Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Αγαπητοι συναγωνιστες. Μιας κ αρχιζει η σεζον με τις επισκεψεις στην πολη σας....Ελενα...Βασια...Σονια κτλ.βγαινουν καθημερινες;
Ναι κλασικά όπως πρινΑγαπητοι συναγωνιστες. Μιας κ αρχιζει η σεζον με τις επισκεψεις στην πολη σας....Ελενα...Βασια...Σονια κτλ.βγαινουν καθημερινες;
Εγινε φιλος ωραια.Ναι κλασικά όπως πριν
Αυτές εννοούσα φίλε .αλλά με αυτά που έγραψες με ξενερωσες περισσότερο από αυτό που σκεφτόμουν ..χωρίς Καποτα ;;;μακριά και αγαπημένοι ,φαντάσου τι βρωμιαρες θα είναι ..και ξέρουμε καλά πόσοι είναι αυτοί που ζητάνε πιάτσα χωρίς ..Αρχικα:
Ενημερωση σημερινη βραδυνη, 2 πιτσιρίκια αλβανιδες, η μια κοντουλα καστανο μαλλι μετριου υψους κ φορουσα ενα ολοσωμο παντελονι-μπλουζα με λουλουδια κ μια ψηλη καστονοξανθι αδυνατη με κατι σαν τζιν σορτσακι κ δυχτιοτο καλσον. Τις πηρα χαμπαρι κατα της 9.30 να περπατανε απο τα κτελ κ τις πετυχα κ στο today αφου καναν την διαδρομη ποδαρατες. Στην αρχη ειπα "λες;;) Κ ομως τις πετυχα ξανα της 11.30 καθοντουσαν στην γωνια γιαννιτσων εκει που φτιάχνεται το white με τα δωματια. Η καστανομαλλα μιλουσα καλα ελληνικα, η αλλη σπαστα. Αλλα αλβανικα μεταξύ τους. Λεσβιες δηλωνουν. Συννενοηση καλη, η ξανθια λιγο πιο αποτομη στην ομηλια αλλα οκ. Αν κ το σκεφτομουν αρκετα, ειπα δεν γαμιεται καιρο εχω να κανω με 2,κ ας ειχα τις σκεψεις περι φολας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο ζουμι:
Σαν αβγαλτες, ζητουσαν απο 30 ευρω για παρτουζα, 25 κ καλα για εκπτωση, κ 20 η καθε μια μονο πιπα. Κουτοπονηρες κ χαζες αντι να κοιταξουν να κανουν πελατες, όταν τις πηρα για πιπα, δλδη απο 20 ευρω, ξεκινάει η καστανομαλλα πιπα χωρις προφηλακτικο κ η αλλη αμετοχη. Κ μου λεει εγω πιπα κανω η φιλη μου μονο σεξ. Οκ λεω αντε ας κανει η φιλη σου πιπα (ξανθια) κ συ σεξ (ηθελα πιο πολυ να σκισω την καστανομαλλα) κ μοτ λεει οχι σημερα δεν κανω σεξ. Το προσπερνάω αυτο γτ δεν ηθελα να αρχισω να τα περνω κρανιο. Απο χρονο μπορω να πω κανα μισαωρω τις ειχα, γ
Η καστανη με πιπωνε χωρις σταματημο, κ ρουφηγμα γληψιμο αρχιδια (θελει δουλειά βέβαια, αλλα μια χαρα μεσα στα ματια σε κοιταει κ σε καβλωνει) την αλλη την δαχτηλωνα κ την ετριβα το μουνακι της που ηταν αρκετα στενο κ το γουσταρε αν πολλες φορες με σταματουσε γτ καβλωνε κ σαν να μην ηθελε να τελειώσει. Κάποια φαση μετα απο αρκετη ωρα μου λεει ελα χωστο στην φιλη μου τωρα. Περινενω προφηλακτικο να βγαλουν, αλλα δεν ειχαν, μου λεει δεν πειραζει γαμα την ετσι κ χυσε εξω, τις την ειπα κ τις 2 κ κραξιμο!!!!
Ταχα τελειωσαν πριν λιγο κ δεν πηραμε γτ μας πειρες κ τετοια. Εχυσε με πιπα τελικα, αλλα δεν με αφησε στο στομα. Ότι ναναι. Χρονος συνολικα κανα μισαωρο σιγουρα. Αν κ γουσταρα πιπα μαζι να κανουν αλλα τεσπα. Το κακο ειναι οτι πανε πακετο μαζι κ δεν κανουν χωριστα. Ισως να το αλλαξουν αυτο γτ η καστανη ειναι καλο καυλακι. Η ξανθια αβυζι αλλα με καλο κορμακι κ κολαρακι αδυνατο. Η καστανη πιο καλο κορμι. Ισως... να δοκιμασω να δω απο σεξ τι λενε. Αλλα με 20 κ με μια. Παντος λεσβιες δηλωσαν κ η καστανομαλλα απο λαρισα η αλλη θεσσαλονικη μενει
Γιαυτο το ισως που είπα είναι για αυτους τους 2 λογους. Οτι εφαγα παραμύθι εγινε γνωριζοντας το, αλλα ειπα δεν γαμιεται ας την κανουμε την μαλακια. Ναι υπαρχουν πολυ που ζητάνε χωρις κ δεν μπορω να το καταλαβω αυτο Φαγαν κραξιμο αλλα σιγα μην καταλαβαν τους κυνδινουε κ το τι παίζει στην πιατσα που τις ανεφερα. Η αποφαση μου ηταν της στιγμής, και οπως είπα περιμενα να γινει καποια μαλακια. Αλλα οκ ενμερει περασα οκ. Τεσπα δοκιμασαμε και προσπερναμε. Ελπιζω οι συναδελφοι που τρυγηρνουσαν κάτω να προσεχουν το κατω κεφαλι τους γτ βαζουν σε κυνδινο το σύνολο.Όσο για το ότι πάνε πακέτο ,παραμύθι έφαγες για να τις πάρεις και τις δύο.εγω τις είδα να πιατσαρουν με απόσταση και φορτώθηκαν 2 φορές από γέρους ξεχωριστά ,όχι μαζί
19 κ 21 ειπανε. Εννοείται οτι το 90% που λενε ολες ειναι ψεμα σε οτι θεμα κ να τις ρωτησεις. Αλλα παραμύθια αυτές παραμύθια κ συ για να μην χαλιεται η σκεψη εκεινη την στιγμηΑυτές εννοούσα φίλε .αλλά με αυτά που έγραψες με ξενερωσες περισσότερο από αυτό που σκεφτόμουν ..χωρίς Καποτα ;;;μακριά και αγαπημένοι ,φαντάσου τι βρωμιαρες θα είναι ..και ξέρουμε καλά πόσοι είναι αυτοί που ζητάνε πιάτσα χωρίς ..
Τέλος πάντων δεν ασχολούμαι απλά προσωπικά με αυτές .απάντηση πήρα και μπορώ να πω ολοκληρωμένη! Ευχαριστώ!
Κρίμα γιατί όντως το πετιτ το μαυρομαλλικο φαίνεται καλό από μακριά αλλά εγώ φοβήθηκα πιο πολύ μην είναι κάτω από όριο ηλικίας !
Την λένε Ελένη είναι 19 χρονών και σπουδάζει στη Λάρισα αν επιμείνετε λίγο παραπάνω και με λίγο παραπάνω λεφτά έρχεται μια χαρά αξίζει να αναφερθεί ότι βγαίνει περισσότερο τα σαββατοκύριακα έτσι δηλώνει τουλάχιστον19 κ 21 ειπανε. Εννοείται οτι το 90% που λενε ολες ειναι ψεμα σε οτι θεμα κ να τις ρωτησεις. Αλλα παραμύθια αυτές παραμύθια κ συ για να μην χαλιεται η σκεψη εκεινη την στιγμη
Δλδ παραπάνω λεφτά για να ερθει μονη; Δλδη με 20 δεν έρχεται με 30 δεν ερχεται με 40;; με 50;; οχι φιλε οσο και να θελω να το σκισω πάω στα σπιτάκια και θα περασω καλυτερα σε κρεβάτι κτλπ. 40 κ 50 φιλε μου δεν ειναι bargain ουτε vfm. Αποψη μουΤην λένε Ελένη είναι 19 χρονών και σπουδάζει στη Λάρισα αν επιμείνετε λίγο παραπάνω και με λίγο παραπάνω λεφτά έρχεται μια χαρά αξίζει να αναφερθεί ότι βγαίνει περισσότερο τα σαββατοκύριακα έτσι δηλώνει τουλάχιστον
Σίγουρα δεν είναι κελεπούρι αλλά είναι πολύ μεγάλη καύλα εμένα με φτιάχνειΔλδ παραπάνω λεφτά για να ερθει μονη; Δλδη με 20 δεν έρχεται με 30 δεν ερχεται με 40;; με 50;; οχι φιλε οσο και να θελω να το σκισω πάω στα σπιτάκια και θα περασω καλυτερα σε κρεβάτι κτλπ. 40 κ 50 φιλε μου δεν ειναι bargain ουτε vfm. Αποψη μου
Και σήμερα εδώ είναι ποδαρατες από την Σελ φτάσανε μέχρι το εγκαταλελειμμένο...την στιγμή που πέρασαν την πήρε ένας με αγροτικό...Δλδ παραπάνω λεφτά για να ερθει μονη; Δλδη με 20 δεν έρχεται με 30 δεν ερχεται με 40;; με 50;; οχι φιλε οσο και να θελω να το σκισω πάω στα σπιτάκια και θα περασω καλυτερα σε κρεβάτι κτλπ. 40 κ 50 φιλε μου δεν ειναι bargain ουτε vfm. Αποψη μου
Ειναι στην πιατσα κ οι 2 παλι οποις ενδιαφέρεται. Κιτσαριο ντυσιμο παντος αλλα οκΤην λένε Ελένη είναι 19 χρονών και σπουδάζει στη Λάρισα αν επιμείνετε λίγο παραπάνω και με λίγο παραπάνω λεφτά έρχεται μια χαρά αξίζει να αναφερθεί ότι βγαίνει περισσότερο τα σαββατοκύριακα έτσι δηλώνει τουλάχιστον
Τη λένε Βάσια έχω το νούμερο της.Καλημέρα ρδελα, διαβάζω αρκετούς μήνες το φόρουμ, σήμερα είπα να κανω εγγραφή να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου εδώ. Πέρασμα χθες απο πιάτσα χαμός από κίνηση, δεν μπόρεσα να αντισταθώ, πηρα Μαρία Αλβανιδα γτ με αυτό το κοκκινο σι θρου που φορούσε και φαινοταν η κωλαρα με τη στριγκαρα έπρεπε να εκτονωθώ (ξέρω ξέρω φολα). Στη γνωστή καβατζα λοιπόν, λίγο πιπα η οποία πήγαινε σαν τρελή μεσα έξω (δεν είναι τοσο του γούστου μου, προτιμάω πιο αργά), και μετα στήσιμο και ξεσκισμα με θέα τον απίστευτο πάτο και από απέναντι στο δρόμο να εχουν σταματήσει κανα 2 αμάξια και να μας κοιτάζουν. Αλλα συνεχίσαμε κανονικά..
Τωρα το σημαντικό, φευγωντας από πιάτσα, στη Μοναστηρίου με ρεύμα προς κέντρο καμια 100-200 μέτρα πριν το ροτοντα, μια κοπέλα που πρώτη φορά τη βλέπω στο σημείο, με μαύρο καρέ μαλλί και πράσινο φόρεμα (φόρμα) κολλητό, πέρασα γρήγορα είδα ωραίο πρόσωπο, μεχρι να κανω μια γύρα να σταματησω για ρωτήσω πληροφορίες, την ειχαν μαζέψει... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;;;
Κ μετα παραπονα γιατι στην πιατσα ζητανε περισσοτερα.Δλδ παραπάνω λεφτά για να ερθει μονη; Δλδη με 20 δεν έρχεται με 30 δεν ερχεται με 40;; με 50;; οχι φιλε οσο και να θελω να το σκισω πάω στα σπιτάκια και θα περασω καλυτερα σε κρεβάτι κτλπ. 40 κ 50 φιλε μου δεν ειναι bargain ουτε vfm. Αποψη μου
δεν κάνεις κανενα κονε φίλος να χαρούμε κ εμείς εδώ στην Λάρισα. Να το βοηθήσουμε το κορίτσι να σπουδάσειΤην λένε Ελένη είναι 19 χρονών και σπουδάζει στη Λάρισα αν επιμείνετε λίγο παραπάνω και με λίγο παραπάνω λεφτά έρχεται μια χαρά αξίζει να αναφερθεί ότι βγαίνει περισσότερο τα σαββατοκύριακα έτσι δηλώνει τουλάχιστον