Johnny walker 48
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Τα δύο ωουλγαρακια μου αναφέρουμε χλόης είναι το ένα με μπλε παντελόνι και το άλλο με λευκό και μπλε κολαν σημερα (σορυ αν η ερώτηση είναι χαζή καινούργιος στον χώρο)
Τώρα Γιαννιτσών στο ύψος λίγο μετά την διασταύρωση του One με κατεύθυνση προς ΚΤΕΛ από την αριστερή πλευρά παίζει μια καστανοξανθη ψιλή σχετικά με γόβα κ καλσόν μαύρο και μια πράσινη κολλητή φουστιτσα μίνι ποια είναι?
Όχι βέβαια, δεν υπονοώ κάτι τέτοιο. Αλλά καμιά φορά κάτι όπως οι μύκητες που κολλάνε εύκολα μπορεί να πάνε πχ από το μουνί στο δάχτυλο και από το δάχτυλο στο πουλί. Όταν βρωμάει ψάριείναι ύποπτη η κατάσταση.Ρε φίλε με καποτα ήμουν ,τι μυκητιαση μου λες .
Λες να πηγαίνω να μπαίνω ακα ..;
Ξέρω τι και πώς ,αυτά ειδικά εμφανίζονται σε 1-2 μέρες .
εχω παει με χιλιαδες ακαποτα σε ουκρανια,κυπρο και αλλες χωρες.μια φωρα μου ετυχε ρουμαναΦίλε, άμα μυρίζει ψαρίλα το μουνί, έχει μυκητίαση. Κοίταζε τις επόμενες μέρες το πουλί σου για άσπρα σημαδάκια και φαγούρα μήπως χρειαστείς καμιά αλοιφή.
Και σε μένα κάμποσες φορές δεν μύριζε η Σόνια.
Έχει ρε φίλε όμως μια κωλοτρυπίδα σκέτο ποίημα. Τον τρώει όλον μέσα και είναι σφιχτή όσο πρέπει. Εγώ είναι αδύνατον να αντισταθώ, βάζω την καπότα μου και ρίχνωαπό την περιγραφή είναι η σβέτα, έχουν αναφερθεί αναλυτικά πιο πίσω, δεν θα επαναλάβω
εγώ δεν θα πήγαινα
Τόσες μέρες που έχουν περάσει άμα είχε παιχτεί κάτι τέτοιο όπως είπε ο adonis4 θα είχα βγάλει ήδη και το δέρμα μου από την φαγούρα .εχω παει με χιλιαδες ακαποτα σε ουκρανια,κυπρο και αλλες χωρες.μια φωρα μου ετυχε ρουμανα
απο κολαδικο ειχαι απαισια μυρωδια και μετα που την γαμησε τις επομενες 24 ωρες με επιασε φαγουρα.
μετα απο λιγο μετα απο εντονη φαγουρα ειδα οτι ειχε ξεφιληστη και ολο ασπρο!πηγα σε φαρμακειο
μου εδωσαν μια κρεμα που γρηγορα με θεραπευσε.δεν μπορουσα να περπατησω συνεχως τον εξινα.
εχω τον ιδιο φοβο ακομα αλλα δεν μου ξαναετυχε.αν καταλαβω καπεια μθριζει την διωχνω.
αθηνα μου αρεσε που ειχε χοτελ με μπανιο και καθαρα.σαλονικη ισοσ στουντιο παω.
Ταλαιπωρουμαι εδώ και καιρό με κατι άσπρα σημαδάκια στο κεφάλι αλλά χωρίς φαγουρα. και δε ξέρουμε τι είναι. Αλοιφές έβαλα, σε γιατρούς πήγα και δε λένε να φύγουν.μήπως ξερει κάνεις τι μπορεί να είναι? Υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι από πιπα γιατί ακαποτο σεξ εχω πολλα χρόνια να κανωΦίλε, άμα μυρίζει ψαρίλα το μουνί, έχει μυκητίαση. Κοίταζε τις επόμενες μέρες το πουλί σου για άσπρα σημαδάκια και φαγούρα μήπως χρειαστείς καμιά αλοιφή.
Και σε μένα κάμποσες φορές δεν μύριζε η Σόνια.
φιλε πανε σε γιατρο μην ρωτας τετοιου ειδος συμβουλες σε φορουμ δεν ειμαστε γιατροι..Ταλαιπωρουμαι εδώ και καιρό με κατι άσπρα σημαδάκια στο κεφάλι. και δε ξέρουμε τι είναι. Αλοιφές έβαλα, σε γιατρούς πήγα και δε λένε να φύγουν.μήπως ξερει κάνεις τιμπορεί να είναι? Υπάρχει περίπτωση να το κόλλησα από πιπα γιατί ακαποτο σεξ εχω πολλα χρόνια να κανω
Ταλαιπωρουμαι εδώ και καιρό με κατι άσπρα σημαδάκια στο κεφάλι αλλά χωρίς φαγουρα. και δε ξέρουμε τι είναι. Αλοιφές έβαλα, σε γιατρούς πήγα και δε λένε να φύγουν.μήπως ξερει κάνεις τι μπορεί να είναι? Υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι από πιπα γιατί ακαποτο σεξ εχω πολλα χρόνια να κανω
Δεν βρήκε τη λύση ο γιατρός που σε εξέτασε και ρωτάς εμάς τους bourdelιάρηδες στο φόρουμ;;Ταλαιπωρουμαι εδώ και καιρό με κατι άσπρα σημαδάκια στο κεφάλι αλλά χωρίς φαγουρα. και δε ξέρουμε τι είναι. Αλοιφές έβαλα, σε γιατρούς πήγα και δε λένε να φύγουν.μήπως ξερει κάνεις τι μπορεί να είναι? Υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι από πιπα γιατί ακαποτο σεξ εχω πολλα χρόνια να κανω
Θα σε κάνουν πλουσιότερο 20€; Άντε ρε μλκ ορμα δεν αγοράζεις σπιτιLive now από τη Γιαννιτσών
Αλβα σούπερ καύλα με μίνι φούστα που τονίζουν τα κωλομαγουλα και μπότες πάνω από το γόνατο!!!
Είναι για πολύ γαμησι!!!
Αλλά δεν ξέρω αν θα τα κλαψωτα €€.....
Θα το πάρω!!!Θα σε κάνουν πλουσιότερο 20€; Άντε ρε μλκ ορμα δεν αγοράζεις σπιτι
Ξυπνα ρε μαλακαΘα το πάρω!!!
Αν και ζητάει 30....
Είναι καυλακι πάντως!!
Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου!!Ξυπνα ρε μαλακα
Πες πως την άλλη φορά πήγαμε με 20
Με σίγουρο υφος όχι σα χεσμενος έφηβος
Άντε ταγοριμ. Την πρόλαβες;Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου!!
Όχι δεν την πήρα γιατί ήμουν από τη δουλειά και δεν....Άντε ταγοριμ. Την πρόλαβες;