Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παντως σε σχεση με 1-2 μηνες πριν,τωρα ειναι πολυ καλητερα τα πραγματα τουλαχιστον βγαινει για πιατσα και καμια γυναικα.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Τουλάχιστον τώρα είναι τα 3 ρουμανάκια κάτω και δίνουν λίγη ζωή...είναι πολύ καλά για τα standar της Γιαννιτσών

basillhs1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
teris xereis tipota giato xan8o poy sixnazi ekei poy einai ta roymanakia einai roymanaki i ellinida

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Φίλε την έχω δει εκεί δίπλα στα ρουμανάκια αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να σταματήσω να της μιλήσω. Νομίζω ότι μου φάνηκε σαν την Ρίτα την Ελληνίδα που την είχα πάρει παλιά από Γιαννιτσών και ήταν πολύ καλή αλλά μου φαίνεται περίεργο να κάνει παρέα και να είναι κολλητά με τα ρουμανάκια...Και η Ρίτα ήταν πολύ προσεχτική, περπατούσε συνέχεια πάνω κάτω για να μην δίνει στόχο, τώρα μου φαίνεται περίεργο να κάθεται έτσι προκλητικά...Ισως να κάνω λάθος και να την μπερδεύω και να είναι και αυτή Ρουμάνα...
Αν ξέρει κάποιος ας μας πει...

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Μια φορά που σταμάτησα, αν θυμάμαι καλά, μιλούσε κανονικά ελληνικά, δεν την έχω πάρει βέβαια για να είμαι σίγουρος.. Μάλλον είναι αυτή που λεει ο teris

basillhs1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια χαθικε ομωσ πιγα εχθεσ και δεν ηταν εκει εχω περασι και αλλεσ δυο φορεσ και δεν ειναι εκει αν χερει καπιοσ τι παιζει να μασ πει

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Τί ώρα πήγες χτες φίλε?
Μπορεί να μην βγαίνει Παρασκευές και Σάββατα για να μην δίνει στόχο...

Μιας και κατέβηκες, είχε τίποτα άλλο αξιόλογο?

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
εχει κανενας κανενα τηλ απο τις κυριες των γιαννιτσών (οχι τα ρουμανακια αν γινεται κ οχι trans)? οποιος γνοριζει ας μου στειλεi pm για να μη ξοδευω 20Ε στη βενζινη

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Από πότε τα πρεζάκια και οι γύφτισσες αποκαλούνται κυρίες?

pektisss

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες ειδα και εγω τα 3 ρουμανακια στον παλιο σταθμο,αν και ξανθια δεν ειδα,και τα 3 μελαχρινα ηταν.μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε η πιο ψηλη και πιο αδυνατη απο τις 3,με ενα sexy κιτρινο σουπερ μινι και πανεμορφο προσωπακι.δωστε παρακαλω πληροφοριες συναγωνιστες,στο αμαξι ξεντυνονται τελειως,αφηνουν πιασιματα,αλλαζουν στασεις?με λιγα λογια το αξιζουν το 40αρι?(και μην διανοηθει κανεις να πληρωσει 50 που ζητανε αρχικα,με το πρωτο παζαρι δεχονται στα 40...)

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Τελικά παιδιά την ξανθιά στον παλιό σταθμό την είδε κανείς?συνεχίζει να βγαίνει και τί ώρα?

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
τελικά την ξανθιά την είδε κανείς??

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι τελείως πληροφοριακά, πριν από καμιά ώρα περνώντας από Κωλέττη, στο φανάρι, ήταν παρκαρισμένη μια Mercedes γκρι με αναμμένα φώτα. Μέσα δεν πρόσεξα καλά αν ήταν ή όχι τρανς. Πέρασα γρήγορα και δεν πρόλαβα να τσεκάρω σωστά. Δεν διάβασα να ξαναμιλήσατε για αυτήν την περίπτωση και είπα να το αναφέρω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Έτσι τελείως πληροφοριακά, πριν από καμιά ώρα περνώντας από Κωλέττη, στο φανάρι, ήταν παρκαρισμένη μια Mercedes γκρι με αναμμένα φώτα. Μέσα δεν πρόσεξα καλά αν ήταν ή όχι τρανς. Πέρασα γρήγορα και δεν πρόλαβα να τσεκάρω σωστά. Δεν διάβασα να ξαναμιλήσατε για αυτήν την περίπτωση και είπα να το αναφέρω.
ειναι τρανς και ειναι παντα εκει

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
λοιπον το παρατηρησα μια το παρατηρησα δυο τρεις κτλ κτλ

σχεδον καθε μερα λοιπον μετα την αερογεφυρα τις σταυρουπολης προς τιταν στην σταση που εχει εκει βγαινουν κατι ΑΘΛΙΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ  επικυνδινα μαλλον και για την δημοσια ηγεια

ωρες.....ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ!!!!
μαγκες ειναι για μαζεμα τα εν λογο ,,,,,,,,,,,,,,,,να μην πω .........

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
λοιπον το παρατηρησα μια το παρατηρησα δυο τρεις κτλ κτλ

σχεδον καθε μερα λοιπον μετα την αερογεφυρα τις σταυρουπολης προς τιταν στην σταση που εχει εκει βγαινουν κατι ΑΘΛΙΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ  επικυνδινα μαλλον και για την δημοσια ηγεια

ωρες.....ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ!!!!
μαγκες ειναι για μαζεμα τα εν λογο ,,,,,,,,,,,,,,,,να μην πω .........
Τα εχω δει ... κανουν ντεμεκ ,ωτο στοπ .Ειναι οντως τρισαθλιες. 

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
τελικα ρε παιδιά δεν είπε κανείς?την ξανθιά τηνπέτυχε κανείς και πού?στις ρουμάνες?
τις ρουμάνες αν τις πήρε κανείς ας πεί, αξίζουν??

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δεν βλέπω πολλή κινητικότητα στο θρεντ τελευταία.

Τι παίζει στις πιάτσες της πόλης μας;
Θυμάται κανείς την τρανς Λουίζα που έβγαινε με ένα (νομίζω) ασημί Σουζούκι Σουιφτ; Εμφανισιακά δεν ήταν κάτι το πολύ ιδιαίτερο (αν και σίγουρα υπάρχουν χειρότερες) αλλά έκανε φανταστικά deep-throat τσιμπούκια. Κυκλοφορεί ακόμη;

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βρε παιδια επιτρεπεται ολοκληρη θεσσαλονικη να μην γραφεται καθημερινη αναφορα απο τισ πιατσεσ αναλυτικα,τι να πο ειλεικρινα λυπαμαι μακαρι να εμενα θεσσαλονικη να σασ ενημερονα καθημερινα,γραψτε επιτελουσ στο σαιτ για τισ πιατσεσ δεν ειναι κακο,γραψτε αναλιτικεσ περιγραφεσ για τραβελια και πουτανεσ γιατι τετοια παγομαρα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom