Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

basillhs1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
magkes simera piga kato kai exeis kati kala morakia ston megalo ton dromo opos pame gia a8ina pira ena xan8o ola ta leyta soyper to moro

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
magkes eimoyna kato kai ston megalo ton dromo gia a8ina prin ta fanargia gia to karfoyr exei tria mora tin mia tin pira ena xan8o asteri to moro til den pira tin epomeni fora 8a paro

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΜΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ! Καλά ρε δε διαβάζετε τους κανόνες πριν γράψετε???

ΣΚΟΡΕΡ

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βόλτα στη Γιαννιτσών σήμερα γύρω στις 22:30.Η γνώριμη απελπιστική εικόνα.2-3 τραβέλια και 2 "γυναίκες" εκ των οποίων η μια γνωστό γυφτοπρεζόνι.Οι κωλόμπατσοι να κόβουν βόλτες με άσπρα Xsara με συμβατικές πινακίδες (καλά είναι τόσο μαλάκες που τα πήραν ίδια με τα περιπολικά άσε που η βλακεία του μπάτσου κάνει μπαμ από μακριά).  :cum:      Μάλλον πρέπει να βγάλουμε γκόμενες μάγκες.Σε λίγο δε θα υπάρχει τίποτα στη Γιαννιτσών

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Δυτική είσοδο ήταν τα ρουμανάκια φίλε?

Υ.Γ Οι μπάτσοι έχουν ασφαλίτικα που ούτε τα φανταζόμαστε, αλλά στην πιάτσα κυκλοφορούν επίτηδες με τα άσπρα Xsara για να τρομοκρατούν τα κορίτσια...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Υ.Γ Οι μπάτσοι έχουν ασφαλίτικα που ούτε τα φανταζόμαστε, αλλά στην πιάτσα κυκλοφορούν επίτηδες με τα άσπρα Xsara για να τρομοκρατούν τα κορίτσια...

Σωστός. Προσωπικά έχει πάρει το μάτι μου μέχρι και BMW 520 ασφαλίτικη.

Οι διάφορες κλασικές τρανς της πιάτσας: Ηλέκτρα, Λουίζα, Φιόνα, και οι άλλες που δεν θυμάμαι τα ονόματά τους αλλά αυτοκίνητα και περιγραφές, κυκλοφορούν ακόμη στην ευρύτερη περιοχή;

ΣΚΟΡΕΡ

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι να σου πω φίλε... δεν έμαθα ποτέ τα ονόματα των τρανς γιατί δεν ήταν ποτέ του γούστου μου.Τα ρουμανάκια αδικαιολόγητη απουσία.Χέσε μέσα.Το πιο κοντινό μέρος που έχει αξιοπρεπή πιάτσα είναι η Ομόνοια.Όποτε μπορώ πηγαίνω.Εδώ λες και την έχει αναλάβει ο Παπαγεωργόπουλος  :cum:.Τόσο σκατά.

salonikioss

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα βγηκα μια βολτα στην πιατσα κατα τις 01:00. Ειχα παρα πολλα χρονια να βολταρω στην πιατσα. Τοτε κυκλοφορουσαν μονο τρανς και τραβελια. Δεν υπηρχε ιχνος γυναικας. Τωρα τα πραγματα αλλαξαν. Η Γιαννιτσων ειχε μονο πρεζονια και μεγαλες σε ηλικια. Το καλο πραμα βρισκεται στη Δυτικη Εισοδο. Στην Δυτικη Εισοδο ειδα να κανουν πιατσα 2 παρεες κοριτσιων. Η πρωτη παρεα 2 κοριτσια και η δευτερη παρεα 3 κοριτσια. Ειχε και μια ξεμπαργκη. Σταματησα στην παρεα των 2 κοριτσιων. Μου ειπε πιπα-γαμησι 50ευρω. Δεχτηκα και την πηρα. Ισως να ημουν λιγο μακακας που δεν το παζαρεψα. Ημουν ομως ψαρωμενος καθως εχω χρονια να βγω και ποτε δεν ημουν μονος οπως τωρα. Την κοπελα που πηρα την λενε Νικολετα ειναι απο την Ρουμανια και ειναι 19 ετων. Μου ειπε οτι ειναι ενα μηνα εδω. Τωρα εννοουσε ενα μηνα στη βιζιτα, στη Θεσσαλονικη, ή δεν ξερω τι, θα σας γελασω. Τα ελληνικα της δεν ειναι καλα. Οταν τελειωσαμε το πλακωτο και την γυρισα πισω, στη φιλη της ειχε σταματησει ενα περιπολικο της αστυνομιας και μιλουσαν. Σταματησα πισω απο το περιπολικο, την αφησα και εφυγα σαν κυριος. Σαν συμπερασμα θα πω ευτυχως που ηρθε ξενο αιμα στη χωρα γιατι αν περιμεναμε απο τις Ελληνιδες καηκαμε. Οι Ελληνιδες προτιμουν να γαμηθουν "τσαμπα" μην τυχον και τις χαρακτηρισουν πουτανες, ασχετα αν καθε μερα πηγαινουν με διαφορετικο παρτενερ.

ΣΚΟΡΕΡ

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κανείς δεν είπε πουτάνες τις ελληνίδες.Μαλακισμένα τις είπαμε

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα και καλο μηνα!
απο σημερα αρχησαν τα πλει οφ στο θεμα μπουρδελο-βραβεια θεσσαλονικης

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
καλε σεις μηπως κανεις ξερει για την τυχη της Ηλεκτρας της τρανς που εκανε πιατσα στην αρχη του δρομου για το Φιξ;

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
την ψαχνω και δεν τη βρισκω και το κινητο της δεν απαντα

basillhs1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτα τα ρουμανακια θα μας σοσουν μαγκες εχει τρια μορακια τοενα ειναι χανθο καλα φενοντε τα μωρα και εχουν και δουλεια πρεπει να τα κρατισουμε γιατι μονο αυτεσ ειναι γυνεκεσ η υπολιπεσ ειναι τρασ η πρεζονια
κατω απο το καρφουρ ειναι στον δρομο για αθηνα στα φαναρια λογικα θα τα χερεται τα μωρα θελω να μου πει καπιος αν χερει για το ξανθω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ti na sou pw den kserw...kapoio veadi thn petixa eksw alla pote akrivws den mporw na thimithw..mporei na kai prin dio treis meres mporei kai ligo perissotero
γραφε με Ελληνικους χαρακτηρες εκτος κ αν εχεις προβλημα με το πληκτρολογιο σου φιλε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
περασα απο την νεα πιατσα,2 μελαχρινα ομορφα κοριτσακια κοντα στην ταβερνα παλαιος σταθμος κ μια γιαγια κοκκινομαλλα τερμα στο φαναρι επι στην κωλλετη πανω στον κεντρικο,παιδια,η τυπισα ηταν ελεος,ηθελε κ 50ε να την παρω.παντως μου ρθε να παρω το ενα το μελαχρινο γιατι μου αρεσε αλλα κατεβηκε απο ενα αμαξι κ καθοταν κατω μετα οποτε μου μιλουσε κ καθοταν.ξαναπερασα μετα απο 10 λεπτα κ ακομα καθοταν.κατι επαιζε.τεσπα,γεια σας

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
kai γω μολις γυρισα απο τσαρκα....ενα καινουριο μπάζο πάνω στον κεντρικό πριν την αναγεννησεως(δρομος προσ γιαννιτσων) σταματαω και μου λέει....πίπα ε ΜΙΝΟΥ 50€. εχουν πολυ πλάκα αυτες οι ρουμουνες....κατα τα αλλα...αυτες οι κλασικες 3 πριν την ταβερνα παλιος σταθμός και τπτ αλλο...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
μια γιαγια κοκκινομαλλα τερμα στο φαναρι επι στην κωλλετη πανω στον κεντρικο,παιδια,η τυπισα ηταν ελεος,ηθελε κ 50ε να την παρω.
χαλια ξε-χαλια η γιαγια, εσυ ρωτησες καλου κακου ε???? :2funny: :2funny: :2funny: :zfuck:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χαλια ξε-χαλια η γιαγια, εσυ ρωτησες καλου κακου ε???? :2funny: :2funny: :2funny: :zfuck:
ρωτησα ετσι για την ιστορια κ για να ενημερωσω ρε φιλε εδω μεσα...χιλια συγκωμη για προχθες ρε φιλε αλλα τελειωσα πολυ αργα.σε 20 μερες δινω κ βλεπεις με γαμανε λιγο

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Η γιαγιά αυτή παίζει να μην είναι και τόσο γιαγιά όσο φαίνεται.. Την έχω δει σε άθλια κατάσταση.. Πρεζονι?? αλκοολική?? δεν ξέρω. Πάντως μακριά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom