Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
746

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
746
Τι γινεται ρε παιδια με την ιουλια μπουτι δεν εχει κλεισει σημερα….κανω βολτες και βλεπω την παιρνουν πριν προλαβει να παει στο μερος της
Μηπως εριξε τιμη;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
Πέρασα και εγώ κατά τις 22:00 .όλες έχουν δουλειά σήμερα όχι μόνο η Ιουλία ,πέφτει πολύ γαμιση στη πιάτσα και καμιά ενημέρωση,έκανα τις βόλτες μου αλλά πάλι γάμησα σε στούντιο σήμερα .
Η αλβανίδα με καυλιαρικο κολλητό μίνι φόρεμα ανοιχτό όλο από τα πλάγια πορτοκαλι χρώμα .
Η Αναστασία-ελενα με φόρεμα στρας .
Ακόμα και αυτή με το κόκκινο αμάξι δεν προλάβαινε να μπαινοβγαίνει καβατζα .
Μια καινούρια Βουλγάρα μαυρομαλλα που έλεγα και προχθές είναι ακριβώς στην χλόης ,μιλούσε πάνω κάτω συνέχεια με την Ιουλία και η μαυρομαλλα και η ξανθιά από 20 ζήτησαν πίπα γαμιση την Ιουλία δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω .
Διχάλα τίποτα ,πριν μισή ώρα εμφανίστηκε η κοκκινομάλλα που έλεγα ότι είχα πάρει μια φορά παλιότερα και δεν την ξέρει κανένας από όσο ρώτησα να μάθω .
Μοναστηριού η Έλενα η Νταίζη και η καινούρια ξανθιά ,από μακριά την είδα αλλά δεν μου άρεσε .
Η μισή Θεσσαλονίκη γαμαει σήμερα εκεί γράψτε και καμιά ενημέρωση.
Προσοχή διασταύρωση τουντει .βγήκε πάλι η ίδια ομάδα της τροχαίας και σταματάει αβερτα αυτοκίνητα.μαλλον αυτος με το κίτρινο γιλέκο ο αστυνομικός βρήκε το σημείο του,κάθε μέρα εκεί στήνει το μπλόκο και είναι ο ίδιος .δεν είναι τροχονόμοι ,αν κατάλαβα ΟΠΚΕ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.563
Πόντοι
2.356
Πέρασα και εγώ κατά τις 22:00 .όλες έχουν δουλειά σήμερα όχι μόνο η Ιουλία ,πέφτει πολύ γαμιση στη πιάτσα και καμιά ενημέρωση,έκανα τις βόλτες μου αλλά πάλι γάμησα σε στούντιο σήμερα .
Η αλβανίδα με καυλιαρικο κολλητό μίνι φόρεμα ανοιχτό όλο από τα πλάγια πορτοκαλι χρώμα .
Η Αναστασία-ελενα με φόρεμα στρας .
Ακόμα και αυτή με το κόκκινο αμάξι δεν προλάβαινε να μπαινοβγαίνει καβατζα .
Μια καινούρια Βουλγάρα μαυρομαλλα που έλεγα και προχθές είναι ακριβώς στην χλόης ,μιλούσε πάνω κάτω συνέχεια με την Ιουλία και η μαυρομαλλα και η ξανθιά από 20 ζήτησαν πίπα γαμιση την Ιουλία δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω .
Διχάλα τίποτα ,πριν μισή ώρα εμφανίστηκε η κοκκινομάλλα που έλεγα ότι είχα πάρει μια φορά παλιότερα και δεν την ξέρει κανένας από όσο ρώτησα να μάθω .
Μοναστηριού η Έλενα η Νταίζη και η καινούρια ξανθιά ,από μακριά την είδα αλλά δεν μου άρεσε .
Η μισή Θεσσαλονίκη γαμαει σήμερα εκεί γράψτε και καμιά ενημέρωση.
Προσοχή διασταύρωση τουντει .βγήκε πάλι η ίδια ομάδα της τροχαίας και σταματάει αβερτα αυτοκίνητα.μαλλον αυτος με το κίτρινο γιλέκο ο αστυνομικός βρήκε το σημείο του,κάθε μέρα εκεί στήνει το μπλόκο και είναι ο ίδιος .δεν είναι τροχονόμοι ,αν κατάλαβα ΟΠΚΕ
Μία από τα ίδια περίπου την ίδια ώρα με την διάφορα στην διχάλα ένα κοντό πού δεν έκανε μια κ ένας τύπος με πίπα νεαρός με την δικιά του την πήρε κάποιος κ μόλις την γύρισε σφαίρα κ οι 2 στο βενζινάδικο απέναντί τι πήραν δε ξέρω καλά μου φάνηκαν κ ο τύπος κ αυτή
Στην μοναστηριού η τριάδα πού είπες την ξανθιά δε μπόρεσα να την δω καλά από απέναντί αλλά για να λες δε κάνει έτσι θα είναι
Η Ιουλία με ένα τύπο ψηλό πήγαιναν στην καβαντζα
Το λεπτό το Βουλγάρακι πού ανέφερες το είδα έξω από το today πολύ αδύνατο κ κάπως σπασμένο στη φάτσα ενώ από πίσω το πέρασα για πιτσιρίκι
Πήγα για Άννιλια αλλά τελικά δεν ήταν

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
Μία από τα ίδια περίπου την ίδια ώρα με την διάφορα στην διχάλα ένα κοντό πού δεν έκανε μια κ ένας τύπος με πίπα νεαρός με την δικιά του την πήρε κάποιος κ μόλις την γύρισε σφαίρα κ οι 2 στο βενζινάδικο απέναντί τι πήραν δε ξέρω καλά μου φάνηκαν κ ο τύπος κ αυτή
Στην μοναστηριού η τριάδα πού είπες την ξανθιά δε μπόρεσα να την δω καλά από απέναντί αλλά για να λες δε κάνει έτσι θα είναι
Η Ιουλία με ένα τύπο ψηλό πήγαιναν στην καβαντζα
Το λεπτό το Βουλγάρακι πού ανέφερες το είδα έξω από το today πολύ αδύνατο κ κάπως σπασμένο στη φάτσα ενώ από πίσω το πέρασα για πιτσιρίκι
Πήγα για Άννιλια αλλά τελικά δεν ήταν
Αννιλια πέρασα και εγώ πόσες φορές αλλά δεν βγήκαν σήμερα .
Τον νεαρό στη διχάλα τον είδα και εγώ όσο του γαμουσαν την γκόμενα περίμενε εκεί ,νόμιζα κανένα πουστρακι είναι .η γκόμενα πως ήταν ;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.563
Πόντοι
2.356
Δ
Αννιλια πέρασα και εγώ πόσες φορές αλλά δεν βγήκαν σήμερα .
Τον νεαρό στη διχάλα τον είδα και εγώ όσο του γαμουσαν την γκόμενα περίμενε εκεί ,νόμιζα κανένα πουστρακι είναι .η γκόμενα πως ήταν ;
Δε την είδα από κοντά καλουτσίκι μου φάνηκε
Αρα τον είδες πού είχε την πίπα σαν καπετάνιος ήταν

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.563
Πόντοι
2.356
Δε την έχω πάρει ποτέ την αννιλια κ είπα να την πάρω σήμερα αλλά παπαλα

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Βγηκε χριστουγεννιατικα να ξεσπασει ο κοσμος ζηλευοντας τις σχεσεις-γκομενες των γνωστων τους.. χαχα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
Δ

Δε την είδα από κοντά καλουτσίκι μου φάνηκε
Αρα τον είδες πού είχε την πίπα σαν καπετάνιος ήταν
Είδα που ξεφυσουσε αλλά νόμιζα ήταν ηλεκτρονικό ! Νταβας με πίπα ...τι άλλο θα δούμε στην πιάτσα ..
Ο γύφτος της Μαρίας της Αλβανίδας ;..που κάθεται πάντα απέναντι της στο πεζούλι στην άλλη μεριά του δρόμου και την μιλάει από τα 100 μέτρα ..να την κρατάει ξύπνια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
Δε την έχω πάρει ποτέ την αννιλια κ είπα να την πάρω σήμερα αλλά παπαλα
Το κορίτσι κάνει ρεβεγιόν ,τζάμπα γαμιοτανε τόσες μέρες ;πρέπει να ταισουν τους γυφτονταβαδες σήμερα ,γιορτή είναι .
Άμα πέρασες πριν καμιά ώρα εκεί στη διχάλα ήταν η κοκκινομάλλα με ένα μακρύ μπουφάν ,μήπως ο ποπαυ είναι δικός της γκόμενος ;
Αλλά πολύ πιτσιρικάς φαινοταν

• Χαχα
Αντιδράσεις: Humax

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.563
Πόντοι
2.356
Το κορίτσι κάνει ρεβεγιόν ,τζάμπα γαμιοτανε τόσες μέρες ;πρέπει να ταισουν τους γυφτονταβαδες σήμερα ,γιορτή είναι .
Άμα πέρασες πριν καμιά ώρα εκεί στη διχάλα ήταν η κοκκινομάλλα με ένα μακρύ μπουφάν ,μήπως ο ποπαυ είναι δικός της γκόμενος ;
Αλλά πολύ πιτσιρικάς φαινοταν
Οχι με άλλη ήταν

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
αυτόν 5 φορές πέρασα τον είδα ,τόσο γκαντεμης ήμουν και όλο φορτωμένη ήταν ..;

Και η Σίλβια δεν ήταν έξω σήμερα στη μοναστηριού .

Αυτή με το σκουφάκι πάλι την πήρε το μάτι μου στο ίδιο αμάξι τόσες μέρες ..τι σκατα ερωτεύτηκαν

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
746
Ρε σεις τι γινεται εκει; Που ηταν ολες αυτες προχθες;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
Ρε σεις τι γινεται εκει; Που ηταν ολες αυτες προχθες;
Μην φανταστείς...2-3που δεν είδες προχθές απλά εμφανίστηκαν ,αλλά έχει φουλ κίνηση και δεν προλαβαίνουν .
Άλλη μια ομορφιά που είχε η πιάτσα σήμερα ,όση ώρα γυρνούσα δεν είχε ούτε μια μαύρη .
Ποτε θα εξαφανιστούν αυτές από την πιάτσα ;έχουν καταντήσει αηδία ,άσε που έχουν γίνει όλες τοφαλοι τόσα χρόνια μέχρι και ταπερακια κουβαλάνε μαζί τους και τρώνε εκεί στο φανάρι

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Μην φανταστείς...2-3που δεν είδες προχθές απλά εμφανίστηκαν ,αλλά έχει φουλ κίνηση και δεν προλαβαίνουν .
Άλλη μια ομορφιά που είχε η πιάτσα σήμερα ,όση ώρα γυρνούσα δεν είχε ούτε μια μαύρη .
Ποτε θα εξαφανιστούν αυτές από την πιάτσα ;έχουν καταντήσει αηδία ,άσε που έχουν γίνει όλες τοφαλοι τόσα χρόνια μέχρι και ταπερακια κουβαλάνε μαζί τους και τρώνε εκεί στο φανάρι
πρεπει να εχουν φαει χοντρη απορριψη απο τους πιατσοβιους.. μου εχουν κανει σχεδον πεσιματα τραβηγματα απο τη μπλουζα για να παω να τις ριξω εναν! Μεχρι και φωνες και ουρλιαχτα σου ριχνουν αν εισαι στο απεναντι πεζοδρομιο μπας και τις δωσεις σημασια. Φτηνες μεν αλλα κακιστη αποδοση

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
πρεπει να εχουν φαει χοντρη απορριψη απο τους πιατσοβιους.. μου εχουν κανει σχεδον πεσιματα τραβηγματα απο τη μπλουζα για να παω να τις ριξω εναν! Μεχρι και φωνες και ουρλιαχτα σου ριχνουν αν εισαι στο απεναντι πεζοδρομιο μπας και τις δωσεις σημασια. Φτηνες μεν αλλα κακιστη αποδοση
Το κακό είναι ότι την πατάνε οι περαστικοί ,που δεν ξέρουν από την πιάτσα και περνάνε συνήθως σουρωμενοι .
Τους ψήνουν και πάνε οι καημένοι και τις γαμανε ,έτσι επιβιώνουν πλέον αυτές στην πιάτσα .εγώ προσπαθώ να μην με πιάνει κόκκινο το φανάρι έρχονται μέχρι το αμάξι και με ζαλίζουν ,μόνο τα τζάμια δεν μου πλένουν για να τις πάρω .

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
746
Εγω παντως φιλος δεν το κρυβω μ αρεσουν ανεκαθεν οι μαυρουλες σαν γυναικες. Στην πιατσα πηρα δυο φορες την Σονια. Τα βρισκαμε κ ηταν ωραια φαση. Δεν την ξαναδα ομως. Οσο γι αυτες που ειναι τωρα...οντως ουτε κεφι μου κανει να τις κοιταξω.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
Ε...ου ...έλα πάμε ..
Ου ..έλα ..γκαμιση ..
Πάμε ..μμμτσ...
Λες και ήμαστε τίποτα τσομπανοσκυλα φωνάζουν .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom