ποτε προλαβες εκανες βολτα κ απο τις πιατσες ποτε προλαβες να πας κ σε ολα τα σπιτακια?εισαι δυνατος παιχτης....εκανα μεγαλη βολτα στις πιατσες χθες.πολλες τρανς στα γνωστα σημεια αλλα μου εκαναν εντυπωση τα γκομενακια μετα την ταβερνα παλαιος σταθμος.λιγο μετα την ταβερνα ηταν μια παρεα τριων ωραιων κοριτσιων και στα φαναρια πισω απο το city gate αλλες 2.σ'εκεινες σταματησα.παιρνουν 50ε.η μια ηταν μια πολυ ομορφουλα ξανθια μικρης ηλικιας.πραγματικα αξιαγαμητο πλασμα.επισης στο τελος της Γιαννιτσων ηταν μια Ελληνιδα milf σε αμαξι στα 30ε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
πανω απο 2 ωρες γυρνουσαποτε προλαβες εκανες βολτα κ απο τις πιατσες ποτε προλαβες να πας κ σε ολα τα σπιτακια?εισαι δυνατος παιχτης....
ωραιος.....πανω απο 2 ωρες γυρνουσα
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
tiς 3, και την ομορφούλα ξανθιά, τί ώρα τις πέτυχες??
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
μεταξυ 1.30-2.00 γυρνουσα προς τα εκειtiς 3, και την ομορφούλα ξανθιά, τί ώρα τις πέτυχες??
kalispera sinrofi tha ithela mia pliroforia sxeta me trans pou mporo na vro ti ores kai poso paei aurio tha ertho thessaloniki kai tha ithela na sinantiso kamia kali trans me psoli enoite oxi enxirismeno as apanisi kapios pou kseri pm euxaristo...
νωρις απαντησες κ εσυ ρε,μπραβο...οχι ...
ειπαμε φιλε μου,ειναι πρωην μου......ντεκερ βλεπω με καθε αστερι αλλαζεις και φωτο στο προφιλ σου?
ντεκερ αλκοολα ηταν η πρωην σου?ειπαμε φιλε μου,ειναι πρωην μου......
εχω ξανα βαλει γκομενα με μπουκαλι.δεν πινουν απλα το βαζουν στο στομα κ στα χερια τους για να τους θυμιζει το δικο μου........φερνει λιγο στο μεγεθοςντεκερ αλκοολα ηταν η πρωην σου?
με επιασε η μαλακια μου σημερα
και τι εισαι ρε ντεκερ? o jonnie walker?εχω ξανα βαλει γκομενα με μπουκαλι.δεν πινουν απλα το βαζουν στο στομα κ στα χερια τους για να τους θυμιζει το δικο μου........φερνει λιγο στο μεγεθος
με επιασε η μαλακια μου σημερα
λεγε με απλα γκουζκουνη..........και τι εισαι ρε ντεκερ? o jonnie walker?