Σημερινή βόλτα στις ίδιες ώρες με εχθές .
22:00-23:30.
Από ότι φαίνεται τα κροσακια άνοιξαν νέα πιάτσα και κάθε μέρα μαζεύονται όλο και περισσότερα στο στενό μετά την κτηνιατρική λίγο πριν βγεις για αναγεννήσεως.
Μετά το σελ κλασικά η αλβανίδα με σορτσάκι με στρας και μπούτια και κωλομερια έξω .ελπίζω ο φίλος που έστειλε πμ σήμερα να κατάφερε να την βρήκε .
Η Αναστασία από απέναντι με φόρμες ..σήμερα δεν το πήγαινε πολύ το γράμμα .
Η άλλη η Έλενα ;..η Βουλγάρα που ήταν ξανθιά και τώρα έγινε μελαχρινή ακριβώς δίπλα .αυτή μαλακες έτοιμη να γεννήσει είναι έχει κάνει μια κοιλιά δεν κουμπώνε το παλτό σήμερα ,κανονίστε τα την ξεγεννησετε σε κανένα αμάξι .
Λίγο μετά το 4 all η αδιάφορη χοντρή ξανθιά με την άλλη αδιάφορη χοντρή που είναι συνήθως χλόης .
Στις λαμαρίνες η πετιτ Ιουλία που σήμερα περνοντας μου χαμογέλασε ,η με διαβάζει εδώ η έχει την εντύπωση ότι θα μου ξανά πάρει τα λεφτά .
Ακριβώς δίπλα της μια ξανθιά Βουλγαρα αδύνατη ,πρώτη φορά την είδα και μια ακόμα μελαχρινή που έφυγε από κει και πήγε στήθηκε κανένα μισάωρο στη Χλόης ,μετά εξαφανίστηκε .μάλλον τώρα λόγο γιορτών θα σκάσουν νέες αφίξεις εκ Βουλγαρίας.
Πριν την διχάλα κλασικά αννιλια και η αδερφή της .
Στη διχάλα τρεις πρεζουδες ,εμφανίστηκε πάλι και εκείνη η λιομενη που έχει μείνει 20 κιλά και καθόταν στο πεζούλι λίγο πιο πέρα από την αννιλια .
Επίσης στο βενζινάδικο καθόταν κάτω ακριβώς από έξω δυο ώρες μέσα στη μαστουρα μια πρεζου ξανθιά με μπούκλες και άσπρο μπουφάν και ροζ φόρμα ,αυτή είναι η περιβόητη Εύη που έχουν γεμίσει όλους τους τοίχους ;;;
Μοναστηριού κλασικά η Σύλβια .
Το κοντό με το σκουφάκι που είδα εχθές το είχε πάλι δύο ώρες μέσα στο αμάξι πάνω στη μοναστηριού ο τύπος που είπα και χθες .
Τέλος πέτυχα την Έλενα με Νταίζη ;που συνήθως είναι απέναντι σταμάτησα για να δω καλά την σκιννυ γκόμενα ( όχι την Έλενα ) γιατί πάντα κρύβεται και είχα την υποψία ότι είναι κανένα τραβελακι ,τελικά είναι γκόμενα Βουλγάρα ..αλλά η Έλενα έκανε τα παζάρια και δεν την άφηνε να μιλήσει με εμένα ,με πήρε χαμπάρι ότι την λυγουρευομαι και μου λέει μόνο με 30 πάει ...είπα δεν έχω τόσα να το παίξω καημένος αλλά δεν συγκινήθηκε .
Μπροστά στο ροτόντα είχε τράκα και μαζεύτηκε όλη η αστυνομία εκεί οπότε η Γιαννιτσών ήταν ήσυχη από αυτό το θέμα .