Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (5 μέλη και 7 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Επισης ναι δικιο εχεις..μαλλον τα εχετε ξαναπει για ελενη.Αλλα με τις τοσες μαλακιες που γραφετε εδω μεσα πρεπει να ψαχνουμε κατι αιωνες για να παρουμε την πληροφορια.Ελαττωστε τις μαλακιες για να γινεται δουλιτσα
Ρε γιατρέ της πλάκας πάλι ουισκια ήπιες και δεν ξέρεις τι γράφεις... κάτσε εκεί με την γυναικούλα σου και άσε τις ιερόδουλες δεν το έχεις το θέμα όλο χαζομάρες πετάς... δηλαδή εσύ είσαι το κεφάλι επηδει είσαι γιατρουδακος της πεντάρας και ο Σταλόνε με τόση συνεισφορά στο σάιτ είναι τα πόδια...ΟΚ ότι πεις δεν θα σου λέμε όχι...

Τελευταία τροποποίηση:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Κοιτα ρε που σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι...
Το νημα αυτο δεν ειναι για να ανταλλαζουμε πληροφοριες? Κανω λαθος? Φυσικα και ζηταω πληροφοριες.Ποιο ειναι το μεμπτο? Που ειδες να πουλαω πνευμα? Πληροφοριες ζητησα και ο αλλος μου απαντησε ουτε λιγο ουτε πολυ.. να παω να την γαμησω για να σας πω ο ίδιος τις πληροφοριες... ποιος πουλαει πνευμα τωρα... αμα ηταν ετσι δεν θα ρωτουσαμε κανεναν εδω μεσα..θα πηγαιναμε να τις παρουμε μια μια και δεν θα ανταλλαζαμε εμπειριες και πληροφοριες εδω.Εχετε χαζεψει μου φαινεται
Εσύ από ποτέ έχεις να δώσεις πληροφορίες δε μας είπες όμως
Στο κάτω κάτω ενδιαφέρθηκες για κάποια πού έχουμε μιλήσει πολλές φορέςδιάβασε κ λίγο μη βαριέσαι
Α κ πούσε άρχισες κ εσύ να λες μαλακίες μου φαίνεται

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Κοιτα ρε που σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι...
Το νημα αυτο δεν ειναι για να ανταλλαζουμε πληροφοριες? Κανω λαθος? Φυσικα και ζηταω πληροφοριες.Ποιο ειναι το μεμπτο? Που ειδες να πουλαω πνευμα? Πληροφοριες ζητησα και ο αλλος μου απαντησε ουτε λιγο ουτε πολυ.. να παω να την γαμησω για να σας πω ο ίδιος τις πληροφοριες... ποιος πουλαει πνευμα τωρα... αμα ηταν ετσι δεν θα ρωτουσαμε κανεναν εδω μεσα..θα πηγαιναμε να τις παρουμε μια μια και δεν θα ανταλλαζαμε εμπειριες και πληροφοριες εδω.Εχετε χαζεψει μου φαινεται
Επισης ναι δικιο εχεις..μαλλον τα εχετε ξαναπει για ελενη.Αλλα με τις τοσες μαλακιες που γραφετε εδω μεσα πρεπει να ψαχνουμε κατι αιωνες για να παρουμε την πληροφορια.Ελαττωστε τις μαλακιες για να γινεται δουλιτσα
Λοιπόν πόδι εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που έχουν αφιερώσει χρόνο και πληρώσει χρήμα για να σερβίρουν όποιες πληροφορίες μπορούν και αγαπάνε, και εσύ θέλεις να μας πεις ότι βαριέσαι να φιλτράρεις τις συζητήσεις ή να πατήσεις στη ριμάδα την αναζήτηση;
Εδώ είμαστε για τη πλάκα και το χαβαλέ μας, επίσης ανταλλάσσουμε οικειοθελώς όποιες πληροφορίες. Αν νομίζεις ότι γράφουμε "μαλακίες" ή έχεις απαιτήσεις, αλλάζεις νήμα ή παπούτσια απλά τα πράγματα.

Ο σεβασμός στον εαυτό μας καθοδηγεί τα ηθικά μας. Ο σεβασμός των άλλων καθοδηγεί τους τρόπους μας.

Τελευταία τροποποίηση:

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Όταν καταλάβετε ορισμένοι, ότι με το να το παίζετε έξυπνοι, την έχετε και μεγάλη, ή Γκουσγκουνηδες, πλανάστε πλάνην οικτράν.
ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ με τις χαζές αντιπαραθεσεις συνεχώς, αποβάλλετε τα κόμπλεξ σας επιτέλους.
Εγώ ενημέρωσα, πλήρωσα κλπ, εσυ τι έκανες;
Στα παπαρια μας. Έχεις φράγκα, πληρώνεις, δεν έχεις, χαλβαδιαζεις, αλλά αυτό το εγώ κι εγώ, ε, αει σιχτιρ.
Έχω ξαναγράψει, ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ.
Πνευματομπακαληδες έχετε καταντήσει.
Φροντίστε να αρχίσετε πάλι τις μαλακιες και να ξεφτιλισετε για μια ακόμη φορά το νήμα.

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Όταν καταλάβετε ορισμένοι, ότι με το να το παίζετε έξυπνοι, την έχετε και μεγάλη, ή Γκουσγκουνηδες, πλανάστε πλάνην οικτράν.
ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ με τις χαζές αντιπαραθεσεις συνεχώς, αποβάλλετε τα κόμπλεξ σας επιτέλους.
Στα παπαρια μας. Έχεις φράγκα, πληρώνεις, δεν έχεις, χαλβαδιαζεις, αλλά αυτό το εγώ κι εγώ, ε, αει σιχτιρ.
Φροντίστε να αρχίσετε πάλι τις μαλακιες και να ξεφτιλισετε για μια ακόμη φορά το νήμα.
ουδέν σχόλιο- απλά report/ αναφορά

Jura194

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Les gia ti vasia tin hontri i ena mikro pou vgeni sti monastiriou prin rotonda. Ego milao gia tin defteri an tin pire kapios ki ehi gnomi

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Τελευταία τροποποίηση:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Αυτους τους εξυπνους που την εχουν μεγαλη και το παιζουν Γκουσγκουνηδες διαβαζεις και ρωτας για να ενημερωθεις ομως και απο τις δικες τους φολες και ανακαλυψεις γλυτωνεις λεφτα και πας στην αναλογη πουτανα να περασεις καλα

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Αυτους τους εξυπνους που την εχουν μεγαλη και το παιζουν Γκουσγκουνηδες διαβαζεις και ρωτας για να ενημερωθεις ομως και απο τις δικες τους φολες και ανακαλυψεις γλυτωνεις λεφτα και πας στην αναλογη πουτανα να περασεις καλα
Το σχολείο το τελείωσες?
Γιατί είτε είσαι 12 χρονών, είτε πιο στόκος πεθαίνεις.
Δεν έχεις καταλάβει τίποτα από όσα λέω.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Το σχολείο το τελείωσες?
Γιατί είτε είσαι 12 χρονών, είτε πιο στόκος πεθαίνεις.
Δεν έχεις καταλάβει τίποτα από όσα λέω.
Μια χαρα καταλαβα τη θες να πεις ρε βλημα και μια χαρα σου εχω απαντησει αντι να τη λες σε αυτους που ζητας να σε βοηθησουν αρχισε να συνεισφερεις η μη λες τιποτα ακου εκει μηδενικη συνεισφορα και κραζει κιολας βεβαια δε φταις εσυ αυτοι οι μαλακες φταινε που γραφουν ακομα και εσεις τα βρισκετε ετοιμα καλα κανω εγω και πλεον μονο σε pm με καποιους και δημοσια ελαχιστα

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Μια χαρα καταλαβα τη θες να πεις ρε βλημα και μια χαρα σου εχω απαντησει αντι να τη λες σε αυτους που ζητας να σε βοηθησουν αρχισε να συνεισφερεις η μη λες τιποτα ακου εκει μηδενικη συνεισφορα και κραζει κιολας βεβαια δε φταις εσυ αυτοι οι μαλακες φταινε που γραφουν ακομα και εσεις τα βρισκετε ετοιμα καλα κανω εγω και πλεον μονο σε pm με καποιους και δημοσια ελαχιστα
Σωστα δικιο εχεις εδω δε καταλαβες εσυ τη μαλακια που εχεις γραψει εγω θα καταλαβω
μη σπαταλάς το σάλιο σου just ignore

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
μη σπαταλάς το σάλιο σου just ignore
Πες το ψεματα αλλα οπως ειπα εσεις φταιτε που ακομα γραφετε αντι να σταματησετε και να τους αφησετε να φανε μονοι τους τα μουτρα τους

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Λοιπόν πόδι εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που έχουν αφιερώσει χρόνο και πληρώσει χρήμα για να σερβίρουν όποιες πληροφορίες μπορούν και αγαπάνε, και εσύ θέλεις να μας πεις ότι βαριέσαι να φιλτράρεις τις συζητήσεις ή να πατήσεις στη ριμάδα την αναζήτηση;
Εδώ είμαστε για τη πλάκα και το χαβαλέ μας, επίσης ανταλλάσσουμε οικειοθελώς όποιες πληροφορίες. Αν νομίζεις ότι γράφουμε "μαλακίες" ή έχεις απαιτήσεις, αλλάζεις νήμα ή παπούτσια απλά τα πράγματα.

Ο σεβασμός στον εαυτό μας καθοδηγεί τα ηθικά μας. Ο σεβασμός των άλλων καθοδηγεί τους τρόπους μας.
Ολο μαλακιες λες.Εδω ειμαστε για να γραψουμε καμια πληροφορθα.Για τον χαβαλε σου και για να τον παιζεις πηγαινε καπου αλλου οχι εδω.Ναι ρε δεν ηξερα να ψαχνω 100.σελιδας με παπαριες σου για να βρω 2 σειρες για την ελενη..
Οταν θα κανεις τα μπρουρδελοχιλιομετρα μου μονο τοτε θα μου ξανα απευθυνεις το λογο.Χαζεμενοι ολοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ από ποτέ έχεις να δώσεις πληροφορίες δε μας είπες όμως
Στο κάτω κάτω ενδιαφέρθηκες για κάποια πού έχουμε μιλήσει πολλές φορέςδιάβασε κ λίγο μη βαριέσαι
Α κ πούσε άρχισες κ εσύ να λες μαλακίες μου φαίνεται
Τι λες ρε κουφιοκεφαλε? Αϊ σα περα

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Ρε γιατρέ της πλάκας πάλι ουισκια ήπιες και δεν ξέρεις τι γράφεις... κάτσε εκεί με την γυναικούλα σου και άσε τις ιερόδουλες δεν το έχεις το θέμα όλο χαζομάρες πετάς... δηλαδή εσύ είσαι το κεφάλι επηδει είσαι γιατρουδακος της πεντάρας και ο Σταλόνε με τόση συνεισφορά στο σάιτ είναι τα πόδια...ΟΚ ότι πεις δεν θα σου λέμε όχι...
Ρε τραβα ρουφα το αυγο σου μηδενικο.Βλακεντιε... ρωταω κατι καθ η απαντηση σου ειναι πηγαινε εσυ για να μας πεις..βλακα ε βλακα.Καρμοιρακο εσυ τι δουλεια κανεις? Σου περισσευουν για να πας.και στις πουτανες?
Κρατα κανα φραγκακι γιατι θα πεινασες ψωμολυσσα

Τελευταία τροποποίηση:

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Ο χοίρος (κοιν. γουρούνι), είναι οικόσιτο θηλαστικό ζώο, που ανήκει στο γένος συς, στην οικογένεια συΐδες και στην τάξη αρτιοδάκτυλα. Είναι ζώο παμφάγο και ονομαστό για τη βρομιά του.
χοίρος: Tο ~ γρυλίζει. Tρώει σαν ~, άπληστα, λαίμαργα, χωρίς τρόπους. Zουν σαν τα γουρούνια, μέσα στη βρομιά.
2. (μτφ.) για άνθρωπο: α. βρόμικο ή πολύ χοντρό. β. άξεστο, αναίσθητο, αχάριστο.
γουρουνάκι το YΠΟKΟΡ το μικρό του γουρουνιού: ~ του γάλακτος, πολύ μικρό, που θήλαζε ακόμα.

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Ειρηνη ημιν ππαιδες γαματε γιατι χανομαστε

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Ρε τραβα ρουφα το αυγο σου μηδενικο.Βλακεντιε... ρωταω κατι καθ η απαντηση σου ειναι πηγαινε εσυ για να μας πεις..βλακα ε βλακα.Καρμοιρακο εσυ τι δουλεια κανεις? Σου περισσευουν για να πας.και στις πουτανες?
Κρατα κανα φραγκακι γιατι θα πεινασες ψωμολυσσα
Βάλε το στηθοσκοπιο στον @@ σου ρε στραπονιαρη ότι γράφεις ρεζιλευεσε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom