Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

basillhs1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
teris πωσ ηταν αυτη προσεξεσ αν φορουσε σκουλαρικι στιν μυτη γιατι αυτιν δεν τριγιρνουσε καθοταν σε ενα σιμειο τωρα τι παιχτικε δεν ξερω αν ηταν αυτη που λεμε

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
φίλε δεν πρόσεξα το σκουλαρίκι,
ξανθιά, ψηλή, αδύνατη, πολύ έντονο βάψιμο και μικρό βυζί....

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
εχει την καλοσυνη καποιος να μου πει που τις φορτωνεται απο την πιατσα???παιζει να την παω στο ξενοδοχειο που θα μενω??

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
καμια ξανθια που να μου τραβιξε την προσοχη δεν ιδα αλλα την ανναμαρια την εκανα πολυ κεφι!!!!!!!! αν και μου την εσπασε λιγο οταν γκρινιαξε σε ενα σκαμπιλι που τησ εδωσα στο κολω

αυτά είναι !!!!! γειά σου ρε κοντέ με τα γούστα σου ... ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχει την καλοσυνη καποιος να μου πει που τις φορτωνεται απο την πιατσα???παιζει να την παω στο ξενοδοχειο που θα μενω??
οι κοπελες εχουν καβατζα οπου κ σε πηγαινουν με το αμαξι,οποτε κ η δουλεια γινεται η εξω απο το αμαξι αναλογα με τον καιρο η μεσα στο αμαξι.τωρα αν θες να την πας στο ξενοδοχειο που θα μενεις μπορεις να κανεις συμφωνια με την κοπελα αλλα θα παρει περισσοτερα απο 40ε η 50ε που παιρνουν στο δρομο.θα βγαλεις ομως περισσοτερα γουστα,αναλογα κ με την κοπελα βεβαια

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10

Έρχονται χαλαρά αν είναι κάπου κοντά.. Εγώ είχα πάρει μια Βουλγάρα με 50 euros.. Διαδρομή 10 λεπτών..

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έρχονται χαλαρά αν είναι κάπου κοντά.. Εγώ είχα πάρει μια Βουλγάρα με 50 euros.. Διαδρομή 10 λεπτών..
αδερφε όταν λες 10 λεπτα διαδρομη για πια περιοχη μιλας???για να μπορεσω να καταλαβω αποσταση..μπας και φερω κανα ρουμανακι στο σπιτι :knockinb:

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
θα μεινω σε hotel στην γιανιτσων !οποτε λογικα θα εχει για να βρω!!καπου συγκεκριμενα στην γιαννιτσων εχετε να προτεινετε!και να ειμαι καλο???

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αδερφε οπου και να μεινεις ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ 14 γιατι δεν ειναι και απο τις καλυτερες περιοχες :grin:

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καμια ενημερωση δν παιζει???νεκρα εε..?? :headbang:

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
θα μεινω σε hotel στην γιανιτσων !οποτε λογικα θα εχει για να βρω!!καπου συγκεκριμενα στην γιαννιτσων εχετε να προτεινετε!και να ειμαι καλο???

Κοίτα καλό ξενοδοχείο στην Γιαννιτσών (πέριξ) δεν έχει.. Αλλά προς τα λαδάδικα έχει και είναι κοντά..

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε αν θες για κοντα πανε δενδροποταμο!!!ξενοδοχειο δεν θα εχει αλλα ολο και καπου θα την βολεψεις...!!!χαχαχα

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
ρε παιδια εχω κλεισει σε ξενοδοχειο!οποτε εκει κοντα αν παιζει κατι  .το rotonta hotel.

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν το γνωριζω αλλα οπως και να χει καλα να περασεις και..καλο βολι :knockinb:

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
δηλαδη σε φαση να ειμαι μπαλκονι και να τισ βλεπω απο κατω????χαχαχχαχαχα

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αν μενεις Γιαννιτσων θα βλεπεις απο κατω γυφτισσες και ζακια..!!καβλααααα!χ0α0χα00αχ

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
δηλαδη σε φαση να ειμαι μπαλκονι και να τισ βλεπω απο κατω????χαχαχχαχαχα

Όχι κι έτσι! Αλλά και έτσι να ήταν μην νομίζεις ότι θα δεις και τίποτα αξιόλογο.. Έκτος αν γουστάρεις τζάνκια και τσιγγάνες ή και τα δύο μαζί..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom