Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Πριν λίγο πέρασα από Γιαννιτσών.
Στη διχάλα οι δύο πρεζουδες ,αυτή με το αγορέ μπούκλα μαλλί και η άλλη με τον κότσο.
Απέναντι από το ερείπιο η Σόνια ,η μάνα της και η κρητικια.
Στην χλόης τα 3 βουλγαρακια περιμένουν τον κακό λύκο .
Αυτή με τα φουσκωμένα χείλη ,η άλλη η Μινιόν που δεν βγάζαμε άκρη με το όνομα και μια ίδιο σωματότυπο πιο ασχημουλα .
Υπόψην και πληροφοριακά ,για τους μερακλήδες ,αυτή με τα τσιμπουκοχειλα μαζί με την ασχημουλα πριν κάνα 10ημερο τις πέτυχα να περπατάνε κοντά στα ΚΤΕΛ κατω από την γέφυρα μόλις είχαν κατέβει από το λεωφορείο..ξέρετε με τι συνεπάγεται η περιοχή .αμα με κάτι παραπάνω κάνουν ακα τσιμπούκια και τέτοια μην κάνετε μαλακίες .

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.497
Πόντοι
216
Σε 1,5 μήνα επιστρέφω μόνιμα Θεσσαλονίκη, θα του δώσω να καταλάβει εκεί στην πιάτσα.....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
21:00 με 22:30
Μεγάλη βόλτα σήμερα χωρίς κατάθεση αφού ήταν αδύνατο.
Λες και ήμουν Τσιμισκή από κίνηση .
Κτηνιατρική και πέριξ 3 -4κροσακια και στο σελ κοκκινομάλλα τρανς- μπράβος.
Αλβανίδα στη θέση της και απέναντι ΣΙΑ tiger και οι δύο βαμμένες ,με κοντά φορέματα με σκισηματα στα πλάγια .έχω την εντύπωση ότι και αυτές συμπεθεριαζουν.
Λαμαρίνες η Ιουλία να περιμένει με το τσιγάρο .
Απέναντι η βυζαρου με το κόκκινο αμάξι και στο στενό μέσα δύο τρανς με αυτοκίνητα.
Στην χλόης τα δύο καυλιαρικα βουλγαρακια δεν σταμάτησαν να φορτώνονται .το ένα με ροζ κολάν και το άλλο με τα τσιμπουκοχειλα άσπρο παντελόνι .μαζί τους και μια γεματουλα Βουλγάρα με τεράστια βυζιά .
Απέναντι από το ερείπιο η μάνα της Σόνιας και πιο κάτω η κρητικια ,αυτές οι δύο πλέον κλείνουν 24ωρα.
Απέναντι από την διχάλα καινούρια ψιλή αδύνατη ξανθιά γυφτοβουλγαρα που από κοντά φαίνεται σπασμένη ,όνομα δεν πρόλαβα να ρωτήσω φορτώθηκε .
Απέναντι βλέπω την Νταίζη,πάω να την φορτώσω και με την κίνηση με προλαβαίνει ένας μπάρμπας ...κάνω λίγο βόλτα ξανά γυρνάω και την είχε αφήσει απέναντι στο βενζινάδικο και δεν φαινόταν ,μέχρι να κάνω κύκλο την άρπαξε άλλος .
Έκανα πόσες γυρες αλλά δεν την ξανά είδα .μάλλον κατέβασε σημαία.
Μοναστηριού μέχρι εκείνη την ώρα τίποτα.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Αλβανίδα στη θέση της και απέναντι ΣΙΑ tiger και οι δύο βαμμένες ,με κοντά φορέματα με σκισηματα στα πλάγια .έχω την εντύπωση ότι και αυτές συμπεθεριαζουν.
Απέναντι η βυζαρου με το κόκκινο αμάξι και στο στενό μέσα δύο τρανς με αυτοκίνητα.
Στην χλόης τα δύο καυλιαρικα βουλγαρακια δεν σταμάτησαν να φορτώνονται .το ένα με ροζ κολάν και το άλλο με τα τσιμπουκοχειλα άσπρο παντελόνι .μαζί τους και μια γεματουλα Βουλγάρα με τεράστια βυζιά .
Απέναντι από το ερείπιο η μάνα της Σόνιας και πιο κάτω η κρητικια ,αυτές οι δύο πλέον κλείνουν 24ωρα.
Απέναντι από την διχάλα καινούρια ψιλή αδύνατη ξανθιά γυφτοβουλγαρα που από κοντά φαίνεται σπασμένη ,όνομα δεν πρόλαβα να ρωτήσω φορτώθηκε .
Απέναντι βλέπω την Νταίζη,πάω να την φορτώσω και με την κίνηση με προλαβαίνει ένας μπάρμπας ...κάνω λίγο βόλτα ξανά γυρνάω και την είχε αφήσει απέναντι στο βενζινάδικο και δεν φαινόταν ,μέχρι να κάνω κύκλο την άρπαξε άλλος .
Πέρασμά κ γω για κέντρο όμως, οχι για φόρτωμα, η ξανθια ήταν η Σβετα με ολλ μπλακ σύνολο κ άσπρο πεδιλο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Πέρασμά κ γω για κέντρο όμως, οχι για φόρτωμα, η ξανθια ήταν η Σβετα με ολλ μπλακ σύνολο κ άσπρο πεδιλο
Είχε πιασμένο κότσο το μαλλί ναι και εγώ λέω καινούρια είναι μάλλον γιατί πρώτη φορά την είδα τόσο αργά πιάτσα και μάλιστα ήρθε με ταξί .
Αλλά κάτι μου θυμίζε η φάτσα αλλά λέω πάνω κάτω στο πρόσωπο αυτές όλες ίδιες είναι

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Είχε πιασμένο κότσο το μαλλί ναι και εγώ λέω καινούρια είναι μάλλον γιατί πρώτη φορά την είδα τόσο αργά πιάτσα και μάλιστα ήρθε με ταξί .
Αλλά κάτι μου θυμίζε η φάτσα αλλά λέω πάνω κάτω στο πρόσωπο αυτές όλες ίδιες είναι
Κ γω εχθες επέστρεψα Ελλάδα, κ λέω τι έγινε έλειπα κ άλλαξαν τα πράγματα; Αλλά όταν έκοψα ταχύτητα την κατάλαβα με την μια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Κ γω εχθες επέστρεψα Ελλάδα, κ λέω τι έγινε έλειπα κ άλλαξαν τα πράγματα; Αλλά όταν έκοψα ταχύτητα την κατάλαβα με την μια
Πάντως οι Βουλγάρες βλέπω πάλι ξανοιχτηκαν και με τόσο φόρτωμα που πέφτει τελευταία γενικά στη πιάτσα το καλοκαίρι μακάρι να έχουμε και άλλες αφίξεις .
Πρέπει να έχει πέσει πείνα στα χωριά τους αφού και οι Έλληνες που πήγαιναν εκεί έχουν αραιώσει.

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
ετσι οπως τα λες ημουν και εγω γυρα απο τις 8.30 μεχρι τις 10.00..την πιτσιρικα με τα τσιμπουκοχειλα σημερα την ξεκωλιασανε σε μια ωρα παιζει να την φορτωσανε 20 φορες...:alivedick::alivedick:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
ετσι οπως τα λες ημουν και εγω γυρα απο τις 8.30 μεχρι τις 10.00..την πιτσιρικα με τα τσιμπουκοχειλα σημερα την ξεκωλιασανε σε μια ωρα παιζει να την φορτωσανε 20 φορες...:alivedick::alivedick:
Είναι ένας παππούς στη χλοης με ένα γκρίζο σαραβαλάκι και την έχει μόνιμα στημένη περιμένοντας αυτήν με τα τσιμπουκοχειλα για φόρτωμα

Lolek21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα, νέος μεν αλλά παρακολουθώ καιρό όποτε έχετε δίκιο να με δικάσετε.

Παίρνω συχνά Ντανιελα για ένα στα γρήγορα και το γουστάρει τρέλα.

Ρώτησα σήμερα για μια ώρα σε ξενοδοχείο και είπε 100 όσες φορές αντέξεις. Τι λέτε;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Πέρασμα αυτές τις μέρες από την περιοχή, ψάχνοντας Ντέζυ, όχι συμπεθέρα, την άλλη την ξανθιά (;). Δεν την βρήκα όσο κι αν γυρνούσα... Μετά από χρόνια ξαναπήρα Άλβα, είχα πει ότι δεν ξανά, αλλά είναι πολύ καύλα η άτιμη. Κωλάρα, απίστευτα σκληρός γυμνασμένος πάτος, κλασσικά στήθος ούτε έχει ούτε αφήνει να πιάσεις, και τελείωμα με χέρι. Μπορώ να πω βελτιώθηκε λίγο σε σχέση με χρόνια πριν που είχα εμπειρία
Κ φανταζομαι οχι με 30αρι φιλος....

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
998
Πόντοι
81
Φίλε την έχω πάρει κι εγώ η γυναίκα είναι μαστορισα στην πιπα

Moonwalker19

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
88
Πόντοι
0
Τελικά φορτωσες καμία δεν μας είπες ;
Γενικά γαμαει κανένας αυτό τον καιρό ;γιατί δεν βλέπω νέα πολλά από πιάτσα ..
Συγνωμη για την καθυστέρηση, επεστρεψα μετα απο 2 γυρες να παρω ελενα γτ με τρελαίνει η κωλαρα της, αλλά δεν την βρήκα και έτσι περνώντας πετυχα τη Στέλλα στο φανάρι του One και ηρθε στο τζαμι μου και χαστουκιζε την ζουμερη κωλαρα της και μ λεει πιπα σιγα σίγα με 15 τελικα την εψησα με 10. Ωραια πιπα με τσιμπουκοχειλα δεν τρεάθηκα κιολας ουτε με πηγε σιγα σιγα χαχαχα κλασσικα μαυρη να τελειώνουμε να φεύγουμε..

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Συγνωμη για την καθυστέρηση, επεστρεψα μετα απο 2 γυρες να παρω ελενα γτ με τρελαίνει η κωλαρα της, αλλά δεν την βρήκα και έτσι περνώντας πετυχα τη Στέλλα στο φανάρι του One και ηρθε στο τζαμι μου και χαστουκιζε την ζουμερη κωλαρα της και μ λεει πιπα σιγα σίγα με 15 τελικα την εψησα με 10. Ωραια πιπα με τσιμπουκοχειλα δεν τρεάθηκα κιολας ουτε με πηγε σιγα σιγα χαχαχα κλασσικα μαυρη να τελειώνουμε να φεύγουμε..
Ποια είναι η Στέλλα;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Πάντως οι Βουλγάρες βλέπω πάλι ξανοιχτηκαν και με τόσο φόρτωμα που πέφτει τελευταία γενικά στη πιάτσα το καλοκαίρι μακάρι να έχουμε και άλλες αφίξεις .
Πρέπει να έχει πέσει πείνα στα χωριά τους αφού και οι Έλληνες που πήγαιναν εκεί έχουν αραιώσει.
Και που να δεις τωρα που θα μπουνε και στο Ευρώ νομισμα το καλοκαιρι...ποσες εχουν να ρθουνε...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Και που να δεις τωρα που θα μπουνε και στο Ευρώ νομισμα το καλοκαιρι...ποσες εχουν να ρθουνε...
Αναμένουμε,αναμμενοι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποια είναι η Στέλλα;
Μαύρη λέει στο one απέναντι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom