Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Πέρασμα από την πιάτσα σήμερα πριν σκοτεινιάσει με σκοπό να πετύχω την σβέτα έξω από το ερείπιο ( μήπως γαμήσω το κωλαράκι της ) αλλά δεν ήταν. Ερώτηση : Aπό ότι κατάλαβα αυτή η σβέτα γαμιέται και μέσα στο ερείπιο ? Τι φάση είναι εκεί μέσα, παλεύεται να γαμήσεις? Πιο μετά εμφανίστηκε η Μαρία η Αλβανίδα στο πόστο της , απέναντι από το shell, φορώντας ένα σορτς λαμέ ,όλος ο κώλος έξω.......όπου διαπίστωσα ότι πάχυνε η ρουφιάνα σε σχέση με παλιά και είναι κυριολεκτικά για ξέσκισμα αυτός ο κώλος ΑΛΛΑ δεν φορτώθηκε λόγο πιθανής ξεπέτας! Από την μεριά του one saloνica καμιά 200 μέτρα πιο κάτω προς την διχάλα συναντώ μια μελαμψή με όμορφο πρόσωπο, κοντούλα και με ωραίο γεματούτσικό κώλο , την ρώτησα και μου λέει ΣΤΕΦΑΝΙΑ ,20 ευρώ πίπα γαμήσι, πιθανολογώ πρέπει να είναι βουλγαράκι καμιά 24 χρονών.Τι παίζει με αυτήν ,αξίζει ? ή είναι εντελώς ξεπέτα. Τέλος μου είπε ότι γαμιέται και εκτός αυτοκίνητου σε ένα "χαμοκτίριο" πιο κάτω σε ένα στενάκι αν κατάλαβα καλά ,τι παίζει εκεί ρε παιδιά πήγε κανένας εκεί με αυτήν? Επίσης ξέχασα να ρωτήσω αν δίνει το κωλαράκι της . Την ξέσκισε κανένας συναγωνιστής την σούφρα της ή είναι και αυτή "παρθένα στην πιάτσα" από τον κώλο σαν την αλβανίδα, που όσες φορές την πήρα δεν δίνει με τίποτα την σούφρα της. Όποιος συνάδελφος ξέρει ας με διαφωτίσει πάνω στις απορίες που έθεσα, θα το εκτιμούσα πολύ......καλές τσάρκες σε όλους.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Πέρασμα από την πιάτσα σήμερα πριν σκοτεινιάσει με σκοπό να πετύχω την σβέτα έξω από το ερείπιο ( μήπως γαμήσω το κωλαράκι της ) αλλά δεν ήταν. Ερώτηση : Aπό ότι κατάλαβα αυτή η σβέτα γαμιέται και μέσα στο ερείπιο ? Τι φάση είναι εκεί μέσα, παλεύεται να γαμήσεις? Πιο μετά εμφανίστηκε η Μαρία η Αλβανίδα στο πόστο της , απέναντι από το shell, φορώντας ένα σορτς λαμέ ,όλος ο κώλος έξω.......όπου διαπίστωσα ότι πάχυνε η ρουφιάνα σε σχέση με παλιά και είναι κυριολεκτικά για ξέσκισμα αυτός ο κώλος ΑΛΛΑ δεν φορτώθηκε λόγο πιθανής ξεπέτας! Από την μεριά του one saloνica καμιά 200 μέτρα πιο κάτω προς την διχάλα συναντώ μια μελαμψή με όμορφο πρόσωπο, κοντούλα και με ωραίο γεματούτσικό κώλο , την ρώτησα και μου λέει ΣΤΕΦΑΝΙΑ ,20 ευρώ πίπα γαμήσι, πιθανολογώ πρέπει να είναι βουλγαράκι καμιά 24 χρονών.Τι παίζει με αυτήν ,αξίζει ? ή είναι εντελώς ξεπέτα. Τέλος μου είπε ότι γαμιέται και εκτός αυτοκίνητου σε ένα "χαμοκτίριο" πιο κάτω σε ένα στενάκι αν κατάλαβα καλά ,τι παίζει εκεί ρε παιδιά πήγε κανένας εκεί με αυτήν? Επίσης ξέχασα να ρωτήσω αν δίνει το κωλαράκι της . Την ξέσκισε κανένας συναγωνιστής την σούφρα της ή είναι και αυτή "παρθένα στην πιάτσα" από τον κώλο σαν την αλβανίδα, που όσες φορές την πήρα δεν δίνει με τίποτα την σούφρα της. Όποιος συνάδελφος ξέρει ας με διαφωτίσει πάνω στις απορίες που έθεσα, θα το εκτιμούσα πολύ......καλές τσάρκες σε όλους.
Ωραίος φίλε ,καλή η βολτιτσα σου .
Από ότι κατάλαβα περνάς από πιάτσα αλλά δεν έχεις φορτώσει ποτέ καμία .
Όλα τα σημεία που ανέφερες και έχεις απορίες είναι στάνταρ γαμηστρονες όλων των κοριτσιών.
Για την Σβετα βγήκες πολύ αργά ,αφού σου είπαμε μεσημέρι προς απόγευμα .
Η Στεφανία δεν ξέρω και δεν νομίζω να δίνει κωλο αλλά μπορούσες να την ρωτήσεις .
Η υπηρεσίες από όλες είναι το ίδιο .ξανά ανέφερα και παλιά και για την αλβανίδα ,με 20 ευρώ μια χαρά υπηρεσίες έχει.
Τι περιμένεις παραπάνω .πίπα γαμησι στα όρθια είναι όλες ,δεν έχει αεροπλανικα στην πιάτσα .
Τα ερειπια είναι και από μέσα ερειπια ,δεν παίζει κάτι περίεργο ..το πολύ πολύ να βουλιάξουν τα πόδια σου σε κανένα βούρκο με χυσια

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Ωραίος φίλε ,καλή η βολτιτσα σου .
Από ότι κατάλαβα περνάς από πιάτσα αλλά δεν έχεις φορτώσει ποτέ καμία .
Όλα τα σημεία που ανέφερες και έχεις απορίες είναι στάνταρ γαμηστρονες όλων των κοριτσιών.
Για την Σβετα βγήκες πολύ αργά ,αφού σου είπαμε μεσημέρι προς απόγευμα .
Η Στεφανία δεν ξέρω και δεν νομίζω να δίνει κωλο αλλά μπορούσες να την ρωτήσεις .
Η υπηρεσίες από όλες είναι το ίδιο .ξανά ανέφερα και παλιά και για την αλβανίδα ,με 20 ευρώ μια χαρά υπηρεσίες έχει.
Τι περιμένεις παραπάνω .πίπα γαμησι στα όρθια είναι όλες ,δεν έχει αεροπλανικα στην πιάτσα .
Τα ερειπια είναι και από μέσα ερειπια ,δεν παίζει κάτι περίεργο ..το πολύ πολύ να βουλιάξουν τα πόδια σου σε κανένα βούρκο με χυσια
Σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα τελευταία έχω πάρει λίγες από την πιάτσα και όλες πάντα μέσα στο αυτοκίνητο μου ποτέ σε καβάτζα κτίριο πχ ερείπια και τέτοια γι αυτό και ρώτησα από περιέργεια.Την αλβανίδα την έχω πάρει αρκετές φορές από το 2018 ως ξανθιά τότε ως και σήμερα ,όντως για 20 ευρώ καλά είναι λόγο κυρίως της καλής εμφάνισης που έχει. Η τελευταία που πήρα πρόσφατα ήταν μια Ιουλία , αν μου είπε το αληθινό όνομα της, 20 ευρώ πίπα γαμήσι, μέτρια όμως πράγματα, πολύ απάθεια στο γαμήσι πάνω, βασικά οι πιο πολλές έτσι είναι από ότι κατάλαβα απαθείς στο γαμήσι.Όσο για την στεφανία θα την ρωτήσω αν δίνει το κωλαράκι της και θα ενημερώσω, όπως και να έχει θα την φορτώσω σύντομα διότι έχει ωραία κωλάρα και είναι ομορφούλα και ας βγει και αυτή άλλη μια ξεπέτα . Γενικά όμως προτιμώ να δίνω 30 ή 40 και να πηδάω στα studio παρακάτω με την άνεση του κρεβατιού και ίσως και πιο καθαρές πουτάνες.

Τελευταία τροποποίηση:

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.534
Πόντοι
736
Αυτή η Νταισυ συναγωνιστές πως είναι και σε ποιο σημείο βγαίνει το βράδυ? Δεν την έχω πετύχει ποτέ.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Αυτή η Νταισυ συναγωνιστές πως είναι και σε ποιο σημείο βγαίνει το βράδυ? Δεν την έχω πετύχει ποτέ.
Θα έχουμε μιλήσει καμία 40ρια φορές γιαυτην
Αντε άλλη μία κάνει βόλτες από την διχάλα προς μοναστηριού κ πάει μέχρι το ξενοδοχείο φιλοξενία ίσως κ λίγο παραπάνω από την κάτω πλευρά της μοναστηριού καμία φορά κ από την πάνω κ η ώρα της είναι 9 με 11 περίπου

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
136
Πόντοι
1
Καλησπέρα κύριοι!Έχει πάρει κανείς την βυζαρου με το κόκκινο Fiat μετά το one Salonika να πει εντυπώσεις?

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα κύριοι!Έχει πάρει κανείς την βυζαρου με το κόκκινο Fiat μετά το one Salonika να πει εντυπώσεις?
Τεράστια βυζια
Ψιλό σας γαμαω υφος
Μια ψεύτικη μαγκιά που για μένα δηλώνει άμυνα
Δοτική, καλή πιπα για πιάτσα
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΒΥΖΙΑ!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Γυναίκα είναι... αλλά σαν τον Κουασιμόδο με βυζιά...να τα λέμε κι αυτά....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Γυναίκα είναι... αλλά σαν τον Κουασιμόδο με βυζιά...να τα λέμε κι αυτά....
Εντάξει φίλε crucifix για την πιάτσα πάλι μέτρια την λες .
Έχει άλλες πολύ πιο χάλια,αυτή είναι μια μέτρια περίπτωση και ιδανική για αυτούς που ψάχνουν λίγο μπαμπατσικες

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Εντάξει φίλε crucifix για την πιάτσα πάλι μέτρια την λες .
Έχει άλλες πολύ πιο χάλια,αυτή είναι μια μέτρια περίπτωση και ιδανική για αυτούς που ψάχνουν λίγο μπαμπατσικες
Άλλο αυτό... εγώ λέω καθαρά για την φάτσα....

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.524
Πόντοι
456
υπαρχει νημα για ΚΑΡΤΟΖΗΤΙΑΝΕΣ;

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Βόλτα το βραδάκι στην πιάτσα, η αλβανίδα κλασσικά στο πόστο της με ένα μίνι φόρεμα με στρας θαρρείς βγήκε από τα μπουζούκια.... εν συνεχεία στάση στα 2 μάλλον βουλγαράκια που αράζουν στο στενό λίγο πριν την παιδική χαρά καθώς πας προς τα κτελ όπου τελικά φορτώθηκε το μελαμψό κοντοπούτανο η στεφανία,πολύ ωραίο πρόσωπο και κωλάρα,σήμερα φορούσε ένα ροζ παντελόνι, βασικά όλο με αυτό το ροζ παντελόνι την βλέπω τελευταία χαχαχα....Χωρίς παζάρια 20 ευρώ πίπα σεξ στο αμάξι,κώλο δεν δίνει σε ερώτηση που έκανα. Έχει ωραία επιδερμίδα και αν και βιαζόταν λιγάκι συνολικά η εμπειρία ήταν καλή για τα 20 ευρώ δεδομένου ότι πηδάς ένα νεαρό όμορφο πουτανάκι. Αυτό που με ξενέρωσε όμως ήταν η μπόχα, μύριζε λιγάκι ,μάλλον από απλησιά , είναι και τα ρούχα που δεν τα αλλάζει συχνά τι να πω.....Έτυχε σε εμένα και μύριζε απόψε ή και άλλοι που την πείρατε σας έτυχε το ίδιο?

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Βόλτα το βραδάκι στην πιάτσα, η αλβανίδα κλασσικά στο πόστο της με ένα μίνι φόρεμα με στρας θαρρείς βγήκε από τα μπουζούκια.... εν συνεχεία στάση στα 2 μάλλον βουλγαράκια που αράζουν στο στενό λίγο πριν την παιδική χαρά καθώς πας προς τα κτελ όπου τελικά φορτώθηκε το μελαμψό κοντοπούτανο η στεφανία,πολύ ωραίο πρόσωπο και κωλάρα,σήμερα φορούσε ένα ροζ παντελόνι, βασικά όλο με αυτό το ροζ παντελόνι την βλέπω τελευταία χαχαχα....Χωρίς παζάρια 20 ευρώ πίπα σεξ στο αμάξι,κώλο δεν δίνει σε ερώτηση που έκανα. Έχει ωραία επιδερμίδα και αν και βιαζόταν λιγάκι συνολικά η εμπειρία ήταν καλή για τα 20 ευρώ δεδομένου ότι πηδάς ένα νεαρό όμορφο πουτανάκι. Αυτό που με ξενέρωσε όμως ήταν η μπόχα, μύριζε λιγάκι ,μάλλον από απλησιά , είναι και τα ρούχα που δεν τα αλλάζει συχνά τι να πω.....Έτυχε σε εμένα και μύριζε απόψε ή και άλλοι που την πείρατε σας έτυχε το ίδιο?
Με την συγκεκριμένη μια φορά μόνο την έχω φορτώσει και δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο .
Εγώ βέβαια αποφεύγω να γαμαω στο αμάξι ..γιατι αν σου τύχει όπως λες μετά θα σου μυρίζει 5 μέρες και μόνο που θα το σκέφτεσαι .
Το στενό που λες είναι η γνωστή οδός χλόης .

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Με την συγκεκριμένη μια φορά μόνο την έχω φορτώσει και δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο .
Εγώ βέβαια αποφεύγω να γαμαω στο αμάξι ..γιατι αν σου τύχει όπως λες μετά θα σου μυρίζει 5 μέρες και μόνο που θα το σκέφτεσαι .
Εχει και λίγο καιρό στην χλοης που κλεισανε την είσοδο της παλιάς πολυκατοικίας εκεί με σύρματα.. Επεφταν τρελές πίπες και μαλακιες εκεί

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Ναι η χλόης είναι. Χαίρομαι που δεν βρωμούσε σε εσένα που σημαίνει ίσως να έτυχε σε εμένα οπότε ίσως την ξαναπάρω κάποια στιγμή διότι για εμένα εμφανησιακά είναι από τα ομορφότερα πουτανάκια στην πιάτσα αυτό το διάστημα......Ισχύει αυτό που λες για την βρωμιά στο αμάξι που μένει για μέρες, αλλά η συγκεκριμένη δεν μύριζε τόσο πολύ,άλλωστε είπα ότι συνολικά άξιζε η εμπειρία μαζί της ,εσένα σου άρεσε η φάση όταν την πήρες ή σε ξενέρωσε ? Που την πήρες αν επιτρέπεται στο αμάξι ή σε ένα ερείπιο πιο κάτω.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Εχει και λίγο καιρό στην χλοης που κλεισανε την είσοδο της παλιάς πολυκατοικίας εκεί με σύρματα.. Επεφταν τρελές πίπες και μαλακιες εκεί
Είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη .
Αν κάποιο κτήριο έχει ιδιοκτήτη ακόμα και ερείπιο να είναι ,είναι υποχρεωμένος να το περιφράξει ..αν γίνει κάποιο ατύχημα ,για παράδειγμα καμία κατάρευση και είναι μέσα κανένας συναγωνιστής ,μπορεί να βρει και μπελά.
Εάν είναι περιφραγμένο όμως και έχει παραβίαση στον φράχτη τότε σου λέει εγώ έκανα αυτό που έπρεπε στην ουσία εσύ το παραβιασες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom