός. Οι πληροφορίες μου ισχύουν κ για τις 2.
Άλλο η χοντρή καμία σχέση ..
Λένε για την Βουλγάρα .
Αν και η χοντρή πολλές φορές μιλάει με τα βουλγαρακια αλλά κατάλαβα ποια εννοεί γιατί την πέτυχα παρέα με την τραβεστί στις λαμαρίνες ,παίζει να την μανατζαρει κιόλας

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.893
Πόντοι
4.766
Δεν μας έχει μπερδέψει...οι άλλοι δύο μπερδεύτηκαν και νόμιζαν λέει για άλλη... Λίζα λένε εκείνη που βγαίνει μετά από εκείνη με το αυτοκίνητο επίσης χοντρή.... Από νωρίς πριν τις 8 ... Αργά βράδυ δύσκολα να την πετύχεις

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Δεν μας έχει μπερδέψει...οι άλλοι δύο μπερδεύτηκαν και νόμιζαν λέει για άλλη... Λίζα λένε εκείνη που βγαίνει μετά από εκείνη με το αυτοκίνητο επίσης χοντρή.... Από νωρίς πριν τις 8 ... Αργά βράδυ δύσκολα να την πετύχεις
Crucifix ,καλοστεκουμενη με καυτό σορτσάκι άμα εννοούσε την χοντρή ..η έχει θέμα με τα μάτια του η περίεργα γούστα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.893
Πόντοι
4.766
Crucifix ,καλοστεκουμενη με καυτό σορτσάκι άμα εννοούσε την χοντρή ..η έχει θέμα με τα μάτια του η περίεργα γούστα
Κι όμως αυτή εννοεί...ο καθείς με τα γούστα του τι να κάνουμε... εδώ άλλοι πάνε με τραβελους τι να πεις :confused:

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Όντως τώρα? Την είχα για λεπτή και τελευταία βλέπω μπάκα και υπέθεσα κάποιος τα πέταξε μέσα πριν κανά 6μηνο :2funny::2funny:
Ηταν έγκυος ένα φεγγάρι.. Αλλά πρεπει να ήταν γεμάτη και τις έμεινε η σακουλα στην κοιλιά.. Χάλια σώμα για το στυλ της..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.372
Πόντοι
34.538
Να προσεχετε οσοι γαματε εξω απο το αυτοκινητο..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Να προσεχετε οσοι γαματε εξω απο το αυτοκινητο..

Οι δικιες μας ερπετολογοι της Γιαννιτσών τα τσακωνουν τα φίδια με το στόμα πριν ορμηξουν! Δεν υπάρχει φόβος.
Φίλε δεν γαμαμε σε ζούγκλες στις καβατζες ειδικά βράδυ δύσκολα να σε πετύχει φυδι πρέπει να είσαι πολύ γκαντεμης και να το πατήσεις γαμιοντας για να σε αρπάξει .

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.372
Πόντοι
34.538
Οι δικιες μας ερπετολογοι της Γιαννιτσών τα τσακωνουν τα φίδια με το στόμα πριν ορμηξουν! Δεν υπάρχει φόβος.
Φίλε δεν γαμαμε σε ζούγκλες στις καβατζες ειδικά βράδυ δύσκολα να σε πετύχει φυδι πρέπει να είσαι πολύ γκαντεμης και να το πατήσεις γαμιοντας για να σε αρπάξει .
Απο τη κατω πλευρα της Γιαννιτσων,εχει καβατζες μεσα στα χορτα..
Θελει προσοχη..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Απο τη κατω πλευρα της Γιαννιτσων,εχει καβατζες μεσα στα χορτα..
Θελει προσοχη..
Το ξέρω φίλε αλλά βράδυ δεν ορμάνε τα φίδια ..εκτός λέω αν το ενοχλήσεις .
Δεν κυκλοφορούν ξαφνικά στο πουθενά .
Κάντε κύκλο με θειάφι μάγκες οσο γαμάτε γύρω σας .

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.372
Πόντοι
34.538
Το ξέρω φίλε αλλά βράδυ δεν ορμάνε τα φίδια ..εκτός λέω αν το ενοχλήσεις .
Δεν κυκλοφορούν ξαφνικά στο πουθενά .
Κάντε κύκλο με θειάφι μάγκες οσο γαμάτε γύρω σας .
Μια χαρα ορμαει αν κοιμαται και το τρομαξεις αν φωναξεις οταν χυνεις..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Μια χαρα ορμαει αν κοιμαται και το τρομαξεις αν φωναξεις οταν χυνεις..
Αυτό επισημαίνω και εγώ ..προσέχουμε που πατάμε .
Και καλό είναι να μην μπαίνουμε σε ζούγκλες για ένα γαμησι ..

