DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.857
- Πόντοι
- 3.796
Όλα ταιριαζουν όπως τα λες με την Αννιλια ,αλλά δεν την είδαμε κάτω αυτή την ημέρα .εντάξει μπορεί να έτυχε αλλά να βγήκε για λίγο δεν νομίζω.22.00 ακριβώς ανήμερα Χριστούγεννα. Η κοπέλα ήταν πηγαίνοντας δυτικά πριν τη διχάλα μαζί με μια άλλη μαυριδερή. Δεν μιλούσε καθόλου Ελληνικά, ούτε Αγγλικά. Καστανόξανθο μαλλί, κάτω από τους ώμους. Μικρό-μέτριο βυζί που δεν με άφησε να βγάλω μπλούζα ή σουτιέν. Ωραίος κώλος, όχι από τους μικρούς αλλά ωραίος. Χαμογελαστή και ευχάριστη αλλά εξαιρετικά ξεπέτα. Πίπα-γαμήσι με καπότα, 20. Τη συνεννόηση την έκανα με την μαυριδερή, αυτή δεν μιλούσε καθόλου. Καβάντζα ακριβώς απέναντι από εκεί που έκανε πιάτσα, δεν είμαι σίγουρος πως να την περιγράψω. Χωματόδρομος με λακούβες, μπαίνεις και κάνεις αριστερά και είσαι μπροστά σε κάτι μαγαζιά και από πάνω πολυκατοικίες. Βουλγάρα. Μου είπε ότι την λένε Αννίλια (κάπως σαν Αννέλια το είπε). Δε νομίζω να ήμουν σε παράλληλο σύμπαν.
Μπορεί να βιαζόταν και να έτυχε βεβαίως, και να έφυγε αμέσως και γι αυτό δεν την είδατε εσείς. Θα την ξαναδοκιμάσω γιατί εκτός από την ξεπέτα μου άρεσε.
Και περίεργο ότι δεν κάθησε όπως λες να την γαμησεις ..αν δεν βολεύεται θα σου έλεγε μόνη της να βγήτε από το αμάξι. Εμένα τις δύο φορές εκεί στήθηκε στα όρθια στη τζαμαρία εκεί στο πάρκινγκ.
Και την πρώτη φορά στο στενό πίσω από το βενζινάδικο την γάμησα και δεν έκανε καθόλου αγγαρεία