Σύντομα θα έχετε τις εντυπώσεις μου........μακάρι να είναι ευχάριστες για να συνεχίσω το σπόρ στην πιάτσα διότι παίζω χρόνια σε άλλα "γήπεδα" μπουρδέλα-στούντιο και φοβάμαι ότι είμαι στα όρια να το παρατήσω αν δεν βρω ένα τίμιο 20ρικο στην πιάτσα! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!Βουλγάρα είναι .
Φτάνουν οι πληροφορίες για σήμερα αδερφέ ,πήρες πολλές και θα μπερδευτεις.
Πάνε ρίξε κάνα δυο πούτσους σε οποίες θες τώρα που κατατοπιστηκες λιγάκι και εμείς εδώ ήμαστε πάλι και για άλλα .
Περιμένουμε εντυπώσεις .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Τι να παρατησεις ;Σύντομα θα έχετε τις εντυπώσεις μου........μακάρι να είναι ευχάριστες για να συνεχίσω το σπόρ στην πιάτσα διότι παίζω χρόνια σε άλλα "γήπεδα" μπουρδέλα-στούντιο και φοβάμαι ότι είμαι στα όρια να το παρατήσω αν δεν βρω ένα τίμιο 20ρικο στην πιάτσα! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Εμείς ετοιμάζουμε τελετή να σε χρησουμε νέο ιππότη της ασφάλτου της Γιαννιτσών.
Θα φτιάξουν και τις λακούβες τώρα με τις εκλογές .
Περιμένουμε νέα
Αδερφέ από ένα σημείο και μετά ξενερώνεις αν δεν έρχεται νέο αίμα είτε είναι πιάτσα είτε μπουρδέλα είτε στούντιο.....ευτυχώς εμφανήστηκαν αυτά τα βουλγαράκια τελευταία και άλλαξε λίγο η εικόνα της πιάτσας ....αλλά αν δεν εμφανιστούν νέα τεμάχια κάποια στιγμή δεν έχει νόημα η τσάρκα ...........αυτό και θα κλείσω ...πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν φοιτητής στην Αθήνα και κάναμε τσάρκα σε οίκους ανοχής φυλής, μεταξουργείο, λιοσίων......πάντα βλέπαμε και νέα τεμάχια άλλωστε ήταν τόσοι πολλοί οι οίκοι εκεί .....και η τσάρκα είχε πάντα ευχάριστες εκπλήξεις και έβρισκες και ένα πουτανάκι που ήθελες σαν τρελός να το σκίσεις και φυσικά οι τιμές 10-15-20 ευρώ στα μπουρδέλα με ωραία τεμάχια και καλές υπηρησίες ,εδώ δεν ισχύει αυτό ούτε στην πιάτσα ούτε στα στούντιο τα ίδια και τα ίδια πουτανάκια για μεγάλα χρονικά διαστήματα.Τι να παρατησεις ;
Εμείς ετοιμάζουμε τελετή να σε χρησουμε νέο ιππότη της ασφάλτου της Γιαννιτσών.
Θα φτιάξουν και τις λακούβες τώρα με τις εκλογές .
Περιμένουμε νέα
Στην Γιαννιτσών απέναντι από το βενζινάδικο της shell καμιά 100 μέτρα πιο κάτω με κατεύθυνση προς τα κτελ.Η αλβανίδα πλεον βγαίνει συνήθως βράδυ από τις 21 00 έως 00 00 ,δεν την πετυχαίνεις ίσως γιατί είναι φορτωμένη από συναγωνιστή όταν παίρνας εσύ.Ρε παιδιά αυτή η αλβανίδα που κάθεται όσες φορές πέρασα βράδυ δεν την είδα, εχθές πέρασα από χλόης ήταν μια ξανθιά χοντρή μιανμε σορτσάκι καλό φάνηκε και λίγο παραπέρα η μιμι
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Τον βάζει ολόκληρο στο στόμα, τα ξέρει καλά τα κόλπα. Εγώ το είπα ήδη, είναι για ξενοδοχειο. Σίγουρα δεν είναι μικρή σε ηλικία, εγώ την έκανα για 30 32Με την μαυρομαλλα θα περάσεις καλά .
Κάνει δυνατό τσιμπούκι και στο γαμησι βγάζει βογγητα λίγο τσόντα .ψεύτικα βέβαια αλλά προσπαθεί η κοπέλα
Τελευταία τροποποίηση:
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Πιατσοβια σε ξενοδοχείο δεν θα σου πρότεινα.οσο καλή και να είναι ,είναι μαθημενη στη ξεπετα ,οπότε το κρεβάτι θα της φανεί διαστημόπλοιο.Τον βάζει ολόκληρο στο στόμα, τα ξέρει καλά τα κόλπα. Εγώ το είπα ήδη, είναι για ξενοδοχειο
Και θα κλαίς τα λεφτά σου αφού θα σου βγει ακριβά +δωμάτιο και δεν θα περάσεις καλά .
Μέχρι 50 ευρώ σε δικό σου η δικό της χώρο είναι καλα ,αν και εγώ δεν θα το επιχειρούσα.
Είναι ελευθέρας βοσκής αλλιώς αντιδρούν σε κλειστούς χώρους
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Αυτό ειναι σχετικό, είναι και λίγο τύχη. Αυτη η γυφτυσα πάντως φαίνεται έμπειρηΠιατσοβια σε ξενοδοχείο δεν θα σου πρότεινα.οσο καλή και να είναι ,είναι μαθημενη στη ξεπετα ,οπότε το κρεβάτι θα της φανεί διαστημόπλοιο.
Και θα κλαίς τα λεφτά σου αφού θα σου βγει ακριβά +δωμάτιο και δεν θα περάσεις καλά .
Μέχρι 50 ευρώ σε δικό σου η δικό της χώρο είναι καλα ,αν και εγώ δεν θα το επιχειρούσα.
Είναι ελευθέρας βοσκής αλλιώς αντιδρούν σε κλειστούς χώρους
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Μακάρι Larson ,καλή τύχη να έχεις .Αυτό ειναι σχετικό, είναι και λίγο τύχη. Αυτη η γυφισσα φαίνεται έμπειρη
Θα περιμένουμε νέα.
Απλά εγώ δεν το προτείνω για καμία και σε οποιονδήποτε.
Τώρα εσένα άμα σου βγει θα μάθουμε
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Όταν ανέβω πάλιΜακάρι Larson ,καλή τύχη να έχεις .
Θα περιμένουμε νέα.
Απλά εγώ δεν το προτείνω για καμία και σε οποιονδήποτε.
Τώρα εσένα άμα σου βγει θα μάθουμε
Ναι και γω όταν την μίλησα ( την μαυρομάλλα με τα φουσκωμένα χείλη στης χλόης ) από πολύ κοντά δεν μου φάνηκε για πιτσιρίκα, είναι σίγουρα πάνω από 26 ετών εκτιμώ......το άλλο το γυφτο-βουλγαράκι το μελαμψό , κοντούλικο με την κωλάρα η στεφανία είναι πολύ πιο μικρή, γι αυτό και με καύλωσε αρχικά πιο πολύ λόγο του νεαρού της ηληκίας της αλλά ήταν αρκετά άπειρη και ξεπέτα όπως σχεδόν όλες...... μένει τώρα να δοκιμαστεί και η μαυρομάλλα.......Τον βάζει ολόκληρο στο στόμα, τα ξέρει καλά τα κόλπα. Εγώ το είπα ήδη, είναι για ξενοδοχειο. Σίγουρα δεν είναι μικρή σε ηλικία, εγώ την έκανα για 30 32
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.742
- Πόντοι
- 1.336
Κάποτε, πριν χρόνια, και το έχω ξαναγράψει αλλά κολλάει να το ξαναπώ, είχα φορτώσει μια πραγματικά εντυπωσιακή και όμορφη κοπέλα, λογικά Βουλγάρα μελαχρινή και πολύ ψηλή! Έκανε πιάτσα εκεί που κάνει τώρα η Ελεν Σια tiger (που ήταν παλιό σημείο της Βασιας) και με 50€ πήγαμε σπίτι της Βασιας σε ένα στενό κάθετο στην Σαπφούς πριν την αναγεννήσεως! Ξάπλωσαμε στο κρεβάτι, η κοπέλα καρακαβλο αλλά δίπλα η Βασια τηγάνιζε κολοκυθιά ρε παιδιά και που να σου σηκωθεί!
Από τα καλτ σκηνικά που μου έχουν μείνει!
Αλλά συμφωνώ με dew, τα μη πιατσέ σενάρια καλό είναι αμφιβόλου!
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.596
- Πόντοι
- 7.095
Έφαγες τίποτα?Ξάπλωσαμε στο κρεβάτι, η κοπέλα καρακαβλο αλλά δίπλα η Βασια τηγάνιζε κολοκυθιά
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.075
- Πόντοι
- 2.356
Αν καθόσουν λίγο παραπάνω ίσως να προλάβαινες κ την σκορδαλιάΚάποτε, πριν χρόνια, και το έχω ξαναγράψει αλλά κολλάει να το ξαναπώ, είχα φορτώσει μια πραγματικά εντυπωσιακή και όμορφη κοπέλα, λογικά Βουλγάρα μελαχρινή και πολύ ψηλή! Έκανε πιάτσα εκεί που κάνει τώρα η Ελεν Σια tiger (που ήταν παλιό σημείο της Βασιας) και με 50€ πήγαμε σπίτι της Βασιας σε ένα στενό κάθετο στην Σαπφούς πριν την αναγεννήσεως! Ξάπλωσαμε στο κρεβάτι, η κοπέλα καρακαβλο αλλά δίπλα η Βασια τηγάνιζε κολοκυθιά ρε παιδιά και που να σου σηκωθεί!
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Δύο η ώρα ρε τρελέ;Αλβα τώρα στην πιατσα! Με καβλο φορέματακι
Ποσο καιρο Είχα να την δω τέτοια ώρα στην πιάτσα…!
Στο καζίνο τα έφαγε σαββατιατικα και βγήκε τέτοια ώρα ; !
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.742
- Πόντοι
- 1.336
Ήτανε ναι! Αφου και γώ εξεπλάγην πηγαίνοντας mc Donald’s την είδα μπροστά μου και ψιλό χάιδεψα τον μπουτσο μου (χρεώθηκε μαλακια ξέρω)Δύο η ώρα ρε τρελέ;
Στο καζίνο τα έφαγε σαββατιατικα και βγήκε τέτοια ώρα ; !
Μέχρι να γυρίσω όλες είχαν σπάσει και στο μέρος της TIGER ήταν κλούβα με αρκετούς τσουσμπα!
Άξιο αναφοράς πως κατά τις 12 πέτυχα Έλενα κωλαρα συμπεθέρα στην πλατεία επταλοφου βαδιζε με γοργό βήμα! Την χαιρέτησα απέναντι από το σμολ
«Τέλος για σήμερα Έλενα;»
«Ναι ναι…»
Την έχω ξαναπετύχει πριν κάνα 5-6 μηνο ακριβώς στο ίδιο μέρος (ΑΤΜ εθνικής έναντι σμολ) με τον πεθερό της, να περιμένουν να μπει το ΚΕΑ!
Γενικά πετυχαίνω αρκετές σε διαφορετικά μέρη
Αλβα, Άννα περούκες Βουλγαρα, Συλβια σε Αμπελοκήπους , Ξηροκρηνη & Σκλαβενιτη
Η τελευταία να ξεκαβαλαει μηχανάκια για φόρτωμα από κάτι τσιγγανομαυρους
Πάντως στο Σκλαβενίτη είναι τόσο αστείο! Εκεί πετυχαίνεις τα πάντα! Αυτές συν οοοοολα τα τρανς, και να το παίζουμε ανήξεροι, ενω συνοδευόμαστε από τος γυναίκες μας!
Προχθές πέτυχα «το πιο ανώμαλο κρεβάτι της πόλης» να μυρίζει απορρυπαντικά και πιο εκεί η Λαουρα πολύ χαλι και κρατιόμουν μη γελάσω γιατί σκεφτόμουν τις δημοσιεύσεις του πρώτου στο κανεσεξ
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Περασματακι γρήγορο από Γιαννιτσών πριν λίγο ..
Σχεδόν τίποτα αφού ακόμα πιστεύω ότι είναι νωρίς .
Στη χλόης η χοντρή Βουλγάρα.
Απέναντι από το ερείπιο η κρητικια και η Σόνια παρέα .
Στο ερείπιο η πολυπόθητη Βεσκα ..την μερα φίλε όπως την βλέπω δεν μου κάνει κλικ με τίποτα να την φορτώσω ..δεν ξέρω πως την θυμάστε όσοι την ξέρετε από παλιά ,αλλά πλέον πολύ αδύνατη,ακωλη ,αβυζη ..και τελείως γυφτε .
Στη διχάλα μαζεύτηκαν κλασικά οι πρεζουδες ..αυτή με το σγουρό κοντό μαλλί όλο ναζι πάνω στη διχαλα με ροζ κολάν ..προσοχή στους νέους αφού δεν πολύ φαίνεται ότι είναι πρεζου αφού είναι η πιο περιποιημένη από αυτές οπότε προσέχετε τι φορτωνετε ..
Επίσης η άλλη η κοκκαλιαρα η καστανοξανθη που τον χειμώνα φορούσε κάτι φούτερ κουκούλες ξανά εμφανίστηκε και περπατούσε εδώ και εκεί ..
Και μια ακόμη που πρώτη φορά την είδα ,μάλλον ..,ξανθιά με γυαλιά ηλίου και φόρεμα με λουλούδια ..γύρω στα 35 την είδα από μακρυά και λέω ωραίο μουνι φαίνεται αυτό αλλά μόλις πλησίασα κατάλαβα από το περπάτημα ότι δεν είναι στα καλά της και απέναντι στεκόταν και ένας φαλακρός περίεργος ανάμεσα στα τζανκια ..
Αυτά για την πρεζοενημερωση που είχε καιρό να γίνει και δεν την θεωρώ άσκοπη ..αφού έτσι και οι νέοι θα μάθουν να ξεχωρίζουν ποια ,πως και τι .
Σχεδόν τίποτα αφού ακόμα πιστεύω ότι είναι νωρίς .
Στη χλόης η χοντρή Βουλγάρα.
Απέναντι από το ερείπιο η κρητικια και η Σόνια παρέα .
Στο ερείπιο η πολυπόθητη Βεσκα ..την μερα φίλε όπως την βλέπω δεν μου κάνει κλικ με τίποτα να την φορτώσω ..δεν ξέρω πως την θυμάστε όσοι την ξέρετε από παλιά ,αλλά πλέον πολύ αδύνατη,ακωλη ,αβυζη ..και τελείως γυφτε .
Στη διχάλα μαζεύτηκαν κλασικά οι πρεζουδες ..αυτή με το σγουρό κοντό μαλλί όλο ναζι πάνω στη διχαλα με ροζ κολάν ..προσοχή στους νέους αφού δεν πολύ φαίνεται ότι είναι πρεζου αφού είναι η πιο περιποιημένη από αυτές οπότε προσέχετε τι φορτωνετε ..
Επίσης η άλλη η κοκκαλιαρα η καστανοξανθη που τον χειμώνα φορούσε κάτι φούτερ κουκούλες ξανά εμφανίστηκε και περπατούσε εδώ και εκεί ..
Και μια ακόμη που πρώτη φορά την είδα ,μάλλον ..,ξανθιά με γυαλιά ηλίου και φόρεμα με λουλούδια ..γύρω στα 35 την είδα από μακρυά και λέω ωραίο μουνι φαίνεται αυτό αλλά μόλις πλησίασα κατάλαβα από το περπάτημα ότι δεν είναι στα καλά της και απέναντι στεκόταν και ένας φαλακρός περίεργος ανάμεσα στα τζανκια ..
Αυτά για την πρεζοενημερωση που είχε καιρό να γίνει και δεν την θεωρώ άσκοπη ..αφού έτσι και οι νέοι θα μάθουν να ξεχωρίζουν ποια ,πως και τι .
Τελευταία τροποποίηση: