Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201
Εχθές κατά τις 10.00 όπως είπαν και οι άλλοι η πιάτσα είχε αρκετά κορίτσια. Πήρα Αννίλια αλλά πάρα πολύ ξεπέτα. 20 αλλά μετά δεν υπήρχε. Πίπα 20 δευτερόλεπτα, μετά ρωτάει για σεξ, δεν χωρούσαμε στο αυτοκίνητο καλά, σηκώθηκε, μου τον έπαιξε για άλλα 20 δευτερόλεπτα, χαμογέλασε και αυτό ήταν. Φυσικά ούτε κούκου μου έκανε. Κατά τ' άλλα, όμορφη και μάλλον και καθαρή.

• Like
Αντιδράσεις: tonika

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Εχθές κατά τις 10.00 όπως είπαν και οι άλλοι η πιάτσα είχε αρκετά κορίτσια. Πήρα Αννίλια αλλά πάρα πολύ ξεπέτα. 20 αλλά μετά δεν υπήρχε. Πίπα 20 δευτερόλεπτα, μετά ρωτάει για σεξ, δεν χωρούσαμε στο αυτοκίνητο καλά, σηκώθηκε, μου τον έπαιξε για άλλα 20 δευτερόλεπτα, χαμογέλασε και αυτό ήταν. Φυσικά ούτε κούκου μου έκανε. Κατά τ' άλλα, όμορφη και μάλλον και καθαρή.
Από αυτά που γράφεις φίλε,σίγουρα δεν πήρες Αννιλια .
Από τις 21:00 μέχρι τις 22:30 ήμουν στην περιοχή και εχθές δεν είχε βγει αυτή και η αδερφή της .
Επίσης 3 φορές την έχω πάρει και η κοπέλα ποτέ δεν έχει επιδιώξει να σε ξεπεταξει ..ίσα ίσα γαμιεται αδιαμαρτύρητα.
Η πήρες άλλη ,η βγήκες στην πιάτσα σε παράλληλο κόσμο.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Αν εγινε αυτο φιλος ειναι φαουλ απο πλευρας της. Ισως να ηταν σε κακη στιγμη. Θα επρεπε να της πεις να βγειτε εξω να συνεχισετε. Απο την αλλη ο φιλος Ντιουαρς λεει οτι δεν ηταν. Μηπως κανεις λαθος; Παντως απ οτι εχω δει( κ απο προσωπικη εμπειρια) δεν εχει ακουστει κατι ασχημο γι αυτην.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Από τις 21:00 μέχρι τις 22:30 ήμουν στην περιοχή και εχθές δεν είχε βγει αυτή και η αδερφή της .
Επίσης 3 φορές την έχω πάρει και η κοπέλα ποτέ δεν έχει επιδιώξει να σε ξεπεταξει ..ίσα ίσα γαμιεται αδιαμαρτύρητα.
Ποια είναι η καβαντζα της

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Χθες από κει βγήκε η γκομενάρα του ποπαυ κ δεν έχω πάει ποτέ εκεί πας αρκετά κάτω?
Η αννιλια σε πάει πριν την διχάλα αριστερά μέσα στο πάρκινγκ .
Ο ποπαυ δεν παίζει να ήταν της αννιλιας ,αυτή βγαίνει με την αδερφή κουμανταδορο,γιατί δεν μοιάζει με Βούλγαρο και εκεί που στεκόταν αυτός στέκονται πάντα οι πρεζογκομενες .
Πάντως το πήρε σοβαρά το θέμα ο τύπος με την πίπα ..άμα ανέβουν οι δουλειές θα βγει με κουστούμι και πούρο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Χθες από κει βγήκε η γκομενάρα του ποπαυ κ δεν έχω πάει ποτέ εκεί πας αρκετά κάτω?
Μπερδεύτηκες τώρα ...εσύ λες τον χωματόδρομο,εκεί πάνε η πρεζουδες καβατζα ,συνήθως η ψιλή με την μπούκλα και το αγορέ μαλλί .
Ο tiger λέει στο πάρκινγκ ακριβώς απέναντι από εκεί που στέκεται η αννιλια

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Η αννιλια σε πάει πριν την διχάλα αριστερά μέσα στο πάρκινγκ .
Ο ποπαυ δεν παίζει να ήταν της αννιλιας ,αυτή βγαίνει με την αδερφή κουμανταδορο,γιατί δεν μοιάζει με Βούλγαρο και εκεί που στεκόταν αυτός στέκονται πάντα οι πρεζογκομενες .
Πάντως το πήρε σοβαρά το θέμα ο τύπος με την πίπα ..άμα ανέβουν οι δουλειές θα βγει με κουστούμι και πούρο
Δεν είπα πως ήταν η αννιλια απλά ότι έβγαινε από κει κ επειδή δε την ήξερα εκείνη ρώτησα αν είναι καλή καβναντζα γιατί στο πάρκινγκ διπλά δε λέει
Συνήθως απομακρύνομαι από κει γιατί κάνουν ντου οι μπάτσοι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Δεν είπα πως ήταν η αννιλια απλά ότι έβγαινε από κει κ επειδή δε την ήξερα εκείνη ρώτησα αν είναι καλή καβναντζα γιατί στο πάρκινγκ διπλά δε λέει
Συνήθως απομακρύνομαι από κει γιατί κάνουν ντου οι μπάτσοι
Στο πάρκινγκ αργά είναι καλά .
Στην άλλη καβατζα δεν την έχω δει να μπαίνει αλλά πιστεύω για βράδυ είναι λίγο επικίνδυνο.
Εγώ μια φορά γαμουσα εκεί έξω από το αμάξι απόγευμα να φανταστείς ακόμα δεν είχε βραδιάσει και μέσα από τα καλάμια και πίσω από τα δέντρα βγαίναν πεζοί Πακιστανοί με τις πρεζουδες ..ποιος ξέρει πόσοι κρύβονται εκεί μέσα .

Το ίδιο ακριβώς ,με είχε πάει η Χρύσα μια φορά σε ένα παλιό κτήριο ακριβώς δίπλα στις γραμμές όπως πας για τα στούντιο και σταματάμε στο πάρκινγκ και το κτήριο ήταν γεμάτο Αλγερινούς ,έβαλα μπροστά και την πήγα με την μία χλόης .
Οι πουτανες δεν έχουν τόσο αίσθηση κινδύνου γιατί έχουν πάρε δώσε με τέτοιους αλλά εσείς άμα δεν ξέρετε την καβατζα καλό είναι να αποφεύγετε .

peoglou

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
ρε φιλαρακια, δεν φοβασε μην κολλησετε τιποτα με αυτες του πεζοδρομιου; Ειναι αρκετα επιφοβες.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
ρε φιλαρακια, δεν φοβασε μην κολλησετε τιποτα με αυτες του πεζοδρομιου; Ειναι αρκετα επιφοβες.
Σωστος φιλε μου. Ειναι επιφοβες. Δες το ομως κ απο την αλλη. Επειδη ειναι επιφοβες παιρνεις ολα τα μετρα προφυλαξης παντα. Με τα κοριτσια ανεξαρτητες c.g. κ τα σχετικα που πηγαινουμε τουλαχιστον το στοματικο γινεται χωρις προφυλαξη....για να μην πουμε οτι δινοντας κατι παραπανω η οταν γινεται καποιος σταθερος-συχνος πελατης γινονται ολα χωρις.....εκει μηπως ειναι πιο επιφοβο να κολλησει καποιος κατι;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Όλες είναι επίφοβες ,αλλά δεν γίνετε και να μην γαμαμε.
Αυτές που θεωρείς ότι είναι πιο καθαρές,η κάνουν εξετάσεις συχνά ,μπορεί το πρωί να έκανε εξέταση και το απόγευμα να καταπινε άρρωστα χυσια ..
Οπότε μην το βλέπεις ότι στον δρόμο είναι χειρότερες .
Άλλωστε καλά είπε και ο tiger επειδή ξέρεις που πας προσέχεις περισσότερο .

peoglou

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Δεν αντιλεγω σε αυτα που ειπατε ...απλα ειναι σαν σκιαχτρα οι περισσοτερες. Προτιμω να δωσω ενα 30αρι/40αρι στα στουντιο παρα το σιγουρο κινουμενο σμν του πεζοδρομιου. Οκευ γουστα..

• Like
Αντιδράσεις: tonika

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Δεν αντιλεγω σε αυτα που ειπατε ...απλα ειναι σαν σκιαχτρα οι περισσοτερες. Προτιμω να δωσω ενα 30αρι/40αρι στα στουντιο παρα το σιγουρο κινουμενο σμν του πεζοδρομιου. Οκευ γουστα..
Φιλε το αν ειναι σαν σκιαχτρα...δεν εχει να κανει μ αυτο που συζηταμε....Το σιγουρο σμν του πεζοδρομιου ειναι σιγουρο οταν καποιος κανει...τρελιτσες...με κοπελες που ειναι σε κατασταση καταρρευσης. Το σιγουρο σμν μπορει να ειναι...κ ακομη πιο σιγουρο...αν ειναι καποια τραβεστι που αρεσει σε σενα κ ρωτας για τις υπηρεσιες της. Οπως το ειπες λοιπον....οκκκ γουστα.

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Φιλε το αν ειναι σαν σκιαχτρα...δεν εχει να κανει μ αυτο που συζηταμε....Το σιγουρο σμν του πεζοδρομιου ειναι σιγουρο οταν καποιος κανει...τρελιτσες...με κοπελες που ειναι σε κατασταση καταρρευσης. Το σιγουρο σμν μπορει να ειναι...κ ακομη πιο σιγουρο...αν ειναι καποια τραβεστι που αρεσει σε σενα κ ρωτας για τις υπηρεσιες της. Οπως το ειπες λοιπον....οκκκ γουστα.
Ναι λες και ήμαστε καμία μεγαλούπολη...οι ίδιοι που πάνε σε όλα τα είδη κάνουν κύκλο..
Και οι τρανσαδες πάνε στούντιο ,πιάτσα και οι πιατσοβιοι πάνε στούντιο και πάει λέγοντας ..Κολ γκερλ κτλ.

Ο άλλος λέει πάω σιγουρακι στούντιο ,που έχει μαλλιασει η γλώσσα τους από τα γλυφοκωλια .
Άλλος γράφει πως γαμουσε τρανς ακαποτα η τον γαμουσε και μετά σου λέει πως πέρασε στο στούντιο που πήρε 69 γυμνό με την κοπέλα .
Και ακόμα μερικοί έχετε αυταπάτες περί καθαριότητας .
Το καλύτερο είναι να μην σκαλίζουμε το θέμα ,γιατί από παντού βρωμάει .

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Περα απο κάτι ερπηδες που αρπάζουν ολοι λίγο πολύ (στα χείλη του στόματος εννοώ μονο) δεν εχω πάθει κάτι άλλο

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Μη το ανοίγεται άλλο το θέμα έκανε κάποιος μία ερώτηση πήρε τις απαντήσεις του κ τέλος
Οποίος φοβάται πέφτει κ κοιμάται

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201
22.00 ακριβώς ανήμερα Χριστούγεννα. Η κοπέλα ήταν πηγαίνοντας δυτικά πριν τη διχάλα μαζί με μια άλλη μαυριδερή. Δεν μιλούσε καθόλου Ελληνικά, ούτε Αγγλικά. Καστανόξανθο μαλλί, κάτω από τους ώμους. Μικρό-μέτριο βυζί που δεν με άφησε να βγάλω μπλούζα ή σουτιέν. Ωραίος κώλος, όχι από τους μικρούς αλλά ωραίος. Χαμογελαστή και ευχάριστη αλλά εξαιρετικά ξεπέτα. Πίπα-γαμήσι με καπότα, 20. Τη συνεννόηση την έκανα με την μαυριδερή, αυτή δεν μιλούσε καθόλου. Καβάντζα ακριβώς απέναντι από εκεί που έκανε πιάτσα, δεν είμαι σίγουρος πως να την περιγράψω. Χωματόδρομος με λακούβες, μπαίνεις και κάνεις αριστερά και είσαι μπροστά σε κάτι μαγαζιά και από πάνω πολυκατοικίες. Βουλγάρα. Μου είπε ότι την λένε Αννίλια (κάπως σαν Αννέλια το είπε). Δε νομίζω να ήμουν σε παράλληλο σύμπαν.
Μπορεί να βιαζόταν και να έτυχε βεβαίως, και να έφυγε αμέσως και γι αυτό δεν την είδατε εσείς. Θα την ξαναδοκιμάσω γιατί εκτός από την ξεπέτα μου άρεσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom