You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
basillhs1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
teris xereis tipota giato xan8o poy sixnazi ekei poy einai ta roymanakia einai roymanaki i ellinida
Φίλε την έχω δει εκεί δίπλα στα ρουμανάκια αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να σταματήσω να της μιλήσω. Νομίζω ότι μου φάνηκε σαν την Ρίτα την Ελληνίδα που την είχα πάρει παλιά από Γιαννιτσών και ήταν πολύ καλή αλλά μου φαίνεται περίεργο να κάνει παρέα και να είναι κολλητά με τα ρουμανάκια...Και η Ρίτα ήταν πολύ προσεχτική, περπατούσε συνέχεια πάνω κάτω για να μην δίνει στόχο, τώρα μου φαίνεται περίεργο να κάθεται έτσι προκλητικά...Ισως να κάνω λάθος και να την μπερδεύω και να είναι και αυτή Ρουμάνα...
Αν ξέρει κάποιος ας μας πει...
Αν ξέρει κάποιος ας μας πει...
basillhs1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια χαθικε ομωσ πιγα εχθεσ και δεν ηταν εκει εχω περασι και αλλεσ δυο φορεσ και δεν ειναι εκει αν χερει καπιοσ τι παιζει να μασ πει
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
εχει κανενας κανενα τηλ απο τις κυριες των γιαννιτσών (οχι τα ρουμανακια αν γινεται κ οχι trans)? οποιος γνοριζει ας μου στειλεi pm για να μη ξοδευω 20Ε στη βενζινη
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ε πως να τις πω..... εχεις ρε λαμπρο???
συναγωνιστες ειδα και εγω τα 3 ρουμανακια στον παλιο σταθμο,αν και ξανθια δεν ειδα,και τα 3 μελαχρινα ηταν.μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε η πιο ψηλη και πιο αδυνατη απο τις 3,με ενα sexy κιτρινο σουπερ μινι και πανεμορφο προσωπακι.δωστε παρακαλω πληροφοριες συναγωνιστες,στο αμαξι ξεντυνονται τελειως,αφηνουν πιασιματα,αλλαζουν στασεις?με λιγα λογια το αξιζουν το 40αρι?(και μην διανοηθει κανεις να πληρωσει 50 που ζητανε αρχικα,με το πρωτο παζαρι δεχονται στα 40...)
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Τελικά παιδιά την ξανθιά στον παλιό σταθμό την είδε κανείς?συνεχίζει να βγαίνει και τί ώρα?
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
τελικά την ξανθιά την είδε κανείς??
Έτσι τελείως πληροφοριακά, πριν από καμιά ώρα περνώντας από Κωλέττη, στο φανάρι, ήταν παρκαρισμένη μια Mercedes γκρι με αναμμένα φώτα. Μέσα δεν πρόσεξα καλά αν ήταν ή όχι τρανς. Πέρασα γρήγορα και δεν πρόλαβα να τσεκάρω σωστά. Δεν διάβασα να ξαναμιλήσατε για αυτήν την περίπτωση και είπα να το αναφέρω.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
ειναι τρανς και ειναι παντα εκειΈτσι τελείως πληροφοριακά, πριν από καμιά ώρα περνώντας από Κωλέττη, στο φανάρι, ήταν παρκαρισμένη μια Mercedes γκρι με αναμμένα φώτα. Μέσα δεν πρόσεξα καλά αν ήταν ή όχι τρανς. Πέρασα γρήγορα και δεν πρόλαβα να τσεκάρω σωστά. Δεν διάβασα να ξαναμιλήσατε για αυτήν την περίπτωση και είπα να το αναφέρω.
λοιπον το παρατηρησα μια το παρατηρησα δυο τρεις κτλ κτλ
σχεδον καθε μερα λοιπον μετα την αερογεφυρα τις σταυρουπολης προς τιταν στην σταση που εχει εκει βγαινουν κατι ΑΘΛΙΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ επικυνδινα μαλλον και για την δημοσια ηγεια
ωρες.....ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ!!!!
μαγκες ειναι για μαζεμα τα εν λογο ,,,,,,,,,,,,,,,,να μην πω .........
σχεδον καθε μερα λοιπον μετα την αερογεφυρα τις σταυρουπολης προς τιταν στην σταση που εχει εκει βγαινουν κατι ΑΘΛΙΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ επικυνδινα μαλλον και για την δημοσια ηγεια
luca
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Τα εχω δει ... κανουν ντεμεκ ,ωτο στοπ .Ειναι οντως τρισαθλιες.λοιπον το παρατηρησα μια το παρατηρησα δυο τρεις κτλ κτλ
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
τελικα ρε παιδιά δεν είπε κανείς?την ξανθιά τηνπέτυχε κανείς και πού?στις ρουμάνες?
τις ρουμάνες αν τις πήρε κανείς ας πεί, αξίζουν??
τις ρουμάνες αν τις πήρε κανείς ας πεί, αξίζουν??
Δεν βλέπω πολλή κινητικότητα στο θρεντ τελευταία.
Τι παίζει στις πιάτσες της πόλης μας;
Θυμάται κανείς την τρανς Λουίζα που έβγαινε με ένα (νομίζω) ασημί Σουζούκι Σουιφτ; Εμφανισιακά δεν ήταν κάτι το πολύ ιδιαίτερο (αν και σίγουρα υπάρχουν χειρότερες) αλλά έκανε φανταστικά deep-throat τσιμπούκια. Κυκλοφορεί ακόμη;
Τι παίζει στις πιάτσες της πόλης μας;
Θυμάται κανείς την τρανς Λουίζα που έβγαινε με ένα (νομίζω) ασημί Σουζούκι Σουιφτ; Εμφανισιακά δεν ήταν κάτι το πολύ ιδιαίτερο (αν και σίγουρα υπάρχουν χειρότερες) αλλά έκανε φανταστικά deep-throat τσιμπούκια. Κυκλοφορεί ακόμη;
βρε παιδια επιτρεπεται ολοκληρη θεσσαλονικη να μην γραφεται καθημερινη αναφορα απο τισ πιατσεσ αναλυτικα,τι να πο ειλεικρινα λυπαμαι μακαρι να εμενα θεσσαλονικη να σασ ενημερονα καθημερινα,γραψτε επιτελουσ στο σαιτ για τισ πιατσεσ δεν ειναι κακο,γραψτε αναλιτικεσ περιγραφεσ για τραβελια και πουτανεσ γιατι τετοια παγομαρα .