Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Μπράβο φίλε.ετσι να διορθώνετε ..άμα δώσεις 20 ευρώ για πίπα γάμησε τα ..20 θα δίνετε για γαμησι άμα δεν θέλουν μην τις παίρνετε ,μια δυο θα σας πουν από μόνες τους ..μετά καλομαθαινουν και ζητάνε 30 και 40 ...
Μια φορά το είχα ακούσει και αυτό ...40 μου λέει ..λέω μάλλον παρακουσα η κάπου λάθος σταμάτησα ..απλα έφυγα .ούτε παζάρι ούτε τίποτα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Μάγκες είδα ένα μουνι στην γιαννιτσων άλλο πραμα! Συνήθως βλέπεις πουτανες που φοράνε απλά ένα ξεκωλο μίνι η ένα σορτσάκι σαν ζώνη! Αυτήν ήταν και κυριλέ ντυμένη! Σαν υποδοχή σε ξενυχτάδικο ήταν! Στο 15λεπτο απάνω είχε φορτωθεί! Πρώτη φορά με άρεσε κάτι στην πιάτσα!
Την έχω δει και εγώ πριν καμία βδομάδα και νομίζω ρώτησα αλλά δεν μου απάντησε κανένας ...ήταν μετά το σελ δεξιά του δρόμου .φορούσε ένα χρυσαφί με στρας φόρεμα μαύρο μαλλί ..λέμε την ίδια ;
Είχα ρωτήσει μήπως ήταν αυτή η Μαρία αλβανίδα που αναφέρθηκε ότι έχει ωραίο πάτο ..

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Την έχω δει και εγώ πριν καμία βδομάδα και νομίζω ρώτησα αλλά δεν μου απάντησε κανένας ...ήταν μετά το σελ δεξιά του δρόμου .φορούσε ένα χρυσαφί με στρας φόρεμα μαύρο μαλλί ..λέμε την ίδια ;
Είχα ρωτήσει μήπως ήταν αυτή η Μαρία αλβανίδα που αναφέρθηκε ότι έχει ωραίο πάτο ..
ναι αυτη ηταν

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Μάγκες είδα ένα μουνι στην γιαννιτσων άλλο πραμα! Συνήθως βλέπεις πουτανες που φοράνε απλά ένα ξεκωλο μίνι η ένα σορτσάκι σαν ζώνη! Αυτήν ήταν και κυριλέ ντυμένη! Σαν υποδοχή σε ξενυχτάδικο ήταν! Στο 15λεπτο απάνω είχε φορτωθεί! Πρώτη φορά με άρεσε κάτι στην πιάτσα!
Αν την είδες απέναντι απο το βενζινάδικο shell λίγο πιο κατω και εινσι αδύνατη μαυρομαλλα ,τότε πρόκειται για την Μαρία την.Αλβανίδα ,είναι στην πιατσα τουλαχιστον 4 χρόνια.Διάβασε για αυτην σε πισω Σελίδες, έχουν γίνει αρκρετες αναφορές,.Γενικά ειναι ξεπετα όμως.......

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Φίλε για πες μας σε ποιο ύψος ποσα πήρε και πως ήταν αυτή;;..

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Μπράβο φίλε.ετσι να διορθώνετε ..άμα δώσεις 20 ευρώ για πίπα γάμησε τα ..20 θα δίνετε για γαμησι άμα δεν θέλουν μην τις παίρνετε ,μια δυο θα σας πουν από μόνες τους ..μετά καλομαθαινουν και ζητάνε 30 και 40 ...
Μια φορά το είχα ακούσει και αυτό ...40 μου λέει ..λέω μάλλον παρακουσα η κάπου λάθος σταμάτησα ..απλα έφυγα .ούτε παζάρι ούτε τίποτα
Ευχαριστώ φίλε. Έτσι είναι παιδιά μη χαλάτε την πιάτσα. Με 40 κάνω άλλο γούστο. Χάνει και τη γλυκα του ετσι

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Αν την είδες απέναντι απο το βενζινάδικο shell λίγο πιο κατω και εινσι αδύνατη μαυρομαλλα ,τότε πρόκειται για την Μαρία την.Αλβανίδα ,είναι στην πιατσα τουλαχιστον 4 χρόνια.Διάβασε για αυτην σε πισω Σελίδες, έχουν γίνει αρκρετες αναφορές,.Γενικά ειναι ξεπετα όμως.......
Ναι ρε ίσως γ αυτή λέει. Θέλει να εντυπωσιάσει π τύπος και να νιώθει αρεστός και παλιός. Στοίχημα την ώρα της πράξης σκεφτόταν τι θα πει εδώ παρά το απολάμβανε. Δε ξέρει τι είναι καλό και vfm και το όχι ακομα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Ναι ρε ίσως γ αυτή λέει. Θέλει να εντυπωσιάσει π τύπος και να νιώθει αρεστός και παλιός. Στοίχημα την ώρα της πράξης σκεφτόταν τι θα πει εδώ παρά το απολάμβανε. Δε ξέρει τι είναι καλό και vfm και το όχι ακομα
Εγώ που δεν την ξέρω και δεν την έχω πάρει ήδη από αναφορές εδώ την ψιλιαστικα..αλλά κάποιοι δεν κάνουν τον κόπο να διαβάσουν γενικά το θρεντ,

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Κάτι αλλο που είναι για όλους εδώ μέσα .κάντε και καμιά βόλτα ρε παιδιά ,ενημερώστε γενικά και τι γίνεται ..εγώ οπότε μπαίνω να διαβάσω η να γράψω οι ίδιοι 3-5 πάντα είναι στη γύρα ..και εγώ δεν γράφω κάθε μέρα αλλά μίνιμουμ 2 φορές την εβδομάδα κάνω και λίγα περάσματα μπας και υπάρχει καμια καινούρια εξέλιξη

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Ευχαριστώ φίλε. Έτσι είναι παιδιά μη χαλάτε την πιάτσα. Με 40 κάνω άλλο γούστο. Χάνει και τη γλυκα του ετσι
Εδω φιλε ομως εισαι λιγακι φαουλ...προχθες ειπες να δωσει καποιος λιγα παραπανω χρηματα στο διδυμο που πηρες...

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Να απαντήσω σε όλους! Η τύπυσα είχε κορμάρα! Μαύρο μαλλι ίσιο μέχρι τη μέση! Φορούσε κολλητό άσπρο φόρεμα με μαύρη στρινγκαρα από μέσα και πορνοτακουνα ανοιχτά με κορδόνια που δένουν γύρο απ τον αστράγαλο! Δεν την πήρα για να ξέρω τιμές ούτε έχω πάρει από γιαννιτσων, απλά μένω στην περιοχή και παρατηρώ διαφορά και αυτήν με έκανε εντύπωση! Την είδα λίγο πριν τα τουντει! Σε λιγότερο από μισάωρο που πέρασα την πέτυχα την ώρα που την φόρτωσε κάποιος γαμιας και φεύγανε!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Να απαντήσω σε όλους! Η τύπυσα είχε κορμάρα! Μαύρο μαλλι ίσιο μέχρι τη μέση! Φορούσε κολλητό άσπρο φόρεμα με μαύρη στρινγκαρα από μέσα και πορνοτακουνα ανοιχτά με κορδόνια που δένουν γύρο απ τον αστράγαλο! Δεν την πήρα για να ξέρω τιμές ούτε έχω πάρει από γιαννιτσων, απλά μένω στην περιοχή και παρατηρώ διαφορά και αυτήν με έκανε εντύπωση! Την είδα λίγο πριν τα τουντει! Σε λιγότερο από μισάωρο που πέρασα την πέτυχα την ώρα που την φόρτωσε κάποιος γαμιας και φεύγανε!
Κατά πάσα πιθανότητα η Μαρία η ξεπετά ήταν

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Εδω φιλε ομως εισαι λιγακι φαουλ...προχθες ειπες να δωσει καποιος λιγα παραπανω χρηματα στο διδυμο που πηρες...
Επειδή το περίμενα αυτό κ καλά κανεις κ το λες, οι εν λόγω κοπέλες (που πήρα τη μια) είναι γκεστ σταρ. Στην αρχή με τις νέες ξεκινάς έτσι κ μετά το αλλάζεις σιγά σιγά. Για να δουν ότι είσαι νορμαλ κ να σε εμπιστευτούν. Το ίδιο έκανε κ η καβλα Αλβανίδα ξεπέτα! Με τριάντα είχα ξεκινήσει γ όσους ξέρουν

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Εντάξει μαλάκες δε γίνεται αυτό τέτοια εποχή με πολύ καλό καιρό δωδεκάμισι ώρα το βράδυ να μην έχει τίποτα απαράδεκτο
Τέτοια ώρα πολύ λίγα θα βρεις σήμερα ..εκτός τις μαύρες .Δευτέρα είναι

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Ακόμα το ΑΒ ψάχνετε εσείς ;
Τέτοια ώρα στην πιάτσα πάνε τα κορίτσια
Αν εξαιρέσουμε τον Κορωναιο τόσα χρόνια που πιατσάρω από το 2012 με τα πόδια, χωρίς αμάξι που ήμουνα, πάντα είχε κόσμο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom