Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
δηλαδη σε φαση να ειμαι μπαλκονι και να τισ βλεπω απο κατω????χαχαχχαχαχα

Φίλε ξενοδοχείο στην Γιαννιτσών δεν υπάρχει...
Το Rotonda που λες είναι νομίζω στην Μοναστηρίου αλλά είναι πολύ κοντά στην Γιαννιτσών και βολέυει για καβάντζα...
Απότι κατάλαβα δεν είσαι από Θεσσαλονίκη , οπότε σου συνιστώ να προσέχεις από γύφτισες και πρεζάκια γιατί έχουν αναφερθεί πολλές κλοπές.
Αν κάποια σου ζητήσει να την πας κάπου να πάρει κάτι πριν πάτε μαζί , ΜΗΝ το κάνεις, γιατί θα έχεις άσχημο ξεμπέρδεμα.
Να προσέχεις τί θα φορτώσεις αν δεν ξέρεις, γιατί στην Γιαννιτσών έχει σε αναλογία 80%-20% τραβέλια , οπότε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά...

Σου συνιστώ να κάνεις καμιά βόλτα σχετικά νωρίς (μόλις βραδιάσει κατά τις 9) γιατί μπορεί να πετύχεις κανά καλό κομμάτι που δεν βγαίνει πιο αργά.

Επίσης ΄κάνε και μια βόλτα στην Δυτική Είσοδο κοντά στην ταβέρνα Παλιός Σταθμός μήπως πετύχεις τα ρουμανάκια...Για hotel όμως αυτά ζητάνε 100€.

Χίλιες φορές αν έχεις conne, να πάρεις κυριλέ κανά call girl στο ξενοδοχείο σου...

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
φιλε teri εχεις δικιο !το ξενοδοχειο ειναι στην μοναστηριου!ειμαι απο αργολιδα και ερχομαι για δουλεια.ακρη για τηλεφωνο  δεν εχω!! για πιατσα ειναι χλωμο αφου μου λετε οτι παιζουν τετοια σκηνικα οποτε θα μεινω μαλλον με το πουλι στο χερι!!!αν εχεις να μου προτεινει κατι καποιος  ασ το κανει!!

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ρε μην τρελλένεσαι, εσύ θα κάνεις την βόλτα σου στην πιάτσα και μπορεί να πετύχεις και κάτι πολύ καλό...α, και κάνε μας μια ενημέρωση του τί θα δεις...

Υ.Γ να φανταστώ τραβέλι δεν σε ενδιαφέρει, ε?

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
με τιποτα τραβελι!!κοιτα .την βολτα μου θα την κανω αλλα θα ειμαι πολυ επιφυλακτικος.και απο τριτη ενημερωση!

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
με τιποτα τραβελι!!κοιτα .την βολτα μου θα την κανω αλλα θα ειμαι πολυ επιφυλακτικος.και απο τριτη ενημερωση!
φιλε Γιαννιτσων τζαμπα βενζινι θα καψεις..!!δεν προκειτε να δεις κατι ενδιαφερον..!!Για αυτο λοιπον βουρ για τα ρουμανακια στον παλιο σταθμο..Βγαινουν γυρω στις 11 και πολυ σου λεω,την αλλη φορα κατα τις 10 και μισι περασα και ηταν εκει και εδιχναν κωλαρακι σε οποιον σταματουσε για να ρωτησει..στην τελικη αν δν βρεις κατι αξιολογο ο βαρδαρης διπλα ειναι ;)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
γειά σας παιδιά...
είδα την κυριακή στο τέλος της γιανιτσών,εκεί που είναι τα λεωφορεία τα αλβανικά,στην γωνία ενα καλό...
ηταν στις 00:30...
ξέρει κανένας τίποτα;