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Έρχεται η αγροτιά και οι χωριάτες από τα πέριξ για να γαμησουν και κουβαλάνε στις ρόδες τους φίδια ρε σείς… Ε ρε μπουστη μου ένα γαμησι χωρίς άγχος δε μπορούμε να ρίξουμε
Τη μια ο άλλος ο λεσης απ τα βάθη της Ασίας με το aids και τώρα αυτό μέντα κωλοφιδα.. να σημειωθεί προ ημερών εντοπίστηκε νερόφιδο στις ρόδες αυτοκινήτου επίσης στη Γιαννιτσων

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.073
Πόντοι
2.356
Χθες ήταν η μέρα της απόλυτης ησυχίας από την αρχή μέχρι Κωλέττη τίποτε Ιουλία κ απέναντί η μελαχροινη πρώτες, στην χλόης η βάσια με το ένα Βουλγαρακι την αδερφή της σοφίας πιο κάτω περιφερόταν κ η μάνα της σονιας κάπου πήρε το μάτι μ την σβετα κοντά στα γκρεμισμένο έκανα γύρα το τετράγωνό αλλά έλειπε η Ντάνιελα πριν την διχάλα, συνεχίζοντας για κτελ στο πρώτο στενό μία με γιαλια από μακριά φάνηκε καλή αλλά από κοντά μεγάλη φάνηκε 15 πίπα 20 σεξ γυρνώντας από μοναστηριού τίποτε απολύτως έκανα κάνα 2 γύρες τα ιδία ακριβώς έψαχνα συμπεθέρες δε φάνηκαν
Κατά της 10 με 11 η βόλτα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Έρχεται η αγροτιά και οι χωριάτες από τα πέριξ για να γαμησουν και κουβαλάνε στις ρόδες τους φίδια ρε σείς… Ε ρε μπουστη μου ένα γαμησι χωρίς άγχος δε μπορούμε να ρίξουμε
Τη μια ο άλλος ο λεσης απ τα βάθη της Ασίας με το aids και τώρα αυτό μέντα κωλοφιδα.. να σημειωθεί προ ημερών εντοπίστηκε νερόφιδο στις ρόδες αυτοκινήτου επίσης στη Γιαννιτσων
Φταίει το (Δέντρο)-ποταμο που είναι κοντά ..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.372
Πόντοι
34.538

Ρε την καυμενη τη κοπελιτσα..
Αν το κωλοφιδο δαγκωσει καμμια γυφτοβουλγαρα μπορει να ψοφησει
αυτο απο τη βρωμα.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
853
Πόντοι
371
Εχθές δούλευα κέντρο και βραδάκι κατά της 12 έκανα μια βόλτα είδα την μαυρουλα που είπε ένα παιδί ποιο πάνω με κοντό σορτσάκι ηλικία περίπου 20 , μου λέει πάμε της λέω πίπα σεξ 15 λέει πάμε της λέω σιγά σιγά πίπα λοιπόν παιδιά πίπα όντως σιγά σιγά χωρίς να βιάζεται μετά την έστησα στα 4 κολάρα σφιχτή ωραία ωραία ηταν

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Εχθές δούλευα κέντρο και βραδάκι κατά της 12 έκανα μια βόλτα είδα την μαυρουλα που είπε ένα παιδί ποιο πάνω με κοντό σορτσάκι ηλικία περίπου 20 , μου λέει πάμε της λέω πίπα σεξ 15 λέει πάμε της λέω σιγά σιγά πίπα λοιπόν παιδιά πίπα όντως σιγά σιγά χωρίς να βιάζεται μετά την έστησα στα 4 κολάρα σφιχτή ωραία ωραία ηταν
Εγώ την ανέφερα ,πρέπει να είναι καινούριο τεμάχιο εκ Νιγηρίας..αλλά με αυτές που κάθεται στο φανάρι θα την κάνουν σαν τα μούτρα τους

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Πήρα και γώ μια τις προάλλες εκεί γωνία φανάρι μοναστηριου με Κωλέττη. 10€ μόνο πιπα στα όρθια ούτε καν στην καβάτζα
Ακριβώς ευθεια προς τα τραινα εκεί στη γωνία φάτσα φορά! Φυσικά ήταν αργά μισή
Τζενη από Γκανα είπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom