Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.729
Πόντοι
2.356
Το Συλβακι είναι καλή και τίμια επιλογή και σε μάθει δε χαλάει χατίρι. Φίλοι προσοχή σε Μαριάνα ή Μαριάνθη ή κάπως έτσι κυκλοφόρησε φήμη για ηπατίτιδα. Ο φίλος που είπε για τη Ρίτα ας μας πει τι κάνει αυτή η ψυχή.
Το ότι κυκλοφόρησε φήμη δε λέει κάτι γιατί όλες κατηγορανε την μία κ την άλλη
Αν όμως το έμαθες από αλλού ίσως να ισχύει
Νομίζω Μαριάννα είναι μία μετά την διχάλα κοντά στα 40 πού το λέει ότι είναι μανούλα η κάνω λάθος

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
4.110
Νομίζω Μαριάννα είναι μία μετά την διχάλα κοντά στα 40 πού το λέει ότι είναι μανούλα η κάνω λάθος
Ναι και εγώ αυτήν λέω που όποτε έμπαινε στο αμάξι η πρώτη κουβέντα ήταν "πρόσεχε κλέβουν" ..

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.134
Πόντοι
1.056
Ποια λετε ρε παιδιά; μια που βγαινει οχι πολυ συχνα στην διχαλα με μακρι ξανθο μαλλί; λιγο μπουκομενη οταν μιλαε
Εχεις δικιο. Εδω η Συλβια παντα ρωταει " η Τζενη πάλι δουλεύει σήμερα;" (Μαρια αλβανιδα) " δίνει κωλο και κάνει ακαποτα με 20 ευρώ κ σεξ χωρις. Τα κάνει όλα αυτή με 20 ευρώ" ασε που κατηγορει συνεχεια την Ντεζη κ την Ελενη την μικρη. Και οτι αυτη δεν εχει νταβατζη. Ναι καλα... Τα ειπαν κ αλλες αυτα. Τωρα για αυτο που εγραψε για ηπατίτιδα, η παθων ειναι κ δεν το λεει, η φιλος του, η απλα φημη.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
χτεσινο περασμα μεταξυ 10-11 η μαρια η αλβανιδα ολα τα λεφτα λεσ και θα βγει να τραγουδηση με τα στρασ ειπα να τη παρω ξεροντασ οτι θα φαμε φολα καθωσ μεγαλη ξεπετα αλλα ο πατοσ ηταν ολα τα λεφτα ..κανοντασ αναστροφη με προλαβε ενασ συναγωνιστησ ..ειπα θα κανω ενα γυρο και μετα θα φορτωθει..μαγκεσ ενα δυο γυρουσ εκανα ουτε 6-7 λεπτα η γκομενα ηταν στο σημειο τησ ....πεταμενα λεφτα..τιμηθηκε η συλβια πιστευω vfm..
Έχεις απόλυτο δίκαιο για την Μαρία την Αλβανίδα
χτεσινο περασμα μεταξυ 10-11 η μαρια η αλβανιδα ολα τα λεφτα λεσ και θα βγει να τραγουδηση με τα στρασ ειπα να τη παρω ξεροντασ οτι θα φαμε φολα καθωσ μεγαλη ξεπετα αλλα ο πατοσ ηταν ολα τα λεφτα ..κανοντασ αναστροφη με προλαβε ενασ συναγωνιστησ ..ειπα θα κανω ενα γυρο και μετα θα φορτωθει..μαγκεσ ενα δυο γυρουσ εκανα ουτε 6-7 λεπτα η γκομενα ηταν στο σημειο τησ ....πεταμενα λεφτα..τιμηθηκε η συλβια πιστευω vfm..
Απόλυτο δίκαιο όσο αναφορά την Μαρία την. Αλβανίδα,αν κάτσει σε κάποιον πάνω από 10 λεπτό συνολικός χρόνος τότε ούτε στον παπά να το πει! Παλαιότερα την είχα πάρει μερικές φορές ξεπετα....πανω στο δίλεπτο ήθελε να χυσω να τελειώνουμε, παρόλο που είμαι νέος σχετικά και εμφανισιακά μια χαρά και καθαρός, που να ήμουν και κανένας βρωμιαρης! Μια φορά πάντως μου κάτσε αρκετά κοντά στα 15 λεπτά ,απορώ ακόμα πως έγινε.Προσφάτως την πετυχαίνω την ώρα που πηγε στην. Καβατζα με κάποιον κάνω μια γύρα σε 5 λεπτά ειχε φύγει το αμάξι,μετρημένα 5 λεπτά.

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Είδε κανείς τελευταία την Χρύσα στην πιάτσα;

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
4.110
Ποια λετε ρε παιδιά; μια που βγαινει οχι πολυ συχνα στην διχαλα με μακρι ξανθο μαλλί; λιγο μπουκομενη οταν μιλαε

Εχεις δικιο. Εδω η Συλβια παντα ρωταει " η Τζενη πάλι δουλεύει σήμερα;" (Μαρια αλβανιδα) " δίνει κωλο και κάνει ακαποτα με 20 ευρώ κ σεξ χωρις. Τα κάνει όλα αυτή με 20 ευρώ" ασε που κατηγορει συνεχεια την Ντεζη κ την Ελενη την μικρη. Και οτι αυτη δεν εχει νταβατζη. Ναι καλα... Τα ειπαν κ αλλες αυτα. Τωρα για αυτο που εγραψε για ηπατίτιδα, η παθων ειναι κ δεν το λεει, η φιλος του, η απλα φημη.
Αυτά καλό είναι να μη γράφονται δημοσίως, π.χ. όταν κατηγορεί η μία την άλλη. Δε ξέρεις ποιος μπορεί να διαβάζει εδώ μέσα και τι προβλήματα ίσως δημιουργηθούν στην εν λόγο κοπέλα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Αυτά καλά είναι να μη γράφονται δημοσίως, όπως όταν κατηγορεί η μία την άλλη. Δε ξέρεις ποιος μπορεί να διαβάζει εδώ μέσα και τι προβλήματα ίσως δημιουργηθούν στην εν λόγο κοπέλα.
Δε γαμιεται να μη ριχνει λασπη η μια στην αλλη εφοσον το κανουν ας υποστουν και τις συνεπειες

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.004
Πόντοι
4.766

Και η ίδια Κλοντια-Συλβια έχει νταβατζη γιατί κατηγορεί τις άλλες δύο... είσαι σίγουρος ότι το έχει πει? Συνέχεια μαζί είναι οι τρεις τους κάνουν παρέα .. τόσο ύπουλη είναι η Αλβανίδα να τις ρίξει τόση λάσπη?

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.134
Πόντοι
1.056
Και η ίδια Κλοντια-Συλβια έχει νταβατζη γιατί κατηγορεί τις άλλες δύο... είσαι σίγουρος ότι το έχει πει? Συνέχεια μαζί είναι οι τρεις τους κάνουν παρέα .. τόσο ύπουλη είναι η Αλβανίδα να τις ρίξει τόση λάσπη?
Δε λεω κατι αν δεν το εχω ακουσει με τα αυτια μου. Το ιδιο τροπαριο καθε φορα απο το στομα της. Ναι κανουν παρεα το ξερω. Κ μόνιμος στα μαλώματα ειναι. Αλλα τα ξανα βρισκουν. Ολες κατηγορουν η μια την αλλη κ ας στελνουν καρδουλες κ λαϊκ στα φβ στα ποστ μεταξύ τους....

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.134
Πόντοι
1.056
Αυτά καλό είναι να μη γράφονται δημοσίως, π.χ. όταν κατηγορεί η μία την άλλη. Δε ξέρεις ποιος μπορεί να διαβάζει εδώ μέσα και τι προβλήματα ίσως δημιουργηθούν στην εν λόγο κοπέλα.

Εδω κοροϊδευουν κ βριζουν πελάτες πισω απο την πλατη τους - μας, σαυτο θα κολλησουμε.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.380
Πόντοι
7.095
Δε λεω κατι αν δεν το εχω ακουσει με τα αυτια μου. Το ιδιο τροπαριο καθε φορα απο το στομα της. Ναι κανουν παρεα το ξερω. Κ μόνιμος στα μαλώματα ειναι. Αλλα τα ξανα βρισκουν. Ολες κατηγορουν η μια την αλλη κ ας στελνουν καρδουλες κ λαϊκ στα φβ στα ποστ μεταξύ τους....
Εδώ οι απλές γυναίκες ξεκατινιάζονται, οι της πιάτσας που έχουν και οικονομικό ανταγωνισμό δεν θα το έκαναν?

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Αδερφέ με το συμπάθειο αλλά δουλεύεις με internet explorer έχεις μείνει δύο χρόνια πριν..που όντως γινόντουσαν αυτά... τώρα μένουν κοντά στις 12οροφες και κινούνται με ένα σμαρτακι....
Μπα προτιμώ Netscape navigator με μηχανή αναζήτησης Lycos . Είναι πιο sick. Τώρα που θα φτιάξει ο καιρός και που ακρίβυνε η μπενζίνα θα αρχίσουν το περπατητό.Οταν τους πετύχω θα τους παραθέσω μία φωτό να δείτε το αυτάκι της το πεταχτό.

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Μπα προτιμώ Netscape navigator με μηχανή αναζήτησης Lycos . Είναι πιο sick. Τώρα που θα φτιάξει ο καιρός και που ακρίβυνε η μπενζίνα θα αρχίσουν το περπατητό.Οταν τους πετύχω θα τους παραθέσω μία φωτό να δείτε το αυτάκι της το πεταχτό.
Navigator_1-22.png
Το 1994 που τελείωσα τη σχολή αυτά είχαμε

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
4.110
Navigator_1-22.png
Το 1994 που τελείωσα τη σχολή αυτά είχαμε
Dialup Modem 56k, ήχο να σε ακούει η γειτονία και τηλέφωνα κλειστά να μη πέσει η γραμμή. Πάμε και ένα windows 3.11 για να δείξουμε in. Καλές εποχές...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.729
Πόντοι
2.356
Ολοι τα περάσαμε κ όλοι τα θυμόμαστε ειδικά όταν φώναζε η μάνα μας πάλι δεν δουλεύει το τηλέφωνο κλείσε το κομπιούτερ μη στο κλείσω εγώ μία κ καλή
Εδώ όμως μιλάμε για τανες κ όχι για πισιά

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.360
Πόντοι
736
Ηταν χθες μετα την διχαλα μοναστηριου με γιαννιτσων στη Γιαννιτσων στο ρευμα προς κεντρο απο δεξια μια ψηλη ξανθια με ενα μαυρο κολλητο κοντο φορεματακι νταλα μεσημερι εν τω μεταξυ.
Ξερουμε ποια ειναι και αν αξιζει να δοκιμασουμε την επομενη φορα?

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
585
Πόντοι
4.240
Μπες στο νήμα για το μασάζ θα βρεις πολλά για τη Ρόζα την BBW .
Έγραψε και η ίδια εδώ , ειναι 110 κιλά το λέει και η αγγελία.
Αλλοι περασανε καλα αλλοι σιχαθηκανε , γουστα ειναι
Σ ευχαριστω φιλαρακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom