Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
καλησπερα,μετα απο πολλες βολτες αυτο τον μηνα,ολες μετα τις 1 το βραδυ ,αναφερω την ωρα μηπως παιζει ρολο,δεν βλεπω καθολου κοπελες στην πιατσα εκτος τις μαυρες στο τουντει και καποιες τρανς .τι γινεται λογο χειμωνα ?η απλα δεν εμεινε τιποτα απο κοπελες?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
και εχθες λογο βαρεμαρας ,καθομουν και διαβαζα πισω σελιδες στο θεμα..και μου εμεινε μια απορια :cheesy: αυτη την γιωτα μπεμπα που αναφερετε πιο πανω τελικα καταφερε να την γαμησει κανενας?γιατι διαβασα πολλες φορες να αναφερεται το ονομα της αλλα δεν ειδα πουθενα κανενας να καταφερε να της τον ακουμπησει!τι σκατα γινεται πως επιβιωνει τοσα χρονια στην πιατσα??

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
καλησπερα,μετα απο πολλες βολτες αυτο τον μηνα,ολες μετα τις 1 το βραδυ ,αναφερω την ωρα μηπως παιζει ρολο,δεν βλεπω κατολου κοπελες στην πιτσα εκτος τις μαυρες στο τουντει και καποιες τρανς .τι γινεται λογο χειμωνα ?η απλα δεν εμεινε τιποτα απο κοπελες?

καλησπερα,μετα απο πολλες βολτες αυτο τον μηνα,ολες μετα τις 1 το βραδυ ,αναφερω την ωρα μηπως παιζει ρολο,δεν βλεπω καθολου κοπελες στην πιατσα εκτος τις μαυρες στο τουντει και καποιες τρανς .τι γινεται λογο χειμωνα ?η απλα δεν εμεινε τιποτα απο κοπελες?
Οι λίγες που βγαίνουν κάθονται τι αργότερο έως 1

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.153
Πόντοι
2.356
Οι καλύτερες ώρες είναι 7 με 10
Οχι ότι έχει πολλά πράγματά αλλά ότι έχει αυτές τις ώρες βγαίνουν

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.906
Πόντοι
4.766
και εχθες λογο βαρεμαρας ,καθομουν και διαβαζα πισω σελιδες στο θεμα..και μου εμεινε μια απορια αυτη την γιωτα μπεμπα που αναφερετε πιο πανω τελικα καταφερε να την γαμησει κανενας?γιατι διαβασα πολλες φορες να αναφερεται το ονομα της αλλα δεν ειδα πουθενα κανενας να καταφερε να της τον ακουμπησει!τι σκατα γινεται πως επιβιωνει τοσα χρονια στην πιατσα??
Πέρσυ δύο φορές που την είχα πει να την πάρω και τις δύο όλως τυχαίως είχε περίοδο και έκανε μόνο πίπα.. από τότε την άφησα μετά όσες φορές περνούσε από δίπλα μου γυρνούσα το κεφάλι μου ?

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Πέρσυ δύο φορές που την είχα πει να την πάρω και τις δύο όλως τυχαίως είχε περίοδο και έκανε μόνο πίπα.. από τότε την άφησα μετά όσες φορές περνούσε από δίπλα μου γυρνούσα το κεφάλι μου ?
την πίπα την έκανε τουλάχιστον; ή την έπιασε ξαφνικός πονόδοντος;... :jerking:

Τελευταία τροποποίηση:

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
ολονυχτιο καταλαβαινω :cheesy: αλλα τι να πω ρε φιλε..κανα 2 εχω πετυχει στη διχαλα για κτελ που και που αλλα βλεπω οτι ειναι πρεζονια και δεν σταματαω
γενικός φίλος και η περίοδο σκτ δε παίζει τίποτα εδώ και καιρό, έπεσες και στη κατάλληλη ώρα.. άστα.

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Σε προηγούμενο post αναφέρθηκα σε μια με κοντο μαλι αδύνατη αν ξέρει κατι καποιος γι αυτην
Σήμερα που ξανά προσπάθησα να την πάρω για πιπα μονό πάλι μου είπε όχι λόγω του ότι δεν θέλει να έχει για πολύ ώρα κάτι στο στόμα της :)
Την λένε Βάσια από Βουλγαρία 24 ετών αρκετά αδύνατη με κοντό μαύρο μαλλί επί της μοναστηριού λίγο πριν το hotel Ροτόντα
Κατά τα αλλά για μένα δεν είχε τίποτα αξιόλογο ουτε για πιπα

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Σε προηγούμενο post αναφέρθηκα σε μια με κοντο μαλι αδύνατη αν ξέρει κατι καποιος γι αυτην
Σήμερα που ξανά προσπάθησα να την πάρω για πιπα μονό πάλι μου είπε όχι λόγω του ότι δεν θέλει να έχει για πολύ ώρα κάτι στο στόμα της :)
Την λένε Βάσια από Βουλγαρία 24 ετών αρκετά αδύνατη με κοντό μαύρο μαλλί επί της μοναστηριού λίγο πριν το hotel Ροτόντα
Κατά τα αλλά για μένα δεν είχε τίποτα αξιόλογο ουτε για πιπα
24 ίσως είναι η κόρη της, η ίδια η Βάσια είναι 30 κ βάλε..

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Γιαννιτσών απέναντι απο ΙΕΚ η Βάσια/Στεφάνια με μπουτακια απέξω ολομαθρη εμφάνιση κ απεναντι της 2 γυφτισες
Προχωροντας 2 μαύρες Γιαννιτσών στο στενό δίπλα στο 4ALL και απέναντι η ξανθιά η ελληνιδα η πρεζου(;)
Τέλος στο βενζινάδικο ενα κροσς και η καυλιαρα η Μαρία η αλβανιδα με το διχτωτο καλσον της και κόκκινο γυαλιστερό μινι(συνοδεύεται απο τον άντρα/ντάβα της;)
Μπορεί να ξέφυγαν κάνα 2 μαύρες ακόμα σε αλλά στενά και μια κλασσική ελληνιδα μεγάλη σε ηλικία μελαχρινή που βγαίνει απέναντι απο την καβατζα της στεφανίας
Ερειπιο και Μοναστηριού κυριολεκτικά νέκρα
Τιμες ψηλές (20 τσιμπουκι οι πιο πολλές, ακόμα και για αυνανισμό ζήτησαν 20 καποιες!) πλην των μαύρων
Πρεπει να γίνει αποχή για αρκετό καιρό μπας και πέσουν οι τιμες γτ έχουν ανεβάσει αρκετά τις απαιτησεις τους
Μπρο Καλησπερα!
ποια ακριβώς είναι η μελαχρινή; Και ποια η πιάτσα της Στεφανίας;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom