Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Tankhs Castell...

Για το πρώτο φόρτωμα ποια προτείνετε (οι πιο ψαγμένοι) ότι είναι η καλύτερη από άποψη συμπεριφοράς και υπηρεσιών???

Φίλε,
αν είναι το πρώτο φόρτωμα σου σε trans πρέπει να είναι και καλό,
οπότε κάνε βόλτα και δες εσένα ποια σου αρέσει.
Αυτή η Ινα στο κίτρινο Polo είναι καλή και δες και στην 26ης Οκτωβρίου για πιο καλή ποιότητα, οι άλλες στην Γιαννιτσών είναι ένα επίπεδο κάτω.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
237
Πόντοι
36
συναδελφοι καλησπερα.....
Αυτη η trans στο κιτρινο polo,απο στηθος τι λεει? Η μονη εμπειρια που ειχα ηταν αυτη η ξανθια που ειναι ορθια στη γωνια της 26ης Οκτωβριου με το σιλικονατο.Για πολυ καιρο την εβλεπα και ειχα παθει πλακα με τα βυζια της.Δεν ειχα καταλαβει 100% αν ηταν αντρας ή γυναικα.Τελικα την πηρα απο περιεργεια στο αμαξι.Δεν επαθα και την πλακα μου.Α ποτι θυμαμαι ή Μαρία μου ειχε πει ή Ελενα

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
γεια σας...
πιες ωρες βγαινει το μωρο στη yokohama; (μαζι με τα τρανς)
η εμφανιση;

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
εγω την πέτυχα μετά τις 12, μελαχροινή, με μαζεμένα τα μαλλιά πίσω και φουστίτσα...

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.980
Πόντοι
1.056
Να σαι καλά teris θα περάσω από εκεί να δω αν είναι...

ΣΚΟΡΕΡ

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βγήκα χθες μια βόλτα παίδες και... η συνηθισμένη απογοήτευση.Αρκετές "γυναίκες" (ο Θεός να τις κάνει) για τα τωρινά δεδομένα της Γιαννιτσών αλλά οι γνωστές σε όλους.Γριες,χοντρές,με κακάσχημες φάτσες και μέσα στην πρέζα.Η κλασική κατάσταση δηλαδή.Αν δε σταματήσουν κάποιοι από μας να τους τα χώνουν δε θα έρθουν ποτέ καλά μωρά στην πιάτσα μας.Πού και πού εμφανίζεται και κανένα καλό αλλά όποιος πρόλαβε τον κύριον είδε.Δεν το ξαναβλέπεις ποτέ.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
H Γιαννιτσών έχει τελειώσει φίλε...
Κάνε καμιά βόλτα στην δυτική είσοδο μετά την ταβέρνα Παλιός Σταθμός μέχρι το City Gate...εχει καθημερινα 3-4 ρουμανάκια καλά...τσίμπα τα όσο μείνουν και αυτά...

ΣΚΟΡΕΡ

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά παίρνουν πενηντάρικο για το πήδημα ρε φίλε.Δεν παίρνω call girl καλύτερα?Θα το πληρώσω παραπάνω αλλά δεν θα έχω το άγχος μην μου την πέσουν οι ρόμπες οι μπατσόβλακες που ως γνωστόν κάνουν τους μάγκες εκεί που τους παίρνει την ώρα που τους φεύγουν με τα ελικόπτερα.Άσε που νομίζω ότι πλέον για να βρεις κάτι σχετικά καλό το πιο κοντινό μέρος που μπορείς να πας είναι η Ομόνοια

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Αυτά παίρνουν πενηντάρικο για το πήδημα ρε φίλε.

Χεχεχε...
Ημουν με ένα φίλο μου και της λέμε για παρτούζα και απαντάει -ΚΑΘΕΣΑΙ?-
"οκ, αλλά θέλω 250€"....
Της λέω έχω κάρτα, πάω να βγάλω και έρχομαι...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
να φανταστω teri ακομα περιμενει να βγαλεις χρηματα?

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
την τριτη σε μια βολτα που κρατησε απο τις 8,00 μεχρι τις 3 το πρωι.....ιδου τα αποτελεσματα΄ 2 ρουμανες στην δυτικη εισοδο καθως και μια ελληνιδα Σ.Π.Α.Μ (Συνταξιουχος Πουτανα Απο Μπουρδελο)
επι της γιαννητσων και στο στενο του ΟΠΑΠ τα κλασσικα τραβελια
στην γιαννιτσων 3 πουτανακια αγνωστα αλλα οχι και τοσο εμφανισιμα στα φαναρια του CITY GATE
ενα αστερακι μελαχρινο αδυνατο στην YOKOHAMA αλλα δεν το προλαβαινα με τιποτα γιατι το φορτωνανε αμεσως
η κλασσικη μαρια με τα γυαλια
2 πρεζακια κλασσικα
μια μαυρη κοντα στο τερμα της γιαννιτσων
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1 ΚΑΙ 30 το απολυτο ξενερωμα....ενα περιπολικο να κανει ντου στα τραβελια στην yokohama απεναντι στην γνωστη καβαντζα και να βγαζει με τα σωβρακα πελατες που εκεινη την ωρα κανανε το παιχνιδι τους στα αμαξια τους...αγριο ψαχτιρι σε οσους σταματουσαν να ρωτησουν τιμες,οποτε η πιατσα αδειασε για καμια ωρα

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ενα αστερακι μελαχρινο αδυνατο στην YOKOHAMA αλλα δεν το προλαβαινα με τιποτα γιατι το φορτωνανε αμεσως

Σε αυτό έχω αναφερθεί και εγώ ως το καλύτερο που κυκλοφορεί στην πιάτσα τώρα...
Ρε φίλε από τις 8 μέχρι τις 3?
Πόση βενζίνη ξόδεψες? :)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σε αυτό έχω αναφερθεί και εγώ ως το καλύτερο που κυκλοφορεί στην πιάτσα τώρα...
Ρε φίλε από τις 8 μέχρι τις 3?
Πόση βενζίνη ξόδεψες? :)
περιπολο εκανε ο φιλος απο οτι φαινετε τοσες ωρες εκει.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ενα δεκαρικο το εφαγα χαλαρα,αλλα ειχα καιρο να το κανω,ειχα και λιγα νευρακια,

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά η γκόμενα στη γοκοχάμα τί ώρα βγαίνει??

ΣΚΟΡΕΡ

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες η Γιαννιτσών μόνο για βόλτα είναι πλέον.Παλιότερα είχε καλά θεματάκια (πηγαίνω από το '99) αλλά τα πράγματα πάνε απ'το κακό στο χειρότερο.Όλο οι ίδιες και οι ίδιες κακάσχημες,πρεζούδες και κωλόγριες.Μ'αρέσει που τους λες για ξενοδοχείο και σου ζητάνε 100€ τουλάχιστον.Όσο για την ατάκα "πάω να βγάλω λεφτά" έχει γίνει πλέον κλασική."Ολοι τα ίδια λέτε" που λένε και οι (κανονικές) γυναίκες

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.426
Πόντοι
7.095
teris3
παλι καλα
εμας μας ζητησαν απο 300
σε σενα ειχε καλη τιμη
βασικα μας την ειπε κιολας
δεν εχεις τοσα πολλα
( ασχετο που λογω δουλειας ειχα πανω απο 1000 εκεινη την ωρα )
βρε αντε στα καρπαθια σου ψολα

ΣΚΟΡΕΡ

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έλα ρε που θέλει και 300.Δεν τραβάς τα βυζιά σου λέω 'γω?  :tits2: Δεν παίρνω citytour καλύτερα να νιώθω και κάποιος?Στη Γιαννιτσών βγαίνεις,δεν είσαι η Ματσούκα.Φαίνεται βρήκαν κάποτε κάποιο μαλάκα που τους τα έχωσε και μας νομίζουν όλους τέτοιους.Άσε που όταν σου λέει τέτοιο ποσό είναι σαν να σου λέει "δεν κάνω".Και να τα δώσεις θα σκατοπεράσεις.Κατά τα άλλα παιδιά ψόφησε η πόλη μας από πιάτσα.Καιρός να βγάλουμε καμιά γκόμενα τουλάχιστον να πηδάμε κουτραντάν.

ΣΚΟΡΕΡ

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι κουτραντάν μαλακία είπα.Με τα δώρα που ζητάνε οι μαλακισμένες οι ελλεεινίδες πιο πολλά θα σου βγει.Έχουν ξεφύγει τελείως οι γκόμενες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom