Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Γειά στους συναγωνιστές.Την Στελλίτσα την είδε κανείς τους τελευταίους μήνες? ή τέλος?
Οπως επίσης και την κατσαρίδα.Για τη Ρίτα έμαθα κάποια πράγματα αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.
Σαν τι για την Ρίτα φίλε;
Δεν είμαι φαν ,αλλά ενημερωτικά θα θέλαμε να μάθουμε αν ενδιαφέρουν το φορουμ

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Τι ώρες βρίσκουμε την Χρύσα;
Είχα πάρει για πιπα παλιότερα μια που ταιριάζει στην περιγραφή, η οποία γδύθηκε εντελώς στο αμάξι, πράγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση (θετική)

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Τόσο χάλια λοιπόν είναι η Μαρία η Αλβανίδα άβαφη? Την ξέρω από το 2017 όπου και την πρωτοπήρα και από τότε την έχω δει αρκετές φορές στην πιάτσα ΑΛΛΑ ποτέ μέρα κάπου αλλού. Δεν μου έδωσε ποτέ την εντύπωση ότι άβαφη θα είναι άσχημη. Που την πετύχατε μέρα άβαφη ? Έχω τρομερή περιέργεια να την δω, διότι έχω διαφορετική εντύπωση, λογικά θα κάνω λάθος για να το λέτε. Όσο για τον κώλο της είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ , ποίημα, βέβαια όταν την πηδάς είναι τόσο αδύνατη, που αισθάνεσαι μέχρι και τα κόκαλα της καμιά φορά!
Παιδια ειναι πολυ ασχημε την βλεπω στο γυμναστηριο

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Πέρασμα προχτές απο την πιάτσα ύστερα απο πολύ καιρό.Βλέπω δίπλα στο shell μαζί με τον Μπενι μια μαυρομαλα αδύνατη ομορφουλα μοιάζει λιγο με την Μαρία την Αλβανιδα η οποία ήταν στο πόστο της απέναντι.Κάνω μια γύρα και διαπιστώνω οτι εχει φύγει οπότε δεν προλαβα να ρωτήσω.Ποιά είναι αυτή η μαυρομαλα εκεί στον Μπενι και αν αξίζει .Αν την εχει πάρει κάποιο μέλος ας δώσει κάποια πληροφορία.Ευχαριστώ.
Μαοα το. Καρπουζι με. 20 ευρω ολα αλλα πολυ βιαστικη

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Έχει πάρει κάποιος Νταίζη σε δωμάτιο; Είναι εκδηλωτική καθόλου η σαν το αμάξι πηδάς παγοκωλωνα; Γιατί γενικά είναι αξιόλογη .
Μην εμφανιστεί πάλι κανένας προμοτορας της και μας αρχίσει τα είναι σαν εσκορτ έλεος!

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
560
Πόντοι
4.240

Εχει παει κανεις απο εδω για να μας πει εμπειρια;;

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Τόσο χάλια λοιπόν είναι η Μαρία η Αλβανίδα άβαφη? Την ξέρω από το 2017 όπου και την πρωτοπήρα και από τότε την έχω δει αρκετές φορές στην πιάτσα ΑΛΛΑ ποτέ μέρα κάπου αλλού. Δεν μου έδωσε ποτέ την εντύπωση ότι άβαφη θα είναι άσχημη. Που την πετύχατε μέρα άβαφη ? Έχω τρομερή περιέργεια να την δω, διότι έχω διαφορετική εντύπωση, λογικά θα κάνω λάθος για να το λέτε. Όσο για τον κώλο της είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ , ποίημα, βέβαια όταν την πηδάς είναι τόσο αδύνατη, που αισθάνεσαι μέχρι και τα κόκαλα της καμιά φορά!
Πρέπει να μένει κάπου προς Μενεμένη και σχεδόν κάθε μέρα περπατάνε με το δικό της μέχρι το κέντρο.Τυχαία δεν γίνεται έτσι τέτοιος κώλος.Μπορεί να την πέτυχες κι εσύ και να μην την κατάλαβες.Πάντα είναι με τον δικό της και συνήθως χέρι χέρι.Αυτός είναι μετρίου ύψους και λίγο μουσάκι και πάντα με τσαντάκι χιαστή.τους έχω πετύχει άπειρες φορές στο στενο αριστερά αμέσως μετά τη γέφυρα στην Αγίων Πάντων και στη Γεννηματά.Οταν δεν βρέχει περπατάνε κάθε μέρα.

Tabmok99

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
205
Πόντοι
20

Εχει παει κανεις απο εδω για να μας πει εμπειρια;;
Μπες στο νήμα για το μασάζ θα βρεις πολλά για τη Ρόζα την BBW .
Έγραψε και η ίδια εδώ , ειναι 110 κιλά το λέει και η αγγελία.
Αλλοι περασανε καλα αλλοι σιχαθηκανε , γουστα ειναι

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Πρέπει να μένει κάπου προς Μενεμένη και σχεδόν κάθε μέρα περπατάνε με το δικό της μέχρι το κέντρο.Τυχαία δεν γίνεται έτσι τέτοιος κώλος.Μπορεί να την πέτυχες κι εσύ και να μην την κατάλαβες.Πάντα είναι με τον δικό της και συνήθως χέρι χέρι.Αυτός είναι μετρίου ύψους και λίγο μουσάκι και πάντα με τσαντάκι χιαστή.τους έχω πετύχει άπειρες φορές στο στενο αριστερά αμέσως μετά τη γέφυρα στην Αγίων Πάντων και στη Γεννηματά.Οταν δεν βρέχει περπατάνε κάθε μέρα.
Αδερφέ με το συμπάθειο αλλά δουλεύεις με internet explorer έχεις μείνει δύο χρόνια πριν..που όντως γινόντουσαν αυτά... τώρα μένουν κοντά στις 12οροφες και κινούνται με ένα σμαρτακι....

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Για αυτήν που λες την πρασινοματα είχαν γράψει πριν καμιά δέκαπεντε σελίδες αν θυμάμαι καλά , έχει κανείς εμπειρία πώς είναι τώρα; Την πήρε κανείς πρόσφατα;

Είχα πάρει εκείνη την παχουλουλα την Βουλγάρα που στέκεται πριν την διχάλα δεξιά σε κάτι σκαλάκια με τις βυζάρες για πίπα πολλές φορές , ποτέ δεν έφυγα αχυτος. Δε θυμάμαι όνομα ...
Η πρασινοματα κανει καλη πιπα και ωριο μοθνι αλλα αν την παρεις ορθια θελει να βρεις καλη σταση γιατι ειναι ψιλοκαβαλη

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Η πρασινοματα κανει καλη πιπα και ωριο μοθνι αλλα αν την παρεις ορθια θελει να βρεις καλη σταση γιατι ειναι ψιλοκαβαλη
Τη βουλγάρα λες τη Σέντα στο ερείπιο ;

• Like
Αντιδράσεις: tonika

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
χτεσινο περασμα μεταξυ 10-11 η μαρια η αλβανιδα ολα τα λεφτα λεσ και θα βγει να τραγουδηση με τα στρασ ειπα να τη παρω ξεροντασ οτι θα φαμε φολα καθωσ μεγαλη ξεπετα αλλα ο πατοσ ηταν ολα τα λεφτα ..κανοντασ αναστροφη με προλαβε ενασ συναγωνιστησ ..ειπα θα κανω ενα γυρο και μετα θα φορτωθει..μαγκεσ ενα δυο γυρουσ εκανα ουτε 6-7 λεπτα η γκομενα ηταν στο σημειο τησ ....πεταμενα λεφτα..τιμηθηκε η συλβια πιστευω vfm..

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Ακριβως! Πεταμενα λεφτα... καλυτερα να την παιξεις παρα να την παρεις....τις δινουμε και αξια...

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Το Συλβακι είναι καλή και τίμια επιλογή και σε μάθει δε χαλάει χατίρι. Φίλοι προσοχή σε Μαριάνα ή Μαριάνθη ή κάπως έτσι κυκλοφόρησε φήμη για ηπατίτιδα. Ο φίλος που είπε για τη Ρίτα ας μας πει τι κάνει αυτή η ψυχή.

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Το Συλβακι είναι καλή και τίμια επιλογή και σε μάθει δε χαλάει χατίρι. Φίλοι προσοχή σε Μαριάνα ή Μαριάνθη ή κάπως έτσι κυκλοφόρησε φήμη για ηπατίτιδα. Ο φίλος που είπε για τη Ρίτα ας μας πει τι κάνει αυτή η ψυχή.
Ποια είναι η Μαριάνα μια ξανθιά μεγάλη σχετικά που βγαίνει από νωρίς το απόγευμα ;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Για ποια μαριαννα λετε;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Ποια είναι και που κάθεται αυτή που υποψιαζεστε ηπατίτιδα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom