Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Η Μαρία η Αλβανίδα η αδύνατη μαυρομάλλα, που κάθεται απέναντι από το shell, κάνει τώρα πίπα χωρίς προφυλακτικό ? Ξέρει κανένας ? Παλαιότερα που την είχα πάρει μου είχε πει όχι . Επίσης το κωλαράκι της το έχει πάρει κανένας ? Την ρώτησα πρόσφατα και δεν μου απάντησε ,σα να στράβωσε που το ζήτησα, τι να πω!
Είναι τσιγγάνα και ζηταει πολλά λεφτά για ακαποτες πίπες. Τύπου 50 πλας.
Η Άννα η Αλβανίδα λίγο πιο εκεί στη Γιαννιτσων που είναι κ η πιο μουναρα απ όλες δεν κανει καθόλου ακα

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
563
Πόντοι
4.240
Η Μαρία η Αλβανίδα η αδύνατη μαυρομάλλα, που κάθεται απέναντι από το shell, κάνει τώρα πίπα χωρίς προφυλακτικό ? Ξέρει κανένας ? Παλαιότερα που την είχα πάρει μου είχε πει όχι . Επίσης το κωλαράκι της το έχει πάρει κανένας ? Την ρώτησα πρόσφατα και δεν μου απάντησε ,σα να στράβωσε που το ζήτησα, τι να πω!
Αυτη την ειχα παρει οταν ειχε πρωτοβγει πριν καποια χρονια και μου ειπε οτι ειμαι ο δευτερος που πηγαινει σαν πιατσα..τσιμπουκι με πατημα το κεφαλι γαμησι με σφαλιαρες στον κωλο οτι θελεις. Μετα απο κανενα μηνα ''μην με πιανεις στα βυζια, μην μου πατας τον κωλο'' περασε ο καιρος δεν ξαναπηγα ποτε και σταματησα πριν απο κανενα μηνα και μου λεει 100 ευρω να παμε σπιτι...Ασε ρε την λεω με αεροπιπα και ''μην πιανεις εδω μην πιανεις εκει θελεις και 100 ευρω'' και μου λεει ''ε μην θες αντε γεια'' παιδια μην τις δινεται αξια

Alister9

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, μια κοπέλα μελαχρινή , πάντα βαμμένη με μαύρο κολάν σκισμενο μπροστά που κάθεται συχνά κοντά στα τουντει ξέρουμε ποια είναι; Το τελευταίο 3μηνο την έχω πετύχει αρκετές φορές απογευματινές ωρες

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.151
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα, μια κοπέλα μελαχρινή , πάντα βαμμένη με μαύρο κολάν σκισμενο μπροστά που κάθεται συχνά κοντά στα τουντει ξέρουμε ποια είναι; Το τελευταίο 3μηνο την έχω πετύχει αρκετές φορές απογευματινές ωρες
Ποιες άλλες είδες στην πιάτσα κ πού

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
563
Πόντοι
4.240
Νομιζω την Ελενη λες φιλε..Ομορφουλα...Απλα ειναι πως θα την πετυχεις, αυτη γεννησε πριν καμια 1000 χρονια και επι 2 χρονια ''μην μου πιανεις τα βυζια γιατι θυλαζω'' μετα ''μην μου πιανεις το μουνι δεν μπορω μετα τη γεννα'' και αλλες φορες πηγαινεις και την ξεσκιζεις απο παντου σου λεει και ευχαριστω...Ειναι μυστηριο τραινο πριν πας πιασ την κουβεντα να την ''κοψεις'' σε τι φεγγαρι ειναι εκεινο το βραδυ

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας για το ποια κοπέλα ( Όνομα ,περιγραφή πως είναι ,που συχνάζει και ώρες που βγαίνει, υπηρεσίες και τιμή ) αξίζει συνολικά για φόρτωμα στην πιάτσα τώρα δηλαδή ( value for money ),ρωτάω διότι έχω 2 χρόνια να φορτώσω από κει ,οπότε ίσως έχασα επεισόδια.

Τελευταία τροποποίηση:

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας για το ποια κοπέλα ( Όνομα ,περιγραφή πως είναι ,που συχνάζει και ώρες που βγαίνει, υπηρεσίες και τιμή ) αξίζει συνολικά για φόρτωμα στην πιάτσα τώρα δηλαδή ( value for money ),ρωτάω διότι έχω 2 χρόνια να φορτώσω από κει ,οπότε ίσως έχασα επεισόδια.
Σύλβια. Αν σου αρέσουν οι μικροκαμωμένες η καλύτερη είναι στη Μοναστηρίου κατεύθυνση κέντρο στη στάση που είναι δίπλα στο φανάρι για το one salonika

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Την κοπέλα τη λένε Χρυσά. Είναι τριάντα και έχει υπέροχο κωλο με απίστευτο δέρμα. Χθες βράδυ μια μαλακια με Χούφτωμα και μπανιστηρι. Καλό και τιμιο

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Την κοπέλα τη λένε Χρυσά. Είναι τριάντα και έχει υπέροχο κωλο με απίστευτο δέρμα. Χθες βράδυ μια μαλακια με Χούφτωμα και μπανιστηρι. Καλό και τιμιο
Οταν λες μπανιστηρι φιλος;

gpp85

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Την απο πανω (χρυσα) οσες φορες την ρωτησα --> ακατεβατο 30αρι (και δεν την παιρνω)

Καταδρομικη σημερα κατα τις 11:30-12:00 (πρωι)

Τπτ (αλλα αναμενομενο)
Στο γκρεμισμενο (πολυ μετα το 1salonica προς δυτικα) εκει που παρκαρουν τα πουλμαν σταθερη παρουσια (δεν ξερω ονομα) με τα μπουτια εξω πρασινοματα. 20 απλο και 30 σπεσιαλ ακα πιπα + κωλο.

Στη διχαλα εχει ενα κλασικο τζανκι (δεν θυμαμαι ονομα) με μαυρα 30 κιλα σκουροχρωμη, την θυμαμαι απο την πιατσα πριν γινει τζανκι.

Πριν την διχαλα ετοιμαζονται δωματια (ας πουμε bb rooms ;)
Ο τυπας που το σκεφτηκε θα θυσαυρισει. Σε λιγο ολες θα βαλουν στο προγραμμα και το δωματιο χαχαχ)

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Την απο πανω (χρυσα) οσες φορες την ρωτησα --> ακατεβατο 30αρι (και δεν την παιρνω)

Τπτ (αλλα αναμενομενο)
Στο γκρεμισμενο (πολυ μετα το 1salonica προς δυτικα) εκει που παρκαρουν τα πουλμαν σταθερη παρουσια (δεν ξερω ονομα) με τα μπουτια εξω πρασινοματα. 20 απλο και 30 σπεσιαλ ακα πιπα + κωλο.

Στη διχαλα εχει ενα κλασικο τζανκι (δεν θυμαμαι ονομα) με μαυρα 30 κιλα σκουροχρωμη, την θυμαμαι απο την πιατσα πριν γινει τζανκι.

Ο τυπας που το σκεφτηκε θα θυσαυρισει. Σε λιγο ολες θα βαλουν στο προγραμμα και το δωματιο χαχαχ)
Για αυτήν που λες την πρασινοματα είχαν γράψει πριν καμιά δέκαπεντε σελίδες αν θυμάμαι καλά , έχει κανείς εμπειρία πώς είναι τώρα; Την πήρε κανείς πρόσφατα;

Είχα πάρει εκείνη την παχουλουλα την Βουλγάρα που στέκεται πριν την διχάλα δεξιά σε κάτι σκαλάκια με τις βυζάρες για πίπα πολλές φορές , ποτέ δεν έφυγα αχυτος. Δε θυμάμαι όνομα ...

• Like
Αντιδράσεις: tonika
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Για αυτήν που λες την πρασινοματα είχαν γράψει πριν καμιά δέκαπεντε σελίδες αν θυμάμαι καλά , έχει κανείς εμπειρία πώς είναι τώρα; Την πήρε κανείς πρόσφατα;

Είχα πάρει εκείνη την παχουλουλα την Βουλγάρα που στέκεται πριν την διχάλα δεξιά σε κάτι σκαλάκια με τις βυζάρες για πίπα πολλές φορές , ποτέ δεν έφυγα αχυτος. Δε θυμάμαι όνομα ...
Ντανιέλα?

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Πέρασμα προχτές απο την πιάτσα ύστερα απο πολύ καιρό.Βλέπω δίπλα στο shell μαζί με τον Μπενι μια μαυρομαλα αδύνατη ομορφουλα μοιάζει λιγο με την Μαρία την Αλβανιδα η οποία ήταν στο πόστο της απέναντι.Κάνω μια γύρα και διαπιστώνω οτι εχει φύγει οπότε δεν προλαβα να ρωτήσω.Ποιά είναι αυτή η μαυρομαλα εκεί στον Μπενι και αν αξίζει .Αν την εχει πάρει κάποιο μέλος ας δώσει κάποια πληροφορία.Ευχαριστώ.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796

Τπτ (αλλα αναμενομενο)

Η Χρύσα τι ακατεβατο 30 ;
Εγώ ακόμα φρένο δεν πρόλαβα να πατήσω και μου είπε 20

• Χαχα
Αντιδράσεις: akala

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom