Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν περιμενα κατι καλυτερο.εχει πεσει πολυ η πιατσα μας κ δεν την βλεπω να παιρνει τα πανω της.ουτε κ με τον καιρο που φτιαχνει δεν ερχονται κοπελες
βρε deker πως να εμφανηστουν αλλες κοπελες αφου τις κυνηγανε οι νταβατζιδες?εκει ουτε γυναικες μπορουν να βγουν ευκολα αλλα ουτε τραβεστι  :S :S :S

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βρε deker πως να εμφανηστουν αλλες κοπελες αφου τις κυνηγανε οι νταβατζιδες?εκει ουτε γυναικες μπορουν να βγουν ευκολα αλλα ουτε τραβεστι  :S :S :S
το ξερω καλη μου αλλα δεν παλευεται.πρεπει κατι να γινει

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

κοιτα αλλο τις κυνηγανε η νταβατζηδες,και αλλο της εχουν στην πρεζα.γιατι τωρα τελευταια ολο πρεζονια εχει.που να κατσει σωστη γκομενα να κανει δουλεια.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ειναι μονο οι ναταβαδε ςπου κανουν μαλακιες.ειναι κ οι μπατσοι που κανουν την περιοχη ανω κατω κ ψαχνουν συνεχεια,ειναι λιγο κ η οικονομικη κριση,ειναι λιγο απ ολα

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
το ξερω καλη μου αλλα δεν παλευεται.πρεπει κατι να γινει
μηπως λεω τωρα εγω μηπως και οι θεσσαλονικιες τραβεστι να αφηναν καμια αλλη τραβεστι να βγαινει εκει αντι να την κυνηγανε? για να μπορει η πελατεια να κανει κυκλο???τα λεω αυτα γιατι εμεις στην αθηνα αυτο κανουμε...οταν ερχοντε κοριτσια απο θεσσαλονικη  κατεβενουν κανονικα για δουλεια...και τα λεω αυτα επιδη ξερω οτι μερικες διαωαζουν τι γραφετε εδω...για παραδηγμα εγω πριν μερικα χρονια εβγαινα στην φραγκων....αλλα απο τοτε που εφυγα για αθηναοταν ανεβενω πανω γινετε πανικοσεχδον ολες τρεχουν να με φανε....και ετσι αποφασισα να μην ξαναβγω

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ντεκερ το πρωτο πραγμα που πρεπει να γινει εκει ειναι να σταματησει το εμποριο ναρκωτικων που γινετε.αν σταματηση αυτο,και φυγουν τα πρεζονια,τοτε θα καταβαινουν καλα μουνια.και αν εχει καλα μουνια παντα θα υπαρχουν καποιοι να τα χωνουν,παρα την κριση,οσο εχει πρεζονια δεν προκειτε να εμφανιστει καλο μουνι εκει.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι μονο οι νταβατζιδες που κανουν μαλακιες.ειναι κ οι μπατσοι που κανουν την περιοχη ανω κατω κ ψαχνουν συνεχεια,ειναι λιγο κ η οικονομικη κριση,ειναι λιγο απ ολα
και παλι σου λεω ολα αυτα με τουσ μπατσους γινοντε για τους νταβατζιδες και τα ναρκωτηκα.......και εδω γινονται αυτα.....αλλα οι τραβεστι δεν εχουμε κανενα προβλημα...ενταjι βαση νομου περναμε που και που κανενα αυτοφωρο...αλλα οχι σε καθημερινα επιπεδα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μηπως λεω τωρα εγω μηπως και οι θεσσαλονικιες τραβεστι να αφηναν καμια αλλη τραβεστι να βγαινει εκει αντι να την κυνηγανε? για να μπορει η πελατεια να κανει κυκλο???τα λεω αυτα γιατι εμεις στην αθηνα αυτο κανουμε...οταν ερχοντε κοριτσια απο θεσσαλονικη  κατεβενουν κανονικα για δουλεια...και τα λεω αυτα επιδη ξερω οτι μερικες διαωαζουν τι γραφετε εδω...για παραδηγμα εγω πριν μερικα χρονια εβγαινα στην φραγκων....αλλα απο τοτε που εφυγα για αθηναοταν ανεβενω πανω γινετε πανικοσεχδον ολες τρεχουν να με φανε....και ετσι αποφασισα να μην ξαναβγω
δεν μιλαμε μονο για τρανς,γιατι πλεον εχει μονο τρανς στις πιατσες μας,μιλαμε κυριως για τις γυναικες.οι λατρεις των τρανς μπορουν να βρουν γιατι εχει κανα 2-3 πανω στην γιαννιτσων αλλα εχει κ προς τα σφαγεια αρκετες.οι γυναικες δεν υπαρχουν

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν μιλαμε μονο για τρανς,γιατι πλεον εχει μονο τρανς στις πιατσες μας,μιλαμε κυριως για τις γυναικες.οι λατρεις των τρανς μπορουν να βρουν γιατι εχει κανα 2-3 πανω στην γιαννιτσων αλλα εχει κ προς τα σφαγεια αρκετες.οι γυναικες δεν υπαρχουν
το ξερω οτι εχει τρανς επανω....αλλα αυτα που ειπα ισχειουν και για τις τρανς και για τις γυναικες...εδω τα πρεζακια τα εχουμε απομονομενα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το ξερω οτι εχει τρανς επανω....αλλα αυτα που ειπα ισχειουν και για τις τρανς και για τις γυναικες...εδω τα πρεζακια τα εχουμε απομονομενα
εκει ειστε σε ολα μπροστα.τεσπα,σας αφηνω να την πεσω λιγο.θα τα πουμε

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6

Αυτή η Ινα η Trans που κάνει πιάτσα στην δυτική είσοδο με το κίτρινο αμάξι , μου έλεγε πως κόντεψε να φάει το ξύλο της ζωής της από τις άλλες trans όταν πρωτοβγήκε και μετά από πολύ παρακαλητό την άφησαν να κάνει εκεί πιάτσα για να μην ενοχλέι τις άλλες...

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγω σε προηγουμενο post προειδοποιησα ετσι??? να ξερουμε τι λεμε....οσο περνα απο το χερι μου θα βγαζω βρομες,για την συγκεκριμενη την πατησα σαν πρωταρης,την δευτερη φωρα που εγινε φαση σε ξενοδοχειο ειδα αυτα που δεν επρεπε να δω η μαλλον αυτα που δεν βλεπεις στο αμαξι στο σκοταδι...την αφησα 20 ευρω πληρωσα το δωματιο και την εκανα με ελαφρα...κριμα ωραιο κοριτσι και δεν της φαινοταν...μαγκες αν δεν φυγουν τα τζανκια σωστη κοπελα δεν θα βρουμε,οσο ο δεντροποταμος ειναι διπλα δηλαδη και η πρεζα τοσο αυτες θα ειναι γυρω απο το μελι,για να πατησει κοπελα και να τις χαλασει την πιατσα χλομο το βλεπω εκτος και αν βρεθει αλλη πιατσα εκτος γιαννιτσων που θα αραζουν οι καθαρες αλλα το ξαναλεω καπου μακρια απο δεντροποταμο και περιξ

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια πια μιλασ φιλε μου προστατεψε μασ λιγο.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
παιδια δεν ξερω αν βγηκατε χθες και προχθες για τσαρκα παντως μετα τισ 11 κυκλοφορουν 5-6 καινουρια και καλα μωρα εκ των οποιων τα 3 μεσα στο υπαιθριο παρκινκ του city gate. τα υπολοιπα γιαννιτσων σε διαφορα σημεια απο το ''μεταξυ μασ'' μεχρι και μετα την κωλλετη μετα τα τραβελια

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε εισαι σιγουρος οτι ειδες 6 ολοκληρες γυναικες?μηπως ηταν τραβελια?

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
παιδια δεν ξερω αν βγηκατε χθες και προχθες για τσαρκα παντως μετα τισ 11 κυκλοφορουν 5-6 καινουρια και καλα μωρα εκ των οποιων τα 3 μεσα στο υπαιθριο παρκινκ του city gate. τα υπολοιπα γιαννιτσων σε διαφορα σημεια απο το ''μεταξυ μασ'' μεχρι και μετα την κωλλετη μετα τα τραβελια

Φίλε είσαι σίγουρος για μέσα στο υπαίθριο Parking του city gate?
Eκεί από πάνω όσοι κάθονται στις καφετέριες του εμπορικού έχουν άμεση θέα όπως επίσης και από τις πολυκατοικίες γύρω και κόσμος μπαινοβγαίνει συνέχεια να παρκάρει και να ξεπαρκάρει, οπότε λίγο δύσκολο.

Πράγματι και εγώ χτες είδα κάποια τεμάχια ακριβώς κάτω από την Γιαννιτσών στην Οικονόμου αλλά πολύ μέτρια, τα 2 ήταν και αρκετά χοντρά...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
προχθες οταν εκανα βολτα στα σπιτακια,την οποια κ εγραψα,ειδα πανω στην γιαννιτσων προς κτελ μετα το φαναρι του city gate 4 γυφτακια.οταν λεω γυφτακια το εννοω κ μιλαω για ηλικια.πρεπει να ηταν το πολυ 19 χρονων.ηταν ομως πολυ μαπα το πραμα οποτε κ δεν το ποσταρα.αν ειναι να ποσταρουμε πλεον για την καθε χοντρη κ ασχημη ας μην το κανουμε καθολου.επισης μαζι με τα γυφτακια ηταν κ ενας καγκουρας με κοκκινο παπακι που ηταν μαζι τους

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ντεκερ η γυφτισσα ειναι πρεζονι εντελως.και εγω επεσα πανω τις μια φορα και φρικαρα εντελως.ειναι στα τελευταια τις η γκομενα,ασε που θα εχει και καμια αρρωστια σιγουρα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ η γυφτισσα ειναι πρεζονι εντελως.και εγω επεσα πανω τις μια φορα και φρικαρα εντελως.ειναι στα τελευταια τις η γκομενα,ασε που θα εχει και καμια αρρωστια σιγουρα.
δεν μιλαω για μια,μιλαω για 4 που ηταν μαζεμενες.το ξερω τι ρολο βαρανε οποτε κ δεν σταματω ουτε καν για δω.πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι καλυτερα να τον κοψουμε παρα να παρουμε τετοιες γκομενες.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
γεια πια μιλασ φιλε μου προστατεψε μασ λιγο.
μιλαω για την γνωστη μαρια,που παναθεμα με την εψαχνα και καιρο να την πετυχω αυτην με το σκουλαρικακι στα χειλια κοντουλα με γιαλια,αλλα λογω δουλειας την ψαρεψα αρκετα για να μαθω αυτα που ειπα σε προηγουμενο post και λεω γιατι μονο πιπες???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom