Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
βρε παιδια επιτρεπεται ολοκληρη θεσσαλονικη να μην γραφεται καθημερινη αναφορα απο τισ πιατσεσ αναλυτικα,τι να πο ειλεικρινα λυπαμαι μακαρι να εμενα θεσσαλονικη να σασ ενημερονα καθημερινα,γραψτε επιτελουσ στο σαιτ για τισ πιατσεσ δεν ειναι κακο,γραψτε αναλιτικεσ περιγραφεσ για τραβελια και πουτανεσ γιατι τετοια παγομαρα .
Και με τέχνη βρε γκαρντάσια, μην τα θαλασσώσετε πάλι όπως με την Κα(υ)λονή!
Πουριτανοί γίνατε τελευταία, άντε δυνατά!!!! Κάνε την αρχή βρε JohnWoo , κρίμα είναι με τόσα ωραία κομμάτια να μην κάνετε αναφορές.  :dancing:

basillhs1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και γω τιν πσχνο ρε φιλε την ξανθια αλλα δεν εχω μαθει τιποτα

basillhs1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω την ειχα δει μια φορα με τα ρουμανακια στα φανταρια
απο τοτε δεν την ξανα ειδα

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βρε παιδια επιτρεπεται ολοκληρη θεσσαλονικη να μην γραφεται καθημερινη αναφορα απο τισ πιατσεσ αναλυτικα,τι να πο ειλεικρινα λυπαμαι μακαρι να εμενα θεσσαλονικη να σασ ενημερονα καθημερινα,γραψτε επιτελουσ στο σαιτ για τισ πιατσεσ δεν ειναι κακο,γραψτε αναλιτικεσ περιγραφεσ για τραβελια και πουτανεσ γιατι τετοια παγομαρα .

προφανως οι περισσοτεροι ενδιαφερομαστε για αυτο που ΔΕΝ υπαρχει στις πιατσες (θηλυκα) και γι΄αυτο δεν γραφουμε... Για τους περισσοτερους τα τραβελια δεν ειναι λυση! Η πλειοψηφια προτιμαει πραγματικα θηλυκα μαλλον και τετοια δεν βλεπουμε εκτος απο πρεζονια και gypsy kings, που δεν ειναι και οτι καλυτερο!!!

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
χθες κατεβηκα κατω μια βολτα.. Ψυχη δεν ειχε.. Στη γιαννιτσων επιασε φωτια πισω απο το bp το βενζικαδικο κ ειχε παντου πυροσβεστικη.. Μπλοκο αστυνομιας στην αρχη της γιαννιτσων μετα το σταθμο.. την ωρα που γυρνουσα προς κεντρο στη στροφη με 26 οκτωμβριου ειχε ενα τρβ μελαχρινη με κοντο μαλλι αδυνατη  αβυζη.. στη αρχη νομιζα οτι ηταν κανονικη γιατι δεν ηταν εκει που ειναι οι υπολοιπες.. Τι ειναι αυτη καινουργια?

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Και με τέχνη βρε γκαρντάσια, μην τα θαλασσώσετε πάλι όπως με την Κα(υ)λονή!
Πουριτανοί γίνατε τελευταία, άντε δυνατά!!!! Κάνε την αρχή βρε JohnWoo , κρίμα είναι με τόσα ωραία κομμάτια να μην κάνετε αναφορές.  :dancing:

Δυστυχώς θα σας απογοητεύσω. Ρώτησα μεν από περιέργια για την Λουίζα γιατί την θυμήθηκα αλλά με τις πιάτσες δεν έχω καλή σχέση. Ούτε η ώρες με βολεύουν ιδιαίτερα, ούτε η λογική του να κάνεις κύκλους ακούγοντας Ραπτόπουλο και γαμώντας τις αναρτήσεις σου στις γραμμές του τραίνου και τις λακούβες μέχρι να πετύχεις κάτι. Άσε που για τις τρανς έχω κυρίως ένα ακαδημαϊκό ενδιαφέρον αλλά απ ότι κατάλαβα ότι οι τρανς τις Θεσσαλονίκης δεν έχουν και πολύ σχέση με ορισμένες τρανς-θεές που όλοι θα έχουμε δει σε ταινίες ενώ οι γυναίκες που βρίσκεις στις πιάτσες είναι πολύ περίεργη κατάσταση: κυρίως γριές και τζάνκια με μερικά καλά κομμάτια μία στο τόσο που είναι ιστορία ολόκληρη για να τα πετύχεις.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Πές τα ρε Προεδράρα...
Κι εγώ απλά μπαίνω στην χάση και στην φέξη, μήπως γράψει κανένας καμία αναφορά και ενημερωθώ σχετικά. Τις έχω κόψει προ πολλού τις πιάτσες. Έχω μείνει πολύ στο θεωρητικό επίπεδο και στο μπουρου-μπούρου!! :2funny:
Ναστε καλά ρε συναγωνιστές.
Τα ξαναλέμε.
Αλλά και το Αθηναϊκό Τραβέλια με προσόντα δεν πάει και καλύτερα...Φωτογραφίες με ψεύτικες ψωλές 40 εκατοστών και γενικώς παγωμάρα!!! Ω ρε νέκρααααααααα....

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
καλησπερα. δεν βλεπω να γεινετε πολυς λογος για τα ρουμανακια λιγο μετα τον παλιο σταθμο. πεζει κατι που πρεπει να ξερουμε? η ανναμαρια παντως λεει πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Ναι, για πείτε για τα ρουμανάκια!! τελικά αξίζουν τα 40 ή 50?? φαντάζομαι για την ξανθιά, δεν την είδε κανείς?!ή μήπως??

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
καμια ξανθια που να μου τραβιξε την προσοχη δεν ιδα αλλα την ανναμαρια την εκανα πολυ κεφι!!!!!!!! αν και μου την εσπασε λιγο οταν γκρινιαξε σε ενα σκαμπιλι που τησ εδωσα στο κολω

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
H aνναμαρία ποιά είναι ακριβώς?

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
αυτη η ψυλη αδυνατη που αναφερθικε προιγουμενος.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν σχετικά με τις γύφτισσες θα συνιστούσα στους εκλεχτούς συναγωνιστές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μιας και εγώ άκουσα απο παθόν όχι για κινητά και χρήματα αλλά την ώρα που ήταν με το σώβρακο στους αστραγάλους στο σημείο που και καλά ήταν το σπίτι όπου και θα γινόταν το σκηνικό βγήκαν 2-3 και με τα όπλα στα χέρια, άρχισε να τρέχει και κατάφερε να βρει ταξί (ήθελα να ήξερα ποιος ταρίφας τον μάζεψε) πήγε στο σπίτι φίλου όπου και του έδωσε ρούχα (σπίτι να πάει ούτε συζήτηση) και όταν πήγαν να βρουν το αυτοκίνητο που το είχε παρατήσει απλά το βρήκε να καίγεται... !!!! καλό ????? και μετά έπρεπε να δώσει εξηγήσεις (κατάθεση) στην πυροσβεστική και στην αστυνομία. Οπότε μεγάλη προσοχή !!! Την ιστορία μου την είπε ο τύπος που έντυσε τον παθόντα και γενικά τον ξέρω και δεν σε τρελαίνει στην παραμύθα... αυτά...   

basillhs1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πια τσιγγανα ηταν αυτη ξερεισ για να προσεχουμε

basillhs1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτα πρεπι να τα λεμε για να ξερουμε τι παιζι και πιεσ να προσεχοθμε αλλα καλο θα ειναι αν ξερουμε αναλιτικεσ πληροφοριες

basillhs1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια τι λεει κατω στιν πιατσα παιζει τιποτα εχω να παω καιρο...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Για κάψιμο αυτοκινήτου και ξεβράκωμα δεν ξέρω, αλλά ήδη εδώ 2 άλλα παιδιά ανάφεραν ότι πήραν γύφτισες που τους πήγαν στον Δενδροπόταμο και τους λήστεψαν, οπότε προσοχή.

Τώρα μιας και ρωτάνε πολλοί χτες πρέπει να πέτυχα την ξανθιά που λέμε.
Τριγυρνούσε φοβισμένη γύρω από το City Gate , σταματούσαν αμάξια να της μιλήσουν και τους γύριζε την πλάτη.
Την πλησίασα να της μιλήσω και μου απάντησε : Φύγε ρε μπάτσε...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Αγαπητοί συναγωνιστές ότι ήξερα το μετέφερα, το σκηνικό έγινε πριν 1,5 χρόνο τουλάχιστον και προκειμένου να το ληστέψουν ρίξανε στον αέρα για εκφοβισμό οπότε ο φίλος το ξανασκέφτηκε και  :badair: με τα χίλια !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom