miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 216
Τι έκανε? Αγόρι ή κορίτσι?Μοναστηριού με Κωλέττη περίπου 8 με 10
Τελευταία κάνει παρέα με την Έλενα πού γέννησε πρόσφατα
Τι έκανε? Αγόρι ή κορίτσι?Μοναστηριού με Κωλέττη περίπου 8 με 10
Τελευταία κάνει παρέα με την Έλενα πού γέννησε πρόσφατα
Οχι την έχω πάρει κανονικά πριν κάνα 2 βδομάδεςΚατι ειχε παρει το ματι μου οτι η Ελενα κ μετα την γεννα κανει μονο στοματικο. Ισχυει η λαθος θυμαμαι;
κάπως έτσι το ίδιο έργο... για την εμπειρία σου δεν έγραψες όμως.. πως πέρασες;Ειχα παρει την Μαριανθη-Μαριανα για μια πιπα πριν 3-4 μερες.
Μου λεει :
κοιτα τα πραματα σου ,αν εχεις κατι αξιας απομακρυνε το. Με κατηγορησαν τελευταια πως κλεβω ενω εγω δεν εχω κλεψει τιποτα. Με κατηγορησε καποιος πως του εκλεψα την ταμπακιερα του που ειχε κρυμμενα και λεφτα. Αργοτερα εμαθα πως την βρηκε κι ουτε ενα συγγνωμη δεν ειπε.
Αυτα ειπε αυτα λεω, παντως φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα, δεν ειναι κολλεγιο κορασιδων η γιαννιτσων.
Κοριτσάκι έκανεΤι έκανε? Αγόρι ή κορίτσι?
ποιανού είναι?Κοριτσάκι έκανε
Να μας ζήσει βρε
Ενος χοντρου γυφτου μαλλον βουλγαρος, λετσος κ η βρώμα απο το μαλλί μεχρι τα παπούτσια, πρέπει να εχουν κ δευτερο πιο μεγάλο. Τους πετυχα στο σουπερμάρκετ μαζι με εναν ακομα βουλγαρογυφτο 60αρη. Ολες αυτες με τέτοιους αντρες νταβαδες εχουν να κανουν, Συλβια, Ντεση, Ελενη. Παρειτσα ολοι μαζιποιανού είναι?
Αδερφε, δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες.Απορώ με μερικούς πραγματικά... υπάρχουν μέλη εδώ μέσα που έχουν ξοδέψει φράγκα για να ενημερώσουν. Υπάρχουν από την άλλη άτομα που αφιερώνουν το χρόνο τους για να ενημερώσουν, σχετικά με το τι κινείται και το τι βλέπουν. Και από την άλλη υπάρχουν νέα άτομα που μπαίνουν και βαριούνται να γυρίσουν μόλις λίγες σελίδες πίσω για να διαβάσουν. (επίσης υπάρχει η αναζήτηση που μπορείς να βάλεις το ρημαδιασμένο το όνομα που ψάχνεις- αν δε βρεις τίποτα τότε ρώτα...). απορώ πραγματικά με αυτούς που μπαίνουν στον κόπο και απαντάνε...
Μπράβο σου φίλε που είσαι παλιό μέλος παρόλο που δεν είσαι ενεργός... αλλά είσαι τελείως λάθος σε ότι έγραψες... δηλαδή όσοι ενημερώνουν θα κάνουν τους "χαμάληδες" σε άλλα μέλη που απλά κάθονται και περιμένουν την έτοιμη ενημέρωση...σε πράγματα που ήδη έχουν χιλιειπωθει..Άρα καφεδάκι αραγμα και ψάξιμο για πράγματα που ενδιαφέρουν τον καθένα στο φόρουμΑδερφε, δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες.
Θα κανω τον δικηγορο αυτων στους οποίους αναφερεσαι.
Εχω 16 χρονια στο site ως μελος κι αυτο που με κράτησε εδω ηταν ο ουσιαστικος διαλογος, ο χαβαλες, οι ατακες πολλων συμπολεμιστων και γενικα το ωραιο κλιμα.
Την τελευταια 5-6ετια το site εχει καταντησει chat. Ανουσιοι διαλογοι, τσακωμοι για το ποιος την εχει πιο μεγαλη, κακο καμακι, λες και ειμαστε παιδακια του Δημοτικου, λες και δεν ειμαστε καποιοι σοβαροι εδω μεσα, η σκεφτομαστε με τον πουτσο μας μονο.
Οποτε ΝΑΙ. Βαριεμαι κι εγω να σπαταλησω χρονο για να διαβασω οχι 1 η 2, αλλα 20 και 30 σελιδες με μαλακιες για να παρω την πληροφορια που ψαχνω.
Προσωπικα δεν μενω Θεσσαλονικη, οταν ερχομαι, ερχομαι απρογραμματιστα στην πλειοψηφια των περιπτωσεων, οποτε θα με ενδιεφερε να βρω μια γρηγορη ενημερωση και να εχω εικονα.
Εδω θα ηθελα να προτεινω, (αν πεσει στο ματι καποιου διαχειριστη) 2 πραγματα:
Η την δημιουργία chat room οπου να μπαινουν ολοι οι μαλακες του bou και να τρωγονται σαν τα κοκκορια, η να διαγραφονται ολα τα σπαμ μηνυματα που μας σπαν τα αρχιδια.
Γιατι απαντας χωρις να διαβασεις, και το κυριοτερο, να καταλαβεις τι γραφω (εφοσον διαβασες)?Μπράβο σου φίλε που είσαι παλιό μέλος παρόλο που δεν είσαι ενεργός... αλλά είσαι τελείως λάθος σε ότι έγραψες... δηλαδή όσοι ενημερώνουν θα κάνουν τους "χαμάληδες" σε άλλα μέλη που απλά κάθονται και περιμένουν την έτοιμη ενημέρωση...σε πράγματα που ήδη έχουν χιλιειπωθει..Άρα καφεδάκι αραγμα και ψάξιμο για πράγματα που ενδιαφέρουν τον καθένα στο φόρουμ
Πολυ μέτρια πραματακάπως έτσι το ίδιο έργο... για την εμπειρία σου δεν έγραψες όμως.. πως πέρασες;
Σε τι αναφέρεσαι;Πολυ μέτρια πραματα
και εγώ όσες φορές την πήρα το ίδιο...Πολυ μέτρια πραματα
Την έχω πάρει δίνει κ κώλο στα 20 αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο απλά είναι υπομονετικήΤο έχω ξαναγράψει θέλω πληροφορίες για κάποια Λίζα κάνει πιάτσα στη Γιαννιτσών λίγο μετά το φανάρι στο toady πηγαίνοντας προς ΚΤΕΛ στα δεξιά, έχει μακριά μαύρα μαλλιά, κοντουλα γεματουλα Ελληνίδα, κοντά της κάνει και μια μελαχρινή γεμάτη ψηλή. Αν ξέρει κάποιος κάτι γιαυτην που χρησιμοποιεί το όνομα Λίζα ας μου πει. Ευχαριστώ
Αν μιλάς για μοναστηριού με Κωλέττη είναι η Έλενα 20 περίπου Ελληνίδα πρόσφατα γέννησε καλό σώμα κ καλό βυζί 2,5 με 3 δε βιάζεταιΣτα του αγώνα
Χθες μια κοπελιά επι της Μοναστηριού πριν το Ροτόντα hotel, μικρή σε ηλικία με μαύρο κοντό καρέ μαλλί 20€ πίπα – sex.
Δεν την πήρα λόγω του ότι τις είπα μόνο για πίπα και μου είπε όχι μόνο πίπα.
Τι φάση ξέρεις κάνεις τίποτα γι αυτήν;
Τιμήθηκε πάντως κατά δήλωσή της μια Φανή Ουκρανή 28 ετών που πιάτσαρε Γιαννιτσών με Βυζαντίου.
Με ηρεμία η πίπα της και χωρίς βιασύνες
(μου ανέφερε πως είναι 4 χρόνια στην Ελλάδα και συχνά στην πιάτσα, εγώ και αυτήν πρώτη φορά την είδα)