gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.682
- Πόντοι
- 7.095
και χωρις ματια να εισαι παλι μαπα ειναιΜάπα το καρπούζι εκτός αν είσαι μονόφθαλμος
και χωρις ματια να εισαι παλι μαπα ειναιΜάπα το καρπούζι εκτός αν είσαι μονόφθαλμος
ΧάθηκεςΛαθος, Θεσσαλονίκη είμαστε/
+φωνώ απόλυτα. ειρωνικό ήταν το σχόλιο για το μονόφθαλμο φίλο πιο πάνω.και χωρις ματια να εισαι παλι μαπα ειναι
καλησπερα,μετα απο πολλες βολτες αυτο τον μηνα,ολες μετα τις 1 το βραδυ ,αναφερω την ωρα μηπως παιζει ρολο,δεν βλεπω κατολου κοπελες στην πιτσα εκτος τις μαυρες στο τουντει και καποιες τρανς .τι γινεται λογο χειμωνα ?η απλα δεν εμεινε τιποτα απο κοπελες?
Οι λίγες που βγαίνουν κάθονται τι αργότερο έως 1καλησπερα,μετα απο πολλες βολτες αυτο τον μηνα,ολες μετα τις 1 το βραδυ ,αναφερω την ωρα μηπως παιζει ρολο,δεν βλεπω καθολου κοπελες στην πιατσα εκτος τις μαυρες στο τουντει και καποιες τρανς .τι γινεται λογο χειμωνα ?η απλα δεν εμεινε τιποτα απο κοπελες?
ευχαριστω φιλε.απλα ειναι οι ωρες που κυκλοφορω και μαλλον πεφτω σε κενο.καλοκαιρι παντως ειχε αρκετεςΟι λίγες που βγαίνουν κάθονται τι αργότερο έως 1
σε πολύ κενόευχαριστω φιλε.απλα ειναι οι ωρες που κυκλοφορω και μαλλον πεφτω σε κενο.καλοκαιρι παντως ειχε αρκετες
ολονυχτιο καταλαβαινω αλλα τι να πω ρε φιλε..κανα 2 εχω πετυχει στη διχαλα για κτελ που και που αλλα βλεπω οτι ειναι πρεζονια και δεν σταματαωσε πολύ κενό
Πέρσυ δύο φορές που την είχα πει να την πάρω και τις δύο όλως τυχαίως είχε περίοδο και έκανε μόνο πίπα.. από τότε την άφησα μετά όσες φορές περνούσε από δίπλα μου γυρνούσα το κεφάλι μου ?και εχθες λογο βαρεμαρας ,καθομουν και διαβαζα πισω σελιδες στο θεμα..και μου εμεινε μια απορια αυτη την γιωτα μπεμπα που αναφερετε πιο πανω τελικα καταφερε να την γαμησει κανενας?γιατι διαβασα πολλες φορες να αναφερεται το ονομα της αλλα δεν ειδα πουθενα κανενας να καταφερε να της τον ακουμπησει!τι σκατα γινεται πως επιβιωνει τοσα χρονια στην πιατσα??
την πίπα την έκανε τουλάχιστον; ή την έπιασε ξαφνικός πονόδοντος;...Πέρσυ δύο φορές που την είχα πει να την πάρω και τις δύο όλως τυχαίως είχε περίοδο και έκανε μόνο πίπα.. από τότε την άφησα μετά όσες φορές περνούσε από δίπλα μου γυρνούσα το κεφάλι μου ?
γενικός φίλος και η περίοδο σκτ δε παίζει τίποτα εδώ και καιρό, έπεσες και στη κατάλληλη ώρα.. άστα.ολονυχτιο καταλαβαινω αλλα τι να πω ρε φιλε..κανα 2 εχω πετυχει στη διχαλα για κτελ που και που αλλα βλεπω οτι ειναι πρεζονια και δεν σταματαω
24 ίσως είναι η κόρη της, η ίδια η Βάσια είναι 30 κ βάλε..Σε προηγούμενο post αναφέρθηκα σε μια με κοντο μαλι αδύνατη αν ξέρει κατι καποιος γι αυτην
Σήμερα που ξανά προσπάθησα να την πάρω για πιπα μονό πάλι μου είπε όχι λόγω του ότι δεν θέλει να έχει για πολύ ώρα κάτι στο στόμα της
Την λένε Βάσια από Βουλγαρία 24 ετών αρκετά αδύνατη με κοντό μαύρο μαλλί επί της μοναστηριού λίγο πριν το hotel Ροτόντα
Κατά τα αλλά για μένα δεν είχε τίποτα αξιόλογο ουτε για πιπα
Μια 50αρα την έχει μέσα στο νερό...24 ίσως είναι η κόρη της, η ίδια η Βάσια είναι 30 κ βάλε..
Ειναι πλεον σε σχεση και ο δικος της δεν την αφηνει... μεχρι και τις ξεκωλες φωτο στο facebook εχει κοψει...Γιωτα μπεμπα που χαθηκε? Το παρατησε το αθλημα?
Οπου ο τυπος ο ξανθος την εβγαζε στην βιζιτα το καλοκαιριΕιναι πλεον σε σχεση και ο δικος της δεν την αφηνει... μεχρι και τις ξεκωλες φωτο στο facebook εχει κοψει...
Πριν λιγο καιρο ειχαν αγγελια ως ζευγαρι για σεξ με καμερα.Ειναι πλεον σε σχεση και ο δικος της δεν την αφηνει... μεχρι και τις ξεκωλες φωτο στο facebook εχει κοψει...
Μπρο Καλησπερα!Γιαννιτσών απέναντι απο ΙΕΚ η Βάσια/Στεφάνια με μπουτακια απέξω ολομαθρη εμφάνιση κ απεναντι της 2 γυφτισες
Προχωροντας 2 μαύρες Γιαννιτσών στο στενό δίπλα στο 4ALL και απέναντι η ξανθιά η ελληνιδα η πρεζου(;)
Τέλος στο βενζινάδικο ενα κροσς και η καυλιαρα η Μαρία η αλβανιδα με το διχτωτο καλσον της και κόκκινο γυαλιστερό μινι(συνοδεύεται απο τον άντρα/ντάβα της;)
Μπορεί να ξέφυγαν κάνα 2 μαύρες ακόμα σε αλλά στενά και μια κλασσική ελληνιδα μεγάλη σε ηλικία μελαχρινή που βγαίνει απέναντι απο την καβατζα της στεφανίας
Ερειπιο και Μοναστηριού κυριολεκτικά νέκρα
Τιμες ψηλές (20 τσιμπουκι οι πιο πολλές, ακόμα και για αυνανισμό ζήτησαν 20 καποιες!) πλην των μαύρων
Πρεπει να γίνει αποχή για αρκετό καιρό μπας και πέσουν οι τιμες γτ έχουν ανεβάσει αρκετά τις απαιτησεις τους