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γειά σας παιδιά...
είδα την κυριακή στο τέλος της γιανιτσών,εκεί που είναι τα λεωφορεία τα αλβανικά,στην γωνία ενα καλό...
ηταν στις 00:30...
ξέρει κανένας τίποτα;
κανε καμια περιγραφη φιλε μου

pektisss

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δωστε παρακαλω πληροφοριες για τα ρουμανακια αδελφια...ξεντυνονται τελειως,αφηνουν πιασιματα,αλλαζουν στασεις,κανουν εξτρα?στριμωξιδι μεσα στο αμαξι η και εξω στο ορθιο?το αξιζουν το 40αρι?
δεν ειναι για ολους μας ευκολο να βρεθουν εκει,οποτε αν εχουμε πληροφοριες οτι το τιμανε το ταλιρο θα σας ημουν ευγνωμων...

pektisss

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δωστε παρακαλω πληροφοριες για τα ρουμανακια αδελφια...ξεντυνονται τελειως,αφηνουν πιασιματα,αλλαζουν στασεις,κανουν εξτρα?στριμωξιδι μεσα στο αμαξι η και εξω στο ορθιο?το αξιζουν το 40αρι?
δεν ειναι για ολους μας ευκολο να βρεθουν εκει,οποτε αν εχουμε πληροφοριες οτι το τιμανε το ταλιρο θα σας ημουν ευγνωμων...

basillhs1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια πιτε καμια ενιμεροσι τι πααιζει κατω στην πιατσα ???

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
τελικα παιδιά δεν απαντήσατε στον συναγωνιστή, τί προσφέρουν οι ρουμάνες??

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
τελικα ρε παιδιά δεν απαντήσατε στον συναγωνιστή, τί προσφέρουν οι ρουμάνες??

salonikioss

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναθλητες.. μετα απο προσφατες επισκεψεις που εκανα στην πιατσα, θελω να κραξω καποιους απο εσας, οπως επισης και καποιες γκομενες που κανουν πιατσα.
Μαλλον θα πρεπει να βγει καποιος οδηγος προς ναυτιλομενους ωστε να μην μας πιανουν κοτσο.
Στην Δυτικη εισοδο πετυχα προσφατα ενα Ρουμανακι και σταματησα. 50 ευρω μου λεει. Τα 50 ειναι μονο για πιπα/γαμησι με προφυλαξη και τα δυο. Την ρωταω για ξενοδοχειο και μου δινει την εξης εκπληκτικη απαντηση: 150 ευρω. Για ποση ωρα την ρωταω. Και μου δινει επισης την εκπληκτικη απαντηση: Για μια φορά. Δηλαδη η μια φορα μπορει να ειναι και 5 λεπτα για καποιους. Σαν να μην εφτανε αυτο, ειχε σταματησει πισω απο το δικο μου αμαξι ενας αλλος μακακας και περιμενε. Μεγα λαθος! Κανε μια βολτα ρε φιλε το τετραγωνο και ξαναελα. Αν κανουμε και ουρες για παρτι τους, τοτε θα μας παρουν και τα σωβρακα. Την ιδια ωρα πιο πανω στη Γιαννιτσων οι ταριφες ηταν γυρω στα 30 ευρω και καποιες με 50 ευρω δινουν κωλο και χυνεις στο στομα τους. Ναι μεν στη Δυτικη εισοδο ειναι ανωτερης ποιοτητας οι κοπελες, αλλα οχι κι ετσι. Ξεπερνουν σε τιμες και τα call-girls. Λεω οτι τα ξεπερνουν γιατι στα 150 ευρω θα πρεπει να βαλεις επιπλεον και το κοστος του ξενοδοχειου. Με call-girl δεν εχω παει ακομα αλλα μαλλον εκει θα καταληξω.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
150 ροχαλες οι πετεμενες!!!!

καλα κανουν και τι μαζευουν αν ζηταν τοσα...τουλαχιστο να μην γαμοσταυριζουμε εμεις οταν τις βλεπουμε και ακουμε τα ποσα

ουστ!!!!!!!!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε μανια με τα ρουμανακια.χιλιες φορες το ειπατε

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Φίλε μου και εμένα τα Ρουμανάκια μου είπαν 50,00€ και φυσικά τους είπα ότι 50.00 θα πάρεις απο τον παππού τα ίδια θέλεις και απο μένα ?????????!!!!!!!! και έτσι έγινε με 40.00 :cheesy: πάντως θα πω μήν περιμένετε πολλά απλή ξεπέτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom