You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.796
Ναι εκεί είναιΗ μερακλου γιαγια ( ) που λετε..πριν 4-5 χρονια στο στενο στην πειραιως ηταν 1 μιλφοτζιλφ με μπλε αμαξι και το ονομα της αρχιζε απο Β...
Ξανθια,αδυνατη.Επανεμφανιστηκε;Απο την συγκεκριμενη εγω ειχα θετικη εικονα
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.796
Κωλο θα ρωτήσεις μόνο σε βουλγαρακια ,κάποια δίνουν ,γυφτακια είναι τι περιμένεις ..πρώτα από εκεί ξεπαρθενιαζονται .Υπάρχει κάποια κοπέλα στην πιάτσα που να δίνει κώλο αυτό το διάστημα και με πόσα ευρώ? Όσες έτυχε και ρώτησα μου είπαν όχι, μια εξ αυτών ήταν και η Αλβανίδα, τις άλλες που ρώτησα ονόματα δεν ξέρω.
Σβετλα νωρίς στο ερειπιο δίνει .
Ρώτα και κανένα από τα μιλφονια ..
Μην πας μόνο στα πρεζακια να πάρεις κωλο .
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.536
- Πόντοι
- 456
κοπελα ή "κοπέλα";Υπάρχει κάποια κοπέλα στην πιάτσα που να δίνει κώλο αυτό το διάστημα και με πόσα ευρώ? Όσες έτυχε και ρώτησα μου είπαν όχι, μια εξ αυτών ήταν και η Αλβανίδα, τις άλλες που ρώτησα ονόματα δεν ξέρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η ιδια ειναι;ηξερα πως ειχε σταματησειΝαι εκεί είναι
Ευχαριστώ, ποια είναι αυτή η σβέτλα εννοώ εμφανισιακά για να την καταλάβω, και το ερείπιο που είναι?Κωλο θα ρωτήσεις μόνο σε βουλγαρακια ,κάποια δίνουν ,γυφτακια είναι τι περιμένεις ..πρώτα από εκεί ξεπαρθενιαζονται .
Σβετλα νωρίς στο ερειπιο δίνει .
Ρώτα και κανένα από τα μιλφονια ..
Μην πας μόνο στα πρεζακια να πάρεις κωλο .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.796
Η ίδια είναι Ισίδωρε,δεν κόβει η πουτανα το γαμησικοπελα ή "κοπέλα";
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η ιδια ειναι;ηξερα πως ειχε σταματησει
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.796
Δεν ξέρω αν θα την βρεις αλλά όταν βγαίνει βγαίνει νωρίς μεσημέρι μέχρι απόγευμα ,ξανθιά από όσο θυμάμαι ,εμφανισημη .Ευχαριστώ, ποια είναι αυτή η σβέτλα εννοώ εμφανισιακά για να την καταλάβω, και το ερείπιο που είναι?
Το ερείπιο είναι μετά την χλόης και μετά την παιδική χαρά στα αριστερά σου με κατεύθυνση δυτικά .
Πρόσεχε μόνο δεν ακούγονται καλά λόγια ..κάνει ακαποτα άμα προτείνεις από ότι λένε κάποιοι οπότε πάρε τα μέτρα σου
Καλησπέρα.
Χθεσινό βραδινό πέρασμα γρήγορο χωρίς σκοπό να φορτώσω , ήθελα να πετύχω το Κουγκαρ στην Πειραιώς για να μάθω πληροφορίες και να έχω μια προσωπική γνώμη (από την πρώτη συνομιλία τουλάχιστον,διότι είμαι γενικά φαν της μιλφογκιλφ φάσης)
Πέρασμα από στενό Πειραιώς λοιπόν , το κουγκαρ παρόν , μπλε ηλεκτρικ σεβρολετ με ανάμενες ψιρες ,ανοιχτό παράθυρο και ένας πεζός γερό καμένος μεθύστακας να της μιλάει , κάνω μια γύρα μέχρι να φύγει , επιστρέφω , σταματάω δίπλα της παράθυρο με παράθυρο , παραθέτω τον διάλογο :
«Καλησπέρα κοριτσάρα μου» της λέω χαμογελώντας ..
«Καλησπέρα παιδαρε μου !! Τι κανεις μανάρι μου ; » με χαρούμενη διάθεση , φαρδύ πλατύ χαμόγελο (νομίζω πως χαμογελούσε και το μουνι της)
«Μια χαρά είμαι κοριτσάρα ,είμαι λίγο βιαστικός ,θέλω όμως να σε βρω , τι ώρες /μέρες βγαίνεις ; »
«Αγαπη μου εσυ , με το που νυχτώνει γύρω στις 20:00 με 23:00 περίπου είμαι εδώ , Τετάρτη με Παρασκευή σίγουρα καμία φορά και ΣΚ , 20 παίρνω μωρό μου»
«Πολύ ωραία , θα έρθω να σε βρω οπωσδήποτε»
«Να ερθεις παιδαρε μου , θέλω να σε βιάσω εσένα !!!» Με πλατύ σταθερό χαμόγελο , μάτι που γυαλίζει όπως κ άλλοι έχουν αναφέρει , της άπλωσα και το χέρι μου στο δικό της για καληνύχτα … , από πρόσωπο δεν λέει τίποτα , δυστυχώς δεν μπορούσα να δω σωματότυπο, θα τιμηθεί κάποια στιγμή και θα γράψω εντυπώσεις .
Από την υπόλοιπη πιάτσα δεν ασχολήθηκα , είχα ραντεβού κατοικον με φρέσκια έκφυλη 40αρα , μου μαγείρεψε κιόλας , όποτε ειχε προτεραιότητα , γιατί σαν το δωρεάν , δεν έχει !!
Χθεσινό βραδινό πέρασμα γρήγορο χωρίς σκοπό να φορτώσω , ήθελα να πετύχω το Κουγκαρ στην Πειραιώς για να μάθω πληροφορίες και να έχω μια προσωπική γνώμη (από την πρώτη συνομιλία τουλάχιστον,διότι είμαι γενικά φαν της μιλφογκιλφ φάσης)
Πέρασμα από στενό Πειραιώς λοιπόν , το κουγκαρ παρόν , μπλε ηλεκτρικ σεβρολετ με ανάμενες ψιρες ,ανοιχτό παράθυρο και ένας πεζός γερό καμένος μεθύστακας να της μιλάει , κάνω μια γύρα μέχρι να φύγει , επιστρέφω , σταματάω δίπλα της παράθυρο με παράθυρο , παραθέτω τον διάλογο :
«Καλησπέρα παιδαρε μου !! Τι κανεις μανάρι μου ; » με χαρούμενη διάθεση , φαρδύ πλατύ χαμόγελο (νομίζω πως χαμογελούσε και το μουνι της)
«Μια χαρά είμαι κοριτσάρα ,είμαι λίγο βιαστικός ,θέλω όμως να σε βρω , τι ώρες /μέρες βγαίνεις ; »
«Αγαπη μου εσυ , με το που νυχτώνει γύρω στις 20:00 με 23:00 περίπου είμαι εδώ , Τετάρτη με Παρασκευή σίγουρα καμία φορά και ΣΚ , 20 παίρνω μωρό μου»
«Να ερθεις παιδαρε μου , θέλω να σε βιάσω εσένα !!!» Με πλατύ σταθερό χαμόγελο , μάτι που γυαλίζει όπως κ άλλοι έχουν αναφέρει , της άπλωσα και το χέρι μου στο δικό της για καληνύχτα … , από πρόσωπο δεν λέει τίποτα , δυστυχώς δεν μπορούσα να δω σωματότυπο, θα τιμηθεί κάποια στιγμή και θα γράψω εντυπώσεις .
Από την υπόλοιπη πιάτσα δεν ασχολήθηκα , είχα ραντεβού κατοικον με φρέσκια έκφυλη 40αρα , μου μαγείρεψε κιόλας , όποτε ειχε προτεραιότητα , γιατί σαν το δωρεάν , δεν έχει !!
Δώσε πληροφορίες φίλε όταν την πάρειςΚαλησπέρα.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.796
Ξανθιά στο γκραντ χοτελ ποια εννοείς ;Κάτω είμαι τώρα, παρών είναι η μαμά της Σόνιας, παρέα με τον νταβά της και την γυφτοκρητικιά, μια Βουλγάρα σχετικά χοντρή ξανθιά στο τουντέι, κάτι γυφτοπρεζούδες σκόρπιες και νωρίτερα πιάτσαρε μία Βουλγάρα μελαχρινή, κοντή πολύ χοντρή με τα μπούτια όξω. Τίποτα ενδιαφέρον, ούτε η Σβέτα πουθενά από νωρίς ούτε η ξανθιά στο Γκραντ χοτέλ και τριγύρω
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.796
Δύο είναι ,μια είναι μαζί με την Έλενα στη μοναστηριού ..και η άλλη είναι αυτή που ακούγονται καλά λόγια,από Γκραντ χοτελ μέχρι διχάλα πάει πάνω κάτω ..Μια Ντέζι που έχει γραφτεί, την ψάχνω καιρό
Ποια ψάχνεις εσύ;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.796
Για αυτό ρώτησα πιο πάνω ποια είναι η ξανθιά που εννοεί ο φίλος αλλά ακόμα δεν απάντησε ..Ξανθιά δεν είναι καμιά από τις 2.....
Μήπως λέει την ευη την ξανθιά που γράφει παντού εκεί πέρα και αυτός ;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.796
Τόσο αργά δεν θα την έβρισκες περνα μεχρι 23:00 το πολύΠερασα χθες μετα τα μεσανυτα αποκλειστικα για το επανεμφανιζομενο μιλφ στην Πειραιως αλλα δεν ηταν εκει.
20.00 με 23.00 λοιπον..
Πέρασμα κατά τις 10.00 από την πιάτσα. Μαρία Άλβα απούσα, πιο κάτω κάτι αδιάφορα και η ψηλή gilf παρούσα, σε ένα πέρασμα απέναντι από 4all σε άλλο ένα πριν το Todays.
Μετά την Κωλέτη (νομίζω εκεί που λέτε λαμαρίνες) Ιουλία και μια ψηλή γυφτοβουλγάρα, αρκετά καλή, συστήθηκε ως Μαρία. Ζήτησε 30 και απορρίφθηκε, μου είπε "αν θέλεις 20, να η κοπέλα, πάει με 20", για την Ιουλία η οποία δεν ήταν και κακή σήμερα.
Πριν τη διχάλα όπως πάμε προς τα ΚΤΕΛ αριστερά (νομίζω εκεί που λέτε στους κάδους) η πιτσιρίκα (καδίσια;;), και πάλι συστήθηκε ως Μαρία, ζήτησε 20, δεν επιλέχθηκε γιατί μάλλον υπάρχει αρνητική αύρα από εδώ.
Στάση στη Χλόης, τα δύο Βουλγαράκια, 20, δεν τιμήθηκαν.
Τίμησα την Ανίλια, κυρίως γιατί είχα ακούσει καλά λόγια από εδώ αν και είχα κακή εμπειρία. Και πάλι η εμπειρία κακή. Δεν ξέρω αν δεν της τα σκάω εγώ, αλλά η κοπέλα ήταν πάλι ο ορισμός της ξεπέτας. Αριστερά, απέναντι από εκεί που κάθεται, ζητάει να βγούμε έξω από το αυτοκίνητο αν και δεν το προτιμώ. Πίπα 15-20 δευτερόλεπτα, καλή αλλά ελάχιστη, μετά πισωκολλητά τον τρώει για κανα δίλεπτο και μετά ανοίγει από απέναντι ένα στόρι και βγαίνει ένας ηλικιωμένος. Σταματάω, αρχίζει να λέει ότι δεν πειράζει, ένας παππούς είναι (!!!). Μετά μου τα έχωσε κιόλας που λέει βγήκε ο παππούς γιατί εγώ αργούσα να χύσω. Μιλάμε για 2 λεπτά μάγκες. Χ το κορίτσι, αν και έχει ωραίο κώλο.
Μετά την Κωλέτη (νομίζω εκεί που λέτε λαμαρίνες) Ιουλία και μια ψηλή γυφτοβουλγάρα, αρκετά καλή, συστήθηκε ως Μαρία. Ζήτησε 30 και απορρίφθηκε, μου είπε "αν θέλεις 20, να η κοπέλα, πάει με 20", για την Ιουλία η οποία δεν ήταν και κακή σήμερα.
Πριν τη διχάλα όπως πάμε προς τα ΚΤΕΛ αριστερά (νομίζω εκεί που λέτε στους κάδους) η πιτσιρίκα (καδίσια;;), και πάλι συστήθηκε ως Μαρία, ζήτησε 20, δεν επιλέχθηκε γιατί μάλλον υπάρχει αρνητική αύρα από εδώ.
Στάση στη Χλόης, τα δύο Βουλγαράκια, 20, δεν τιμήθηκαν.
Τίμησα την Ανίλια, κυρίως γιατί είχα ακούσει καλά λόγια από εδώ αν και είχα κακή εμπειρία. Και πάλι η εμπειρία κακή. Δεν ξέρω αν δεν της τα σκάω εγώ, αλλά η κοπέλα ήταν πάλι ο ορισμός της ξεπέτας. Αριστερά, απέναντι από εκεί που κάθεται, ζητάει να βγούμε έξω από το αυτοκίνητο αν και δεν το προτιμώ. Πίπα 15-20 δευτερόλεπτα, καλή αλλά ελάχιστη, μετά πισωκολλητά τον τρώει για κανα δίλεπτο και μετά ανοίγει από απέναντι ένα στόρι και βγαίνει ένας ηλικιωμένος. Σταματάω, αρχίζει να λέει ότι δεν πειράζει, ένας παππούς είναι (!!!). Μετά μου τα έχωσε κιόλας που λέει βγήκε ο παππούς γιατί εγώ αργούσα να χύσω. Μιλάμε για 2 λεπτά μάγκες. Χ το κορίτσι, αν και έχει ωραίο κώλο.
mastropoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2021
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
περασμα 23/4 μετα απο πααρα πολυ καιρο. απο τις 9παρα εως τις 10μιση γυρες. αρχικα δεν υπηρχε σχεδον τπτ. απο ανατολικα προσ δυτικα μεχρι το φαναρι στο εμπορικο τπτ. στις λαμαρινες η ιουλια ντυμενη ντισκομπαλα. το κοκκινο στιλο στο ποστο του και λιγο παρακατω τα 2 γυφτοβουλγαρακια που ζητησαν 30 οποτε οπου φυγει φυγει. στο ερειπιο μανα ,κορη και γυφτοκρητικια οι οποιες φορτωθηκαν μαζι απο καποιον μερακλη, εμεινε η μανα να μαλωνει με ενα πακιστανος μαλλον πρεπει ναταν. πριν τη διχαλα η ανιλια με την αδερφη της και το καδισιο το οποιο μου ζητησε παλι 30. μοναστηριου μονο η συλβια.
απογοητευση και λεω τελευταια γυρα και παμε σπιτι. προστεθηκαν οι συμπεθερες στη μοναστηριου και η αλβα στο γνωστο σημειο.
δε μου εκανε κλικ καμια οποτε ξεκιναω να φυγω και φτανοντασ στη διχαλα βλεπω ντεσυ! επιτελους λεω σε πετυχαινω.
το πιο τιμιο 20ρι των τελευταιων χρονων. η δουλεια εγινε στο πισω καθισμα. εβγαλε οτι φορουσε, σωμα μια χαρα αδυνατο αρκετα σφυχτο. πιπα μια χαρα να ρουφαει τα παντα, ανετοτατη χωρις να βιαζεται, αλλαξαμε 2 στασεις ουτε παραπονα ουτε τπτ. ομιλητικη χωρις να σου σπαει τα νευρα και προσπαθει να σε κανει να περασεις καλα. τουλαχιστον αυτο εδωσε σε μενα να καταλαβω.
για δεδομενα πιατσας μπορω να πω οτι περασα μια χαρα. το τιμαει το 20ρι που παιρνει.
τωρα αν ετυχε η αν ειναι παντα και με ολους ετσι δε το ξερω, θα φανει αν την ξαναπαρω. αν εχουμε τα ιδια θα γινει στις στανταρ επιλογες.
απογοητευση και λεω τελευταια γυρα και παμε σπιτι. προστεθηκαν οι συμπεθερες στη μοναστηριου και η αλβα στο γνωστο σημειο.
δε μου εκανε κλικ καμια οποτε ξεκιναω να φυγω και φτανοντασ στη διχαλα βλεπω ντεσυ! επιτελους λεω σε πετυχαινω.
το πιο τιμιο 20ρι των τελευταιων χρονων. η δουλεια εγινε στο πισω καθισμα. εβγαλε οτι φορουσε, σωμα μια χαρα αδυνατο αρκετα σφυχτο. πιπα μια χαρα να ρουφαει τα παντα, ανετοτατη χωρις να βιαζεται, αλλαξαμε 2 στασεις ουτε παραπονα ουτε τπτ. ομιλητικη χωρις να σου σπαει τα νευρα και προσπαθει να σε κανει να περασεις καλα. τουλαχιστον αυτο εδωσε σε μενα να καταλαβω.
για δεδομενα πιατσας μπορω να πω οτι περασα μια χαρα. το τιμαει το 20ρι που παιρνει.
τωρα αν ετυχε η αν ειναι παντα και με ολους ετσι δε το ξερω, θα φανει αν την ξαναπαρω. αν εχουμε τα ιδια θα γινει στις στανταρ επιλογες.
Όσες φορές την έχω πάρει, τα ίδια πάντα. Το κορίτσι δεν παίζεται. Το κακό είναι ότι δεν την βρίσκεις, εχθές γύριζα ιδιαίτερα στο σημείο που βγαίνει αλλά τίποτα. Και δεν σηκώνει το τηλέφωνο σχεδόν ποτέ. Αν την δείς την βουτάς κατευθείαν, δεν κοιτάς αλλού.περασμα 23/4 μετα απο πααρα πολυ καιρο. απο τις 9παρα εως τις 10μιση γυρες. αρχικα δεν υπηρχε σχεδον τπτ. απο ανατολικα προσ δυτικα μεχρι το φαναρι στο εμπορικο τπτ. στις λαμαρινες η ιουλια ντυμενη ντισκομπαλα. το κοκκινο στιλο στο ποστο του και λιγο παρακατω τα 2 γυφτοβουλγαρακια που ζητησαν 30 οποτε οπου φυγει φυγει. στο ερειπιο μανα ,κορη και γυφτοκρητικια οι οποιες φορτωθηκαν μαζι απο καποιον μερακλη, εμεινε η μανα να μαλωνει με ενα πακιστανος μαλλον πρεπει ναταν. πριν τη διχαλα η ανιλια με την αδερφη της και το καδισιο το οποιο μου ζητησε παλι 30. μοναστηριου μονο η συλβια.
Μόνο κακό, δεν μου έχει δώσει την κωλοτρυπίδα της ακόμα. Έχει δώσει σε κάποιον; Μια φορά μου φάνηκε ότι ήταν ανοιγμένη.