Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Η αδερφή της λογικά είναι η Ντάνιελα η η Άννα της μπερδεύω αυτές αλλά έχουν ακουστεί καλά λόγια κ για της 2 αλλά από σώμα πιστεύω υστερούν
Από τις 3 έχω πάρει μόνο Άννα μία φορά καλή ήταν αλλά μου φάνηκε φαρδύς ο κώλος της αν κ ήταν Πίσα σκοτάδι κάπου μετά της γραμμές αριστερά στις καλαμιές είχαμε πάει
Η αδερφή της είναι μια γεματουλα λίγο ,τουλάχιστον έτσι φαίνεται με μαύρο μαλλί που είναι πάντα μαζί ,αυτή κάνει και το νταλαβερι και την συνενόηση αφού η Αννιλια δεν μιλάει πολλά ελληνικά

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Τίγρη ξέρω το τι να περιμενω ρε σύ. Πιπα μέτρια στήσιμο αδιάφορα μέτριο κτλ… απλά ήταν πολύ ευδιάθετη. Μου έκανε εντύπωση. Ήθελα να πιάσω απλά αυτά τα μπούτια ρε. Είχα καιρο και ήθελα να χύσω βλέποντας κάτι πιο καλό. Γενικά εγώ προτιμάω Αλβα, Αναστα-ελενη, μαυρομαλλα πλέον τέως ξανθιά έγκυο, που κ που ανιλια, Έλενα συμπεθέρα και που κ που αδερφή ανιλιας ντανιελα. Α! Και βασια βουργαρα σπανιωσ Κ αυτή λόγω καβλας που μ βγαζει. Και ο λόγος είναι για λόγους υγιεινής. Έτσι κ αλλιώς δε μπορώ να καβλωσω (εκτοσ Βασιας όπως είπα) τόσο άνετα στη βρωμοπιατσα όσο σε στούντιο Αρα να μη βρωμάει τλχστον η άλλη και να είναι και λίγο καβλακι.
Για ντανιελα λοιπόν που ρωτάτε, υπέρ βυζαρες, καλούτσικη πιπα, κωλος μέτριος, πατσοκοιλι

Thorikto199

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Τις μαύρες της έχει πάρει κανένας? Τώρα ξεκίνησα να πηγαίνω εγώ και δεν ξέρω.. Επίσης με τους μπάτσους τι φάση και είναι όλοι μέρα εκεί τελευταία

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Τίγρη ξέρω το τι να περιμενω ρε σύ. Πιπα μέτρια στήσιμο αδιάφορα μέτριο κτλ… απλά ήταν πολύ ευδιάθετη. Μου έκανε εντύπωση. Ήθελα να πιάσω απλά αυτά τα μπούτια ρε. Είχα καιρο και ήθελα να χύσω βλέποντας κάτι πιο καλό. Γενικά εγώ προτιμάω Αλβα, Αναστα-ελενη, μαυρομαλλα πλέον τέως ξανθιά έγκυο, που κ που ανιλια, Έλενα συμπεθέρα και που κ που αδερφή ανιλιας ντανιελα. Α! Και βασια βουργαρα σπανιωσ Κ αυτή λόγω καβλας που μ βγαζει. Και ο λόγος είναι για λόγους υγιεινής. Έτσι κ αλλιώς δε μπορώ να καβλωσω (εκτοσ Βασιας όπως είπα) τόσο άνετα στη βρωμοπιατσα όσο σε στούντιο Αρα να μη βρωμάει τλχστον η άλλη και να είναι και λίγο καβλακι.
Για ντανιελα λοιπόν που ρωτάτε, υπέρ βυζαρες, καλούτσικη πιπα, κωλος μέτριος, πατσοκοιλι
Ωραιος. Κ καλα ξηγηθηκες. Κ καταλαβες οτι το ειπα χαριτολογωντας για την....αγαπημενη μου!

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Προχθες που ημουν εκει καποια στιγμη μαζι με την Αννιλια-Ντανιελα καθοταν κ μια αλλη κοπελα ( την οποια ειχα δει κ το καλοκαιρι) κοντουλα αδυνατη μακρυ μαλλι. Μετα πηγε απεναντι κ λιγο παραπερα κ καθοταν μονη της. Καλουτσικο προσωπακι αλλα γιατι νομιζω οτι εχει σχεση με....συμπληρωματα....; Καταλαβε καποιος ποια εννοω;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Προχθες που ημουν εκει καποια στιγμη μαζι με την Αννιλια-Ντανιελα καθοταν κ μια αλλη κοπελα ( την οποια ειχα δει κ το καλοκαιρι) κοντουλα αδυνατη μακρυ μαλλι. Μετα πηγε απεναντι κ λιγο παραπερα κ καθοταν μονη της. Καλουτσικο προσωπακι αλλα γιατι νομιζω οτι εχει σχεση με....συμπληρωματα....; Καταλαβε καποιος ποια εννοω;
Φίλε μου τι νομίζεις ..αυτή εννοώ που είναι σκέτο κόκκαλο .
Αυτή ήταν εκεί ,είναι πιο λιωμένη από όλες τις πρεζουδες εκεί .
Είχε σταματήσει να βγαίνει καιρό και τώρα κάνα εμφανίστηκε .
Μια φορά την έπιασα συζήτηση και μου λέει αν θες μόνο πίπα 15 ευρώ ,χωρίς καποτα ,την λέω ευγενικά μπορεί να ξανά περάσω ,για να φύγω κλασικά ,και μου λέει έλα με 10 δεν πειράζει.την λέω ακαποτα και μου λέει ναι άμα θες πάμε δίπλα να πάρω καποτες να τις πληρώσω από το δεκαρικο ,έφυγα και δεν ξανά σταμάτησα .

Εκτός αν λες μια άλλη γυφτοβουλγαρα που βγαίνει που και που μαζί τους αλλά εκείνη είναι μεγαλοκοπελα.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Φίλε μου τι νομίζεις ..αυτή εννοώ που είναι σκέτο κόκκαλο .
Αυτή ήταν εκεί ,είναι πιο λιωμένη από όλες τις πρεζουδες εκεί .
Είχε σταματήσει να βγαίνει καιρό και τώρα κάνα εμφανίστηκε .
Μια φορά την έπιασα συζήτηση και μου λέει αν θες μόνο πίπα 15 ευρώ ,χωρίς καποτα ,την λέω ευγενικά μπορεί να ξανά περάσω ,για να φύγω κλασικά ,και μου λέει έλα με 10 δεν πειράζει.την λέω ακαποτα και μου λέει ναι άμα θες πάμε δίπλα να πάρω καποτες να τις πληρώσω από το δεκαρικο ,έφυγα και δεν ξανά σταμάτησα .

Εκτός αν λες μια άλλη γυφτοβουλγαρα που βγαίνει που και που μαζί τους αλλά εκείνη είναι μεγαλοκοπελα.
Οχι. Σχετικα νεαρη ειναι. Τα ματια της δειχνουν οτι ειναι σε φαση.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Πολύ αδύνατη ,με τζιν η φόρμα .και μπουφάν με κουκούλα φορούσε
Κ τις δυο φορες καθοταν. Κ με τα κοριτσια κ μονη της μετα στην γωνια. Γιαννιτσων με....δεν ξερω την καθετη οδο. Μαζεμενα τα μαλλια. Δεν προσεξα τι φορουσε. Αν δεν κανω λαθος τζιν με σκισιματα. Ουτε ενα 15 δεν εμεινε. Δεν την ξαναδα.

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
64
Πόντοι
0
Παιδια πως την λενε την θεια που αραζει οπως πηγαινεις προς κτελ στα δεξια, μαυρο μαλι ισιο, φουστα καλσον και σε κοιταει στα ματια. Εδωσα πιπα μια φορα και με καβλωσε αρκετα . Επισης, εχει ωραια μεγαλα βυζια! Εσεις πως περασατε μαζι της?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Κ τις δυο φορες καθοταν. Κ με τα κοριτσια κ μονη της μετα στην γωνια. Γιαννιτσων με....δεν ξερω την καθετη οδο. Μαζεμενα τα μαλλια. Δεν προσεξα τι φορουσε. Αν δεν κανω λαθος τζιν με σκισιματα. Ουτε ενα 15 δεν εμεινε. Δεν την ξαναδα.
Όχι δεν είναι αυτή τότε .
Με σκισιματα κάτι μου θυμίζει αυτές τις μέρες .
Παίζει να είναι βουλγαρακι και αυτό .
Τον Κρος τον φάγαμε με το να τον συζητάμε ! 3 μέρες συνεχόμενα δεν ήταν διχάλα ..χαχαχα

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Όχι δεν είναι αυτή τότε .
Με σκισιματα κάτι μου θυμίζει αυτές τις μέρες .
Παίζει να είναι βουλγαρακι και αυτό .
Τον Κρος τον φάγαμε με το να τον συζητάμε ! 3 μέρες συνεχόμενα δεν ήταν διχάλα ..χαχαχα
Μπορει κ να κανω λαθος για το τζιν. Δυο φορες την ειδα ολο κ ολο..Εχει ωραια ματια παντως.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Σήμερα παίζει τίποτα ;πέρασε κανείς;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Σήμερα παίζει τίποτα ;πέρασε κανείς;
Αλβα είδα με φούστα και κόκκινες μπότες με μια χοντρή μελαχρινή μιλούσε. Από την άλλη δεν πήγα προς ΚΤΕΛ Γτ ήμουν Μέντη γυναίκα μετά από επίσκεψη στο one Sal

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
εκανα μια βολτα πριν λιγο. Μετα την διαστευρωση του τουτντει δεξια μια ξανθια αδυνατη απεναντι λαμαρινες ιουλια, μετα η γεματουλα με το κοκκινο αμαξι στην γωνια της και εξω απο το ερειπιο η σονια μεσα στο αμαξι.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
εκανα μια βολτα πριν λιγο. Μετα την διαστευρωση του τουτντει δεξια μια ξανθια αδυνατη απεναντι λαμαρινες ιουλια, μετα η γεματουλα με το κοκκινο αμαξι στην γωνια της και εξω απο το ερειπιο η σονια μεσα στο αμαξι.
Η ξανθιά αδύνατη είναι Βουλγάρα με την Ιουλία παρέα έχει μέρες που την πετυχαίνω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796

Stories

Νέο!