Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.485
- Πόντοι
- 746
Τεταρτη λοιπον φιλος...Οκ ευχαριστώ φίλε
Τεταρτη λοιπον φιλος...Οκ ευχαριστώ φίλε
Μπορεί να περπατάει σαν την κατσαρίδα ο φιλος και να διακτινιζεται από άκρη σε άκρη σε χρόνο dt!Με τα ποδια θα χρειαστεις λιγο περισσοτερο.
ΗΜε τα ποδιά σε 10 λεπτά είσαι πιάτσα κ σε 20 στα ρδελα σιγά την απόστασή κ αν θες πάρε το 31 από τα ΚΤΕΛ κ πήγαινέ μετά στα ρδελα η με το 12 πιάτσα άντε περιμένουμε να μας πεις την πέμπτη τι έκανες με αγωνία
Να καλοσωρισουμε κ παλι τον φιλο μας.....που μας προτεινει την Ντεζη σε ξενοδοχειο....ενω λεει μακρια απο Γιαννιτσων!!!!!!Με τα ποδιά σε 10 λεπτά είσαι πιάτσα κ σε 20 στα ρδελα σιγά την απόστασή κ αν θες πάρε το 31 από τα ΚΤΕΛ κ πήγαινέ μετά στα ρδελα η με το 12 πιάτσα άντε περιμένουμε να μας πεις την πέμπτη τι έκανες με αγωνία
Τα χουμε ξαναπει αυτα φιλος. Αλλα μιας κ το ανεφερες. Η Ντεζη ειναι ενταξει επειδη πιατσαρει στην Μοναστηριου κ οχι στην Γιαννιτσων. Ωραιος. Μετα θα μας πεις παλι ποιες μυριζουν επειδη ειναι αβαπτιστες κ ποιες οχι. Μετα θα μπερδεψεις δυο τρια ονοματα. Μετα θα μας πεις ποιες κατουρανε χυμα. Κ στο τελος θα μας ξαναπεις για την Ντεζη που την εχεις παρει μια με 90 μια με 70 συν χοτελι κ ειναι σαν εσκορτ.Οι περισσότερες είναι κλεφτρόνια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Ντέσυ πιατσάρει Μοναστηρίου φίλος και Σύλβια η ξανθια ομοίως εκει στην σταση eurobank
Σωστος. Μονο αυτες οι δυο.Ντέσυ μεγάλε όπως Μαρία αλβανίδα καμμιά σαν αυτες,οι περισσότερες είναι σάπιες συμφωνείς;εχει γεμίσει γυφτισες η πιάτσα
Εχω μαθει οτι κάποιοι δινουν κ 80 ευρω στην Σονια για πιπα μονοΤα χουμε ξαναπει αυτα φιλος. Αλλα μιας κ το ανεφερες. Η Ντεζη ειναι ενταξει επειδη πιατσαρει στην Μοναστηριου κ οχι στην Γιαννιτσων. Ωραιος. Μετα θα μας πεις παλι ποιες μυριζουν επειδη ειναι αβαπτιστες κ ποιες οχι. Μετα θα μπερδεψεις δυο τρια ονοματα. Μετα θα μας πεις ποιες κατουρανε χυμα. Κ στο τελος θα μας ξαναπεις για την Ντεζη που την εχεις παρει μια με 90 μια με 70 συν χοτελι κ ειναι σαν εσκορτ.
Οταν ειναι φιλος 2 μετρα γυναικα θα τα δωσεις.Εχω μαθει οτι κάποιοι δινουν κ 80 ευρω στην Σονια για πιπα μονο
Μάλλον ειρωνικά το λες, θέλω να πιστευω.Οταν ειναι φιλος 2 μετρα γυναικα θα τα δωσεις.
Ε ναι φιλος. Δεν ειδες παλι εδω τι γραφτηκε;;;Μάλλον ειρωνικά το λες, θέλω να πιστευω.
Σωστος. Μονο αυτες οι δυο.
Την ντεζυ φίλε που ακριβώς την βρίσκουμε και ποιες ωρες;Σωστος. Μονο αυτες οι δυο.
Κατ αρχας φιλε μου να πω οτι η απαντηση αυτη ειχε αλλο χαρακτηρα. Δεν μενω Θεσ/νικη. Η Ντεζη βγαινει στη σταση μπροστα στη Γιουρομπανκ επι της Μοναστηριου. Διπλα της συνηθως ειναι κ μια ξανθια ονοματι Συλβια. Με την Ντεζη βρεθηκα μια φορα. Για τα δεδομενα της πιατσας καθαρη κ ευγενικη. Οσο για την ωρα τωρα...λογω χειμωνα πιστευω μετα τις 19:00;;; Ας βοηθησουν λιγο κ τα τσακαλια που γνωριζουν περισσοτερο.Την ντεζυ φίλε που ακριβώς την βρίσκουμε και ποιες ωρες;
Μοναστηριού με Κωλέττη περίπου 8 με 10Την ντεζυ φίλε που ακριβώς την βρίσκουμε και ποιες ωρες;
Θα την ψάξω αν και δεν την ξέρω φυσιογνωμικάΜοναστηριού με Κωλέττη περίπου 8 με 10
Τελευταία κάνει παρέα με την Έλενα πού γέννησε πρόσφατα
Κατι ειχε παρει το ματι μου οτι η Ελενα κ μετα την γεννα κανει μονο στοματικο. Ισχυει η λαθος θυμαμαι;Μοναστηριού με Κωλέττη περίπου 8 με 10
Τελευταία κάνει παρέα με την Έλενα πού γέννησε πρόσφατα