You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.906
- Πόντοι
- 4.766
Ότι είπες ισχύουν και τα δύο συν αν την ρωτήσεις για παρτουζα μπορεί να πάρει πέτρα και να σε κυνηγήσει ..Η Μαρία η Αλβανίδα η αδύνατη μαυρομάλλα, που κάθεται απέναντι από το shell, κάνει τώρα πίπα χωρίς προφυλακτικό ? Ξέρει κανένας ? Παλαιότερα που την είχα πάρει μου είχε πει όχι . Επίσης το κωλαράκι της το έχει πάρει κανένας ? Την ρώτησα πρόσφατα και δεν μου απάντησε ,σα να στράβωσε που το ζήτησα, τι να πω!
Ισχύει για παρτουζα, την είχαμε ρωτήσει πολύ παλιά και έφυγε απευθείας απο τζάμι του αμαξιού μας.Ποντάρει ότι είναι ίσως και η πιο όμορφη στην πιάτσα και απο υπηρεσίες είναι χαμηλά συν το ότι είναι ο ορισμός της ξεπετας,αλλά αυτό το κωλαράκι της θα ήθελα πολύ να το σκίσω,μακάρι να το δώσει κάποια στιγμή στον λαό.Ότι είπες ισχύουν και τα δύο συν αν την ρωτήσεις για παρτουζα μπορεί να πάρει πέτρα και να σε κυνηγήσει ..
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.906
- Πόντοι
- 4.766
Και μόνος σου το είπες όσο πιο χαμηλο επίπεδο τόσο πιο εύκολα δίνουν το από πίσω... Δύσκολα να δώσει αυτή.. καλύτερα κιόλας γιατί έχει στενό μο€νι και νιώθεις καλή αίσθησηΙσχύει για παρτουζα, την είχαμε ρωτήσει πολύ παλιά και έφυγε απευθείας απο τζάμι του αμαξιού μας.Ποντάρει ότι είναι ίσως και η πιο όμορφη στην πιάτσα και απο υπηρεσίες είναι χαμηλά συν το ότι είναι ο ορισμός της ξεπετας,αλλά αυτό το κωλαράκι της θα ήθελα πολύ να το σκίσω,μακάρι να το δώσει κάποια στιγμή στον λαό.
Για πες για τη Ρίτα τι κάνει αυτή η ψυχήΓειά στους συναγωνιστές.Την Στελλίτσα την είδε κανείς τους τελευταίους μήνες? ή τέλος?
Οπως επίσης και την κατσαρίδα.Για τη Ρίτα έμαθα κάποια πράγματα αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 667
- Πόντοι
- 366
Στενομουνα λες την Μαρια Αλβανιδα;;!!!Και μόνος σου το είπες όσο πιο χαμηλο επίπεδο τόσο πιο εύκολα δίνουν το από πίσω... Δύσκολα να δώσει αυτή.. καλύτερα κιόλας γιατί έχει στενό μο€νι και νιώθεις καλή αίσθηση
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.906
- Πόντοι
- 4.766
Τώρα δεν την παίρνω γιατί έχω άλλο στανταρακι... αλλά μέχρι πέρσι που την έπαιρνα ήταν πολύ ναιΣτενομουνα λες την Μαρια Αλβανιδα;;!!!
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Αυτή με το σκουλαρίκι στη μύτη και τις καφέ μπότες είναι;Ξέρει κανείς τίποτα για τη Λίζα κοντουλα γεματουλα μελαχρινή ελληνίδα ή γύφτισσα είναι πάντα στη Γιαννιτσών προς τα ΚΤΕΛ δεξιά πλευρά μετά το φανάρι του today και κοντά μαζί με μια ψηλή νταρντανα μελαχρινή
Σκουλαρίκι όχι συνήθως με αθλητικά είναι και κολάν παντελόνι σπάνια φοράει φόρεμαΑυτή με το σκουλαρίκι στη μύτη και τις καφέ μπότες είναι;
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.906
- Πόντοι
- 4.766
Φίλε επηδει έχεις ρωτήσει πολλές φορές δύσκολα να σε φωτίσει κανένας... γιατί ελάχιστοι ασχολούνται με χοντρές στην πιάτσα αλλες ψάχνουμε ...Σκουλαρίκι όχι συνήθως με αθλητικά είναι και κολάν παντελόνι σπάνια φοράει φόρεμα
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.374
- Πόντοι
- 1.056
Γενικά τι ώρες εχει πιο πολύ πράμα η πιατσα, να ξέρουμε δηλαδή.
Μια φορά πέρασα στις 4 και δεν είχε ψύχη....μάλλον ηταν πολύ αργά άλλα συνήθως άμα πας για ποτό τέτοια ωρα θα γυρίσεις!
Μια φορά πέρασα στις 4 και δεν είχε ψύχη....μάλλον ηταν πολύ αργά άλλα συνήθως άμα πας για ποτό τέτοια ωρα θα γυρίσεις!
Επειδή βλέπω ότι κατάλαβες ποια λέω και μάλλον γνωρίζεις πράγματα αν θες σε παρακαλώ πες μουΤις 2 αδεφες / ξάδερφες λεει στην γωνια πριν το κοκκινο απο την γιαννιτσων μερια. Αυτη που λες καθαριστρια το πρωϊ πιατσα το βραδυ.
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.544
- Πόντοι
- 456
μιλαμε για την επονομαζομενη κατσαριδα;Η Μαρία η Αλβανίδα η αδύνατη μαυρομάλλα, που κάθεται απέναντι από το shell, κάνει τώρα πίπα χωρίς προφυλακτικό ? Ξέρει κανένας ? Παλαιότερα που την είχα πάρει μου είχε πει όχι . Επίσης το κωλαράκι της το έχει πάρει κανένας ? Την ρώτησα πρόσφατα και δεν μου απάντησε ,σα να στράβωσε που το ζήτησα, τι να πω!
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
Καμμία σχέσημιλαμε για την επονομαζομενη κατσαριδα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
20:00-00:00Γενικά τι ώρες εχει πιο πολύ πράμα η πιατσα, να ξέρουμε δηλαδή.
Αλλη η κατσαρίδα, άλλη η ΜΑρία η Αλβανίδα.Την κατσαρίδα αν την δεις μέρα και άβαφη δεν θα τρομάξεις, αλλά αν δεις την Μαρία την Αλβανίδα έφυγες τρέχοντας.Ασε που μπορεί να μην καταλάβεις ότι είναι αυτή.Μόνο απ τον κώλο την αναγνωρίζειςμιλαμε για την επονομαζομενη κατσαριδα;
Τόσο χάλια λοιπόν είναι η Μαρία η Αλβανίδα άβαφη? Την ξέρω από το 2017 όπου και την πρωτοπήρα και από τότε την έχω δει αρκετές φορές στην πιάτσα ΑΛΛΑ ποτέ μέρα κάπου αλλού. Δεν μου έδωσε ποτέ την εντύπωση ότι άβαφη θα είναι άσχημη. Που την πετύχατε μέρα άβαφη ? Έχω τρομερή περιέργεια να την δω, διότι έχω διαφορετική εντύπωση, λογικά θα κάνω λάθος για να το λέτε. Όσο για τον κώλο της είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ , ποίημα, βέβαια όταν την πηδάς είναι τόσο αδύνατη, που αισθάνεσαι μέχρι και τα κόκαλα της καμιά φορά!Αλλη η κατσαρίδα, άλλη η ΜΑρία η Αλβανίδα.Την κατσαρίδα αν την δεις μέρα και άβαφη δεν θα τρομάξεις, αλλά αν δεις την Μαρία την Αλβανίδα έφυγες τρέχοντας.Ασε που μπορεί να μην καταλάβεις ότι είναι αυτή.Μόνο απ τον κώλο την αναγνωρίζεις
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.014
- Πόντοι
- 1.056
Δεν την εχω παρει ποτε ούτε αυτη ουτε την αλλη, δεν ξερω απο υπηρεσιες τι παιζει καθολου. Αλλο αν ξερω γενικα πραγματα..Επειδή βλέπω ότι κατάλαβες ποια λέω και μάλλον γνωρίζεις πράγματα αν θες σε παρακαλώ πες μου
Newboyintown
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2022
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα παιδιά. Έχει κανείς εμπειρία με την τρανσέξουαλ Μάγδα που έχει αγγελια στο κανεσεξ?